תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 13:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
rubin de la red כתב:
הילדי אייפון הורגים אותנו.
צריך להמציא אפליקציה שכל ילד שעסוק בזמן משחק באייפון שלו במקום להוציא את הגרון מקבל זרם חשמלי אחושרמוטה.
יאללה מתכנתי הפורום, מי מרים את הכפפה?

הם בשער 5, למה נותנים להם בכלל לשחק באייפון במקום לעודד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:42 
ראצ'ו, זה שאתה חושב ( מחשבה ילדותית ולא דמוקרטית לטעמי ) זה דבר אחד, זה שפעלת לממש את זה כבר דבר אחר, וזה שהנהלת הפועל מקשיבה לעצות נוראיות ומפחידות כאלה כבר עובר את סף השערורייה.
לצערי הפכת באמת להיות פוליטיקאי ממוצע, בשבילך דמוקרטיה הוא כיפוף האנשים לדעתך ואתה לא מבין את המושג בכלל, וזה עצוב.

יאללה, אני חושב שרק אנשים שהשם שלהם מתחיל באותיות בא' עד ה' צריכים לקבל כרטיסים, ניר ענבר, שומע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:50 
אסף ראסינג כתב:
ראצ'ו כתב:
אסף ראסינג כתב:
ראצ'ו, אני חושב שכשאתה כותב את זה פה בפורום אתה מתפרץ לדלת פתוחה.
הרי כולנו פה חושבים אותו דבר לגבי העידוד, ואומרים אותו הדבר.

אני חושב שהרעיון עם החלוקת כרטיסים לחברי עמותה הוא רע בכל מקרה (מסיבות עקרוניות), ובנוסף לזה אני חושב אין לו קשר ישיר עם עידוד טוב יותר או פחות טוב יותר כמו שאתה מנסה להציג.
כמובן שמדובר פה בדעה בלבד

לא הבנתי מה הקשר לחלוקת הכרטיסים לחברי עמותה? איפה ראית שדיברתי על זה.
ולגבי העידוד- יש לדבר ויש לעשות במגרש, זה מה שמפריע לי.

טענת שמי שהתלנון על 'מכירת הכרטיסים בעידפות לאוסישקין'- היה צריך לעודד יותר בגלל שהעדיף שיטה כזו על אחרת.

אני חושב שכל אחד שבא לעודד (ומסכים איתך שיש כאלו שמראש לא באים לעשות כך לצערי) נתן את כולו בלי קשר לאיך, למה, ובכמה השיג את הכרטיס.
לכן זה סתם היה נראה לי נסיון להחזיר את הנושא לסדר היום.

לגבי 'לדבר או לעשות במגרש', אני חושב שאני יודע מי אתה ומה אתה עושה במגרש, אבל זה לא אומר שכל השאר שמדברים פה 'רק מדברים במחשב' בהגדרה, ולא עושים כלום במגרש.

לא זה לא מה שטענתי. טענתי שמי שהיה במגרש היה צריך לעודד. ומי שכיוונתי אליו בהודעה שלי עמד שתי שורות מעליי באמצע הגוש המעודד ולא הוציא מילה מהפה
במשך כל המשחק. זה עצבן אותי על אחת כמה וכמה כי אותו אחד היה זה שידע לבקר את ענייני מכירת הכרטיסים במשך כל השבוע (וכן- לכל אחד מותר להביע ביקורת
כבר כתבתי - אבל נאה דורש נאה מקיים). יש המון אוהדים שגם כותבים בפורום וגם מעודדים במגרש, אבל מי שדיברתי עליו לא הוציא חצי מילה מהפה ולא עודדד אפילו
לשניה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:55 
מה נאה דורש נאה מקיים, מה לעזאזל הקשר בין ביקורת על דרכי מכירת הכרטיסים לעידוד? באיזה עולם עושים קישור מעוות כזה? נדפקה לך הקופסה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:57 
mbracha כתב:
ראצ'ו כתב:
ערן כתב:
הגבתי לך לעניין, רק שאתה מסרב להבין את העניין או מדחיק אותו.
רמת או איכות העידוד של אוהד לא רלוונטית לקביעת עדיפות בכניסה שלו לדרבי - או לכל משחק אחר, לצורך העניין - ובטח לא שוללת ממנו את הזכות לכתוב באינטרנט את דעתו על הצעות אוויליות כמו מתן עדיפות לאוהדי הכדורסל בקנייה לדרבי.
זו היתה הטרוניה שלך בתחילת האשכול, לזה עניתי לך גם עכשיו וגם קודם. לא אשמתי שהתחלת להסתבך עם כל מיני טיעוני משנה לא רלוונטיים.

