תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחר בלקן
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
כמו קודמי גם אני מסכים עם רדנקו.
מענין אותי לדעת איך באר יעקוב יכולים להביא שחקן כזה באמצע עונה כשגם ככה יש להם סגל מפוצץ בכישרון שבטח עולה לא מעט. אני חושב שלאור זה, ולאור מקרה שנה שעברה עם הבקעה,
נראה שבעיית "בעלים ללא גב כלכלי" מכה בנו מוקדם מהצפוי, כבר בשליגה השניה ועלולה למנוה ממנו לעלות ליגה שנתיים ברציפות.

מה 6 דקות שראיתי עושה רושם שזליקוביץ מתחיל להיכנס לענינים, והראה לא מעט חוצפה חיובית ושולדברנד נראה לא קשור לענף.

נ.ב. איך כריס ווטסון כמחליך לרוקני??? לכאורה חבל שהביאו את קאר ולא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
כמו קודמי גם אני מסכים עם רדנקו.
מענין אותי לדעת איך באר יעקוב יכולים להביא שחקן כזה באמצע עונה כשגם ככה יש להם סגל מפוצץ בכישרון שבטח עולה לא מעט. אני חושב שלאור זה, ולאור מקרה שנה שעברה עם הבקעה,
נראה שבעיית "בעלים ללא גב כלכלי" מכה בנו מוקדם מהצפוי, כבר בשליגה השניה ועלולה למנוה ממנו לעלות ליגה שנתיים ברציפות.

מה 6 דקות שראיתי עושה רושם שזליקוביץ מתחיל להיכנס לענינים, והראה לא מעט חוצפה חיובית ושולדברנד נראה לא קשור לענף.

נ.ב. איך כריס ווטסון כמחליך לרוקני??? לכאורה חבל שהביאו את קאר ולא אותו.

באר יעקב ספגו מכת פציעות ולכן רצו להביא נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:46 
למה שולדברנד לא קשור לענף? אתמול היה טוב אפילו בהגנה(בניגוד למשחקים הקודמים)
ואם כריס ווטסון זו אופציה אז צריך לקחת אותה. הוא עדיף על רוקני, שממילא לא זמין, ואין לנו משחק פנים בכלל

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
שולדברנד רך לעמדה שלו וחסר נוכחות בהגנה ובהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:55 
מסכים שלמרות הגובה שלו הוא הרבה יותר 3 מאשר 4, אבל מפה עד "לא קשור לענף"? הוא עדיין שחקן התקפה טוב(ואתמול אפילו לשם שינוי עשה הגנה)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:06 
רדנקו צודק בכל מילה
אין לנו בעיית סגל אבל יש לנו בעיית מאמן שלא נותן לשחקנים להתבטא על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:45 
r200 כתב:

בכלל לא רך. הוא פשוט רוב הזמן לא שומר או ששומר לא חכם.

אתמול לעומת זאת הוא שיחק הגנה יוצאת מהכלל במחצית השניה וגם היה טוב מאד בהתקפה ובריבאונד.

היינו צריכים להחתים את ווטסון ולא את קאר? זו אחת השטויות הכי גדולות ששמעתי.

קאר הוא שחקן שתורם לנו בהתקפה ובהגנה ובא במקום שחקן התקפה חשוב שנפצע לנו.

וטסון (חוץ מזה שלא היה זמין בתחילת העונה) לא היה שחקן שאנחנו צריכים, בטח יחסית למחיר שלו, ובמיוחד בהתחשב בעובדה שהיה אמור לשחק אצלנו רוקני.

היום הוא היה עוזר לנו מאד, אבל עדין - לדעתי הוא יקר ואנחנו לא יכולים להרשות אותו לעצמנו.

וזה לא ענין של גב כלכלי או לא - לבאר יעקב יש תקציב שהוא חצי מזה שלנו, ולהם יש עיריה שתומכת וככה הם יכולים להגדיל תקציב ולהביא עוד שחקן.

