רדנקו כתב:
בניגוד לרוב הזמן, אני ממש לא מסכים אתך.
אני חושב שאנחנו נראים רע חלק גדול מאד מהזמן, אפילו מול קבוצות פח כמו הקבוצה אתמול וכפר סבא.
אני ממש לא רואה אצלנו מגמת שיפור גדולה.
מה שאני רואה זה חוסר יציבות מזעזע, גם מבחינה קבוצתית וגם מבחינה אישית אצל השחקנים השונים (מלבד מתן ששומר על יכולת נהדרת, או אולי אפילו משתפר ממשחק למשחק), גם ממשחק למשחק וגם בתוך המשחקים עצמם.
שחקנו עד עכשיו נגד שתי קבוצות "צמרת" - נגד קרית אתא נראינו רע בחלקים גדולים של המשחק וסביר בחלקים אחרים. כמה דקות טובות של הגנה ניצחו לנו את המשחק אבל היינו רחוקים מלהראות טוב.
כנ"ל נגד טבעון, אלא ששם, הדקות הרעות היו מול קבוצה טובה שניצלה כל שטות וטעות שלנו בלי בעיה, כי היא מורכבת משחקנים מנוסים.
אני ממש לא מעודד, בעיקר כי אני לא רואה מגמה של שיפור. יש דקות טובות מאד אבל חוסר היציבות הזה עלול להיות בעוכרינו מול קבוצה טובה וקצת מנוסה, החל במשחק הקרוב מול באר יעקב.
אם כריס ווטסון יחתום שם, ואלה לא סתם סיפורים, אנחנו בכלל מפסיקים להיות פייבוריטים לעליה לדעתי.
אז אני, בניגוד לבדרך כלל, גם כן לא מסכים איתך, או לפחות מסכים אבל רואה את הדברים באור קצת יותר אופטימי.
אני מזכיר שבמשחקים הראשונים של העונה, בין אם זה בבלקנית או נגד הוד"ש, היינו די פח כל המשחק (לא חוסר יציבות, אלא פח).
סטיט וקלי נראו כמו פלופים (היום שניהם נראים כמו זרים בטופ של הליגה), טימור, זליקוביץ' ושירן נראו רע מאוד (טימור היום הוא שחקן מרכזי, זליקוביץ' מתחיל לתרום ושירן עדיין כלום) ובכלל מבחינה התקפית נראינו רע.
ממשחק למשחק התחלנו להראות יותר ויותר עליונות וכן אני ראיתי שיפור אמיתי בעיקר מבחינה התקפית.
אז נכון שמול קרית אתא וטבעון התקשינו, אבל מדובר בשני משחקי חוץ מול מועמדות לעלייה, מישהו חשב שזה יהיה טיול? אגב, גילוי נאות, לא ראיתי את שני המשחקים המדוברים ואני סומך עליכם במאה אחוז כשאתם אומרים שנראינו רע.
בסופו של דבר, את אחד מהמשחקים האלה ניצחנו ואת השני הפסדנו בדקות הסיום וזה עוד ללא קורי קאר.
אני מסכים שרוב השחקנים נראים חסרי בטחון ויציבות (וזה מתבטא גם ברמה הקבוצתית), שיש לנו בעיה אמיתית בקליעה מבחוץ וכמו כן גם באגרסיביות בצבע. אני גם מסכים ששולדברנד, שחקן שאמור לתת תרומה מרכזית, כרגע לא נראה מספיק טוב.
אני רק חושב שבסך הכל יש לנו הרבה סיבות לאופטימיות. קבוצות של ארז מראות בדרך כלל גרף שיפור גבוה לאורך העונה, גם הקבוצה ככלל וגם כל שחקן בפרט. במקרה שלנו מדובר גם בהרבה שחקנים צעירים אצלם גרף השיפור אמור להיות אפילו יותר גבוה.
אני בעיקר מבסוט כי העונה אנחנו סופסוף נראים כמו קבוצה חזקה ומגוונת עם שיטת משחק ברורה. לא כמו קבוצה שמתבססת על שלושה שחקנים שבלעדיהם היא כלום כמו בעונה שעברה.