teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
אתה מבין, אבל אצל כולם זה עובר. וזה, לעומת קול אישה שזה דבר שמעוגן ביהדות ולא איזה יהירות ואגו של מישהו שהחליט שהוא (כגבר!) לא מנקה שירותים.
אז מבחינתך די בשמועה בלתי מבוססת על הטבה לא הוגנת ליוצאי קווקז כדי להכשיר את השרץ של הדרת נשים?
וגם אם השמועה הזו נכונה ומעוגנת במציאות, אין שרץ אחד מכשיר את האחר.
אני לא בא להכשיר כי אני לא חושב שמדובר בשרץ, חד משמעית.
אני רואה בכלל את כל הסיפור הזה כמשהו שבכלל הלך והתעצם סתם בגלל תגובה של אותם מפקדים ששפטו בחומרה את הלוחמים שיצאו.
לפני כמה חודשים, נסענו לאירוע משפחתי.
עודנו נכנסים לאולם, אנו רואים כמה רקדניות בטן על הבמה מענטזות. בעוד אני בוחן את המופע המרהיב, אני שם לב שמישהו אומר לי שאבא הלך. הלכתי אחריו, ניסיתי לדבר על ליבו שניכנס בדרך אחרת או שישב עם הגב לבמה אבל הוא סירב באופן נחרץ ולא נכנס לאירוע דקות ארוכות לאחר שהמופע הסתיים.
עוד סיפור מהמשפחה, דוד שלי התבקש באמצע טקס חופה להגיע אל החופה כדי לברך או משהו. מחכים כולם וקוראים ברמקול, והבחור לא מגיע. מסתבר שהצדיק נמנע ללכת את אותם 20 מטרים בגלל שהיו נשים משני צידי השביל, ומכיוון שאסור לגבר לעבור בין שתי נשים הוא חיכה עד שדוד אחר ישלב איתו יד וכך הם עברו.
אתה שואל אותי מה אני חושב על זה? מטבע הדברים אני לא נוהג כך ולא אנהג כך לעולם. אלו החמרות של יהודים שמנסים לשמור על עינהם, עיין ערך "שמירת העיניים" לבל חלילה יהרהרו בדבר עבירה. שלא יגיעו למצב בו יגידו לעצמם בעודם נשואים על מישהי שהיא יפה ונראית טוב בעיניהם".
אני מכבד את זה. אני מעריך את זה. אני חושב שצריך לתת להם את כל הכבוד ולא לחשוף אנשים כאלה לדברים שיפריעו להם. ורק כדי להראות לך עד כמה אני מתכוון לזה. ב"ה כשאתחתן אף על פי שאני חילוני את החתונה אני יעשה בהפרדה מלאה וקול אישה לא ישמע בו. חברה שלי אומרת שבשום פנים ואופן, הסברתי לה שאין סיכוי למשהו אחר. אם אני רוצה את אבא שלי בחתונה אני אתן לו להרגיש בה הכי טוב שאפשר, מה גם שמדובר אחרי הכל בטקס יהודי.