לא חמוד שלי, אתה זה שמדחיק פה את הדיון האמיתי.
הדיון האמיתי הוא על הקהל ומה זה להיות אוהד. אתה חושב שהתפקיד של אוהד מתבטא בלהגיע למשחק, להיות "צופה". אני חושב שהתפקיד של אוהד זה לעודד.
ברור שאי אפשר לקבוע מדד של איכות העידוד, לפחות לא בכלים הקיימים, ולפי זה לקבוע מי נכנס לדרבי, אבל השאיפה שלי (כן שלי) היא שמי שכן מגיע לדרבי על חשבון
אחרים יהיה מסוגל גם לעודד.
הזכות לכתוב באינטרנט קיימת לכל אחד, למרות שגם שם צריכה להיות רמת התבטאות מינימאלית. אני רק טוען שמי שיודע לבקר אחרים, מן הראוי שיהיה פתוח
לביקורת על עצמו. מי שעומד באמצע הגוש המעודד בדרבי, או בכל מקום אחר ביציעים שהוקצו לאוהדי הפועל, על חשבון אלפי אחרים, ולא פותח את הפה לשניה
במהלך המשחק- ראוי לביקורת.

ראצ'ו, לצורך הדוגמה: אוהד הפועל בן 50 שאוהד את הקבוצה מאז שהוא זוכר את עצמו, נדחס בבלומפילד עוד בימים שהיו נכנסים יותר מ- 20,000 צופים ומגיע לכל משחק בית או חוץ הרבה לפני שהמציאו את הגוש המעודד. רק מה, הבן אדם במשחקים לא מסוגל להוציא מילה מהפה כי הוא בלחץ היסטרי תמיד. אני מכיר באופן אישי לא אחד ולא שניים כאלו. מי שמך לקבוע שאתה יותר אוהד מהם? מי אתה שתחליט (בעולם מקביל בו מה שאתה אומר מחייב מישהו) שהוא לא ראוי לתפוס את מקומו ביציע של ילד בן 16 שאוהד את הפועל חודשיים כבר, אבל לא מפסיק לעודד?

ברור שלאוהד מעודד יש ערך מוסף מבחינת הקבוצה, ובעולם מתוקן העידוד היה נשמע באותן עוצמות מכל היציעים בבלמפילד כי כולם היו לוקחים חלק במאמץ, אבל המעמדות האלו שאתה מנסה ליצור ברמת הדיון הם מגוחכים (במחילה מכבודך, זה באמת לא אישי) ועומדים בניגוד מוחלט לכל הערכים שלפיהם המועדון הזה הוקם. שוויון, למשל.

כתבתי כבר שיש יוצאי דופן. אני לא דיברתי על אנשים מבוגרים (למרות שאין שום סיבה שאנשים מבוגרים יפסיקו לעודד, אבל ניחא). דיברתי על אנשים בגילאי העשרה
המאוחרים שאין שום סיבה בעולם שלא יעודדו את הקבוצה שלהם. אני גם לא מצפה שכולם יעודדו באותה הרמה והצורה, אבל בן אדם שבא לדרבי ולא מעודד אפילו
לחצי שניה, וואלה, הייתי מעדיף שמישהו אחר שיכול לעודד יהיה שם במקומו. והכוונה היא למשחק ספציפי שיש לו הגבלת כרטיסים ולא באופן כללי.
לנושא השיוויון- צר לי. אני לא חושב שבמקרים כאלה ערך השוויון הוא הקובע אלא טובת הקבוצה. לדעתי טובת הקבוצה היא שאוהדיה יעודדו אותה במשחק. אם יש 2000 כרטיסים עדיף שמי שמגיע למשחק יהיה גם מי שמעודד. זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:03 
joshsoos כתב:
מה נאה דורש נאה מקיים, מה לעזאזל הקשר בין ביקורת על דרכי מכירת הכרטיסים לעידוד? באיזה עולם עושים קישור מעוות כזה? נדפקה לך הקופסה לחלוטין.

תשתדל לנהל דיון ברמה נורמלית יותר אם אתה רוצה שאגיב לך.
הקשר הוא הפוך- כתבתי כבר שלכל אחד מותר להביע ביקורת, יכולה להיות מוצדקת ויכולה לא. אני מצפה גם שמי שיודע להעביר ביקורת בצורה כל כך תוקפנית
במשך כל השבוע, יהיה מסוגל להשקיע את אותן אנרגיות בעידוד הקבוצה. כשאני עומד במגרש ובמקרה רואה שתי שורות מעליי את אותו אחד שבמשך כל השבוע
העביר ביקורת עומד ולא מוציא מילה מהפה במשך 90 דקות, זה עוד יותר מפריע לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:03 
ראצ'ו, מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה, מותר לך אפילו לכתוב את זה פה ולעורר דיון. ג'וש ו-mbracha צודקים כמובן בכל מילה. כל ההודעה שלך היא ילדותית וחצופה. כל מי שמתעסק במי אוהד הפועל טוב יותר, עדיף שיפשפש קודם כל במעשיו ויבדוק האם הוא ראוי לשבת בבלומפילד.
אני, מכל מיני סיבות, לא חבר עמותה כרגע. אני גם לא מעודד דקה במשך המשחק, לא מסוגל, אני כל המשחק משולב ידיים, רועד עם הרגל ועל סף התקף לב. לא רק בדרבי דרך אגב.
אבל וואלה, אני, אבא לשני ילדים, הופך את העולם בשביל לצאת מת"א ביום שני בארבע בשביל להגיע למשחק בקריית שמונה, לא מדבר עם אף אחד במשך יומיים אחרי הפסדים והייתי מנוי באוסישקין במשך שנים על גבי שנים. אתה תגיד לי שאני לא ראוי להיות בדרבי? בדקת את כל האנשים שהיו בדרבי? אולי היה שם הילד שקישקש על הקירות בשער 11? הוא ראוי להיות בדרבי? (אני בטוח שהוא מעודד 90 דקות)
אני מציע לך ולכל אלה שחושבים שהם מעל לתת טיפה כבוד לאוהדים אחרים ובכלל לבני אדם. תתרמו מה שאתם יכולים, תקבלו על זה את ההערכה המגיעה לכם ותמשיכו הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו אתה טועה בגדול.
הבקשה שלך לעידוד ללא הפסקה בהחלט מובנת, אני בהחלט גם מבין את הרצון שלך שבגוש המעודד יהיו רק כאלה שמעודדים,
ובכל זאת, לראות את המשחק בשקט במגרש, שווה פי 500 מלראות אותו בטלויזיה או לא לראות אותו בכלל.
לכן אל לנו לבוא בביקרות כלפי אלו שמעדיפים לעשות כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:13 
שאלה לכל המגיבים פה:
אתם חושבים שלעודד את הקבוצה ולהפעיל לחץ על הקבוצה היריבה והשופט עוזר לקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
ברור.
אתה חושב שאבא שלי שנושק לגיל ה-60 מסוגל לשרוק בוז ולעודד 90 דקות?

ובאותה נשימה, אתה חושב שלאבא שלי שהולך 50 ומשהו שנה למשחקים של הפועל מגיע כרטיס לדרבי כמו שלך מגיע?

כי אני חושב שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:18 
כשאתה תשתדל לכתוב הודעות שאינן חצופות ולא דמוקרטיות, שבהן אתה חושב שאתה יכול להכתיב לאוהדים מה לחשוב, מתי ועל מה מותר להם לכתוב ואיך להתנהג, ומתי מותר להם להיכנס לראות את הקבוצה שלהם, אתה תקבל תגובות בהתאם. עד אז, התגובות והדעות שלך חצופות וגרוע מכך מסוכנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:21 
ראצ'ו כתב:
שאלה לכל המגיבים פה:

אתה מפספס ידידי. אף אחד לא טוען שעידוד זה לא חשוב. יוצאים עליך פה, כי כמו שכתבת בהודעה הראשונה שלך, מי אתה שתקבע מי זה אוהד ומי ראוי להיות בדרבי או בכל משחק אחר לצורך העניין. אני כבר לא מדבר על האגרסיביות בהודעה שלך והשפה הדוחה (שלדעתי לא ממש מאפיינים אותך, אבל אולי אני טועה).
אתה מבטל דעות לגיטימיות של אנשים באיך צריכה להתנהל מכירה למשחק כדורגל, ומוצא קרדום עלוב לחפור בו בשביל להצדיק את זה אח"כ.
צניעות וענווה הן לא מילים גסות. גם לא כבוד לאחרים שלדעתך אולי לא עושים מספיק, אבל יכול להיות שיש להם זכות להיות בדרבי הרבה לפניך. הם כמובן לא אומרים ואפילו לא חושבים את זה. הם כולה באים לראות משחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:23 
האדס כתב:
ברור.

ובאותה נשימה, אתה חושב שלאבא שלי שהולך 50 ומשהו שנה למשחקים של הפועל מגיע כרטיס לדרבי כמו שלך מגיע?

כי אני חושב שכן.

האדס בחייאת, כתבתי שאני לא מתכוון לאנשים מבוגרים שיש לי המון כבוד אליהם, וגם לא דרשתי מכל אחד לעודד 90 דקות בלי הפסקה.
אבל גם פחות מזה אפשרי. אני לא רואה שום סיבה שאדם בגילאי העשרה-עשרים שבא למשחק יעמוד במשך 90 דקות ולא יוציא מילה מהפה.
אני מבין שלחלק מהמגיבים קשה לקבל את זה, אבל אם זה או הוא או אוהד אחר שכן מעודד- הייתי מעדיף שאלו יהיו אוהדים שמעודדים, זה הכל. וכן- אני יודע
שהרעיון הזה הוא לא בר מימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:28 
redrony כתב:
ראצ'ו כתב:
שאלה לכל המגיבים פה:

אתה מפספס ידידי. אף אחד לא טוען שעידוד זה לא חשוב. יוצאים עליך פה, כי כמו שכתבת בהודעה הראשונה שלך, מי אתה שתקבע מי זה אוהד ומי ראוי להיות בדרבי או בכל משחק אחר לצורך העניין. אני כבר לא מדבר על האגרסיביות בהודעה שלך והשפה הדוחה (שלדעתי לא ממש מאפיינים אותך, אבל אולי אני טועה).
אתה מבטל דעות לגיטימיות של אנשים באיך צריכה להתנהל מכירה למשחק כדורגל, ומוצא קרדום עלוב לחפור בו בשביל להצדיק את זה אח"כ.
צניעות וענווה הן לא מילים גסות. גם לא כבוד לאחרים שלדעתך אולי לא עושים מספיק, אבל יכול להיות שיש להם זכות להיות בדרבי הרבה לפניך. הם כמובן לא אומרים ואפילו לא חושבים את זה. הם כולה באים לראות משחק כדורגל.

אני לא קובע מי אוהד ולי אין יכולת לקבוע מי ראוי להיות בדרבי, אני תמיד יכול להציע ולהגיד את מה שאני חושב, זו דעתי. לא ביטלתי אף דיעה- את הויכוח על ניהול
מכירת הכרטיסים ניהלתי עם מי שניהלתי בצורה עניינית וזה לא קשור לדיון הנוכחי, רק טענתי שיש לי ציפייה ממי שמסוגל לכתוב בכזו להיטות בפורום שיהיה מסוגל
לאותה הלהיטות במגרש.
יש לי המון כבוד לאחרים, אני לא שופט אף אחד על מעשיו מחוץ למגרש, אבל השורה האחרונה שלך אומרת הכל- "הם כולה באים לראות משחק כדורגל". אז אני, וזו דעתי,
חושב שעדיף שמי שמגיע לראות משחק כדורגל, כשיש בו כמות כרטיסים כל כך מוגבלת, גם יעודד את הקבוצה שלו, בטח בדרבי, בטח במשחק כל כך חשוב, בטח כשהוא
נמצא שם לפני אלפי אחרים שהיו מתים להיות שם, בכל משחק אחר- שיעשה מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
האדס כתב:
ברור.

כי אני חושב שכן.

האדס בחייאת, כתבתי שאני לא מתכוון לאנשים מבוגרים שיש לי המון כבוד אליהם, וגם לא דרשתי מכל אחד לעודד 90 דקות בלי הפסקה.
אבל גם פחות מזה אפשרי. אני לא רואה שום סיבה שאדם בגילאי העשרה-עשרים שבא למשחק יעמוד במשך 90 דקות ולא יוציא מילה מהפה.
אני מבין שלחלק מהמגיבים קשה לקבל את זה, אבל אם זה או הוא או אוהד אחר שכן מעודד- הייתי מעדיף שאלו יהיו אוהדים שמעודדים, זה הכל. וכן- אני יודע
שהרעיון הזה הוא לא בר מימוש.

אני בן 22, ואני לא מעודד 90 דקות(יושב בשער 7).
אני מעריך כל אחד ואחד מאלו שמעודדים, למרות שיש רגעים שאני חושב שאתם מתנהגים כמו עדר של סוסים עיוורים.(נגיד אני לא מסכים שצריך לעודד קבוצה שלא נלחמת/רוצה בכל מחיר)
ובכל זאת, אני לא חושב שמגיע לך כרטיס יותר ממני. וגם לא להפך.
הזדמנות שווה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
שאלה לכל המגיבים פה:

בוודאי שתורם, ולכן כל דיון שבמרכזו ביקורת על מי שעומד במרכז הגוש המעודד ולא פוצה פיו במשך 90 דקות הוא מבורך. אני גם חושב שמי שהולך לדרבי חוץ ותופס כרטיס יקר צריך לעשות את האקסטרה מאמץ ולעודד. גרונית, אם אפשר.

ביקורת על הלא מעודדים במשחקי חוץ (בטח בדרבי) היא מבורכת, ובזה אני מסכים איתך.

מה שאינני מסכים זה עם סוג הסלקציה הספרטנית, הכמעט דרוויניסטית-חברתית, שאתה מבקש להחיל על מנגנון חלוקת הכרטיסים של המועדון.

מי שאינו מספיק חזק ו/או צעיר ו/או כשיר לפי הקריטריונים הספרטניים שלך (="אוהד פגום") צריך להיות מושלך מעבר לצוק.

ג'ושסוס טען שזה לא דמוקרטי - הוא היה עדין איתך. אתה טוען שטובת הקבוצה מעל הכל - אני מקווה שהלכי רוח ספרטנים-פאשיסטיים כאלה לא יחלחלו גם לעמותת הכדורסל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:39 
Frank Serpico כתב:
ראצ'ו כתב:
שאלה לכל המגיבים פה:

בוודאי שתורם, ולכן כל דיון שבמרכזו ביקורת על מי שעומד במרכז הגוש המעודד ולא פוצה פיו במשך 90 דקות הוא מבורך. אני גם חושב שמי שהולך לדרבי חוץ ותופס כרטיס יקר צריך לעשות את האקסטרה מאמץ ולעודד. גרונית, אם אפשר.

מה שאינני מסכים זה עם סוג הסלקציה הספרטנית, הכמעט דרוויניסטית-חברתית, שאתה מבקש להחיל על מנגנון חלוקת הכרטיסים של המועדון.

מי שאינו מספיק חזק ו/או צעיר ו/או כשיר לפי הקריטריונים הספרטניים שלך (="אוהד פגום") צריך להיות מושלך מעבר לצוק.

ג'ושסוס טען שזה לא דמוקרטי - הוא היה עדין איתך. אתה טוען שטובת הקבוצה מעל הכל - אני מקווה שהלכי רוח ספרטנים-פאשיסטיים כאלה לא יחלחלו גם לעמותת הכדורסל שלנו.

דיי פרנק- הדיון עצמו הוא תיאורטי. אין באמת שום יכולת לקבוע מי מעודד יותר ומי מעודד פחות.
יכול להיות שלא הבהרתי את עצמי מספיק נכון והכוונה בהודעה שלי הייתה בדיוק
לחלק הראשון של ההודעה שלך. אני לא מבטל אף אוהד, אני לא משליך אף אחד מהצוק- אני מתכוון בדיוק
לעובדה שכל מי שמגיע לדרבי כזה ולא מעודד שניה במשך 90 דקות היה עדיף שמישהו אחר יהיה במקומו
(והקישור לענייני חלוקת הכרטיסים היה במקרה כי שתי שורות מעליי עמד אותו אוהד שהגיב לעניין השבוע וצרם לי
לראות שהוא בדיוק הדוגמא עליה אני מדבר, אבל זה לא העניין פה בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
Frank Serpico כתב:
ראצ'ו כתב:
שאלה לכל המגיבים פה:

דיי פרנק- הדיון עצמו הוא תיאורטי. אין באמת שום יכולת לקבוע מי מעודד יותר ומי מעודד פחות.
לחלק הראשון של ההודעה שלך. אני לא מבטל אף אוהד, אני לא משליך אף אחד מהצוק- אני מתכוון בדיוק
לעובדה שכל מי שמגיע לדרבי כזה ולא מעודד שניה במשך 90 דקות היה עדיף שמישהו אחר יהיה במקומו
(והקישור לענייני חלוקת הכרטיסים היה במקרה כי שתי שורות מעליי עמד אותו אוהד שהגיב לעניין השבוע וצרם לי

מה זה היה עדיף?
גם אני מעדיף שאני הולך למסעדה שיהיו נוכחות רק בחורות בלונדיניות,180 ס"מ וחזה גדול.
ומי לעזאזל קבע שאוהד חייב לעודד?
מי שמעודד,אני סופר מפרגן לו,וגם אני שהייתי יותר צעיר עודדתי ואהבתי את העניין.
אבל יש את השלב הזה שבו אוהד רוצה לבוא ולראות בשקט את המשחק (או במקרה של דרבי לבוא ולראות בלחץ אטומי),בלי לעודד,ומבחינתי אוהד כזה לא פחות טוב מכזה שמעודד עם כל הכבוד לזה שהוא מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
Frank Serpico כתב:
ראצ'ו כתב:
שאלה לכל המגיבים פה:

ברור שהדיון הוא תיאורטי (אני מקווה כך לפחות). אבל עצם העלאת הרעיון (גם אם לא ניסית להחיל אותו במעשה) - היא מסוכנת, לא דמוקרטית ולחלוטין לא ראויה.

שוב, לביקורת שלך על מי שלא מעודד במשחקי חוץ אני שותף מלא (ואני, כמעודד בגרוש, יודע את חסרונותי וזה בהחלט שיקול לכך שאינני נוסע למשחקי חוץ. בטח לא למשחקים קריטיים כמו קריית אליעזר בשלוש השנים האחרונות או לדרבי חוץ. אני מעדיף שבחור צעיר, עם גרון טוב וריאות חזקות ייתפוס את הכרטיס שלי במשחק קריטי על האליפות בקריית אליעזר).

לכן, אשכולות שקוראים לכולם לעודד במשחקי חוץ הם מבורכים. גם ביקורת על מי שלא מעודד במשחקי חוץ היא מבורכת. זה בוודאי לטובת הקבוצה. אבל, שכל אחד יעשה חשבון נפש אישי לעצמו (כמו שאני עושה לעצמי). בלי דירוגי אוהדים, בלי ניסיונות לחלק למעמדות או לראויים יותר ראויים פחות.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 29 נובמבר 2011, 09:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו, אני מניח שאני ורבים אחרים מהמגיבים היו שמחים אם העידוד היה של 140 דקות (בכל זאת צריך לשיר את שירי השחקנים),
והיה כזה מכל גרון אדום וניחר, אחר זה לא משנה. להגיד שחבל שבדרבי כה חשוב היו הרבה אנשים שלא מעודדים בגוש של שער 5,
זאת אמירה שהייתה מתקבלת כאן בצורה הרבה יותר טובה, ועדין מקריאה בפורום עושה רושם שיש בה קצת "קנטרנות אישית".

אני יכול להעיד על עצמי שבשער 7 (למרות שאני כנראה מהאוהדים היותר "קולניים" בשער הזה, אני מעודד הרבה פחות מאשר בכדורסל או במשחקי החוץ שאני הולך אליהם, יש משהו באוירה מסביב ש"מדביקה" אותי. אותה אוירה או אפילו אוירה של משחק יכולה "שתק" אוהד אחר, אין זה אומר שזכותו להיות במגרש פחות משלך, שלי או של כל אדום אחר ברחבי התבל.

ודר"א לפי תורת הנאחס האהובה עלינו, נוחכותם של "הלא מעודיים" וה"לא מעודד" הספציפי של האשכול מאוד נחוצה בדרבי חוץ בתקופה האחרונה, הראיה לכך היא הסטטיסטיקה של הדרבים אלו ב 4 השנים האחרונות. ואתה אמור להבין משהו בניחוס =)

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 29 נובמבר 2011, 09:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
דיברתי על אנשים בגילאי העשרה המאוחרים שאין שום סיבה בעולם שלא יעודדו את הקבוצה שלהם. אני גם לא מצפה שכולם יעודדו באותה הרמה והצורה, אבל בן אדם שבא לדרבי ולא מעודד אפילו לחצי שניה, וואלה, הייתי מעדיף שמישהו אחר שיכול לעודד יהיה שם במקומו. והכוונה היא למשחק ספציפי שיש לו הגבלת כרטיסים ולא באופן כללי.

פה נמצאת הבעיה שלנו.

וואלאק נערים בני 15-16, פעם אחרונה שהפסדנו דרבי, היו ביסודי! לא נראה לי שהמתח או הפחד להפסיד למכבי משתק אותם (באופן אישי מעולם לא הבנתי את התירוץ הזה, אצלי הדרך לפרוק את המתח זה טירוף). אני כבר שנתיים לא בשער 5 ומידי פעם שאני מגיע לשם (דרבי "חוץ", משחקי גביע) אני מזדעזע לראות שורות על גבי שורות של ילדים/נערים, באיזור הגוש, באמת שיום הזכרון.

אני שונא הכללות, אז אציין שבהחלט יש גם הרבה ילדים טובים, אבל אני חושב שבראש סדר העדיפויות של מנהיגי העידוד כרגע, לפני קונפטי ובלונים (שגם הם חשובים), זה קודם כל לגרום לכל החבר'ה האלה להבין שיש עליהם אחריות.
להיות בגוש של שער 5 זה לא להיות מגניב! זה להיות משוגע 90 דקות!

אני קורא פה את התגובות הנלהבות על הקהל בדרבי ומתבאס. כשמתרגלים לגרוע, אז פתאום בינוני נראה טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
כשעתיים לפני המשחק קיבלתי שני טלפונים עם הצעה לכרטיס משני אנשים שונים שאין קשר בינם לבין כדורגל (יש לציין שאחד היה לשער שלנו ואחד ליציע הכבוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 10:43 
ראצ'ו כתב:
redrony כתב:
ראצ'ו כתב:
שאלה לכל המגיבים פה:

אני לא קובע מי אוהד ולי אין יכולת לקבוע מי ראוי להיות בדרבי, אני תמיד יכול להציע ולהגיד את מה שאני חושב, זו דעתי. לא ביטלתי אף דיעה- את הויכוח על ניהול
מכירת הכרטיסים ניהלתי עם מי שניהלתי בצורה עניינית וזה לא קשור לדיון הנוכחי, רק טענתי שיש לי ציפייה ממי שמסוגל לכתוב בכזו להיטות בפורום שיהיה מסוגל
לאותה הלהיטות במגרש.
יש לי המון כבוד לאחרים, אני לא שופט אף אחד על מעשיו מחוץ למגרש, אבל השורה האחרונה שלך אומרת הכל- "הם כולה באים לראות משחק כדורגל". אז אני, וזו דעתי,
חושב שעדיף שמי שמגיע לראות משחק כדורגל, כשיש בו כמות כרטיסים כל כך מוגבלת, גם יעודד את הקבוצה שלו, בטח בדרבי, בטח במשחק כל כך חשוב, בטח כשהוא
נמצא שם לפני אלפי אחרים שהיו מתים להיות שם, בכל משחק אחר- שיעשה מה שהוא רוצה.

שאתה כותב "אנשים שכל השבוע זיינו את השכל" (או משהו כזה, לא זוכר את הנוסח המדויק), זה כן נראה לבטל דעה. אני חושב שלא היה צריך לתת כרטיסים לחברי העמותה ואתה קורא לי זיין שכל.
ואני, למרות שכדורגל והפועל זה חלק מאוד חשוב וגדול בחיים שלי, חושב שאחרי הכל מדובר כולה על משחק כדורגל, גם אם זה דרבי ירום הודו וישתבח שמו. יש לך דעה וכמו שזכותך להביע אותה זכותי לבקר אותה בצורה חריפה. אתה, כמו אחרים לפעמים, מנכס לעצמך (בעצם הבעת הדעה שלך) את המושג אוהד וזה בעיניי פגיעה בסיסית בזכויות של אנשים אחרים.
אני חושב שאם היתה טבלת של "למי מגיע להיות בדרבי", המקום שלי היה צריך להיות רשום בה בואתיות גדולות ועם זה, לא הייתי מרגיש טינה כלפי אף אוהד אחר שהיה מגיע לדרבי, אפילו אם הוא התחיל לאהוד את הפועל משנת 2010 ולא פוצה פה כל המשחק. כי אני, להבדיל ממך, לא שם את עצמי מעל אף אוהד אחר ולא חושב שאני יותר טוב מאף אוהד אחר. אני עושה הכל בשביל להשיג לעצמי כרטיס לדרבי ואם לא הייתי מצליח, הייתי מקנא במי שכן, מאחל בהצלחה להפועל ולא מתעסק בשטויות שיותר מהכל, הן לא רלוונטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 10:54 
בתור אחד שמכיר ואוהב את שני הצדדים, אז רק אגיד שחבל על הוויכוח, כי זו טחינת מים, אבל בכל אחזור על דעתי הידועה בנושא.
אם יש אוהדים שבאמת מאמינים שעידוד לא תורם לקבוצה, אז סבבה. אבל אם יש אוהדים שחושבים שעידוד כן תורם לקבוצה ובכל זאת לא מעודדים, אז לא יעזור כלום והם יכולים להשתמש באלף תירוצים, אבל הם פרזיטים שרוצים שאחרים יעשו את העבודה בשבילם. הם בדיוק כמו החרדים שיודעים שהמדינה לא יכולה להתקיים רק מללמוד תורה ושמישהו חייב ללכת לצבא ולעבוד, כדי שהם ימשיכו להתקיים וללמוד תורה (והם לחלוטין יודעים את זה, גם אם הם יגידו שאם כולם ילמדו תורה, אז לא יהיה צורך בצבא ושהם משרתים את השם). אם יש אוהד שלא היה רוצה שהקהל יראה כמו במשחקים נגד ראשל"צ ורמה"ש, אז שייתן חלק במאמץ.
ולא, זה לא אומר שאוהד בן 50 צריך לעודד כמו אוהד בן 22 (למרות בכל העולם מעודדים גם בגיל הזה).
חוץ מזה, אין קריטריון אחד שקבוע מי אוהד טוב יותר ומי פחות. יש כמה. יכול לבוא גם מישהו כמו חולדאי, שיישב בבית כל החיים, יגרבץ, יהיה אוהד של מכבי כדורסל ויחריב את הפועל, אבל יגיד שהוא האוהד מס' אחת של הפועל. אז מה? זה אומר שזה נכון? זה אומר שאני לא יכול להגיד שהוא לא באמת אוהד? למה? כי הוא מבוגר? גם אריק אינשטיין, שהוא אוהד הפועל אמיתי, הוא לא אוהד טוב יותר מאוהד הפועל בן 17 שהולך לכל משחק. השאלה מה יהיה עם האוהד בן ה- 17 בעתיד.
אוהד שלא מעודד, הוא לאו דווקא פחות טוב יותר מאוהד שמעודד. אבל כקריטריון, אוהד שמעודד הוא טוב יותר מאוהד שלא מעודד, ואוהד שהולך למשחקים, הוא טוב יותר מאוהד שלא הולך, ואוהד שקונה מינוי, הוא טוב יותר מאוהד שמקבל הזמנות, ואוהד שמפעיל לחץ על שופטים, הוא טוב יותר מאוהד שלא וכו'. מה לעשות?

ועוד משהו לפותח האשכול, כמובן שאתה טועה בהנחה הבסיסית שלך. אוהד הפועל שהיה ביום ראשון ולא עודד, לא תפס שום מקום של אוהד שכן מעודד, מהסיבה הפשוטה שאוהדים שמעודדים לא מהווים אפילו 10% מכמות הכרטיסים שהוקצתה לנו ואני מניח שכולם היו בפנים. והאזור עליו אתה מדבר, הוא כבר מזמן לא חלק מהגוש המעודד, אלא השוליים שלו ובטח שלא מעודדים שם 90 דקות שלמות וזו אחת הסיבות שעזבתי אותו אחרי עשור.
איך אמר כאן אל דודרינו, ובצדק, בסביבה שלא מעודדים בה, הרבה יותר קשה לעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
ערן הייתי שולח אותך ליציע של בוקה ונראה אותך אומר להם שאתה לא חייב לעודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
ערן הייתי שולח אותך ליציע של בוקה ונראה אותך אומר להם שאתה לא חייב לעודד

הייתי שולח אותך לקרוא את כל האשכול מחדש כדי שאולי תבין על מה מדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 13:38 
ראצ'ו, יש לך כאן נקודה שהיא מאוד נכונה בעיני. פשוט תיזהר לאן אתה לוקח אותה, ולאן אתה נותן לאחרים לקחת לך אותה.

כל עוד אתה מתמקד ברמה המוסרית-מצפונית של כל אחד, אתה צודק במאה אחוז. שכל אחד יחשוב טוב לעצמו אם הוא רוצה להיות במשחק בו הוא לוקח באופן מובהק של אוהד אחר, ועוד במרכז הגוש, מבלי לתרום דבר. אני כן מסכים איתך שאוהד כזה עושה מעשה בעייתי מבחינה מוסרית שהוא חשוף לביקורת עליו, ואני חושב שגם כל בן אדם הגיוני אחר יאלץ להסכים איתך כאן (או לפחות לשתוק, כי אין לו שום הצדקה אפשרית למעשה כזה).
סביב זה צריך להיות הדיון, ובאופן כללי הכיוון צריך להיות לחץ "חברתי"-מוסרי. כלומר, ההבהרה שמעשה כזה הוא לא בסדר והחשיפה של אנשים לביקורת בעקבותיו, ללא סנקציות כאלה ואחרות.

ברגע שאתה מאפשר לאחרים להוליך אותך לכל הכיוונים המעשיים של "למי צריך לאפשר לקנות כרטיס", אתה נכנס לזירה אחרת שלא תעשה עמך חסד. אנחנו שוב נכנסים לזירת ה-"מי אוהד טוב יותר" שמעולם לא היתה ממנה יציאה, שוב הדיבורים על שיוויון ודמוקרטיה, וכאן אני מסכים שאין לך קייס.

בואו נתמקד במחויבות המוסרית של אוהד ולא במה צריך לכפות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 13:54 
ראצ'ו היקר, אני חושב שהדיון צריך להיות על מכירת הכרטיסים העתידית למשחקי חוץ בדרבי, ולא על מי שקנה כרטיס ולא עודד.
יש בעיה גדולה במכירה באינטרנט, בגללה אנשים שמגיעים למשחק מתי שמתחשק להם או לחילופין למשחקים "גדולים" מגיעים למשחק כזה בעוד אחרים שנוסעים עם הפועל לכל חור בכל מצב נתקעים בלי כרטיס.
השטויות שאנשים כותבים כאן מי אוהד יותר ומי פחות מיותר מאד.
אני יכול להעיד על עצמי שיש עשרות אחרים שמגיע להם כרטיס לפניי, אבל יש אלפים שמיע להם כרטיס אחריי.
ואין קשר מי אוהד יותר או פחות, יש קשר למי מגיע יותר למשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 14:11 
מבין את ראצ'ו ואת התסכול שלו ,, אבל אני לדוגמא לא מעודד , הכי הרבה שאני עושה זה מצטרף לשירים ומירים ידיים בשירים מסויימים , אבל אני מקלל את השופט , את הקוונים את השחקנים של מכבי כמו משוגע ורץ בעמוק לכיונם מתי שמהם נמצאים במקום בו הם יכולים לשמוע אותי , בנוסף אני תמיד שיכור מת בדרבים שזה בונוס טירוף, מה זה אומר לגבי , נכנס או לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 14:45 
בוא נאמר כך, אם אני עומד בחוץ עם כרטיס ביד ורואה איזה פואד או מישהו בסגנון בלי כרטיס- אני אתן לו את שלי.
אני אעשה את זה לא כי אני נחמד או לארג' (אני לא), אלא בגלל שאני חושב שהנוכחות שלו תתרום להצלחת הקבוצה יותר מהנוכחות שלי וכי הצלחת הקבוצה תעשה אותי יותר מאושר מלראות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: