nati כתב:
מדהים איך אוהדים שנולדו לפני יומיים וחצי רוצים ללמד מה זה להיות אוהד הפועל.
במקום להתייחס למה שכתוב אתה מחליט "להפגע" בגלל שאתה מרגיש שאתה יותר אוהד ממני...
אני קורא את הפורום הזה כבר המון זמן ולא הייתה לי שום סיבה להיכנס אליו כ"חבר" ...עד התקופה האחרונה שבה אנשים כמוך התחילו לתפוס את דעת הציבור גם במגרש וגם בפורום.
תגיד אתה יודע מה זה להיות אוהד הפועל? אתה יודע מה הסמל מייצג? אתה מכיר את שנות ההסתדרות העליזות? (שעד שהשתחררנו מהן יצא לנו המיץ) ,אתה מכיר את הרגשת העלבון בדרבי 4-0? אתה ירדת ליגה פעם? אתה מכיר את ההרגשה ללכת למשחק בליגה ארצית?(אני בטוח שאם נרד ליגה לא נראה אותך פה) תגיד... חוץ מלשחק אותה בריון כאן בפורום אתה גם מועיל באיזו שהיא צורה?
"אוהדים שנולדו לפני יומיים וחצי "? אתה לא מתבייש ?

במקום להיתייחס באמת למה שנכתב(נכון, לא הכל מתייחס לכותרת האשכול אלה גם ל"אני מאמין" שלי ...לפחות זה בא מהלב וממקום של שינוי לטובה, אתה מעדיף להיתייחס לכך שהגדרתי מי זה אוהד של הפועל ת"א...תפתח ספרים ותבין שצדקתי בכל מילה, במקום להיסתלבט עדיף שתצטרף אליי בניסיון לאחד את הקהל שלנו שהלך קצת לאיבוד ולא להפך.
ואם הצלחתי להכיר את הטיפוס שבך אז אני בטוח ש"תיפגע" גם מתגובה זו אז רק שתדע ....כל מה שאני כותב אני כותב באהבה וברצון טוב לשנות לטובה ולא חלילה לפגוע או להתסיס, אז במקום לצאת נגדי הגיע הזמן שתצא איתי למען שינוי ...הקבוצה שלנו צריכה את השינוי יותר מאשר את הקיים