אם היה להם תקציב בגודל שלנו, אני בספק רב אם העיריה היתה מוכנה להוציא עוד כסף על שחקן בעלות של ווטסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
r200 כתב:

בכלל לא רך. הוא פשוט רוב הזמן לא שומר או ששומר לא חכם.

אתמול לעומת זאת הוא שיחק הגנה יוצאת מהכלל במחצית השניה וגם היה טוב מאד בהתקפה ובריבאונד.

היינו צריכים להחתים את ווטסון ולא את קאר? זו אחת השטויות הכי גדולות ששמעתי.

קאר הוא שחקן שתורם לנו בהתקפה ובהגנה ובא במקום שחקן התקפה חשוב שנפצע לנו.

וטסון (חוץ מזה שלא היה זמין בתחילת העונה) לא היה שחקן שאנחנו צריכים, בטח יחסית למחיר שלו, ובמיוחד בהתחשב בעובדה שהיה אמור לשחק אצלנו רוקני.

היום הוא היה עוזר לנו מאד, אבל עדין - לדעתי הוא יקר ואנחנו לא יכולים להרשות אותו לעצמנו.

וזה לא ענין של גב כלכלי או לא - לבאר יעקב יש תקציב שהוא חצי מזה שלנו, ולהם יש עיריה שתומכת וככה הם יכולים להגדיל תקציב ולהביא עוד שחקן.

אם היה להם תקציב בגודל שלנו, אני בספק רב אם העיריה היתה מוכנה להוציא עוד כסף על שחקן בעלות של ווטסון.

אני לא ראיתי אותו נלחם בהגנה או נאבק לראיבונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:55 
זה בגלל שאתה לא מרוכז במשחק אלא בכל החתיכות שבאות למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
זה בגלל שאתה לא מרוכז במשחק אלא בכל החתיכות שבאות למשחק

גם כאלה לא ראיתי...

אנחנו רואים אותם משחקים?????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:09 
מצפיה בטלביזיה קשה לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
אני אגיד שוב, ראיתי 6 דקות בטלביזיה (6 הדקות הראשונות של הרגע האחרון), ויונהתן בדקות שראית
נראה לא קשור. נוראה מבולגן, לא חכם, בקיצור היה נראה ממש רע.

רדנקו, אני חושב שאם לא היינו מחתמים את קאר (אין ספק שהוא ענק), זליקביץ היה מקבל יותר דקות
ומתן היה משחק פחות 4 ויותר 3, ככה שההבדל לא היה כזה גדול בעמדה הזאת, וההבדל של ווטסון כ 4 היה
משמעותי מאוד. לגבי התקציב, אין לי ספק שווטסון לא עומד בתקציבים שלנו (או של כל קבוצה בלאומית),
ולכן דיברת על גב כלכלי. אנחנו אולי יכולים לסםק תקציב ראשוני גבוהה, אבל יכולת המשחק איתו באמצע
עונה מאוד קטן כי אין לנו "גב" כלכלי בסגנון שך ערייה או בעל הון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
מצפיה בטלביזיה קשה לראות את זה.

תלוי באיזה ערוץ צופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 21:35 
el dudernio כתב:
אני אגיד שוב, ראיתי 6 דקות בטלביזיה (6 הדקות הראשונות של הרגע האחרון), ויונהתן בדקות שראית
נראה לא קשור. נוראה מבולגן, לא חכם, בקיצור היה נראה ממש רע.

רדנקו, אני חושב שאם לא היינו מחתמים את קאר (אין ספק שהוא ענק), זליקביץ היה מקבל יותר דקות
ומתן היה משחק פחות 4 ויותר 3, ככה שההבדל לא היה כזה גדול בעמדה הזאת, וההבדל של ווטסון כ 4 היה
משמעותי מאוד. לגבי התקציב, אין לי ספק שווטסון לא עומד בתקציבים שלנו (או של כל קבוצה בלאומית),
ולכן דיברת על גב כלכלי. אנחנו אולי יכולים לסםק תקציב ראשוני גבוהה, אבל יכולת המשחק איתו באמצע
עונה מאוד קטן כי אין לנו "גב" כלכלי בסגנון שך ערייה או בעל הון.

ברור לך שזה די מגוחך להביע דעה על שחקן תוך הסתמכות על כמה דקות אחרונות של משחק שכבר היה גמור.

אם לא היינו מחתימים את קאר היה לנו חור ענק בעמדה. הבדל ענק שקשה לתאר.

לפני העונה לא חשבתי שנהיה תלויים בקאר כל כך, אבל בדיעבד היה לנו מזל גדול שהחתמנו אותו.

בלעדיו לא היה לנו שום שחקן שיכול לייצר משהו כשאנחנו תקועים בהתקפה, והיה לנו פחות שומר בעמדות החוץ.

אולי היה לנו ריבאונד יותר טוב והגנה טובה יותר מתחת לסל, אבל אם הייתי צריך לבחור בין קאר לבין ווטסון הייתי בוחר בלי לחשוב שניה בקאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 17:00 
רדנקו כתב:
בניגוד לרוב הזמן, אני ממש לא מסכים אתך.

אני חושב שאנחנו נראים רע חלק גדול מאד מהזמן, אפילו מול קבוצות פח כמו הקבוצה אתמול וכפר סבא.

אני ממש לא רואה אצלנו מגמת שיפור גדולה.

מה שאני רואה זה חוסר יציבות מזעזע, גם מבחינה קבוצתית וגם מבחינה אישית אצל השחקנים השונים (מלבד מתן ששומר על יכולת נהדרת, או אולי אפילו משתפר ממשחק למשחק), גם ממשחק למשחק וגם בתוך המשחקים עצמם.

שחקנו עד עכשיו נגד שתי קבוצות "צמרת" - נגד קרית אתא נראינו רע בחלקים גדולים של המשחק וסביר בחלקים אחרים. כמה דקות טובות של הגנה ניצחו לנו את המשחק אבל היינו רחוקים מלהראות טוב.

כנ"ל נגד טבעון, אלא ששם, הדקות הרעות היו מול קבוצה טובה שניצלה כל שטות וטעות שלנו בלי בעיה, כי היא מורכבת משחקנים מנוסים.

אני ממש לא מעודד, בעיקר כי אני לא רואה מגמה של שיפור. יש דקות טובות מאד אבל חוסר היציבות הזה עלול להיות בעוכרינו מול קבוצה טובה וקצת מנוסה, החל במשחק הקרוב מול באר יעקב.

אם כריס ווטסון יחתום שם, ואלה לא סתם סיפורים, אנחנו בכלל מפסיקים להיות פייבוריטים לעליה לדעתי.

אז אני, בניגוד לבדרך כלל, גם כן לא מסכים איתך, או לפחות מסכים אבל רואה את הדברים באור קצת יותר אופטימי.
אני מזכיר שבמשחקים הראשונים של העונה, בין אם זה בבלקנית או נגד הוד"ש, היינו די פח כל המשחק (לא חוסר יציבות, אלא פח).
סטיט וקלי נראו כמו פלופים (היום שניהם נראים כמו זרים בטופ של הליגה), טימור, זליקוביץ' ושירן נראו רע מאוד (טימור היום הוא שחקן מרכזי, זליקוביץ' מתחיל לתרום ושירן עדיין כלום) ובכלל מבחינה התקפית נראינו רע.
ממשחק למשחק התחלנו להראות יותר ויותר עליונות וכן אני ראיתי שיפור אמיתי בעיקר מבחינה התקפית.
אז נכון שמול קרית אתא וטבעון התקשינו, אבל מדובר בשני משחקי חוץ מול מועמדות לעלייה, מישהו חשב שזה יהיה טיול? אגב, גילוי נאות, לא ראיתי את שני המשחקים המדוברים ואני סומך עליכם במאה אחוז כשאתם אומרים שנראינו רע.
בסופו של דבר, את אחד מהמשחקים האלה ניצחנו ואת השני הפסדנו בדקות הסיום וזה עוד ללא קורי קאר.

אני מסכים שרוב השחקנים נראים חסרי בטחון ויציבות (וזה מתבטא גם ברמה הקבוצתית), שיש לנו בעיה אמיתית בקליעה מבחוץ וכמו כן גם באגרסיביות בצבע. אני גם מסכים ששולדברנד, שחקן שאמור לתת תרומה מרכזית, כרגע לא נראה מספיק טוב.
אני רק חושב שבסך הכל יש לנו הרבה סיבות לאופטימיות. קבוצות של ארז מראות בדרך כלל גרף שיפור גבוה לאורך העונה, גם הקבוצה ככלל וגם כל שחקן בפרט. במקרה שלנו מדובר גם בהרבה שחקנים צעירים אצלם גרף השיפור אמור להיות אפילו יותר גבוה.
אני בעיקר מבסוט כי העונה אנחנו סופסוף נראים כמו קבוצה חזקה ומגוונת עם שיטת משחק ברורה. לא כמו קבוצה שמתבססת על שלושה שחקנים שבלעדיהם היא כלום כמו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 17:23 
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
בניגוד לרוב הזמן, אני ממש לא מסכים אתך.

אני חושב שאנחנו נראים רע חלק גדול מאד מהזמן, אפילו מול קבוצות פח כמו הקבוצה אתמול וכפר סבא.

אני ממש לא רואה אצלנו מגמת שיפור גדולה.

מה שאני רואה זה חוסר יציבות מזעזע, גם מבחינה קבוצתית וגם מבחינה אישית אצל השחקנים השונים (מלבד מתן ששומר על יכולת נהדרת, או אולי אפילו משתפר ממשחק למשחק), גם ממשחק למשחק וגם בתוך המשחקים עצמם.

שחקנו עד עכשיו נגד שתי קבוצות "צמרת" - נגד קרית אתא נראינו רע בחלקים גדולים של המשחק וסביר בחלקים אחרים. כמה דקות טובות של הגנה ניצחו לנו את המשחק אבל היינו רחוקים מלהראות טוב.

כנ"ל נגד טבעון, אלא ששם, הדקות הרעות היו מול קבוצה טובה שניצלה כל שטות וטעות שלנו בלי בעיה, כי היא מורכבת משחקנים מנוסים.

אני ממש לא מעודד, בעיקר כי אני לא רואה מגמה של שיפור. יש דקות טובות מאד אבל חוסר היציבות הזה עלול להיות בעוכרינו מול קבוצה טובה וקצת מנוסה, החל במשחק הקרוב מול באר יעקב.

אם כריס ווטסון יחתום שם, ואלה לא סתם סיפורים, אנחנו בכלל מפסיקים להיות פייבוריטים לעליה לדעתי.

אז אני, בניגוד לבדרך כלל, גם כן לא מסכים איתך, או לפחות מסכים אבל רואה את הדברים באור קצת יותר אופטימי.
אני מזכיר שבמשחקים הראשונים של העונה, בין אם זה בבלקנית או נגד הוד"ש, היינו די פח כל המשחק (לא חוסר יציבות, אלא פח).
סטיט וקלי נראו כמו פלופים (היום שניהם נראים כמו זרים בטופ של הליגה), טימור, זליקוביץ' ושירן נראו רע מאוד (טימור היום הוא שחקן מרכזי, זליקוביץ' מתחיל לתרום ושירן עדיין כלום) ובכלל מבחינה התקפית נראינו רע.
ממשחק למשחק התחלנו להראות יותר ויותר עליונות וכן אני ראיתי שיפור אמיתי בעיקר מבחינה התקפית.
אז נכון שמול קרית אתא וטבעון התקשינו, אבל מדובר בשני משחקי חוץ מול מועמדות לעלייה, מישהו חשב שזה יהיה טיול? אגב, גילוי נאות, לא ראיתי את שני המשחקים המדוברים ואני סומך עליכם במאה אחוז כשאתם אומרים שנראינו רע.
בסופו של דבר, את אחד מהמשחקים האלה ניצחנו ואת השני הפסדנו בדקות הסיום וזה עוד ללא קורי קאר.

אני מסכים שרוב השחקנים נראים חסרי בטחון ויציבות (וזה מתבטא גם ברמה הקבוצתית), שיש לנו בעיה אמיתית בקליעה מבחוץ וכמו כן גם באגרסיביות בצבע. אני גם מסכים ששולדברנד, שחקן שאמור לתת תרומה מרכזית, כרגע לא נראה מספיק טוב.
אני רק חושב שבסך הכל יש לנו הרבה סיבות לאופטימיות. קבוצות של ארז מראות בדרך כלל גרף שיפור גבוה לאורך העונה, גם הקבוצה ככלל וגם כל שחקן בפרט. במקרה שלנו מדובר גם בהרבה שחקנים צעירים אצלם גרף השיפור אמור להיות אפילו יותר גבוה.
אני בעיקר מבסוט כי העונה אנחנו סופסוף נראים כמו קבוצה חזקה ומגוונת עם שיטת משחק ברורה. לא כמו קבוצה שמתבססת על שלושה שחקנים שבלעדיהם היא כלום כמו בעונה שעברה.

הוקיץ' - אני מקווה שלפחות למשחקי הבית אתה עדין מגיע.

אני מזכיר לך שלקרית אתא וגם לטבעון יש הרכב שחקנים שאמור להיות נחות מזה שלך. בעיקר בעומק.

אני לא חושב שיש לנו בעית קליעה מבחוץ בכלל. אני גם לא חושב שיש לנו בעית אגרסיביות בצבע. לפחות לא בעיה משמעותית.

לדעתי אחוזי הקליעה הנמוכים שלנו מבחוץ נובעים בעיקר מהעובדה שרוב הזריקות שלנו משם מגיעות תחת לחץ, בשניות האחרונות של ההתקפות, ונזרקות לא מעט על ידי שחקנים שפשוט מפחדים לזרוק לסל ועושים זאת בלית ברירה. האחוזים בהתאם.

אנחנו משחקים התקפות ארוכות ללא צורך, כששחקנים מחפשים להפטר מהכדור ולא לקחת אחריות וככה המשחק שלנו נראה. פח.

ובאספקט הזה אני לא רואה שום שיפור לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 17:57 
למשחקי הבית הגעתי לכולם, לגבי משחקי החוץ הרחוקים יש לי בעיות כאלה ואחרות שמונעות ממני להגיע, אבל אני מבטיח לך שאני עוקב כמו נרקומן אחרי הפליי-ביי-פליי.

לגבי הקליעה מבחוץ אני מסכים בקשר למקור הבעיה. העניין הוא שזה נורא מגביל את ההתקפה שלנו (בעיקר ביכולת לנתב את המשחק לכיוון קלי).
לגבי האגרסיביות בצבע, יש לך גבוה אחד דומיננטי שלוקה באגרסיביות (אם כי לזכותו יאמר שהוא נותן הרבה מעצמו ומנסה) ועוד גבוה שלפעמים כן ולפעמים לא (וזה מסוג הדברים שאין בהם חוסר יציבות, מקסימום חוסר יציבות ברצון). מחליפים יוק.
הסיבה שאנחנו לא נופלים בריבאונד משאר הקבוצות היא בעיקר כי יש לנו ריבאונדרים טובים בשאר העמדות.
אני מאמין שאנחנו נראה שיפור בבטחון של השחקנים פשוט משום שזה סימפטום הגיוני שנוטה להשתפר במהלך העונה אצל שחקנים צעירים שהגיעו לקבוצה גדולה עם הרבה קהל, סגל רחב וגם מאמן שמפעיל לא מעט לחץ.
אני מסכים שאמור להיות לנו יתרון בסגל נגד שתי הקבוצות האלו, אבל כשלוקחים בחשבון שאלו היו שני משחקי חוץ, נגד קבוצות מנוסות מאיתנו ובאחד מהם שיחקנו בלי קורי, אני לא חושב שהתוצאות כל כך רעות (שוב, לא יודע לגבי היכולת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 19:19 
לגבי שולדברנד, אנשים שלא מאוכזבים ממנו עד כה לא מבינים את גודל הכשרון.
מבחינת פוטנציאל נטו, מדובר בשחקן נבחרת ישראל.
2.04, רחב, קליעה מצוינת מבחוץ ומחצי מרחק (כולל מכדרור!), מוסר מצוין ואינטליגנטי. אין דברים כאלה בארץ.
עצם העובדה שכרגע הוא שחקן לא רע בליגה לאומית זאת לא פחות מאכזבה ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 20:04 
אני מסכים לגמרי. ראיתי אותו בהרבה מאד אימונים ולאיש יכולות שאין ולא היו אף פעם לשום גבוה ישראלי שאני ראיתי.

לצערי רק חלק קטן מהן בא לידי ביטוי כרגע במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 10:00 
סמל אישי של המשתמש

קאר מתראיין אחרי המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 10:18 
רדנקו כתב:
אני מסכים לגמרי. ראיתי אותו בהרבה מאד אימונים ולאיש יכולות שאין ולא היו אף פעם לשום גבוה ישראלי שאני ראיתי.

לצערי רק חלק קטן מהן בא לידי ביטוי כרגע במגרש.

אז מה תגיד על התצוגה של אייזיק נגדנו בנהלל? (שמשחק שם 4 בדיוק כמו יונתן)
אם יונתן שחקן לנבחרת ישראל, אייזיק צריך להיות בלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
שולדברנד גם סובל הרבה זה שאין לנו 5 מחליף.
באופי שלו הוא 3. אצלנו שמים אותו 4, ו-5 מחליף בגלל שרוקני פצוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 12:31 
שולדברנד לא היה 3, לא יהיה 3 והוא לא 3.
הוא 4 שיכול לשחק גם בחמש. זה הכול. זה שיש לו קליעה טובה מבחוץ ויכול לייצר זריקה מכדרור לא עושה אותו לסמול פורוורד. סמול פורוורד זה גם יכולות פיזיות מסוימות ולא רק יכולות טכניות.
לדעתי יונתן לא מביא את היכולת שלו כי אנחנו לא משחקים איתו נכון. אם נשחק איתו פיק אנד רולים הוא יעשה הרבה נקודות. במשחק התנועה שלנו קשה לו לבוא לידי ביטוי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
5 הוא בטוח לא.
וגם 4 לא.
הוא אלעד ענבר שכזה. פשוט אין לו את האופי להילחם מתחת לסל.
לךפחות ממה שהראה עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:10 
שוב. יונתן הוא 4. הוא יכול לשחק גם חמש בליגה הזאת. יש לו מגוון תכונות מעולה לעמדה 4. יודע לשחק טוב על ההיי פוסט, קליעה מבחוץ, משחק לא רע עם הגב לסל. הוא 4. הוא יכול לשחק דקות מסוימות כגבוה יחיד. למען האמת - הדקות הכי טובות ביום חמישי של הקבוצה היו כשהוא שיחק גבוה יחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:20 
הוא אכן 4 לליגה הזאת.
לא מסכים איתך שהוא יכול לשחק 5, אולי רק נגד קבוצות גמדים מהבלקנית.
לא רואה אותו שומר גבוה כמו קלמנטה. מול גבוה כמו ברדפורד של הבקעה שנה שעברה זה בכלל יהיה מעשה מגונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:23 
מה המאזן שלנו בליגה הבלקנית ואיפה אנחנו עומדים יחסית לשאר הקבוצות?
אני יודע שהפסדנו רק משחק אחד אבל מה אם הקבוצה שניצחה אותנו? סופיה משהו...עדיין עם מאזן מושלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:24 
cscarlos כתב:
אני יודע שהפסדנו רק משחק אחד אבל מה אם הקבוצה שניצחה אותנו? סופיה משהו...עדיין עם מאזן מושלם?

http://www.balkanleague.net/en/standing ... hamp_id=38

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
cscarlos כתב:

http://www.balkanleague.net/en/standing ... hamp_id=38

אתר מושקע...

וגליל גם ראשונה בבית שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: