תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 07:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 265 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א,הם כל כך מפחידים
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל יש מרחק רב בין יהירות לבין פחד ממכבי.
שנית, הפחד המופגן כאן גובל בפחד פסיכוטי שמנותק לגמרי מהמציאות.
ואני לא מדבר רק על פחד מהדרבי, אלא על פחד כללי מהם מהפגרה, מכל פגרה, תוך ניסיון שכנוע עצמי לא ברור שמדובר בסגל עצום, קבוצה גדולה ומפחידה, מועמדת מספר אחת לאליפות.

ומזל מבחינת מכבי שאנחנו קיימים.
בזכותנו נשאר בליגה מישהו שעדיין מפחד מהם, ועוד באופן קיצוני שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:20 
ד"א,כל אלו שצועקים נאחס נאחס.איפה הייתם אחרי כל דרבי ב5-6 שנים האחרונות?כי כבר 5-6 שנים אני אומר שהאויב כבר מזמן לא מפחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
גביזון כתב:
בני12 כתב:
גביזון כתב:
tsach כתב:
נתי, מה שמדהים זה שאותם אוהדים גם לא טורחים לקרוא את מה שהם מגיבים אליו, אלא פשוט נותנים את ה"אני מאמין" שלהם בלי קשר למה שכתוב באשכול.

יופי צח, עכשיו שנקבל בראש בדרבי אני אדע למי לצעוק בפנים "לא מפחידים הא?! לא מפחידים?!?!" :)

מה שלמגיבים האחרים קשה להבין זה שאין קשר בין מפחדים.לא מפחדים ממכבי לביןם התוצאה של הדרבי.
אפשר לפחד ממכבי ולהביס אותו ואפשר לא לפחד מהם ועדיין להפסיד.
נתי בשום מקום לא טוען שבטוח ננצח.

מכבי לא מפחידים, גם אני חושב ככה.
אבל, גם אנחנו לא מפחידים,ורחוק מזה.
כבר אלף פעם אני אומר שאם טוטו נפצע הקבוצה הזאת גמורה, ואם לא ידאגו לבלם בינואר שלא יבכו אחר כך.
הם לא מפחידים, אנחנו לא מפחידים, עוד שבוע דרבי, אני מפחד.

אתה קראת בכלל את נושא האשכול?מה הקשר בכלל בין נושא האשכול להפועל?
אם עוד לא הבנת האשכול נפתח בהתרסה/לעג לפאניקה ולפחד של חברי הפורום כל קיץ מהדבר הזה שפעם קראו לו מכבי ת"א.

נתי זה לא קשור לפחד מהקבוצה עצמה, זה קשור לפחד מהדרבי, עם כל המשמעויות שהוא מכיל.
אתה יותר יותר מכולם יודע שאתה יוצא מדרבי אתה יכול לצאת בשמיים, עם הרגשה עילאית ששמורה רק למשחק הזה, או מצד שני לצאת על הריצפה, עם הרגשת מוות.
אם מכבי ינצחו את הדרבי זה יתן להם בוסט אדיר, מעבר למשחק רגיל. במחזור אחד יורדים ממקום שני לשישי, הטבלה מטורפת, הדרבי רותח.
אנחנו כבר כמה שנים טובות בהרגשת עילאית והרגשת עליונות ובצדק, אבל הסטטיסטיקה תפגע מתישהו ואנשים יודעים את זה.
אני לא מפחד ממכבי כקבוצה השנה, אני מפחד מהדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
גביזון כתב:
בני12 כתב:
גביזון כתב:
tsach כתב:
נתי, מה שמדהים זה שאותם אוהדים גם לא טורחים לקרוא את מה שהם מגיבים אליו, אלא פשוט נותנים את ה"אני מאמין" שלהם בלי קשר למה שכתוב באשכול.

יופי צח, עכשיו שנקבל בראש בדרבי אני אדע למי לצעוק בפנים "לא מפחידים הא?! לא מפחידים?!?!" :)

מה שלמגיבים האחרים קשה להבין זה שאין קשר בין מפחדים.לא מפחדים ממכבי לביןם התוצאה של הדרבי.
אפשר לפחד ממכבי ולהביס אותו ואפשר לא לפחד מהם ועדיין להפסיד.
נתי בשום מקום לא טוען שבטוח ננצח.

מכבי לא מפחידים, גם אני חושב ככה.
אבל, גם אנחנו לא מפחידים,ורחוק מזה.
כבר אלף פעם אני אומר שאם טוטו נפצע הקבוצה הזאת גמורה, ואם לא ידאגו לבלם בינואר שלא יבכו אחר כך.
הם לא מפחידים, אנחנו לא מפחידים, עוד שבוע דרבי, אני מפחד.

אתה קראת בכלל את נושא האשכול?מה הקשר בכלל בין נושא האשכול להפועל?
אם עוד לא הבנת האשכול נפתח בהתרסה/לעג לפאניקה ולפחד של חברי הפורום כל קיץ מהדבר הזה שפעם קראו לו מכבי ת"א.

ואיך קוראים להם היום? שכונתי קריית שלום? חלק מהתכונה של להיות אוהד הפועל היא הצניעות, בשונה מכל הקבוצות האחרות. זה דבר שאנו מגדלים אצלנו.
בשונה ממכבי לדוגמא, שאחרי שני משחקים טובים הם אימפרייה. אנחנו יותר טובים מזה. בכל אופן, אני מסכים איתך שלפעמים הלוזריות הופכת להיות קצת טיפשית,
אבל הנקודה היא - תסתכל על עצמך לפני שאתה מסתכל על אחרים. מכבי של היום, היא לא מכבי של מחר. כמו שהפועל של היום, היא לא הפועל של מחר. כולם יודעים איך הדברים יכולים להתהפך בספורט. אז בוא לא נתיימר, לא נהיה נהירים, נתרכז בעצמו ונמשיך העלה , ויותר מהכל, בוא לא נעשה נאחס כוסעמעמעמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:26 
עוד פעם.מה הקשר בין הדרבי לבין האשכול הזה?האשכול הזה נפתח הרבה לפני הדרבי.ולא זכור לי שבפתיחה שלו הוזכר בכלל הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
עוד פעם.מה הקשר בין הדרבי לבין האשכול הזה?האשכול הזה נפתח הרבה לפני הדרבי.ולא זכור לי שבפתיחה שלו הוזכר בכלל הדרבי.
אחרי כל אשכול, מתישהו יגיע דרבי

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:37 
its-sick כתב:
nati כתב:

אז שאף פעם לא נכתוב עליהם?או שבעצם אסור בכלל לצחוק עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
באמת חשבת שהאשכול לא יוקפץ לפני הדרבי? אני מסכים עם כל מה שכתבת לגבי מקקי , רק לא עם ההתממות לגבי הדרבי. מקקי זה קודם כל דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
מדהים איך אוהדים שנולדו לפני יומיים וחצי רוצים ללמד מה זה להיות אוהד הפועל.

במקום להתייחס למה שכתוב אתה מחליט "להפגע" בגלל שאתה מרגיש שאתה יותר אוהד ממני...
אני קורא את הפורום הזה כבר המון זמן ולא הייתה לי שום סיבה להיכנס אליו כ"חבר" ...עד התקופה האחרונה שבה אנשים כמוך התחילו לתפוס את דעת הציבור גם במגרש וגם בפורום.
תגיד אתה יודע מה זה להיות אוהד הפועל? אתה יודע מה הסמל מייצג? אתה מכיר את שנות ההסתדרות העליזות? (שעד שהשתחררנו מהן יצא לנו המיץ) ,אתה מכיר את הרגשת העלבון בדרבי 4-0? אתה ירדת ליגה פעם? אתה מכיר את ההרגשה ללכת למשחק בליגה ארצית?(אני בטוח שאם נרד ליגה לא נראה אותך פה) תגיד... חוץ מלשחק אותה בריון כאן בפורום אתה גם מועיל באיזו שהיא צורה? :mad:
"אוהדים שנולדו לפני יומיים וחצי "? אתה לא מתבייש ? :bang: במקום להיתייחס באמת למה שנכתב(נכון, לא הכל מתייחס לכותרת האשכול אלה גם ל"אני מאמין" שלי ...לפחות זה בא מהלב וממקום של שינוי לטובה, אתה מעדיף להיתייחס לכך שהגדרתי מי זה אוהד של הפועל ת"א...תפתח ספרים ותבין שצדקתי בכל מילה, במקום להיסתלבט עדיף שתצטרף אליי בניסיון לאחד את הקהל שלנו שהלך קצת לאיבוד ולא להפך.
ואם הצלחתי להכיר את הטיפוס שבך אז אני בטוח ש"תיפגע" גם מתגובה זו אז רק שתדע ....כל מה שאני כותב אני כותב באהבה וברצון טוב לשנות לטובה ולא חלילה לפגוע או להתסיס, אז במקום לצאת נגדי הגיע הזמן שתצא איתי למען שינוי ...הקבוצה שלנו צריכה את השינוי יותר מאשר את הקיים :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 18:06 
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 18:11 
de' niro כתב:
nati כתב:

במקום להתייחס למה שכתוב אתה מחליט "להפגע" בגלל שאתה מרגיש שאתה יותר אוהד ממני...
אני קורא את הפורום הזה כבר המון זמן ולא הייתה לי שום סיבה להיכנס אליו כ"חבר" ...עד התקופה האחרונה שבה אנשים כמוך התחילו לתפוס את דעת הציבור גם במגרש וגם בפורום.
תגיד אתה יודע מה זה להיות אוהד הפועל? אתה יודע מה הסמל מייצג? אתה מכיר את שנות ההסתדרות העליזות? (שעד שהשתחררנו מהן יצא לנו המיץ) ,אתה מכיר את הרגשת העלבון בדרבי 4-0? אתה ירדת ליגה פעם? אתה מכיר את ההרגשה ללכת למשחק בליגה ארצית?(אני בטוח שאם נרד ליגה לא נראה אותך פה) תגיד... חוץ מלשחק אותה בריון כאן בפורום אתה גם מועיל באיזו שהיא צורה? :mad:
"אוהדים שנולדו לפני יומיים וחצי "? אתה לא מתבייש ? :bang: במקום להיתייחס באמת למה שנכתב(נכון, לא הכל מתייחס לכותרת האשכול אלה גם ל"אני מאמין" שלי ...לפחות זה בא מהלב וממקום של שינוי לטובה, אתה מעדיף להיתייחס לכך שהגדרתי מי זה אוהד של הפועל ת"א...תפתח ספרים ותבין שצדקתי בכל מילה, במקום להיסתלבט עדיף שתצטרף אליי בניסיון לאחד את הקהל שלנו שהלך קצת לאיבוד ולא להפך.
ואם הצלחתי להכיר את הטיפוס שבך אז אני בטוח ש"תיפגע" גם מתגובה זו אז רק שתדע ....כל מה שאני כותב אני כותב באהבה וברצון טוב לשנות לטובה ולא חלילה לפגוע או להתסיס, אז במקום לצאת נגדי הגיע הזמן שתצא איתי למען שינוי ...הקבוצה שלנו צריכה את השינוי יותר מאשר את הקיים :CHE:

על זה נאמר, עדיף לשתוק ולהחשב כטיפש, מלפתוח את הפה ולהוכיח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
its-sick כתב:
nati כתב:

אז שאף פעם לא נכתוב עליהם?או שבעצם אסור בכלל לצחוק עליהם?

צוחקים רק בדיעבד ולא לפני ....תאמין לי שאם לא הייתי יודע שאתה אוהד הפועל הייתי בטוח שאתה אוהד של המחלה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
de' niro כתב:
nati כתב:
תגיד אתה יודע מה זה להיות אוהד הפועל? אתה יודע מה הסמל מייצג? אתה מכיר את שנות ההסתדרות העליזות? (שעד שהשתחררנו מהן יצא לנו המיץ) ,אתה מכיר את הרגשת העלבון בדרבי 4-0? אתה ירדת ליגה פעם? אתה מכיר את ההרגשה ללכת למשחק בליגה ארצית?(אני בטוח שאם נרד ליגה לא נראה אותך פה) תגיד... חוץ מלשחק אותה בריון כאן בפורום אתה גם מועיל באיזו שהיא צורה?
"אוהדים שנולדו לפני יומיים וחצי "? אתה לא מתבייש ? במקום להיתייחס באמת למה שנכתב(נכון, לא הכל מתייחס לכותרת האשכול אלה גם ל"אני מאמין" שלי ...לפחות זה בא מהלב וממקום של שינוי לטובה, אתה מעדיף להיתייחס לכך שהגדרתי מי זה אוהד של הפועל ת"א...תפתח ספרים ותבין שצדקתי בכל מילה, במקום להיסתלבט עדיף שתצטרף אליי בניסיון לאחד את הקהל שלנו שהלך קצת לאיבוד ולא להפך.

טיפש מי שהביא אותנו למצב הזה , טיפשים הם אלו שהלכו אחריהם כמו זבובים אחרי :ASS:
לפחות תכתוב על מה אתה לא מסכים ולא עוד תגובה חסרת בסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 20:59 
de' niro כתב:
nati כתב:

אתה מכיר רחמים עטיה?אתה יודע מי זה דוד מיר?אתה שמעת על סטמפו?אתה ראית את קיקו משחק?
מה עם אדמוני פרימו פרנקו ונעמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 21:01 
בין אם ננצח או לא, עכשיו כל האדיוטים קולטים שגם אנחנו לא כאלה מרשימים? וגם אנחנו לא כאלה מפחידים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 21:03 
מצד שני כנראה "הגאונים" כנראה עוד לא קלטו שהאשכול הוא לא על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 21:12 
בעקיפין אם הקבוצה שלך משחקת כמו פח, למרות שהיא במקום הראשון. וכנראה שהפגרה גרמה לכם לשכוח שבלחץ הוצאנו נקודות מסכנין

אז בגלל שאנחנו גאונים, אנחנו מבינים שהאויב כן מפחיד בגלל שאנחנו לא מפחידים, זה משחק מילים כזה אבל זה הגיוני! אם היית גאון כמונו היית מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 21:42 
מכבי בכלל לא מפחידה אותי, זו הפועל שמפחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 21:58 
הפועל ת"א, הם כל כך מפחידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
כוס אמא שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 21:59 
liran91 כתב:
הפועל ת"א, הם כל כך מפחידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 22:50 
נתי הבאת תדרבי :BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 22:50 
סימרוטיץ כתב:
נתי הבאת תדרבי :BOW: :BOW:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
תודה לך נתי. בזכותך הייתי אופטימי לקראת המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 22:52 
Yalla Hapoel כתב:
liran91 כתב:
הפועל ת"א, הם כל כך מפחידים!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מכבי ת"א,הם כל כך מפחידים
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
נתי הבאת תדרבי :BOW: :BOW:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 22:55 
רון קעקועים כתב:
Yalla Hapoel כתב:
liran91 כתב:
הפועל ת"א, הם כל כך מפחידים!!!!

I SAID WHAT I HAD TO SAY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 22:57 
כן, רק שאתה רשמת את זה בלי סימני הקריאה אחרי התיקו מול רמת השרון. עכשיו זה רלוונטי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 22:58 
סימרוטיץ כתב:
נתי הבאת תדרבי :BOW: :BOW: :BOW:

אני לא הבאתי שום דבר.מכבי פשוט בלוף ואנשים פה מסרבים להבין את זה.

האויב כבר מזמן מזמן לא מפחיד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
האויב מזמן לא מפחיד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 265 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: