פנאטי בלב כתב:
התגנבה כאן לדיון נימה אפוקליפטית-משהו, ואני מציע שניכנס לפרופורציות. המשחק אמש (הייתי שם) היה צמוד לכל אורכו (מלבד דקות הסיום ממש). ז"א, לא היינו רחוקים מניצחון על אחת מ 2-3 היריבות העיקריות בביתה, וזאת כאשר ארבעה שחקנים מרכזיים- שני הזרים, שולדברנד וגל איתן- נקלעו לערב לא מוצלח (לגבי חלקם-בלשון המעטה). והיו גם כמה נקודות חיוביות. זליקוביץ' שיחק מצוין, והוכיח שהשנה באמת יש לנו אופציות מגוונות. בר טימור שיחק היטב גם כן. הוא פתח טוב מאד את המשחק, ואילולא צבר שתי עבירות די מהירות (אחת מהן עבירת-תוקף הזויה לחלוטין), אולי היינו מדברים אחרת היום. כמו אחרים כאן, אני מתקשה להבין מדוע חיכו זמן כה רב לפני שהכניסו אותו עמוק בתוך הרבע האחרון.
לסיכום, קשה לי לראות במשחק הזה "סימן לבאות". הקבוצה היתה במסלול התקדמות יפה, והתצוגה אמש נראתה יותר כמו מעידה רגעית והצטברות נסיבות, מאשר משהו בעל משמעות מרחיקת לכת. נחיה ונראה.
אני חושב שהדיבורים האלה על "ערב לא מוצלח" של שחקנים זה סוג של טמינת הראש בחול.
כשיונתן וגל משחקים על הפנים אומרים "ברור שהפסדנו, הרי שחקנים נקלעו לערב לא מוצלח". אבל זה שזליקוביץ' נתן משחק של פעם בעונה מבחינתו זה כבר נחשב "אמנם הפסדנו, אבל לפחות יש נקודה חיובית שזליקוביץ' היה טוב". במילים אחרות, זה ניתוח מוטה של המציאות ואופטימיות מאולצת (הרי לכל דבר אפשר לתת פרשנות חיובית). בסופו של דבר, השחקנים האלה ש-"נקלעו לערב לא טוב" הם לא מספיק טובים ולא מספיק יציבים עד עכשיו, זה ממש לא ערב יוצא דופן מבחינתם, ובטח קשה לצפות שהם יבואו לידי ביטוי דוקא במשחק חוץ מול אחת הקבוצות הטובות בליגה. הרי כל הפסד אפשר לתרץ בכך ש-"שחקנים נקלעו ליום לא טוב".
בפועל, היינו אתמול ביום קליעה מדהים ויוצא דופן משלוש ומהעונשין מבחינתנו (כנראה אחד הטובים שיהיו לנו במשחק חוץ השנה) וכל ניסיון לתלות את ההפסד בתירוצים של "יום לא טוב" הוא חסר משמעות ואפילו מוטעה. הפסדנו כי הקבוצה לא מספיק טובה כרגע. כי הצעירים עדיין לא מספקים את הסחורה, והזרים עדיין לא מספיק דומיננטיים. וגם כי שיחקנו בלי אחד השחקנים החשובים שלנו (אי אפשר להתעלם מזה).