לירון האדום כתב:
קדם כל תרשה לי להאמין שאנחנו כן יכולים להזיז את טביב מהקבוצה !
שנית- אם תיקח אליפות ותעלה אפילו לאלופות, מן הסתם תמכור כמה כוכבים שלך, השאלה היא האם טביב יביא מחליפים ראוים לאותם אלו שיעזבו?
או שמא הוא יעדיף לקחת מתוך 4 מיליון יורו(לדוגמא) שיגיע ממכירתו של טוטו, ולקנות שחקן חדש טוב ב3 מיליון יורו, או לקנות שחקן ה500 אלף ואת הייתר של הכסף בדרכים אחרות לעשות עסקאות מפוקפקות...
כל אחד יאמין במה שהוא חושב.
(אני מאמין באופצייה השניה)
שמע, בקיץ האחרון פשוט לא היה את מי להביא, בטח לא ברמת השחקנים שעזבו אותנו. כל שחקן ישראלי בינוני יכול לקבל חוזה של חצי מיליון יורו באירופה, וזה ממש שיחק עם ההיצע בשוק המקומי. למרות כל זאת הביאו את דמארי (בסכום שביחס לתמורה מוצדק בהחלט, וכל התיאוריות הן רק תיאוריות שלא מבוססות על דבר), הביא את אודליה שנראה תחליף הולם לאניימה (עובדתית הוא נותן עונה יותר טובה מאיינוגבה, ומקבל משכורת לא רעה בכלל) גם אם לא ברמתו (ולא יהיה פה שוער ברמתו בעשרים שנים הקרובות לפחות), הביא את נוסא בלא מעט כסף כפרוספקט מבטיח (גם אם כרגע הוא לא מממש את הפוטציאל), השאיר את ידין למרות שקיבל הצעה נדיבה עבורו. זה לא כ"כ תואם את התיאוריה שלך, מצטער. לפי הבקרה התקציבית טביב יוכל למשוך את הסכום השקול לשטרות החוב ע"ס 20 מיליון שקלים (וזה הכסף הגדול היחיד שטביב יכול להוציא מהפועל, כל שאר הספקולציות מדברות על בוטנים) רק אם הפועל תעפיל לצ'מפיונס שלוש שנים ברצף. אם זה יקרה, ואני בטוח שלשם טביב מכוון, מדובר בדמי כיס בהשוואה לסכום שיהיה בקופת המועדון, בוודאי אם ההתנהלות תלך ותשתפר.
לגבי העפת הטביב, מכיוון שמדובר בבעלים ולא בבעל תפקיד, הוא יזוז רק כשהוא ירצה לזוז. זה כמו שעכשיו תארגן הפגנה מחוץ למשרדים של יצחק תשובה כדי שיפנה את מקומו בדלק נדל"ן, וזה יציק לו בדיוק כמו זבוב בקיץ. טביב יעזוב רק ביום שיהיה מי שיקנה אותו ברווח מספיק משמעותי עבורו, להערכתי על פחות מ- 20 מיליון ש"ח לא יהיה בכלל על מה לדבר (קנה את הקבוצה לצורך העניין ב- 12 מיליון, כי הוציא שש מהכיס במקום להכניס שש לכיס). יש לך מישהו כזה כרגע? אם כן, אני בא להפגין איתך כבר במוצ"ש הקרוב מחוץ לחנות של דנה.