תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 11:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 2/12+3/12
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:16 
הטעות המרה הזו להסתכל על כל סיטואציה באופן עצמאי מפספס לגמרי את התמונה המלאה .
שורה כזו של סימנים מעידים ונורות אזהרה לא הייתה מעולם , אבל עדיין יש אנשים שמעדיפים לטמון את הראש בחו"ל .
לי אישית יהיה קשה מאוד להסביר לדור הבא ,איך נתנו למה שעתיד לבוא לקרות למרות כל הסימנים הברורים והאזהרות .
ליהי טביב היא לא הבעיה ,היא רק חלק קטן ממנה בתוך עולם ומלואו של חלקים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:19 
לדעתי צריך ללכת על גאדיר בכל הכוח...
תן לי את גאדיר, טל בן חיים, ועוד בלם, ואנחנו מסודרים.

מוכן לוותר על נוסא, אורמוש ופרנסמן.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:

לפי מה שכתוב גאדיר חופשי להיות מושאל לאיזו קבוצה שירצה, ואסור לשאול ממכבי חיפה שחקן. למה שאנחנו ניתן לשחקן את הבמה וההכוונה להצליח, ובדיוק בשיא פריחתו נחזיר אותו לדון? שילכו הוא והמאמן האפור שלו להזדיין.

בלי שום קשר, אסור בשום מחיר לוותר על נוסא, הוא עוד יהיה שחקן עצום. חבל שאף אחד לא לומד לקח ממקרים כמו אלרואי ובן סהר, צריך לתת לפעמים הרבה זמן לשחקן כדי שיפרוץ, ובסופו של דבר ההמתנה משתלמת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
"אוסידון היה ויישאר יו"ר עם סמכויות"
בהפועל החליטו "להסיר את הכפפות" בעקבות הפרסומים האחרונים
בדבר מעמדו של היו"ר דורון אוסידון. בהודעה רשמית נכתב: "אוסידון
היה ועודונו מורשה חתימה לצד חתימה של אלי או ליהי".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3218

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

mbracha כתב:
red-toro כתב:

לפי מה שכתוב גאדיר חופשי להיות מושאל לאיזו קבוצה שירצה, ואסור לשאול ממכבי חיפה שחקן. למה שאנחנו ניתן לשחקן את הבמה וההכוונה להצליח, ובדיוק בשיא פריחתו נחזיר אותו לדון? שילכו הוא והמאמן האפור שלו להזדיין.

בלי שום קשר, אסור בשום מחיר לוותר על נוסא, הוא עוד יהיה שחקן עצום. חבל שאף אחד לא לומד לקח ממקרים כמו אלרואי ובן סהר, צריך לתת לפעמים הרבה זמן לשחקן כדי שיפרוץ, ובסופו של דבר ההמתנה משתלמת.

גם בעונה שכל האיצטדיון חיכה לקלל את בן סהר, וגם שבפורום כאן כל כך אהבו להכפיש אותו, אני תמיד האמנתי בו כי ידעתי שיש לו פוטנציאל.
נוסא תוקע משחקים, זה לא קשור לפוטנציאל שגלום בו, זה משהו שפשוט אין לו.
בקטע הזה הוא בערך כמו מדוניאנין במכבי. ברור לי שהוא עדיין ילד, אבל אני רוצה לראות שחקנים בעמדה שלו שיתנו תפוקה בטח ובטח כשהוא על משבצת של שחקן זר.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

mbracha כתב:
לירון האדום כתב:
mbracha כתב:
ראצ'ו כתב:
ליהי טביב היא לא הדרך של אלי טביב להוציא כסף. אבל העובדה הזאת רק מראה לנו מי זה אלי טביב. הוא לא סומך
על אף אחד, הוא לא מוכן להוציא שקל מהמועדון בלי שזה עובר דרכו והוא לא מאפשר שום התנהלות של מועדון מסודר.
הוא אולי מצליח בינתיים, אבל אי אפשר להוציא את השכונתיות מאלי טביב, הוא לא מבין איך לנהל קבוצת כדורגל, הוא לא יודע
איך להתנהג עם אנשים. אני לא רואה איך אנשי ההנהלה שנמצאים היום בתפקידים במועדון יחזיקו מעמד מעבר לשנה הזו ובצדק.
מועדון כדורגל פשוט לא יכול להתנהל ככה. גם אם הוא מצליח באופן זמני.

למה זה כל כך בעייתי שכל דבר צריך לעבור דרכו? רואים בזמן האחרון שהוא באמת מרכז סביבו את כל הסמכויות והמילה האחרונה, והוא לא פוחד להכנס לעימותים עם קצרה, אוסידון, ענבר או כל אחד אחר בגלל זה. חלק משמעותי בבעיות של הפועל (ברור שלא הכל) נגרם בגלל ריבוי אנשים ודיעות, כאשר איש הישר בעיניו יעשה. אוסידון מחליט להגיד משהו לתקשורת על דעת עצמו וגורם בלאגן, ענבר סוגר דיל על מכירת כרטיסים לדרבי לחברי עמותה ונוצר ברדק, קצרה הבטיח הבטחות לאבוטבול (משהו מופשט, "אם תחזור ליכולת שלך לפני הפציעה נשדרג אותך", שבסוף כן חייב את המועדון) ויצר כאוס. כל עוד טביב יהיה זמין 24/7 לניהול הקבוצה עדיף שהכל יעבור דרכו מאשר יהיה ביזור של הסמכויות בין חבורת הליצנים (רוצה לומר טוב ליצן אחד דיקטטור מחבורת ליצנים דמוקרטית).

ואתה באמת חושב שטביבי יהיה פה 24\7?
הריי העסקים שלו בארה"ב, כמה פעמים הוא כבר ברח לשם במיוחד בתקופות של העברות?
זה שטביבי לא מאמין לאף אחד ואפילו לא ליד ימינו זה שנים(קצרה) מראה על בעיה ולא ההפך.
מדוע אצל יעקב שחר יש מנכ"ל לקבוצה בדמות של צ'יזיק?
ובמכבי יש את אנגלידס הזה?
ורק בהפועל טביב שולט בלעדי

הדוגמה של חיפה רעה, כי יעקב שחר הוא האבא של הדיקטטורים בכדורגל הישראלי, צ'יזיק הוא בובה על חוט שעושה את העבודה השחורה עבור הדון. במכבי גולדהאר נמצא בחו"ל משהו כמו 340 ימים בשנה, ועדיין להחתים רכש זאת הייתה הבעיה האחרונה שלהם, כשהיה רצון להחתים רכש.

אם יש מורשה חתימה בארץ, ליהי טביב, ששאלתיאל סומך עליה מספיק שתהיה העיניים, האוזניים והעט שלו בקבוצה - הדברים יתנהלו כמו שהוא רוצה גם כשהוא לא כאן. כשטביב ברח בינואר אשתקד לארה"ב זה היה כחלק מהריב שלו עם מוני, ומלחמת האגו שהם ניהלו האחת עם השניה, ולכן לא היייתי משליך את זה על השנה. אני מקווה, רוצה להאמין ומתפלל שטביב יהיה מספיק חכם כדי להבין שהאליפות מונחת על הרצפה ואנחנו בעמדה מצויינת להרים אותה, הרבה יותר מבשנתיים האחרונות, אם רק יוציא את סכום הכסף המספיק עבור האנשים הנכונים כחיזוק, אבל לא על זה הדיון.

אתה אשכרה חושב שליהי טביב או אלי טביב יכולים להיות גם החשב של הקבוצה? שענבר מיותר? שאפילו אוסידון מיותר? צ'יזיק הוא אולי בובה, אבל בובה שעושה את העבודה שלה מצוין. באמת נראה לי שאתה אופטימי מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:28 
אני לא יכול לבוא בתלונות,

אמרתי בקיץ,
אחרי שראיתי את התגובה של הרוב פה להשתלטות של טביב,
זה שכל מה שעומד לקרות, מגיע לנו. אז גם זה מגיע לנו.

אני אמשיך להילחם בו עד הסוף, אבל הצביעות פה חוגגת. איפה האשכול בקיץ שמתנגדי טביב רשמו פה חכו לינואר כדי שנגיד אמרנו לכם?
מצטער על הנטירת טינה, אבל אני אכול עצבים ואני לא יכול לסבול את זה. ואנחנו אשמים. ויש לי הרגשה שגם בפעם הבאה שהתשלט פה איזה בעלים פח זה יראה אותו דבר. קהל עם זיכרון של נעל. כוס אמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:29 
מערכת אדום עולה כתב:
"אוסידון היה ויישאר יו"ר עם סמכויות"
בהפועל החליטו "להסיר את הכפפות" בעקבות הפרסומים האחרונים
בדבר מעמדו של היו"ר דורון אוסידון. בהודעה רשמית נכתב: "אוסידון
היה ועודונו מורשה חתימה לצד חתימה של אלי או ליהי".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3218

הם הכחישו ואז אישרו.

איזה הנהלה פח.
מה שהם בעצם אומרים,
זה שאוסידון לא יכול לחתום על כלום.
עם אלי בחו"ל והיא בדיוק עושה לק, החוזה לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:34 
סימרוטיץ, מה זה "נתנו"? דעתנו מעניינת מישהו?
ההשפעה של אוהדים על דברים כאלה היא שולית לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:36 
הבעיה שלי שלצנציפר יש כנראה איזשהו קרב עם טביב וקשה להתייחס לפרסומים מגמתיים כ"ככ כלשונם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
לירון האדום כתב:
mbracha כתב:
ראצ'ו כתב:
ליהי טביב היא לא הדרך של אלי טביב להוציא כסף. אבל העובדה הזאת רק מראה לנו מי זה אלי טביב. הוא לא סומך
על אף אחד, הוא לא מוכן להוציא שקל מהמועדון בלי שזה עובר דרכו והוא לא מאפשר שום התנהלות של מועדון מסודר.
הוא אולי מצליח בינתיים, אבל אי אפשר להוציא את השכונתיות מאלי טביב, הוא לא מבין איך לנהל קבוצת כדורגל, הוא לא יודע
איך להתנהג עם אנשים. אני לא רואה איך אנשי ההנהלה שנמצאים היום בתפקידים במועדון יחזיקו מעמד מעבר לשנה הזו ובצדק.
מועדון כדורגל פשוט לא יכול להתנהל ככה. גם אם הוא מצליח באופן זמני.

למה זה כל כך בעייתי שכל דבר צריך לעבור דרכו? רואים בזמן האחרון שהוא באמת מרכז סביבו את כל הסמכויות והמילה האחרונה, והוא לא פוחד להכנס לעימותים עם קצרה, אוסידון, ענבר או כל אחד אחר בגלל זה. חלק משמעותי בבעיות של הפועל (ברור שלא הכל) נגרם בגלל ריבוי אנשים ודיעות, כאשר איש הישר בעיניו יעשה. אוסידון מחליט להגיד משהו לתקשורת על דעת עצמו וגורם בלאגן, ענבר סוגר דיל על מכירת כרטיסים לדרבי לחברי עמותה ונוצר ברדק, קצרה הבטיח הבטחות לאבוטבול (משהו מופשט, "אם תחזור ליכולת שלך לפני הפציעה נשדרג אותך", שבסוף כן חייב את המועדון) ויצר כאוס. כל עוד טביב יהיה זמין 24/7 לניהול הקבוצה עדיף שהכל יעבור דרכו מאשר יהיה ביזור של הסמכויות בין חבורת הליצנים (רוצה לומר טוב ליצן אחד דיקטטור מחבורת ליצנים דמוקרטית).

ואתה באמת חושב שטביבי יהיה פה 24\7?
הריי העסקים שלו בארה"ב, כמה פעמים הוא כבר ברח לשם במיוחד בתקופות של העברות?
זה שטביבי לא מאמין לאף אחד ואפילו לא ליד ימינו זה שנים(קצרה) מראה על בעיה ולא ההפך.
מדוע אצל יעקב שחר יש מנכ"ל לקבוצה בדמות של צ'יזיק?
ובמכבי יש את אנגלידס הזה?
ורק בהפועל טביב שולט בלעדי

הדוגמה של חיפה רעה, כי יעקב שחר הוא האבא של הדיקטטורים בכדורגל הישראלי, צ'יזיק הוא בובה על חוט שעושה את העבודה השחורה עבור הדון. במכבי גולדהאר נמצא בחו"ל משהו כמו 340 ימים בשנה, ועדיין להחתים רכש זאת הייתה הבעיה האחרונה שלהם, כשהיה רצון להחתים רכש.

אם יש מורשה חתימה בארץ, ליהי טביב, ששאלתיאל סומך עליה מספיק שתהיה העיניים, האוזניים והעט שלו בקבוצה - הדברים יתנהלו כמו שהוא רוצה גם כשהוא לא כאן. כשטביב ברח בינואר אשתקד לארה"ב זה היה כחלק מהריב שלו עם מוני, ומלחמת האגו שהם ניהלו האחת עם השניה, ולכן לא היייתי משליך את זה על השנה. אני מקווה, רוצה להאמין ומתפלל שטביב יהיה מספיק חכם כדי להבין שהאליפות מונחת על הרצפה ואנחנו בעמדה מצויינת להרים אותה, הרבה יותר מבשנתיים האחרונות, אם רק יוציא את סכום הכסף המספיק עבור האנשים הנכונים כחיזוק, אבל לא על זה הדיון.

אתה אשכרה חושב שליהי טביב או אלי טביב יכולים להיות גם החשב של הקבוצה? שענבר מיותר? שאפילו אוסידון מיותר? צ'יזיק הוא אולי בובה, אבל בובה שעושה את העבודה שלה מצוין. באמת נראה לי שאתה אופטימי מדי.

לא אמרתי שענבר או פוסידון מיותרים, אמרתי שבסופו של דבר זה עדיף שהכל יעבור דרך טביב, ולא בגלל שמדובר באיזו אישיות, אלא בגלל שזה טעויות פה ושם ויעשה יותר סדר בתוך הבלאגן הקיים. ואני לא כזה אופטימי ביחס להרבה דברים, אבל במקרה הזה אני לא מודאג בצורה יוצאת דופן.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:41 
מברכה- תבין טביב מאד רוצה אליפות העונה כי זה מחזיק לו עוד כסף+גורם לו להמשיך לנהל קבוצה עם כסף שהוא לא הוציא מהכיס.
המבחן של טביב יהיה בעונה הבאה\עוד שנתיים ברגע שייגמר הכסף בקופה, האם נראה לך שהוא יביא כסף מהבית?
הוא יכניס את היד לכיס שלו?
תרשה לי לפקפק בכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
מברכה- תבין טביב מאד רוצה אליפות העונה כי זה מחזיק לו עוד כסף+גורם לו להמשיך לנהל קבוצה עם כסף שהוא לא הוציא מהכיס.
המבחן של טביב יהיה בעונה הבאה\עוד שנתיים ברגע שייגמר הכסף בקופה, האם נראה לך שהוא יביא כסף מהבית?
הוא יכניס את היד לכיס שלו?
תרשה לי לפקפק בכך

מפקפק בזה יחד איתך, גם אני לא מאמין שטביב יביא כסף מהבית (והיה באמת מעניין לגלות כמה כסף יש שם בבית, זה יכול לשנות את התמונה).

אני לא יודע מה יש בקופה של המועדון כרגע, וזה גם פחות מעניין. הקבוצה נמצאת בעמדה מעולה ליצור פה הגמוניה כמו שיעקב שחר יצר בזמנו. במשך כמה וכמה שנים שחר לא הוציא שקל מכיסו הפרטי, ובצדק. הוא הביא את חיפה למצב שבו היא מאוזנת כלכלית מבחינת הכנסות והוצאות, ואנחנו יכולים להגיע בקלות יחסית לאותו מקום בדיוק. אם הקבוצה למשל זוכה באליפות (טפו טפו, שום סיכוי, אנטי נאחס) ונכנסת לצ'מפיונס, זה עוד שישים מיליון שקלים לקופה. אם מוכרים את תמוז בקיץ בארבע מיליון יורו (וזה לא סכום מופרך), הקבוצה מכניסה לכיסה נטו עוד עשרים מיליון שקל. בכל שנה רק על מנויים, מענקי ליגה וזכויות שידור הקבוצה מכניסה כמעט שלושים מיליון שקל להערכתי הגסה.

כמו שאמרתי במקום אחר, להפועל יש מעמד באירופה שלחיפה אין, וכמות קהל במשחקי בית כפולה משל חיפה, שמשפיעה מאוד על ההכנסות הבאזליות של הקבוצה. אם טביב יפעל נכון וחכם ובראייה לטווח הרחוק, אנחנו יכולים לראות קבוצה מצליחה ודומיננטית לפחות בעשור הקרוב. בדיוק בגלל זה אנחנו חייבים למקד את כל מאמצינו ומלחמותינו בדרישה לניהול תקין וחכם, ולא במאבקים חסרי שחר "להזזת טביב", כי זה לא בשליטתנו ולא משחק לידיים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 12:57 
קדם כל תרשה לי להאמין שאנחנו כן יכולים להזיז את טביב מהקבוצה !
שנית- אם תיקח אליפות ותעלה אפילו לאלופות, מן הסתם תמכור כמה כוכבים שלך, השאלה היא האם טביב יביא מחליפים ראוים לאותם אלו שיעזבו?
או שמא הוא יעדיף לקחת מתוך 4 מיליון יורו(לדוגמא) שיגיע ממכירתו של טוטו, ולקנות שחקן חדש טוב ב3 מיליון יורו, או לקנות שחקן ה500 אלף ואת הייתר של הכסף בדרכים אחרות לעשות עסקאות מפוקפקות...
כל אחד יאמין במה שהוא חושב.
(אני מאמין באופצייה השניה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
להביא את גאדיר ויפה שעה אחת קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני לא יכול לבוא בתלונות,

אמרתי בקיץ,
אחרי שראיתי את התגובה של הרוב פה להשתלטות של טביב,
זה שכל מה שעומד לקרות, מגיע לנו. אז גם זה מגיע לנו.

אני אמשיך להילחם בו עד הסוף, אבל הצביעות פה חוגגת. איפה האשכול בקיץ שמתנגדי טביב רשמו פה חכו לינואר כדי שנגיד אמרנו לכם?
מצטער על הנטירת טינה, אבל אני אכול עצבים ואני לא יכול לסבול את זה. ואנחנו אשמים. ויש לי הרגשה שגם בפעם הבאה שהתשלט פה איזה בעלים פח זה יראה אותו דבר. קהל עם זיכרון של נעל. כוס אמק.

:ROSE:
חוץ מהמודגש, מסכים עם כל מילה.
לגבי המודגש - נראה, אולי הפעם נלמד משהו ולא תהיה "הפעם הבאה" עם זיהום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
א. חיפה לא תשחרר את גאדיר להפועל, צאו מזה.
ב. הוא מחרב חדרי-הלבשה. ערס קטן ומטומטם עם גינונים של מינימום אינייסטה. לא צריך אותו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שנית- אם תיקח אליפות ותעלה אפילו לאלופות, מן הסתם תמכור כמה כוכבים שלך, השאלה היא האם טביב יביא מחליפים ראוים לאותם אלו שיעזבו?
או שמא הוא יעדיף לקחת מתוך 4 מיליון יורו(לדוגמא) שיגיע ממכירתו של טוטו, ולקנות שחקן חדש טוב ב3 מיליון יורו, או לקנות שחקן ה500 אלף ואת הייתר של הכסף בדרכים אחרות לעשות עסקאות מפוקפקות...

שמע, בקיץ האחרון פשוט לא היה את מי להביא, בטח לא ברמת השחקנים שעזבו אותנו. כל שחקן ישראלי בינוני יכול לקבל חוזה של חצי מיליון יורו באירופה, וזה ממש שיחק עם ההיצע בשוק המקומי. למרות כל זאת הביאו את דמארי (בסכום שביחס לתמורה מוצדק בהחלט, וכל התיאוריות הן רק תיאוריות שלא מבוססות על דבר), הביא את אודליה שנראה תחליף הולם לאניימה (עובדתית הוא נותן עונה יותר טובה מאיינוגבה, ומקבל משכורת לא רעה בכלל) גם אם לא ברמתו (ולא יהיה פה שוער ברמתו בעשרים שנים הקרובות לפחות), הביא את נוסא בלא מעט כסף כפרוספקט מבטיח (גם אם כרגע הוא לא מממש את הפוטציאל), השאיר את ידין למרות שקיבל הצעה נדיבה עבורו. זה לא כ"כ תואם את התיאוריה שלך, מצטער. לפי הבקרה התקציבית טביב יוכל למשוך את הסכום השקול לשטרות החוב ע"ס 20 מיליון שקלים (וזה הכסף הגדול היחיד שטביב יכול להוציא מהפועל, כל שאר הספקולציות מדברות על בוטנים) רק אם הפועל תעפיל לצ'מפיונס שלוש שנים ברצף. אם זה יקרה, ואני בטוח שלשם טביב מכוון, מדובר בדמי כיס בהשוואה לסכום שיהיה בקופת המועדון, בוודאי אם ההתנהלות תלך ותשתפר.

לגבי העפת הטביב, מכיוון שמדובר בבעלים ולא בבעל תפקיד, הוא יזוז רק כשהוא ירצה לזוז. זה כמו שעכשיו תארגן הפגנה מחוץ למשרדים של יצחק תשובה כדי שיפנה את מקומו בדלק נדל"ן, וזה יציק לו בדיוק כמו זבוב בקיץ. טביב יעזוב רק ביום שיהיה מי שיקנה אותו ברווח מספיק משמעותי עבורו, להערכתי על פחות מ- 20 מיליון ש"ח לא יהיה בכלל על מה לדבר (קנה את הקבוצה לצורך העניין ב- 12 מיליון, כי הוציא שש מהכיס במקום להכניס שש לכיס). יש לך מישהו כזה כרגע? אם כן, אני בא להפגין איתך כבר במוצ"ש הקרוב מחוץ לחנות של דנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:14 
אותם החולי נפש שחשבו שמכבי יביאו לנו את בוזגלו
עכשיו באמת חושבים שגם חיפה יביאו לנו את גאדיר
מה עוד נותר להגיד.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:15 
mbracha כתב:
לירון האדום כתב:

שמע, בקיץ האחרון פשוט לא היה את מי להביא, בטח לא ברמת השחקנים שעזבו אותנו. כל שחקן ישראלי בינוני יכול לקבל חוזה של חצי מיליון יורו באירופה, וזה ממש שיחק עם ההיצע בשוק המקומי. למרות כל זאת הביאו את דמארי (בסכום שביחס לתמורה מוצדק בהחלט, וכל התיאוריות הן רק תיאוריות שלא מבוססות על דבר), הביא את אודליה שנראה תחליף הולם לאניימה (עובדתית הוא נותן עונה יותר טובה מאיינוגבה, ומקבל משכורת לא רעה בכלל) גם אם לא ברמתו (ולא יהיה פה שוער ברמתו בעשרים שנים הקרובות לפחות), הביא את נוסא בלא מעט כסף כפרוספקט מבטיח (גם אם כרגע הוא לא מממש את הפוטציאל), השאיר את ידין למרות שקיבל הצעה נדיבה עבורו. זה לא כ"כ תואם את התיאוריה שלך, מצטער. לפי הבקרה התקציבית טביב יוכל למשוך את הסכום השקול לשטרות החוב ע"ס 20 מיליון שקלים (וזה הכסף הגדול היחיד שטביב יכול להוציא מהפועל, כל שאר הספקולציות מדברות על בוטנים) רק אם הפועל תעפיל לצ'מפיונס שלוש שנים ברצף. אם זה יקרה, ואני בטוח שלשם טביב מכוון, מדובר בדמי כיס בהשוואה לסכום שיהיה בקופת המועדון, בוודאי אם ההתנהלות תלך ותשתפר.

לגבי העפת הטביב, מכיוון שמדובר בבעלים ולא בבעל תפקיד, הוא יזוז רק כשהוא ירצה לזוז. זה כמו שעכשיו תארגן הפגנה מחוץ למשרדים של יצחק תשובה כדי שיפנה את מקומו בדלק נדל"ן, וזה יציק לו בדיוק כמו זבוב בקיץ. טביב יעזוב רק ביום שיהיה מי שיקנה אותו ברווח מספיק משמעותי עבורו, להערכתי על פחות מ- 20 מיליון ש"ח לא יהיה בכלל על מה לדבר (קנה את הקבוצה לצורך העניין ב- 12 מיליון, כי הוציא שש מהכיס במקום להכניס שש לכיס). יש לך מישהו כזה כרגע? אם כן, אני בא להפגין איתך כבר במוצ"ש הקרוב מחוץ לחנות של דנה.

(נניח ו)יש קונים, השאלה היא מה המחיר...
השאלה היא האם באמת טביב יסכים למכור את הקבוצה?
תגיד אתה באמת חושב שטביב עשה בקיץ את כל הרכש הנכון?
איפה עוד חלוץ? איפה עוד בלם? מה עם מגן שמאלי?
להזכיר לך את סיפורי טועמה ושי?
עד עכשיו אנחנו זועקים לחיזוק !!
ואביחי זה אחד מאלו שהם "הבייבי" של טביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
mbracha כתב:
לירון האדום כתב:

(נניח ו)יש קונים, השאלה היא מה המחיר...
השאלה היא האם באמת טביב יסכים למכור את הקבוצה?
תגיד אתה באמת חושב שטביב עשה בקיץ את כל הרכש הנכון?
איפה עוד חלוץ? איפה עוד בלם? מה עם מגן שמאלי?
להזכיר לך את סיפורי טועמה ושי?
עד עכשיו אנחנו זועקים לחיזוק !!
ואביחי זה אחד מאלו שהם "הבייבי" של טביבי.

במבחן התוצאה, ובתקווה עצומה ששום דבר לא ישתנה בטבלה בשבועיים הקרובים, טביב הצליח. אז יש שיאמרו שהקבוצה מצליחה למרות טביב, ואולי זה נכון, אבל לפי ראות עיני אם הקבוצה במקום הראשון בפער של 5-7 נקודות מהמתחרות המובהקות שלנו לתואר, כנראה שהקבוצה נבנתה בצורה לא רעה כלל וכלל (ותמיד ההשוואה חייבת להיות אל מול האתגרים איתם אתה מתמודד, לא מול חיפה של 09/10). ברור שחסרים לנו כמה שחקנים, אבל זה ליטושים כדי להפוך את הקבוצה למפחידה ואיתנה, והלוואי וטביב ישכיל לעשות אותם בינואר כדי ללכת עד הסוף בכל הכוח. להגיד שאנחנו נואשים לחיזוק זו סיסמא שהייתה נכונה יותר לפני חודש, רק שלשום הקבוצה עם רוטציה של כמעט חצי הרכב ניצחה משחק חוץ קשה תוך הצגת כדורגל יפה לעין רוב המשחק.

לגבי המחיר, אמרתי לך כבר שלדעתי זה יהיה סביב ה- 20 מיליון, ובמינימום של המינימום כדי שטביב לא יצא בהפסד זה חייב להיות 13 מיליון (שום סיכוי שהוא ימכור בסכום הזה). תן לי שם של מישהו אחד שמוכן לשים את הסכום הזה היום. אחד, שמוכן להגיד את זה בקול רם, ונצא יחד לרחובות עבורו. לכל זונה יש מחיר, גם לטביב, השאלה אם יש מי שמסוגל ורוצה לשלם את האתנן הראוי לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
צריך לזכור שיש שטרי הון של 20 מליון שקל שאותם טביב יוכל לממש רק כאשר העמותה תהיה רווחית.
אני לא זוכר בדיוק את לשון החוק/תקנה אבל מעל לאחוז רווחים מסוים, הבעלים יכול למשוך מזומנים מהקבוצה.

יש להניח שהוא מכוון גם לשם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 13:58 
http://one.co.il/Article/191371.html

כחודש לפני המשחק בין הפועל לבית"ר, האווירה מתלהטת. האדומים מחפשים חיזוק ועוקבים אחר המגן השמאלי, שמואל שיימן, מאקסלסיור. פצ'אקלה ייבדק ()

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו הבת שלו יושבת על המפתח לכספת.
יישר כוח וכה לחי לך אליעזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 14:59 
oMeR1 כתב:

כחודש לפני המשחק בין הפועל לבית"ר, האווירה מתלהטת. האדומים מחפשים חיזוק ועוקבים אחר המגן השמאלי, שמואל שיימן, מאקסלסיור. פצ'אקלה ייבדק ()

כולם תמיד קונים אותו ב FM .
שם הוא אפילו פחות טוב משיש לדעתי, אבל אי אפשר להשוות במציאות.
גם כי אין שום סיכוי שיגיע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 15:08 
gigs כתב:
אם עד עכשיו דאגתם שטביב יוציא כסף מהמועדון או שיהיו בעיות מול שחקנים/לקוחות אחרים
אז תתחיל עכשיו לדאוג יותר!
מה שטביב עשה נקרא ממשל תאגידי לקוי ביותר! כמו בכל חברה נורמלית במשק
מינוי שכזה לתפקיד מרכזי בחברה מתוקנת צריך לעבור דרך הדריקטוריון של המועדון (שכרגע
לא ברור לי מי יושב שם).
מה עוד שאם הבת שלו אחראית על הכספים אז די ברור שהיא יכולה להוציא משם כסף בלי שנשים לב,
או לשחק עם המספרים של החוזים/הכנסות.

דרוש בירור דחוף מול ההתאחדות לגבי חוקיות הדבר!!

שנכנסים תוכן של המידע של ידיעות, מבינים שבתו של טביב לא מונתה כחשבת. היא בעלת זכות חתימה (לא ברור מהכתב אם זה במקום אוסידון או בנוסף). דבר נוסף: כדי לדעת האם המינוי של מורשת חתימה חוקי או לא, אפשר לגשת לאתר של התאחדות. יש שם פינת תקננונים. יש תקנון הבקרה התקציבים. בנושא כללים לניהול כספי של מועדונים לא כתוב דבר וחצי דבר על מינוי קרובי משפחה לתפקידי מפתח וכמות מורשי חתימה למועדון.
נכון שיש כללי ניהול תקין. לחברות שאינן חברות ציבוריות, הכללים נקבעים לפי החלטות פנימיות. אין חובה למנות דירקטוריון לקבוצת כדורגל של ההתאחדות. כלל ניהול תקין זה, למשל, שילוב של שתי חתימות (לפחות) לבצוע פעילויות כספיות משמעותיות. לגבי מינוי קרובי משפחה: אין הגבלה גם בשוק הפרטי . בליגת העל יש מקרים של קרובי משפחה בעלי משקל בניהול מועדון במכבי פ"ת, בני יהודה (דמארי והבת שלו), אצלנו טל תאומים היתה מאד דומיננטית בנושא שווק כאשר אביה היה בעלים, מכבי חיפה (בנו של יעקב שחר כבר מעורב בניהול השוטף).
מעורבותה של הבת של טביב לא מוסכנת בגלל היותה בת משחתו. הבעיה עם הבת של טביב או עם שותף ניהולי אחר זה איכות הניהול. בנושא הזה המחסום היחיד שקיים כדי לפקח על פעילות ניהולית זה מוסד הבקרה תקציבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
קצרה וטביב השלימו ועדיין אין לו תפקיד בהפועל ?
מדהים.
והמנהל קבוצה החדש כל כך חמוד , איך קוראים לו ?
אה אף אחד
איש מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 15:22 
oMeR1 כתב:

שיקחו כבר את ג'ונתן ברנסטיין, עדיף בהרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
פאצ'לקה בספק לחיפה
http://one.co.il/Article/191366.html

אין לנו מה לעלות עם פרנסמן למשחק הזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2011, 15:44 
איזה אווירה מתלהטת בראש שלהם??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: