תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת אלופות
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 02:50 
עד המ!!ת הפועל כתב:
מאיפה באה לכם השנאה הזאת לברצלונה? לעולם אני לא אבין את זה.
היא לא קבוצה מישראל (וטוב שכך), מה לנו ולהם? לא כיף לכם לראות כדורגל כל כך יפה?
זה הקטע ה"ישראלי" הזה שלא כיף לנו לראות אחרים מצליחים? תסבירו לי.
זה בגלל טעויות שיפוט? אז איך אתם שונאים את ביטר (בכוונה לא רשמתי מכבי) הרבה יותר ממכבי חיפה? אני בטח לא צריך לפרט לכם על טעויות השיפוט לטובת מכבי חיפה ב-20 שנה האחרונות.
אני מודה, אני "אוהד" בארסה (רק כי הייתי בקאמפ-נואו בסוף שנות התשעים, בתקופת ריבאלדו וקלייברט), אבל נהנה לראות משחקים טובים של ריאל. כמו שאני "אוהד" יונייטד אבל נהנה לראות את סיטי השנה. מה רע בזה?
הרי בסופו של דבר יש קבוצה אחת ביקום הזה שאותה אני אוהד :hapoel: :HEART2:

אני לא אתחיל להסביר לך למה אני שונא את ברצלונה כי יש הרבה סיבות, אני רק אתייחס למה שאמרת על בית"ר וחיפה. אני כביכול "אוהד" ליברפול ומילאן בחו"ל, אני שם את המילה אוהד במרכאות בגלל שאי אפשר להשוות בין האהדה שלי אליהן לאהדה שלי להפועל. לדעתי השימוש במילה אוהד ל2 הסיטואציות היא לא הגיונית אבל אני משתמש בה כי אין מילה יותר טובה. אי לכך, אני תומך בהפועל ושונא את היריבות שלה בלי קשר ליופי המשחק שלהם או לעזרה שהם מקבלים מהשופטים. חיפה קבוצת פריפריה לא מעניינת ולכן לא שווים שנאה ובית"ר גזענים מטונפים, ככה שזה עוזר להבהיר את מי צריך לשנוא.
בחו"ל המצב הרבה יותר נזיל. בעוונותיי פעם אהדתי ברצלונה (עוד מימי ריבאלדו, כשהייתי בכיתה ב'), אבל קרו בשנים האחרונות שורה של דברים שגרמו לי לסלוד מהקבוצה הזאת, והשיפוט המוטה לטובתה הוא אחד העיקריים שבהם.

להוא שדיבר על זה שלא היו טעויות שיפוט חוץ מה6 פנדלים, נכון שגם ה6 פנדלים לבד זה מחדל שאסור לעבור עליו בשקט, אבל זאת פשוט טענה שקרית. חוץ מהשישייה יש האדום ההזוי שהוציאו לטיאגו מוטה שנה אחרי, שרשרת הטעויות בצמד המשחקים שנה שעברה מול ריאל, האדום של ואן פרסי בשמינית שנה שעברה (בואו נראה אותו מוציא על זה אדום למסי) והיד עוד נטויה. כל פעם שצריכים עזרה לעלות, מקבלים אותה.

ורד אין בלאד, תקרא שוב את התגובה שלי עם דגש על ההתחלה והסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 03:03 
ואני אענה שזה שטויות
קודם כל אהבתי את ההקצנה, אבל למה לא 20 פנדלים? למה דווקא על 6 נעצרת?
היו 2-3 פנדלים לטובת צ'לסי שלא נשרקו, ואדום לבארסה(אבידל) שלא היה צריך להשלף.
כן, זה נקרא לטובת בארסה, אבל זה גם שופט מפגר
האדום של טיאגו מוטה היה מאוד גבולי אבל - א' בארסה לא עלתה, וב' - נפסל לה שער חוקי בדקה ה90 שהיה מעלה אותה. אז איפה פה השיפוט לטובת בארסה?
שרשרת טעויות נגד ריאל? האדום לסרחיו ראמוס ב5-0 הגיע גם הגיע(ויצא בדקה ה90), האדום לאלביול בליגה הגיע, משיכה ברורה בחולצה ופנדל מוצדק(על השחקן האחרון שעמד כבר מול קסיאס), האדום לדי מריה בגמר גביע גם היה בתוספת הזמן ולא השפיע על התוצאה והיה צהוב שני על פאול מאחור.
האדום לפפה היה טעות, בלי קשר לזה שהוא שחקן מפגר שהלך עם הרגל קדימה וכבר יש לו היסטוריה של "עבריין" על המגרש.
דווקא לזכות ריאל נפסק פנדל שלא היה ולא נברא וגרם למשחק בברנבאו להגמר ב1-1 במקום ניצחון של בארסה.
בקשר לאדום של ואן פרסי, חרטא שהוא לא שמע את השריקה, אני חושב שהוא פשוט לא האמין שהשופט יוציא לו על זה צהוב שני. ואגב ארסנל, כששער של מסי בדקה ה-40 במשחק הראשון נפסל בטענת נבדל הזוי, גם אז התלוננת על שיפוט מוטה לטובת ברצלונה? כי מ2-0 בדקה ה40 באמירויות אני לא יודע אם ארסנל חוזרת. והיה גם פנדל על מסי במחצית הראשונה בקאמפ נואו במצב של 0-0 שלא נשרק.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
והנה שוב אותם שקרים של אוהד מכבי.
לא 6 ולא 2-3, היו ארבעה פנדלים של מיליון אחוז (החסימה בקצה הרחבה, התפיסה בחולצה של דרוגבה ושתי הנגיעות ביד), שאם שופט לא נותן אחד מהם זה חשוד, ואם הוא לא נותן שניים כאלה במשחק אז כבר די ברור שמשהו לא כשר. ארבעה? רק שתי קבוצות ספורט בעולם הזה יכולות לקבל דבר כזה, אולי שלוש. על האדום אני חושב שבכלל הקוון אחראי וגם אם לא זה לא רלוונטי, הגביע הזה הוא לא של ברצלונה אלא אך ורק של אופ"א והשופט.
האדום למוטה לא היה גבולי ולא קרוב לזה, הוא שלח יד אחורה כשהיה עם הגב אליו במאבק על כדור.
האדום לפפה היה בדיחה, הוא בכלל לא נגע בו ואלבס המלוכלך עשה הצגה. עם כמה שזיינו את השכל על זה שריאל היו צריכים לסיים עם שלושה אדומים על כל העבירות שלהם, אם באותו משחק שחקני ברצלונה היו מקבלים צהוב על כל התחזות או התנפלות על השופט, הם היו מפסידים טכני אחרי האדום החמישי. ובגומלין ב-0:0 נפסל לדי מריה שער חוקי לגמרי כי פיקה דחף את רונאלדו על מסצ'ראנו שעשה הצגה כאילו ירו לו ברגל.
האדום לואן פרסי היה מתוך מטרה ברורה להציל את ברצלונה מהדחה מוקדמת, תראה לי עוד מקרה אחד בהיסטוריה של הכדורגל ששחקן קיבל צהוב על בעיטה לשער בסמיכות כזאת לשריקה. במקרה הפעם היחידה שזה קרה זה היה צהוב שני לשחקן נגד קבוצה שכולם משום מה טוענים שהיא מקבלת מתנות משופטי אופ"א כשהיא ניצבת בפני סכנת הדחה. אני מוכן להתערב שאותו שופט בחיים לא נתן צהוב על כזה דבר בקריירה שלו וששחקני ברצלונה בעטו לפחות חמש בעיטות כאלה בשני המשחקים נגד ארסנל בהפרש גדול יותר מהשריקה ולא קיבלו כרטיס.
והשער של מסי זה כמו השער של יבואה נגד אשדוד שתמיד שולפים, בוא תביא את התקציר ותסביר על איזה נבדל הזוי אתה מדבר. כשהכדור נהדף משצ'סני לפדרו והוא נוגע בו בפעם השנייה, מסי נמצא לפחות בקו אחד עם הכדור אם לא בנבדל קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 03:48 
עד המ!!ת הפועל כתב:
מאיפה באה לכם השנאה הזאת לברצלונה? לעולם אני לא אבין את זה.
היא לא קבוצה מישראל (וטוב שכך), מה לנו ולהם? לא כיף לכם לראות כדורגל כל כך יפה?
זה הקטע ה"ישראלי" הזה שלא כיף לנו לראות אחרים מצליחים? תסבירו לי.
זה בגלל טעויות שיפוט? אז איך אתם שונאים את ביטר (בכוונה לא רשמתי מכבי) הרבה יותר ממכבי חיפה? אני בטח לא צריך לפרט לכם על טעויות השיפוט לטובת מכבי חיפה ב-20 שנה האחרונות.
אני מודה, אני "אוהד" בארסה (רק כי הייתי בקאמפ-נואו בסוף שנות התשעים, בתקופת ריבאלדו וקלייברט), אבל נהנה לראות משחקים טובים של ריאל. כמו שאני "אוהד" יונייטד אבל נהנה לראות את סיטי השנה. מה רע בזה?
הרי בסופו של דבר יש קבוצה אחת ביקום הזה שאותה אני אוהד :hapoel: :HEART2:

הפוך, הקטע הישראלי הזה של רכיבה על הצלחות של אחרים והפסטיבל סביבה גורמים לי תחושת חלחלה וגועל נפש, וזה מה שיוצר אנטי אצל הרבה אנשים על ברצלונה. כל משחק שלה שמשודר יותר מוטה בשידור מאשר הפועל- בית"ר כשנוימן מפרשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 04:04 
יובל כתב:
והנה שוב אותם שקרים של אוהד מכבי.
לא 6 ולא 2-3, היו ארבעה פנדלים של מיליון אחוז (החסימה בקצה הרחבה, התפיסה בחולצה של דרוגבה ושתי הנגיעות ביד), שאם שופט לא נותן אחד מהם זה חשוד, ואם הוא לא נותן שניים כאלה במשחק אז כבר די ברור שמשהו לא כשר. ארבעה? רק שתי קבוצות ספורט בעולם הזה יכולות לקבל דבר כזה, אולי שלוש. על האדום אני חושב שבכלל הקוון אחראי וגם אם לא זה לא רלוונטי, הגביע הזה הוא לא של ברצלונה אלא אך ורק של אופ"א והשופט.
האדום למוטה לא היה גבולי ולא קרוב לזה, הוא שלח יד אחורה כשהיה עם הגב אליו במאבק על כדור.
האדום לפפה היה בדיחה, הוא בכלל לא נגע בו ואלבס המלוכלך עשה הצגה. עם כמה שזיינו את השכל על זה שריאל היו צריכים לסיים עם שלושה אדומים על כל העבירות שלהם, אם באותו משחק שחקני ברצלונה היו מקבלים צהוב על כל התחזות או התנפלות על השופט, הם היו מפסידים טכני אחרי האדום החמישי. ובגומלין ב-0:0 נפסל לדי מריה שער חוקי לגמרי כי פיקה דחף את רונאלדו על מסצ'ראנו שעשה הצגה כאילו ירו לו ברגל.
האדום לואן פרסי היה מתוך מטרה ברורה להציל את ברצלונה מהדחה מוקדמת, תראה לי עוד מקרה אחד בהיסטוריה של הכדורגל ששחקן קיבל צהוב על בעיטה לשער בסמיכות כזאת לשריקה. במקרה הפעם היחידה שזה קרה זה היה צהוב שני לשחקן נגד קבוצה שכולם משום מה טוענים שהיא מקבלת מתנות משופטי אופ"א כשהיא ניצבת בפני סכנת הדחה. אני מוכן להתערב שאותו שופט בחיים לא נתן צהוב על כזה דבר בקריירה שלו וששחקני ברצלונה בעטו לפחות חמש בעיטות כאלה בשני המשחקים נגד ארסנל בהפרש גדול יותר מהשריקה ולא קיבלו כרטיס.
והשער של מסי זה כמו השער של יבואה נגד אשדוד שתמיד שולפים, בוא תביא את התקציר ותסביר על איזה נבדל הזוי אתה מדבר. כשהכדור נהדף משצ'סני לפדרו והוא נוגע בו בפעם השנייה, מסי נמצא לפחות בקו אחד עם הכדור אם לא בנבדל קטן.

הפנדלים נגד צ'לסי - היד של פיקה פנדל ברור, היד של אטו גבולי במקרה הטוב(הכדור פגע בערך בבית השחי וגם אם היד הייתה למטה הכדור היה פוגע באטו), התפיסה של דרוגבה זה הכי חרטא כי היא בכלל לא הפריעה לו והוא נפל חצי שעה אחר כך בגלל שאיבד את הכדור, והחסימה? עוד פעם מאוד גבולי ולא פנדל לדעתי. וכן, ראיתי שוב עכשיו ביוטיוב כדי לראות אם טעיתי. מציע לך לעשות את זה גם.
ומה הקשר אם האדום באשמת הקוון? אם קוון היה עושה טעות נגד ברצלונה כאילו ולא היית קופץ בגלל זה
האדום למוטה? בפירוש נתן לו מכה עם היד בפרצוף, בוסקטס עשה את זה הרבה יותר דרמטי אבל את זה ראינו בהילוכים חוזרים עם ההצצה שלו. "שלח יד אחורה במאבק על כדור", נו באמת.
על האדום לואן פרסי כבר כתבתי. אני אישית על הרגע הראשון אחרי הבעיטה שלו אמרתי "איזה מטומטם", עוד לפני שיצא כרטיס. יפה שאתה מוכן להתערב ששחקני ברצלונה גם עשו את זה, אבל חוץ מהתנסחות יפה זה לא אומר כלום. תראה מקרים ששחקן ברצלונה בעט אחרי שריקה והיה צריך לקבל צהוב שני ולא קיבל ואז תוכל להתלונן ותפסיק עם הדיבורים באוויר.

והנה סרטון - http://www.youtube.com/watch?v=S7tLmp7kQJA , מסי לאורך כל המהלך היה מאחורי פדרו. שום נבדל לא היה כאן.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אם על כל פנדל ברור או הצגה של פדרו תגיד שזה גבולי כמו ישראל כהן או סתם אוהד טיפוסי של חיפה/המחלה באמת שאין שום סיבה להתווכח איתך. גביע מכור. ועדיין אני רוצה שתראה לי מקרה אחד בהיסטוריה ששחקן קיבל צהוב על בעיטה בסמיכות כזאת לשריקה. ואם מסי לכל הפחות בקו אחד על איזה נבדל הזוי דיברת? זו שריקה שיכולה ללכת לכל צד. הנבדל של צ'אבי היום היה פי מאה יותר ברור ואתה טוען שזו לא טעות שיפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 06:56 
בענין אפועל ניקוסיה והיות האולטראס שלה ניאו נאצים
יש איזה ראיה לזה ? תודה מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
ניאו נאצים תמצאו בקהל של כמעט כל מועדון כדורגל עלי אדמות, כמעט בלא יוצא מן הכלל, החל מלאציו, רומא, דרך ברצלונה, ריאל מדריד, צ'לסי וכלה בפיינורד ובמכבי תל אביב כמובן (בטח במרבית אם לא בכל מועדוני הכדורגל במזרח אירופה - פולין, אוקראינה וכדומה). לכן מבחינתי, כל מועדון כדורגל הוא בחזקת אשם כל עוד לא הוכחה חפותו.

זה מלבד טוטנהאם, כמובן. (והאמת, עוד כמה ספורים, כמו סנקט פאולי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 07:41 
Noam כתב:
אתה יודע מה? כשזה קורה במצב רגיל אני לא מאשים את הקוון. כשזה קורה אחרי ששנה אחרי שנה באופן קונסיסטנטי ברצלונה עולה לגמר בזכות טעויות שיפוט גסות שברור שלא נעשו בתום לב, אני כן מאשים את הקוון. מה לעשות שנהייתי פרנואיד?

תנסה תרופות. יש היום הרבה פיתוחים חדשים.
ואגב, אולי לגאוני פורום שדים חוק הנבדל הוא פשוט וחד משמעי אבל יש דווקא מי שחושב אחרת (לדעתי גם המקרה של אתמול הוא גבולי, אבל לא משנה)

http://www.fifa.com/aboutfifa/organisat ... index.html
ציטוט:
Beckenbauer: Offside needs simplifying

ציטוט:
On the subject of offside, we discussed how to simplify the rule. Active and passive offside are incompatible, it's too complicated

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 10:14 
שוהם יפת כתב:
תמונה

איזה קהל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 10:56 
אפועל ניקוסיה

ואוגוסטוס, גם אתה לא מבין מה אני מנסה לומר
אני מבין שזה היה נבדל גבולי ושיש סיכוי שהקוון לא ראה אותו, אבל יש רפלקס אצל השופטים להשאיר את הדגל למטה ואת המשרוקית על הצוואר כל פעם כשצריך לדאוג שברצלונה תעלה וזה גורם לי לפקפק באמינות של השופטים גם במצבים שקשה יותר לראות

רד אור דד, אני לא מדבר על דברים שקרו בליגה אלא על דברים שקרו בצ'מפיונס. מה שקורה בליגה זה לא עניינה של אופ"א (והרי בינינו, כולם יודעים מי יהיו ה2 הראשונות בלי קשר לשופטים, מי תסיים ראשונה זה לא באמת משנה להתאחדות), ובאלופות אפשר מאוד להבין איזה אינטרס יש לאופ"א שברצלונה תהיה בגמר (רמז: כסף, כסף, כסף ועוד כסף. אנשים באירופה יראו את גמר הצ'מפיונס בכל מקרה, אבל אנשים במדינות ערב ובמזרח הרחוק צריכים את ברצלונה בגמר כדי להדליק את הטלוויזיות). אני לא אומר שיש הוראה מפורשת כי אין לי האזנות סתר ולא מצלמות נסתרות, אבל משהו מריח לא טוב.
שער חוקי של ברצלונה מול אינטר בדקה ה90? תעשה לי טובה :LOL2:
ושוב, להוציא צהוב שני בשמינית גמר הצ'מפיונס על בעיטה כל כך קרובה לשריקה של השופט זה תקדים שלדעתי לא נראה כמותו בהיסטוריה. צהוב ראשון היה נראה לי אידיוטי אבל הייתי מבין, צהוב שני זה ממש פשע.
אבל אתה תמשיך להכחיש ולהכחיש לכן הדיון הזה נראה לי מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 12:01 
במכבי תל אביב יש ניאו נאצים?
אפילו בצחוק לא אומרים כזה דבר
ולגבי אפועל ניקוסיה- צר לי אבל הראיות שהובאו אין בהן כדי להרים את נטל ההוכחה הדרוש
לא נראה לי שהם יותר ניאו נאצים מאוהדי יריבתם העירונית
ואני לא משוכנע גם בכלל שבקהל של סנט פאולי יש פחות ניאו נאצים מאשר בקהל של המבורג למשל
או מאשר בקהל של באיירן
בקיצור , פרנק צודק כולם ניאו נאצים עד שיוכיחו אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
יש פה כל מיני טענות של אוהדי ברצלונה ושל אנטי ברצלונה , חלק אני זוכר וחלק לא
בכל מקרה אי אפשר לקחת ברצינות מישהו שאומר שברצלונה כבשה שער חוקי (?!?!?) שנפסל בגומלין נגד אינטר
השער של בוז'אן נפסל בצדק

לגבי ברצלונה: אני אישית סימפטתי אותם מאותו יום ב- 2007 שהם איבדו בו את האליפות לריאל, זה הפסיק איפשהו ב- 2009 או 2010 כשמדינה שלמה במזרח התיכון התחילה לגמור מהם ולהתייחס אליהם כאל נבחרת ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 13:31 
mkorman1 כתב:
ולגבי אפועל ניקוסיה- צר לי אבל הראיות שהובאו אין בהן כדי להרים את נטל ההוכחה הדרוש
ואני לא משוכנע גם בכלל שבקהל של סנט פאולי יש פחות ניאו נאצים מאשר בקהל של המבורג למשל
או מאשר בקהל של באיירן

זו לא התמונה היחידה. באשכול הקודם עליהם הביאו תמונות שאי אפשר לפרש ל2 פנים
זה שיש נאצים בכל מקום אני מסכים, אפילו בברצלונה ובריאל מדריד יש מיעוטים נאציים (בברצלונה יש איזה ארגון שהוציאו מחוץ לחוק לפני כמה זמן), אבל מדובר פה על ארגון עם אוריינטציה נאצית ואנטי קומוניסטית פר אקסלנס וזה יותר חמור מקצת מיעוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
גם אני יכול להקים ארגון מחר. ארגון זו סיסמא גדולה למשהו לא בהכרח גדול
מה גם שבאשכול ההוא שמו תמונה של ילד ששם צעיף באושוויץ. זה שקול לילד מטומטם שמצייר צלב קרס בשירותים של אצטדיון. זה מעשה של יחיד אידיוט שלא בהכרח משקף את הרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 13:41 
זה לא נגמר בילד טמבל ששם צעיף באושוויץ, נדמה לי שהיה שם שלט "אנטי קומוניזם" או משהו כזה (שלא תבין אותי לא נכון, ברור לי שהעולם לא שחור ולבן ושלא כל מי שלא קומוניסטי הוא נאצי, אבל יש הבדל בין להיות "לא קומוניסט" ובין להיות "אנטי קומוניסט"). אם זה היה עומד לבד זה כמובן לא היה אינדיקציה לכלום, אבל בצירוף עם ההצדעות והצעיף באושוויץ לא משאיר הרבה מקום לספק.
בנוגע לגודל הארגון אני מסכים איתך, יש סיכוי שמדובר בקומץ זניח כמו האולטראס הנאצים של ברצלונה, אבל אני יוצא מתוך נקודת הנחה שלאפועל ניקוסיה אין 80 אלף אוהדים ולכן גם אין הרבה ארגוני אולטראס אז זאת עמדה יחסית רווחת.
אם אני טועה אני אשמח מאוד שמישהו יעמיד אותי על הטעות, כי חוץ מזה ומהצבעים המזעזעים הם קבוצה מרגשת ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
או מאשר בקהל של באיירן

קורמן, בוא נפריד בין אנטישמים ביציע לבין תופעות ניאו נאציות גלויות ובוטות.

לגבי אנטישמים - אני בטוח שכאלה תמצא בקרב כל קהל אוהדים בכל קבוצה בעולם. אפילו בטוטנהאם אני בטוח שבקרב עשרים אלף ומשהו המנויים שלהם יש גם אנטישמים. תופעות ניאו נאציות ביציע? (כמו, למשל, הצדעות במועל יד, שלטים וסמלים נאציים, קבוצות ניאו נאציות מאורגנות גם אם קטנות, ספורדיות ושוליות) - יש מועדונים שאין סיכוי שתופעות כאלו יבואו לידי ביטוי בקרב הקהל שלהם - טוטנהאם או סנקט פאולי אלו שני מועדונים שבהחלט ייתכן שאנטישמים נמנים על אוהדיהם, אפילו סביר הסתברותית, אבל אין שום סיכוי שתראה תופעות כאלה ביציעים שלהם. אין שום סיכוי שיתנו לתופעות כאלה לבוא לידי ביטוי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 14:15 
Noam כתב:
אפועל ניקוסיה

ואוגוסטוס, גם אתה לא מבין מה אני מנסה לומר
אני מבין שזה היה נבדל גבולי ושיש סיכוי שהקוון לא ראה אותו, אבל יש רפלקס אצל השופטים להשאיר את הדגל למטה ואת המשרוקית על הצוואר כל פעם כשצריך לדאוג שברצלונה תעלה וזה גורם לי לפקפק באמינות של השופטים גם במצבים שקשה יותר לראות

הבנתי מה אתה אומר, לכן המלצתי על תרופות נגד פארנויה ;)
אגב, יש שיאמרו שהנבדל היה פאסיבי ובגלל העמימות שקיימת לגבי ההגדרה של זה (חוץ מפורום שדים שבו הכל ברור), יש פה בעיה. לכן החוק צריך להתחדד.
תאורטית, אם ואן בומל לא ראה את צ'אבי מאחריו אלא רק העריך שיש שם מישהו ולכן הלך לכדור-זה נבדל פאסיבי.
היו לא מעט שערים עצמיים כאלה (בלי איום אמיתי של שחקן התקפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 14:33 
בית ה', מטורף לחלוטין.
מחזור הבא ולנסיה צריכה לנצח או להוציא תיקו 1-1 ומעלה מצ'לסי כדי לעלות. לברקוזן לא להפסיד וכל תיקו מול גנק.
אם ולנסיה מסיימת בתיקו, ולברקוזן מפסידים המצב בכלל מסתבך. ע"פ ואללה הם עולים בכל מקרה, אבל לדעתי במצב כזה ולנסיה וצ'לסי עולות.

מישהו יודע להגיד בוודאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 15:01 
אני יכול להגיד לך בוודאות שגנק לא תנצח את לברקרוזן.
במצב כזה מוחקים מהטבלה את הנקודות והשערים שעשו הקבוצות מול גנק, ואז לברקרוזן בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 15:11 
Noam כתב:
זה לא נגמר בילד טמבל ששם צעיף באושוויץ, נדמה לי שהיה שם שלט "אנטי קומוניזם" או משהו כזה (שלא תבין אותי לא נכון, ברור לי שהעולם לא שחור ולבן ושלא כל מי שלא קומוניסטי הוא נאצי, אבל יש הבדל בין להיות "לא קומוניסט" ובין להיות "אנטי קומוניסט"). אם זה היה עומד לבד זה כמובן לא היה אינדיקציה לכלום, אבל בצירוף עם ההצדעות והצעיף באושוויץ לא משאיר הרבה מקום לספק.
בנוגע לגודל הארגון אני מסכים איתך, יש סיכוי שמדובר בקומץ זניח כמו האולטראס הנאצים של ברצלונה, אבל אני יוצא מתוך נקודת הנחה שלאפועל ניקוסיה אין 80 אלף אוהדים ולכן גם אין הרבה ארגוני אולטראס אז זאת עמדה יחסית רווחת.
אם אני טועה אני אשמח מאוד שמישהו יעמיד אותי על הטעות, כי חוץ מזה ומהצבעים המזעזעים הם קבוצה מרגשת ביותר

יקירי
גם אני אנטי קומוניסט , זה עושה אותי ניאו נאצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
אם לברקוזן תפסיד לגנק וצ'לסי וולנסיה תסיימנה בתיקו, תהיה טבלה פנימית בין שלוש הקבוצות. בטבלה הזאת לברקוזן תהיה עם 6 נקודות, צ'לסי עם 5 וולנסיה עם 5. לברקוזן תעלה מהמקום הראשון כמובן, וולנסיה תעלה מהמקום השני כי יהיה לה מאזן שערים יותר טוב בטבלה הפנימית (המאזן של ולנסיה כרגע הוא 5-4 ושל צ'לסי 4-3, ואם שתיהן תסיימנה בתיקו מאזן השערים שלהן לא ישתנה ביחס לקבוצה השנייה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 15:20 
mkorman1 כתב:
Noam כתב:

יקירי
גם אני אנטי קומוניסט , זה עושה אותי ניאו נאצי?

לא בהכרח זה עושה אותך ניאו נאצי, אבל זה מלמד משהו לגבי מיקומך בסקאלה הפוליטית
אם היית שייך לתנועה שהיא אנטי קומוניסטית בהגדרתה הייתי יכול לשער שאתה שייך לימין, אפשר להרחיק ולומר לימין הקיצוני. אם זו הייתה תנועה שחברים אחרים שלה מצדיעים במועל יד וקושרים צעיפים באושוויץ, גם אם אתה לא, הייתי יכול לומר בביטחון שאתה ניאו נאצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 15:42 
ואן פרסי נאצי?
(הוא הצדיע במועל יד)
אלה שקשקשו צלבי קרס בשרותים של 11 הם ניאו נאצים?
(הם השתמשו בסמל נאצי)
מחר מישהו מחו״ל רואה את התמונות מהשרותים ואומר לעצמו וואלה
הפועל האלה הם ניאו נאצים
אתה רואה את ההקבלה?
לכמה מטובי אוהדי הפועל יש קשרי חברות עם אוהדי אומוניה ניקוסיה
וכתוצאה מכך התקבעה כאן דעה שלפיה אוהדי אפועל הם ניאו נאצים
מה שרחוק לדעתי תק פרסה מהמציאות
אותו דבר לגבי סנט פאולי שמדיהם הם בצבע חום מגעיל ששמש פעם את הsa
הם חברים שלנו ולכן כל יריביהם בגרמניה הם בהכרח נאצים
ועוד כהנה וכהנה
בסך הכל מדובר בדעות קדומות ולא יותר
בכל קבוצה באירופה יש אלמנטים אנטישמיים ובחלקן גם ניאו נאציים ואין כאן באמת שחור ולבן טוב ורע
אלא כרגיל רק אפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 15:58 
יובל כתב:
טוב, אם על כל פנדל ברור או הצגה של פדרו תגיד שזה גבולי כמו ישראל כהן או סתם אוהד טיפוסי של חיפה/המחלה באמת שאין שום סיבה להתווכח איתך. גביע מכור. ועדיין אני רוצה שתראה לי מקרה אחד בהיסטוריה ששחקן קיבל צהוב על בעיטה בסמיכות כזאת לשריקה. ואם מסי לכל הפחות בקו אחד על איזה נבדל הזוי דיברת? זו שריקה שיכולה ללכת לכל צד. הנבדל של צ'אבי היום היה פי מאה יותר ברור ואתה טוען שזו לא טעות שיפוט.

לך ליוטיוב ותסתכל על המקרים שוב, ואני לא חוזר בי משום דבר
הפנדל של פיקה היה צריך להשרק, היד שלו אטו לא ודרוגבה זרק את עצמו הרבה אחרי המשיכה בחולצה
ואמנם בסרטון לא שומעים את השריקה אבל רואים שהדגל הונף כמה שניות לפני - http://www.youtube.com/watch?v=cE5ai59cds0
ומסי טיפה מאחורי פדרו אחרי שהכדור פוגע בו, אפילו לא בקו אחד. שום נבדל ושום לכל צד
לגבי צ'אבי אתמול - דבר ראשון, לא אמרתי שום דבר. דבר שני, אני אצטרך לראות את זה כי חוץ מאיזה תקציר שראיתי אתמול לא הסתכלתי על השער, יכול להיות שהיה נבדל שלו בשער העצמי, אבל להגיד שבגלל זה השופטים מוכרים משחקים לטובת ברצלונה? נו באמת... אתה מסוגל להיות בכיין או שזה הכי הרבה שיש לך?
ועדיף שאתה לא תהיה כזה אובססיבי למצוא טעויות כלפיי בארסה מאשר שתגיד לי איך להגיב לטענות שלך

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 16:15 
אתה מתבלבל, זה לא שבגלל זה השופטים מוכרים משחקים לברצלונה אלא ההפך
זה קורה בגלל שהשופטים מוכרים משחקים לברצלונה. יש לך כמה וכמה מקרים ברורים, יש לך נטייה חד צדדית כמעט מובהקת ויש לך מניע. מכאן לא צריך להיות גאון הדור
ומקורמן, אני לא חושב שיש מקום להקבלה הזאת כי לא אמרתי שהם נאצים רק בגלל גורם אחד. ההצדעה והצלבי קרס הם דברים ששניהם היו אצלנו בקהל (אחד מהם בתור בדיחה חסרת טעם והשני בהתייחסות, חסרת טעם כמובן, למכבי) והם לא הופכים אותנו לניאו נאצים, אבל השילוב בין ההצדעות והתפאורה האנטי קומוניסטית מדליק נורה אדומה מאוד גדולה
שוב, אני אשמח מאוד אם מישהו יוכיח לי שאני טועה ושזאת בעצם הסתה ממקורבים של אולטראס אומוניה, אבל זה לא נראה לי מאוד סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 16:35 
יש לך פנדל שצ'לסי לא קיבלה ואדום "מוגזם" לפפה.
מכאן למה שאתם עושים מזה יש מרחק גדול, והיו גם טעויות נגד ברצלונה.
זה שסביר להניח שאופ"א רוצה את בארסה בגמר לא מוכיח שום דבר ממה שאמרת, זו רק תאוריה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, אתה הוזה או משהו? איפה ראית שבכיתי על הנבדל אתמול? לדעתי זו הייתה טעות שיפוט ולא יותר מזה, אתה כתבת שחוץ מחצי הגמר נגד צ'לסי לא היו טעויות כשאתם אלה שמבססים את כל התאוריה שאופ"א לא מטה משחקים לטובת ברצלונה על סמך מקרה הרבה פחות ברור.
שאר הטענות שלך נשמעות מגוחכות כמו התירוצים של ישראל כהן או של האוהד של חיפה שבא לפה והסביר שהנבדל של ארבייטמן ב-2:2 היה גבולי (מה הקשר מתי הקוון מניף את הדגל? עדיין לא מצאת מקרה דומה אחד בהיסטוריה של הכדורגל). אין דרך לענות למי שאומר על כל פנדל ברור שהוא גבולי כשברור שהוא לא אובייקטיבי (אגב, אם לא המכירה הייתי נגד צ'לסי, אבל אי אפשר להתכחש לשוד הזה), כמו שאין דרך לענות לישראל כהן, אלא פשוט לא להתייחס לטענות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 17:06 
Red or Dead כתב:
יש לך פנדל שצ'לסי לא קיבלה ואדום "מוגזם" לפפה.
מכאן למה שאתם עושים מזה יש מרחק גדול, והיו גם טעויות נגד ברצלונה.
זה שסביר להניח שאופ"א רוצה את בארסה בגמר לא מוכיח שום דבר ממה שאמרת, זו רק תאוריה

זה לא בדיוק פנדל שצ'לסי לא קיבלה ואדום לפפה. זה יותר כמה פנדלים ברורים שלא נשרקו (3, 4 או 6 זה לא קריטי כשגם 1 זה יותר מדי) במשחק אחד, אדום הזוי לפפה (שמעתי על אינסידנט בעייתי שהיה בתחילת הגומלין, אני מודה שלא ראיתי אותו אז אני לא יכול לחוות דעה), אדום שלא היה לתיאגו מוטה, אדום מטורף לואן פרסי ואתמול שער מאופסייד, והכל במאני טיים כשברוב המקרים ברצלונה בסכנת הדחה ממשית מהצ'מפיונס
עם זה שבארסה היא הקבוצה האהודה ביותר בעולם ביי פאר ואהודה ביותר בקרב הציבור הלא אירופי (צפון אפריקה, המזרח הרחוק, ישראל וכו') אתה לא מסכים? אני חושב ש10000 תיירים בכל משחק בקאמפ נואו זאת הוכחה מספיקה לזה. לא שמעתי בשום מקום מפורשות שאופ"א רוצה גמר עם בארסה, אבל אני גם לא צריך לשמוע. מספיק להבין שהצ'מפיונס זאת תחרות שמבוססת על כמויות אדירות של כסף כדי להבין שהם רוצים אותם בגמר. כשמחפשים סיבות לשיפוט המגמתי אי אפשר להתעלם מזה, למרות שגם הצבעים של החולצות שלהם מאוד יפים והבייבי פייס של אינייסטה גורמים לך לרצות לשרוק לטובתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: