תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק נגד טבעון הוקדם
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 12:11 
הפועל כתב:
רדנקו כתב:
ועוד דבר - לפחות שניים מבין חמשת הריבאונדים האלה נבעו מהעובדה שקלי עלה לחסום את שגב שחדר לסל, ומכיוון שאף אחד לא סגר את קלמנטה במקומו, הוא לקח ריבאונד קל בהתקפה ועשה ממנו סל.

רדנקו, בשורה התחתונה קלמנטה עשה על קלי אותם מספרים כמוהו, אפילו שיש לו 10 סנטימטרים מתחתיו.
הרבה מזה נבע מהגנה לקויה קבוצתית. אבל הרבה גם מחוסר מיקום טוב ופשוט חוסר הבנה של רמת האינטנסיביות הנדרשת מצד שקלי

קודם כל, לקלי אין 10 ס"מ על קלמנטה לא יודע מאיפה הבאת את זה.
חוץ מזה, לקלמנטה יש ממוצע של פאקינג 16 ריבאונדים למשחק! זה מספרים פסיכיים לחלוטין. הוא ריבאונדר טוב בהרבה מיוטר, ויוטר להזכירך, זה שחקן של 10 ריבאונדים למשחק בליגת העל ממרומי השני מטר שלו.
צ'ארלס בארקלי היה פאוור בגובה 1.95 והוא הריבאונדר הגדול בהסטוריה.
בסופו של דבר, קלי רשם משחק של 19 נקודות ו-15 ריבאונדים (כולל 5 בהתקפה) על הגבוה הכי דומיננטי בליגה הזאת בשנים האחרונות.
כמובן שסטטיסטיקה לא מספרת תמיד את הסיפור ולכן ביקשתי חוות דעת על קלי ממי שהיה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
צודק טעות שלי, זכרתי משום מה שקלי יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
דר"א גם קלמנטה היה יותר דומיננטי בחצי השני מבחינת ריבאונד,
ככה שעושה רושם שכל הסגירה לשנו בצע עם מתן כ 4 כשלה מולם.
באמת אשמח לשמוע חוות דעת על זה ממי שהיה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 13:31 
קלמנטה שחקן מעולה לליגה הזאת,אבל בגדול הוא וקלי די ניטרלו אחד את השני.
מי שעשה להם את המשחק זה שגב ואייזיק. איזה אחוזים משלוש, איזה ניהול משחק.
שגב בחדירות גרם לקלי לצאת לעזרה,מה שנתן לקלמנטה סלים קלים.
שגב ואייזיק חגגו מול כל מי שעמד מולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 15:53 
קלי לטעמי פשוט מגיע ברוב ההתקפות לצד הלא נכון של הבקבוק שממנו הוא פחות אפקטיבי כשהוא צריך לעלות לסל או למסור.

הוא צריך לדעתי לקבל את הכדור יותר בצד השני של הבקבוק, שממנו הוא יכול לנוע לפנימה עם היד החזקה שלו.

בכמה הפעמים הבודדות שהוא קיבל את הכדור במחצית השניה בצד הזה, הוא חדר פנימה ועשה נקודות. קל לו יותר גם לנוע משם ולסיים בסל אחרי קבלת כדור מהחדירה של סטיט פנימה.

זו לטעמי אחת הסיבות העיקריות שבגללן הוא לא היה אפקטיבי כמו שהוא יכול היה להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 16:07 
רדנקו כתב:
קלי לטעמי פשוט מגיע ברוב ההתקפות לצד הלא נכון של הבקבוק שממנו הוא פחות אפקטיבי כשהוא צריך לעלות לסל או למסור.

הוא צריך לדעתי לקבל את הכדור יותר בצד השני של הבקבוק, שממנו הוא יכול לנוע לפנימה עם היד החזקה שלו.

בכמה הפעמים הבודדות שהוא קיבל את הכדור במחצית השניה בצד הזה, הוא חדר פנימה ועשה נקודות. קל לו יותר גם לנוע משם ולסיים בסל אחרי קבלת כדור מהחדירה של סטיט פנימה.

זו לטעמי אחת הסיבות העיקריות שבגללן הוא לא היה אפקטיבי כמו שהוא יכול היה להיות.

אז אני מבין שבמקרה של קלי הסטטיסטיקה של אתמול משקרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 16:29 
מאיזו בחינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 17:26 
התגנבה כאן לדיון נימה אפוקליפטית-משהו, ואני מציע שניכנס לפרופורציות. המשחק אמש (הייתי שם) היה צמוד לכל אורכו (מלבד דקות הסיום ממש). ז"א, לא היינו רחוקים מניצחון על אחת מ 2-3 היריבות העיקריות בביתה, וזאת כאשר ארבעה שחקנים מרכזיים- שני הזרים, שולדברנד וגל איתן- נקלעו לערב לא מוצלח (לגבי חלקם-בלשון המעטה). והיו גם כמה נקודות חיוביות. זליקוביץ' שיחק מצוין, והוכיח שהשנה באמת יש לנו אופציות מגוונות. בר טימור שיחק היטב גם כן. הוא פתח טוב מאד את המשחק, ואילולא צבר שתי עבירות די מהירות (אחת מהן עבירת-תוקף הזויה לחלוטין), אולי היינו מדברים אחרת היום. כמו אחרים כאן, אני מתקשה להבין מדוע חיכו זמן כה רב לפני שהכניסו אותו עמוק בתוך הרבע האחרון.
לסיכום, קשה לי לראות במשחק הזה "סימן לבאות". הקבוצה היתה במסלול התקדמות יפה, והתצוגה אמש נראתה יותר כמו מעידה רגעית והצטברות נסיבות, מאשר משהו בעל משמעות מרחיקת לכת. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 17:34 
רדנקו כתב:
מאיזו בחינה?

מי שקורא את הדף הסטטיסטי רואה שחקן שקלע 19 נקודות ולקח 15 ריבאונדים נגד הגבוה הכי דומיננטי בליגה בשנים האחרונות. אני מבין שבכל זאת היה לו משחק רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 17:42 
לא היה לו משחק שאפשר להגדיר אותו רע.
פשוט ארז טחן אותו על המגרש עד שנפל מהרגליים, אז היו כמה ריבאונדים קריטיים שהפסיד לקלמנטה שעשה ריבאונד סל.
בנוסף,במחצית השנייה הוא כמעט ולא קיבל כדור. באשמת כולם: גם ארז שלא דרש לשחק עליו מספיק,גם שחקני החוץ,וגם באשמתו שלא עשה מספיק לקבל כדור. אז לא קרה הרבה שההגנה הצטופפה אליו,(כי במעט ששיחקו עליו עשו עליו דאבל וטריפל טים) ולכן היה קשה לשחקני החוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 17:59 
פנאטי בלב כתב:
התגנבה כאן לדיון נימה אפוקליפטית-משהו, ואני מציע שניכנס לפרופורציות. המשחק אמש (הייתי שם) היה צמוד לכל אורכו (מלבד דקות הסיום ממש). ז"א, לא היינו רחוקים מניצחון על אחת מ 2-3 היריבות העיקריות בביתה, וזאת כאשר ארבעה שחקנים מרכזיים- שני הזרים, שולדברנד וגל איתן- נקלעו לערב לא מוצלח (לגבי חלקם-בלשון המעטה). והיו גם כמה נקודות חיוביות. זליקוביץ' שיחק מצוין, והוכיח שהשנה באמת יש לנו אופציות מגוונות. בר טימור שיחק היטב גם כן. הוא פתח טוב מאד את המשחק, ואילולא צבר שתי עבירות די מהירות (אחת מהן עבירת-תוקף הזויה לחלוטין), אולי היינו מדברים אחרת היום. כמו אחרים כאן, אני מתקשה להבין מדוע חיכו זמן כה רב לפני שהכניסו אותו עמוק בתוך הרבע האחרון.
לסיכום, קשה לי לראות במשחק הזה "סימן לבאות". הקבוצה היתה במסלול התקדמות יפה, והתצוגה אמש נראתה יותר כמו מעידה רגעית והצטברות נסיבות, מאשר משהו בעל משמעות מרחיקת לכת. נחיה ונראה.

אני חושב שהדיבורים האלה על "ערב לא מוצלח" של שחקנים זה סוג של טמינת הראש בחול.
כשיונתן וגל משחקים על הפנים אומרים "ברור שהפסדנו, הרי שחקנים נקלעו לערב לא מוצלח". אבל זה שזליקוביץ' נתן משחק של פעם בעונה מבחינתו זה כבר נחשב "אמנם הפסדנו, אבל לפחות יש נקודה חיובית שזליקוביץ' היה טוב". במילים אחרות, זה ניתוח מוטה של המציאות ואופטימיות מאולצת (הרי לכל דבר אפשר לתת פרשנות חיובית). בסופו של דבר, השחקנים האלה ש-"נקלעו לערב לא טוב" הם לא מספיק טובים ולא מספיק יציבים עד עכשיו, זה ממש לא ערב יוצא דופן מבחינתם, ובטח קשה לצפות שהם יבואו לידי ביטוי דוקא במשחק חוץ מול אחת הקבוצות הטובות בליגה. הרי כל הפסד אפשר לתרץ בכך ש-"שחקנים נקלעו ליום לא טוב".
בפועל, היינו אתמול ביום קליעה מדהים ויוצא דופן משלוש ומהעונשין מבחינתנו (כנראה אחד הטובים שיהיו לנו במשחק חוץ השנה) וכל ניסיון לתלות את ההפסד בתירוצים של "יום לא טוב" הוא חסר משמעות ואפילו מוטעה. הפסדנו כי הקבוצה לא מספיק טובה כרגע. כי הצעירים עדיין לא מספקים את הסחורה, והזרים עדיין לא מספיק דומיננטיים. וגם כי שיחקנו בלי אחד השחקנים החשובים שלנו (אי אפשר להתעלם מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שסטיט וקלי עשו אתמול עבודה טובה. שוב, החור הגדול היה אתמול כל שומר ששמו על שגב. יש לו צעד ראשון מהיר שגמר אותנו מהרג שהוא החליט לחדור, שזה משהו שהוא החליט לעשות יותר בחצי שני. ארז לא הגיב בזמן והסוף ידוע. בפיק'אנ'רול הזה בודדו את קלי עם קלמנטה למטה כשכל שאר השחקנים שלהם בורחים, לא נותרה לו ברירה והוא סגר על שגב ואז באה מסירה לקלמנטה או זריקה שקלמנטה לבד בריבאונד.
החור השני בגודלו היה גל איתן - חושך. רץ, נופל, הרבה רוח וצלצולים. פרט לזה, לא הרבה אתמול.
יותם שירן הוא בעייתי כי הוא סוג של הנפלד כרגע, הגנה טובה בלי שום אפקט בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
סטיט היה בסדר גמור אתמול, קרטיס קלי עדיין לא נראה טוב בהתקפה לדעתי, הגנתית הוא בסדר גמור
לא ברור לי למה כשהיינו בפיגור אתמול הפועל לא זרקו שלשות ורק נכנסו פנימה, וגם למה שולדברנד לא עלה עד סוף הרבע הרביעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:26 
deep red כתב:
אני חושב שסטיט וקלי עשו אתמול עבודה טובה. שוב, החור הגדול היה אתמול כל שומר ששמו על שגב. יש לו צעד ראשון מהיר שגמר אותנו מהרג שהוא החליט לחדור, שזה משהו שהוא החליט לעשות יותר בחצי שני. ארז לא הגיב בזמן והסוף ידוע. בפיק'אנ'רול הזה בודדו את קלי עם קלמנטה למטה כשכל שאר השחקנים שלהם בורחים, לא נותרה לו ברירה והוא סגר על שגב ואז באה מסירה לקלמנטה או זריקה שקלמנטה לבד בריבאונד.
החור השני בגודלו היה גל איתן - חושך. רץ, נופל, הרבה רוח וצלצולים. פרט לזה, לא הרבה אתמול.

אין לו שום צעד ראשון מהיר. הוא פשוט יודע להשתמש מצוין בחסימות שעושים לו בפיק אנד רול (במיוחד כשתוקעים עוד ברך לשחקן שלנו בלי שריקות מצד השופט).

בר טימור התמודד מצוין עם הפיק אנד רול הזה ברוב הזמן ששיחק (בדיוק בגלל ששגב לא כזה מהיר) ואילו גל ששמר עליו עשה עבודה מחורבנת בפיק אנד רול הזה.

בגלל זה בר היה חייב להיות על המגרש יותר זמן, כי כשהוא שמר על שגב המשחק שלהם די נעצר ויצא מפורמט הקבוע שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
deep red כתב:

אין לו שום צעד ראשון מהיר. הוא פשוט יודע להשתמש מצוין בחסימות שעושים לו בפיק אנד רול (במיוחד כשתוקעים עוד ברך לשחקן שלנו בלי שריקות מצד השופט).

בר טימור התמודד מצוין עם הפיק אנד רול הזה ברוב הזמן ששיחק (בדיוק בגלל ששגב לא כזה מהיר) ואילו גל ששמר עליו עשה עבודה מחורבנת בפיק אנד רול הזה.

בגלל זה בר היה חייב להיות על המגרש יותר זמן, כי כשהוא שמר על שגב המשחק שלהם די נעצר ויצא מפורמט הקבוע שלו.

את המרמור נגד השופטים נעזוב, הבנתי שאתה חושב שהם היו גרועים. אני מסכים איתך, אבל חושב שלא הם היו צריכים לתת הוראה לעזרה בפיק אנד רול, זה התפקיד של ארז.
אתה באמת צודק שבר טימור מרר לשגב את החיים ואכן כשהוא שיחק היינו הרבה יותר טובים, גם התקפית. ושוב, למה גל איתן (אתמול)? לארז הפתרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 23:26 
שולדבראנד היה חייב לשחק יותר אתמול וגם טימור נח הרבה לטעמי,
יותם שירן היה מאוד פרווה ואכזב אותי.
זליקוביץ היה בסדר גמור ברבע השלישי והחזיק אותנו במשחק רק חבל שברביעי הוא פחד לזרוק מבחוץ וזה פגע בנו מאוד.

בלי קשר,
מעצבן שאי אפשר להיכנס עם שתיה שקונים במקום לאולם ומעבר למראה הנוסטלגי שלו שהזכיר במעט את האולם בגן שמואל (ויש האומרים נען, לא הייתי) ספסלי העץ שם לא נוחים בעליל.
לפחות קל מאוד להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 23:47 
Fez כתב:
פנאטי בלב כתב:

אני חושב שהדיבורים האלה על "ערב לא מוצלח" של שחקנים זה סוג של טמינת הראש בחול.
כשיונתן וגל משחקים על הפנים אומרים "ברור שהפסדנו, הרי שחקנים נקלעו לערב לא מוצלח". אבל זה שזליקוביץ' נתן משחק של פעם בעונה מבחינתו זה כבר נחשב "אמנם הפסדנו, אבל לפחות יש נקודה חיובית שזליקוביץ' היה טוב". במילים אחרות, זה ניתוח מוטה של המציאות ואופטימיות מאולצת (הרי לכל דבר אפשר לתת פרשנות חיובית). בסופו של דבר, השחקנים האלה ש-"נקלעו לערב לא טוב" הם לא מספיק טובים ולא מספיק יציבים עד עכשיו, זה ממש לא ערב יוצא דופן מבחינתם, ובטח קשה לצפות שהם יבואו לידי ביטוי דוקא במשחק חוץ מול אחת הקבוצות הטובות בליגה. הרי כל הפסד אפשר לתרץ בכך ש-"שחקנים נקלעו ליום לא טוב".
בפועל, היינו אתמול ביום קליעה מדהים ויוצא דופן משלוש ומהעונשין מבחינתנו (כנראה אחד הטובים שיהיו לנו במשחק חוץ השנה) וכל ניסיון לתלות את ההפסד בתירוצים של "יום לא טוב" הוא חסר משמעות ואפילו מוטעה. הפסדנו כי הקבוצה לא מספיק טובה כרגע. כי הצעירים עדיין לא מספקים את הסחורה, והזרים עדיין לא מספיק דומיננטיים. וגם כי שיחקנו בלי אחד השחקנים החשובים שלנו (אי אפשר להתעלם מזה).

לא טמינת-ראש ולא בטיח, ידידי, אלא דווקא נסיון לראות דברים כהוויתם. שורה של שחקני מפתח שיחקו מתחת (אפילו הרבה) לרמתם הרגילה, בערב בו שחקן חמישיה מנוסה נאלץ להסתפק בנפנוף דגלון ביציע, וכל זאת נגד יריבה בעלת יכולת לא-מבוטלת. נסיבות שכאלה אינן יכולות להחשב אופייניות, ומכאן שהייתי נזהר מלהסיק מהן יותר מדי. ולהתייחס למשחק של זליקוביץ' כהבלחה חד-פעמית? לטעמי, הבחור- כמו יתר הקבוצה- נמצאים במעלה גרף שיפור מתחילת העונה, והתצוגה שלו אמש היתה שלב התקדמות נוסף. הנבואה ניתנה, כידוע, לשוטים, אולם אין לי בעיה להסתכן ולצפות שעוד נשבע ממנו הרבה נחת. אפשר לקונן על "חוסר-יציבות", ואפשר גם להתרשם איך קבוצה חדשה כמעט לחלוטין וצעירה כ"כ (כולל הזרים) הולכת ומתייצבת מול עינינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 23:51 
קצת קרדיט על נפנוף הדגל של קורי לא יזיק :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
http://red-fans.com/Article.asp?id=3192

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:48 
אני רק מקווה שארז יידע לחלק את הדקות טוב לקראת באר יעקב,שזה משחק קצת יותר חשוב מאשר הבלקנית.
לתת יותר דקות ליונתן ויותם למשל,ולתת לקלי לנוח אחרי שבנהלל נסחט עד טיפת הזיעה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:34 
אז אם המשחק מחר בבלקנית זה עוד משחק אימון, תן ליותם ואבירם 20 דקות לפחות ואל תטחן את קורי ושני הזרים במעל 30 דקות
איך רוצים שתהיה לנו רוטציה וספסל רחב אם גם במשחקים לא חשובים הם לא רואים מגרש?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:37 
Red or Dead כתב:
אז אם המשחק מחר בבלקנית זה עוד משחק אימון, תן ליותם ואבירם 20 דקות לפחות ואל תטחן את קורי ושני הזרים במעל 30 דקות

בדיוק
(עזוב שכל ענין הבלקנית הזה תמוה מיסודו ופרט לעייפות החומר לא תורם כלום לקבוצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
Red or Dead כתב:

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 12:40 
יש ועדת משמעת על מה שקרה?
זה נרשם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 13:47 
mkorman1 כתב:
Red or Dead כתב:

בדיוק

רציתם - קיבלתם (חוץ מיותם ששוב שיחק רק 10 דקות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 14:48 
יותם שירן נראה כרגע כמי שלא ראוי לקבל דקה.
פשוט כלום, לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 15:56 
צור ש. כתב:
יותם שירן נראה כרגע כמי שלא ראוי לקבל דקה.
פשוט כלום, לצערי.

מה יש לך צור? אתה ממש מגזים איתו. נכון שהוא לא מה שציפיתי שהוא יהיה, אבל אני חושב שעוד קצת זמן והוא יראה שהוא אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 17:28 
יותם היה מצוין בתחילת העונה.

הירידה שלו ברמה לדעתי היא לדעתי ביחס ישיר לירידה בכמות הדקות שהא מקבל ובהתאם לכך הבטחון היורד שלו.

והירידה בכמות הדקות נובעת מהשיפור ביכולת של יונתן שולדברנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו נחמד שההודעה הזאת נכתבת באשכול המשחק נגד טבעון שם ביחד הם שיחקו 23 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 21:57 
יש לי כי מול טבעון הוא הטריף אותי, האדישות הזאת כאילו הוא עולה לאימון.
גם גל איתן היה זוועתי אבל ראו שאכפת לו, שלא נדבר על מתן.
גם בבלקנית הוא לא הוסיף כלום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: