ראצ'ו כתב:
redrony כתב:
ראצ'ו כתב:
שאלה לכל המגיבים פה:
אתם חושבים שלעודד את הקבוצה ולהפעיל לחץ על הקבוצה היריבה והשופט עוזר לקבוצה?
אתה מפספס ידידי. אף אחד לא טוען שעידוד זה לא חשוב. יוצאים עליך פה, כי כמו שכתבת בהודעה הראשונה שלך, מי אתה שתקבע מי זה אוהד ומי ראוי להיות בדרבי או בכל משחק אחר לצורך העניין. אני כבר לא מדבר על האגרסיביות בהודעה שלך והשפה הדוחה (שלדעתי לא ממש מאפיינים אותך, אבל אולי אני טועה).
אתה מבטל דעות לגיטימיות של אנשים באיך צריכה להתנהל מכירה למשחק כדורגל, ומוצא קרדום עלוב לחפור בו בשביל להצדיק את זה אח"כ.
צניעות וענווה הן לא מילים גסות. גם לא כבוד לאחרים שלדעתך אולי לא עושים מספיק, אבל יכול להיות שיש להם זכות להיות בדרבי הרבה לפניך. הם כמובן לא אומרים ואפילו לא חושבים את זה. הם כולה באים לראות משחק כדורגל.
אני לא קובע מי אוהד ולי אין יכולת לקבוע מי ראוי להיות בדרבי, אני תמיד יכול להציע ולהגיד את מה שאני חושב, זו דעתי. לא ביטלתי אף דיעה- את הויכוח על ניהול
מכירת הכרטיסים ניהלתי עם מי שניהלתי בצורה עניינית וזה לא קשור לדיון הנוכחי, רק טענתי שיש לי ציפייה ממי שמסוגל לכתוב בכזו להיטות בפורום שיהיה מסוגל
לאותה הלהיטות במגרש.
יש לי המון כבוד לאחרים, אני לא שופט אף אחד על מעשיו מחוץ למגרש, אבל השורה האחרונה שלך אומרת הכל- "הם כולה באים לראות משחק כדורגל". אז אני, וזו דעתי,
חושב שעדיף שמי שמגיע לראות משחק כדורגל, כשיש בו כמות כרטיסים כל כך מוגבלת, גם יעודד את הקבוצה שלו, בטח בדרבי, בטח במשחק כל כך חשוב, בטח כשהוא
נמצא שם לפני אלפי אחרים שהיו מתים להיות שם, בכל משחק אחר- שיעשה מה שהוא רוצה.
שאתה כותב "אנשים שכל השבוע זיינו את השכל" (או משהו כזה, לא זוכר את הנוסח המדויק), זה כן נראה לבטל דעה. אני חושב שלא היה צריך לתת כרטיסים לחברי העמותה ואתה קורא לי זיין שכל.
ואני, למרות שכדורגל והפועל זה חלק מאוד חשוב וגדול בחיים שלי, חושב שאחרי הכל מדובר כולה על משחק כדורגל, גם אם זה דרבי ירום הודו וישתבח שמו. יש לך דעה וכמו שזכותך להביע אותה זכותי לבקר אותה בצורה חריפה. אתה, כמו אחרים לפעמים, מנכס לעצמך (בעצם הבעת הדעה שלך) את המושג אוהד וזה בעיניי פגיעה בסיסית בזכויות של אנשים אחרים.
אני חושב שאם היתה טבלת של "למי מגיע להיות בדרבי", המקום שלי היה צריך להיות רשום בה בואתיות גדולות ועם זה, לא הייתי מרגיש טינה כלפי אף אוהד אחר שהיה מגיע לדרבי, אפילו אם הוא התחיל לאהוד את הפועל משנת 2010 ולא פוצה פה כל המשחק. כי אני, להבדיל ממך, לא שם את עצמי מעל אף אוהד אחר ולא חושב שאני יותר טוב מאף אוהד אחר. אני עושה הכל בשביל להשיג לעצמי כרטיס לדרבי ואם לא הייתי מצליח, הייתי מקנא במי שכן, מאחל בהצלחה להפועל ולא מתעסק בשטויות שיותר מהכל, הן לא רלוונטיות.