תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 12:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מרדפי משטרע בכבישים
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 10:16 
לא הגיע הזמן שייפסיקו עם זה?

http://news.walla.co.il/?w=/22/1881919

אני חושב שהמשטרע אשמה כאן במקרה הזה.
לא ייתכן שייבצעו מרדף מסוכן כזה שתאונה בו היא שאלה של זמן.
שיחפשו פתרונות אחרים, לא חסר דרכים לאכוף. אי אפשר לצלם את הרכב ואחרי זה לבוא איתו חשבון? או לחכות לו בסיבוב?.. ככה לרדוף זה מסכן גם את הנרדף וגם את כל הסביבה...
מה דעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מרדפי משטרע בכבישים
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 10:19 
נראה לי פשוט עוד מקרה שבו שוטרים רוצים להוכיח שהז** שלהם גדול יותר ואולי גם להנות מהאקשן .
צריך לאסור את זה עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, אם היה מדובר בגנבי רכב פלסטינאים או אפילו, רחמנא לצלן, מחבלים בדרך לפיגוע - היית מדבר אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 10:48 
עמי נאווי כתב:
תגיד, אם היה מדובר בגנבי רכב פלסטינאים או אפילו, רחמנא לצלן, מחבלים בדרך לפיגוע - היית מדבר אחרת?

אין דבר כזה ערבים פלסטינאים.
לא הייתי מדבר אחרת כשמדובר בערבים, בדואים, צ'רקסים או יהודים. מטבע הדברים מבחוץ גם אין לדעת מי נמצא ברכב.
אם מדובר במחבלים (כלומר, יודעים שיש ברכב מחבלים) זו כבר הערכת מצב בטחונית שאני לא מתיימר לפסוק בה ומן הסתם זה תלוי במקרה לגופו. (במה הם חמושים, מה יודעים על כוונותיהם וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
חסרים מקרים שמחסום פתע או עיכוב שגרתי מנעו אסונות?
ההצעה שלך כ"כ הזויה, שאני אפילו לא יודע איך להתמודד איתה. מזכיר לי את האגדה(?) שלשוטרים צבאיים אסור לרוץ אחרי חיילים אם הם בורחים להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 10:56 
עמי נאווי כתב:
ההצעה שלך כ"כ הזויה, שאני אפילו לא יודע איך להתמודד איתה. מזכיר לי את האגדה(?) שלשוטרים צבאיים אסור לרוץ אחרי חיילים אם הם בורחים להם.

אני די בטוח שזה נכון כיום :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 11:01 
עמי נאווי כתב:

בעיניי ממש לא הזויה. אני לא אומר לא לנסות לדלוק אחריהם. אבל אם אתה רואה שהנהג אחוז דיבוק והוא פשוט טס בלי לעצור בכמה אדומים. אז לרדוף אחריו זה להזמין תאונה. שחרר. תבוא אליו הבייתה.
אתה מבין שזה מסכן גם את כל הסביבה המרדפים האלה?

תראה מה מצאתי מחיפוש קצר בגוגל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2943443,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2931190,00.html

http://news.walla.co.il/?w=/10/1528999

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 11:07 
ואולי האשמה פה היא על הישראלים שבתרבות שלהם אין את העניין של לעצור לשוטר ומחפשים לברוח ממנו?
אם ידעו פה שהמשטרה מאפשרת לנהגים לברוח ממנה יהיו הרבה יותר הרוגים בתאונות, תאמין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 11:24 
ואותו נהג שהוא שיכור שבורח מהמשטרה זה בסדר?
אתה לא חושב שיכול להיות שאותו נהג שיכור גם ככה יפגע בכמה הולכי רגל יהרוג אותם ויברח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
יותר מעצבן אותי הגישה שלהם לאנשים, כמו למשל אתמול.
שחזרתי הביתה בלילה שניי הולכי רגל שחצו בטיפשותם כביש מהיר ברגל, נדרסו מרכב אחר של צעירים.
הדורסים לא יצאו כלבים וברחו כמו שנהוג במדינה הזאת, ומאוד היו לחוצים ולא ידעו מה לעשות עם עצמם, שאני זה שהייתי צריך להתקשר לאמבולנס, ועשו הכל בשביל לעזור לנדרסים.
ושבאה משטרה, ישר השוטר שאל מי הנהג שדרס, שהנהג התוודה, במקום להרגיע אותו ולדבר אליו ברוגע(שבאמת הנהג הוא הרבה יותר קורבן מהנדרסים), אמר לו ישר: "שתית?!?!? אל תשקר!, כי אז אתה תזדיין על זה חזק!" וכל זה בלי שהוא נותן לו להוציא מלה אחת מהפה.
ואחר כך שהוא ראה שהנהג כן שקול על דעתו, הוא זרק לו בזלזול, אל תדאג גם אני עברתי סיטואציה דומה יהיה בסדר.
רציתי לירוק לשוטר הזה בפנים.
ויש לי ואני מאמין שגם לכם, עוד מיליוני דוגמאות לכוח משטרתי מיותר עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 11:55 
לירון האדום כתב:
ואותו נהג שהוא שיכור שבורח מהמשטרה זה בסדר?
אתה לא חושב שיכול להיות שאותו נהג שיכור גם ככה יפגע בכמה הולכי רגל יהרוג אותם ויברח..

ברור שלא בסדר. אבל אם לא רודפים אחריו הסיכויים שהוא יתנגש בעץ או יפגע ברכב אחר או בהולכי רגל- בוודאי נמוך יותר.
שיקצו משאבים, שיצלמו כל מחסום, רכב שלא עצר לבדיקה, יצולם.
כנראה שהם נהנים מהאקשן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 11:56 
ראצ'ו כתב:
ואולי האשמה פה היא על הישראלים שבתרבות שלהם אין את העניין של לעצור לשוטר ומחפשים לברוח ממנו?
אם ידעו פה שהמשטרה מאפשרת לנהגים לברוח ממנה יהיו הרבה יותר הרוגים בתאונות, תאמין לי.

לא אם יידעו שהם מצולמים ורכב שצולם והגיעו אליו יונש פי שתיים מרכב שנמצא בדמו אלכוהול ברמה הכי גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:15 
קומוניסים כתב:
ראצ'ו כתב:

לא אם יידעו שהם מצולמים ורכב שצולם והגיעו אליו יונש פי שתיים מרכב שנמצא בדמו אלכוהול ברמה הכי גבוהה.

נלך עם הראש שלך, צילמו את הרכב נוסע במהירות X מגיעים למחרת לבית של הרכב עכשיו עולות כמה שאלות:
א. מי נהג ברכב?
ב. איך יידעו עם הנהג היה שיכור או לא?
ג. אותו בעל רכב יגיד שאולי מישהו גנב לו את הרכב, לך תוכיח שהוא או הבן שלו נהגו ברכב ולא חבר של הבן או גנב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:19 
לירון האדום כתב:
קומוניסים כתב:
ראצ'ו כתב:

נלך עם הראש שלך, צילמו את הרכב נוסע במהירות X מגיעים למחרת לבית של הרכב עכשיו עולות כמה שאלות:
א. מי נהג ברכב?
ג. אותו בעל רכב יגיד שאולי מישהו גנב לו את הרכב, לך תוכיח שהוא או הבן שלו נהגו ברכב ולא חבר של הבן או גנב.

אתה נותן את העונש לבעל הרכב.
העונש יהיה קשה לפחות כמו נהג שיכור שנתפס.
אם הוא יגיש תלונה על גניבה (והחזרה?!) של הרכב, שייבדקו את זה.
להבא, שימור לא לתת את הרכב לבן השיכור או לחבר השיכור של הבן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:41 
קומוניסים כתב:
לירון האדום כתב:
קומוניסים כתב:
ראצ'ו כתב:

א. מי נהג ברכב?

אתה נותן את העונש לבעל הרכב.
העונש יהיה קשה לפחות כמו נהג שיכור שנתפס.
אם הוא יגיש תלונה על גניבה (והחזרה?!) של הרכב, שייבדקו את זה.
להבא, שימור לא לתת את הרכב לבן השיכור או לחבר השיכור של הבן שלו.

איך תדע אם הבן (או החבר של הבן) בכלל היה שיכור?
ונניח שתדע, אתה תאשים אבא שנתן לבן שלו את הרכב בערב רגיל, והבן הלך ושתה ביציאה?
ואף אחד לא יחזיר את הרכב, הוא ינטוש אותו איפשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
viewtopic.php?f=4&t=69590

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
ניסים, נגיד שאתה צודק.
רכב משתולל בכבישים, השוטר מצלם אותו ולמחרת מחפש אותו.
מה תעשה אם במהלך אותה השתוללות ייהרגו חפים משפע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:18 
קומוניסים כתב:
עמי נאווי כתב:

בעיניי ממש לא הזויה. אני לא אומר לא לנסות לדלוק אחריהם. אבל אם אתה רואה שהנהג אחוז דיבוק והוא פשוט טס בלי לעצור בכמה אדומים. אז לרדוף אחריו זה להזמין תאונה. שחרר. תבוא אליו הבייתה.
אתה מבין שזה מסכן גם את כל הסביבה המרדפים האלה?

תראה מה מצאתי מחיפוש קצר בגוגל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2943443,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2931190,00.html

http://news.walla.co.il/?w=/10/1528999

ואם זה מחבל בדרך לפיגוע אתה חושב שהוא ייסע ברגוע או אחוז דיבוק ויטוס בלי לעצור באדומים ?

שהילדים הללו ילמדו לנהוג ושיבינו שעדיף לקבל אפילו שלילה מאשר למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
היה בזמנו כתבה טובה על נושא דומה ב"עובדה" בעבר. על המרדף המיותר אחר הקטנוען שנגמר במותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
רוצים למנוע תאונות?

1. להעלות את גיל הוצאת הרישיון ל- 21.
2. להכניס לכלא למינימום שנת מאסר כל נהג שיתפס נוהג תחת השפעת אלכוהול, ולשלול את רשיונו לכל החיים.
3. להפעיל תחבורה ציבורית בשבתות ולאורך כל הלילה.
4. לאסור מכירת אלכוהול לילדים מתחת לגיל 23.
5. להגדיר בחוק מאסר עולם לכל מי שיורשע בעבירות של סחר בסמים.
6. לאסור על תנועת רכבים דו-גלגליים בכבישים מהירים ואוטוסטרדות.

תישימו הכל ברטרוספקטיבה על העשרים שנה האחרונות וספרו לי כמה בני אדם יכלו להנצל ממוות לא מוצדק בטרם עת. להערכתי סדר גודל חמש ספרתי, וזה בלי לקחת בחשבון את כל הפצועים שאני רואה מדי יום בבית חולים. להאשים את המשטרה זאת בדיחה עצובה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
רוצים למנוע תאונות?

תישימו הכל ברטרוספקטיבה על העשרים שנה האחרונות וספרו לי כמה בני אדם יכלו להנצל ממוות לא מוצדק בטרם עת. להערכתי סדר גודל חמש ספרתי, וזה בלי לקחת בחשבון את כל הפצועים שאני רואה מדי יום בבית חולים. להאשים את המשטרה זאת בדיחה עצובה.

עם שני אלה אני מסכים מאוד מאוד כי הם נראים לי הכי ברי ביצוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
mbracha כתב:
רוצים למנוע תאונות?

עם שני אלה אני מסכים מאוד מאוד כי הם נראים לי הכי ברי ביצוע

אין דבר שהוא לא בר ביצוע, הכל שאלה של רצון ויוזמה. כשהייתי בתאילנד בקיץ האחרון גיליתי שיש כזה דבר מדינה שאי אפשר להשיג בה אפילו בוף קטן של חשיש. יודע למה? כי החוק שם מגדיר עונש מוות על סחר בסמים. אז נכון, זה נשמע דרקוני (ויש חוקים דרקוניים מזה במדינת ישראל), אבל אם אף אחד לא מוכר - אף אחד לא נענש, וזה בדיוק המצב שיש שם כבר שנים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
ההתעסקות האובססיבית של המדינה הזאת בתאונות הדרכים משמימה בערך כמו פרויקט הגרעין של איראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:06 
mbracha כתב:
רוצים למנוע תאונות?

2. להכניס לכלא למינימום שנת מאסר כל נהג שיתפס נוהג תחת השפעת אלכוהול, ולשלול את רשיונו לכל החיים.

1. לא חסרים נהגים לא אחראיים ומסוכנים גם מעל גיל 21
2. על זה אני יכול להסכים
3. ומי יפעיל את התחבורה הציבורית בשבת? לא מגיע לנהגי אוטובוס יום חופש? (כמובן שקווי לילה הם אחת ההמצאות המוצלחות יותר שיש כיום)
4. 23 זו כבר קצת היסחפות לפי דעתי. מה גם שקשה להגיד שאתה יכול למות למען המדינה בצבא אבל אסור לך לקנות אלכוהול.
5. אני מאמין בהמון מקרים שמגיעה הזדמנות שניה לאותו אדם (תלוי במקרה), אבל כן צריך עונש מרתיע יותר.
6. לא הגיוני לפי דעתי מכל מיני סיבות.

ובכלל, בעצם כל הדברים שמוזכרים כאן הם דברים שאפשר לשנות ע"י חינוך טוב יותר (אז אולי בעיקר כדאי שמישהו יתעורר שם בכנסת וישקיע במערכת החינוך הרעועה שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
ברור שמגיע לנהג אוטובוס יום חופש, כמו לכולם.
ששביעית יקבלו חופש ביום ראשון, שביעית ביום שני, וכו'.
problem solved.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
לפני הכל תרבות הנהיגה פה היא מתחת לכל ביקורת,כולם נוהגים פה חרא באותה מידה.
חוסר הסבלנות הישראלית זה דבר מדהים,10 שניות ברמזור לא יכולים לעמוד שלא נדבר על עזרה לנהג חדש ואפילו אי התחשבות בלמדים!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
mbracha כתב:
רוצים למנוע תאונות?

2. על זה אני יכול להסכים
3. ומי יפעיל את התחבורה הציבורית בשבת? לא מגיע לנהגי אוטובוס יום חופש? (כמובן שקווי לילה הם אחת ההמצאות המוצלחות יותר שיש כיום)
4. 23 זו כבר קצת היסחפות לפי דעתי. מה גם שקשה להגיד שאתה יכול למות למען המדינה בצבא אבל אסור לך לקנות אלכוהול.
5. אני מאמין בהמון מקרים שמגיעה הזדמנות שניה לאותו אדם (תלוי במקרה), אבל כן צריך עונש מרתיע יותר.

ובכלל, בעצם כל הדברים שמוזכרים כאן הם דברים שאפשר לשנות ע"י חינוך טוב יותר (אז אולי בעיקר כדאי שמישהו יתעורר שם בכנסת וישקיע במערכת החינוך הרעועה שלנו).

1. לא יודע בן כמה אתה, אבל אני בטוח שבגיל 21 היית נהג מיושב יותר מבגיל 17, אני לכל הפחות יכול להעיד את זה על עצמי.
3. מי מפעיל את בתי החולים בשבת? לא מגיע לרופאים יום חופש? ומה עם עובדים במוסדות שפתוחים בשבתות? וצה"ל? והתקשורת? ומוניות? ופאבים? וחנויות? כמו בכל תחום, בשבת משלמים יותר ועובדים עושים רוטציה על השבתות. מבטיח לך שלא חסרים נהגי אוטובוס שישמחו לעשות משמרת פעם בכמה סופ"שים בתמורה לשכר כפול.
4. אלכוהול זה סם לכל דבר, מזיק באותה מידה (אם לא יותר מקנאביס), וגורם להמון בעיות ולא רק בכבישים. ככל שיעלו את גיל המינימום לשימוש בו - כך ייטב. אם בארה"ב הליברלית הגיל הוא 21 גם פה זה יכול להיות, למרות שלדעתי צריך ואפשר אפילו יותר.
5. מאסר עולם זה לא לכל החיים, אלא לעשרים שנה, וזה לא סכום שנים מופרך למי שעוסק בצורה משמעותית בסחר בסמים. כמובן שמדובר בעונש מקסימלי, ולא ינחיתו עונש כזה על ילד בן 24 שאירגן חברים באוניברסיטה.
6. לרכב דו-גלגלי שמזגזג בין נתיבים ומכוניות אין שום זכות קיום בכביש מהיר. אם הייתי קצת יותר משוחרר בלשוני הייתי אומר שצריך לאסור על כלי המשחית הזה באופן גורף, אבל יש בעיות אחרות שהוא פותר בעיר כמו הפחתה בזיהום אוויר ופקקים, ולכן אפשר וצריך להתיר את השימוש בו רק לכבישים העירוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
ההתעסקות האובססיבית של המדינה הזאת בתאונות הדרכים משמימה בערך כמו פרויקט הגרעין של איראן.

איך אפשר בכלל להגיב לזה?

במשטרה אגב מנסים שלא לפתוח במרדף אלא אם באמת אין ברירה אחרת (לא יודע מה הייתה הסיבה שלהם במקרה הזה), בניגוד לארה"ב למשל..פה מנסים הרבה יותר להציב מחסומים במקום לעשות מרדף שעלול לסכן גם את השוטר, גם את הנרדף וגם חפים מפשע.

לגבי העלאת גיל האלכוהול-
מדינה שמצפה מבניה למות בשבילה בגיל 18 מן הראוי שתרשה להם לקנות בירה בגיל הזה (אם לא מוקדם יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בחיים לא התחמקתי משום דבר. אין סיבה שאתחמק.

dr.avi כתב:
ניסים, נגיד שאתה צודק.
רכב משתולל בכבישים, השוטר מצלם אותו ולמחרת מחפש אותו.
מה תעשה אם במהלך אותה השתוללות ייהרגו חפים משפע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
מתנחל אדום כתב:
mbracha כתב:
רוצים למנוע תאונות?

2. על זה אני יכול להסכים

1. לא יודע בן כמה אתה, אבל אני בטוח שבגיל 21 היית נהג מיושב יותר מבגיל 17, אני לכל הפחות יכול להעיד את זה על עצמי.
3. מי מפעיל את בתי החולים בשבת? לא מגיע לרופאים יום חופש? ומה עם עובדים במוסדות שפתוחים בשבתות? וצה"ל? והתקשורת? ומוניות? ופאבים? וחנויות? כמו בכל תחום, בשבת משלמים יותר ועובדים עושים רוטציה על השבתות. מבטיח לך שלא חסרים נהגי אוטובוס שישמחו לעשות משמרת פעם בכמה סופ"שים בתמורה לשכר כפול.
4. אלכוהול זה סם לכל דבר, מזיק באותה מידה (אם לא יותר מקנאביס), וגורם להמון בעיות ולא רק בכבישים. ככל שיעלו את גיל המינימום לשימוש בו - כך ייטב. אם בארה"ב הליברלית הגיל הוא 21 גם פה זה יכול להיות, למרות שלדעתי צריך ואפשר אפילו יותר.
5. מאסר עולם זה לא לכל החיים, אלא לעשרים שנה, וזה לא סכום שנים מופרך למי שעוסק בצורה משמעותית בסחר בסמים. כמובן שמדובר בעונש מקסימלי, ולא ינחיתו עונש כזה על ילד בן 24 שאירגן חברים באוניברסיטה.
6. לרכב דו-גלגלי שמזגזג בין נתיבים ומכוניות אין שום זכות קיום בכביש מהיר. אם הייתי קצת יותר משוחרר בלשוני הייתי אומר שצריך לאסור על כלי המשחית הזה באופן גורף, אבל יש בעיות אחרות שהוא פותר בעיר כמו הפחתה בזיהום אוויר ופקקים, ולכן אפשר וצריך להתיר את השימוש בו רק לכבישים העירוניים.

1.לא יודע אם גיל 21 יפתור את הבעיה, אבל בהחלט אפשר להוציא חוק שלנהגים עד גיל 21 אסור לנהוג בלילה בלי נוסע שמוגדר נהג מלווה.
מה גם, שתן לי לתקן אותך, ורוב התאונות דרכים הקטלניות בדרך כלל קורות לצעירים בני 21-24.
2. גם העונש הזה הוא די מוגזם, מספיק תיק במשטרה ושלילה לשנה-שנתיים עם תנאי לכלא לתפיסה הבאה.
3. מסכים איתך, בהחלט אפשר לעשות רוטציה כזאת. שאפילו אם נהג יעבוד בשבת, אז יקבל ים חופש באמצע שבוע.
4. 23 בהחלט זאת היסחפות, ואם אתה שואל אותי זה באמת טיפשי שקאנביס לא חוקי, אם זה חוקי לאנשים חולים סופניים, אז למה שאנשים בריאים לא ייהנו מזה גם, זה גם יפחית את השימוש באלכוהול בקרב הצעירים, וכמו שאמרת אתה הרבה יותר שקול ופיקח בהשפעת קאנביס מאשר השפעת אלכוהול.
5. כמו שאמרת, תלוי בכמה כמות הסמים שימצאו אצל אותו סוחר, אם ימצאו ממש הרבה, אפילו כמה מאסרי עולם צריך לקחת בחשבון פה.
6. מסכים איתך שאסור לכלי רצח הזה גישה בכלל, אבל יש דברים שאי אפשר לשנות, ובהחלט חובה להוריד את הרכב הזה מכבישים מהירים, בייחוד עם הנהגים שחותכים אותך שאתה אפילו לא יודע מאיפה הם באים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: