יובל כתב:
והנה שוב אותם שקרים של אוהד מכבי.
לא 6 ולא 2-3, היו ארבעה פנדלים של מיליון אחוז (החסימה בקצה הרחבה, התפיסה בחולצה של דרוגבה ושתי הנגיעות ביד), שאם שופט לא נותן אחד מהם זה חשוד, ואם הוא לא נותן שניים כאלה במשחק אז כבר די ברור שמשהו לא כשר. ארבעה? רק שתי קבוצות ספורט בעולם הזה יכולות לקבל דבר כזה, אולי שלוש. על האדום אני חושב שבכלל הקוון אחראי וגם אם לא זה לא רלוונטי, הגביע הזה הוא לא של ברצלונה אלא אך ורק של אופ"א והשופט.
האדום למוטה לא היה גבולי ולא קרוב לזה, הוא שלח יד אחורה כשהיה עם הגב אליו במאבק על כדור.
האדום לפפה היה בדיחה, הוא בכלל לא נגע בו ואלבס המלוכלך עשה הצגה. עם כמה שזיינו את השכל על זה שריאל היו צריכים לסיים עם שלושה אדומים על כל העבירות שלהם, אם באותו משחק שחקני ברצלונה היו מקבלים צהוב על כל התחזות או התנפלות על השופט, הם היו מפסידים טכני אחרי האדום החמישי. ובגומלין ב-0:0 נפסל לדי מריה שער חוקי לגמרי כי פיקה דחף את רונאלדו על מסצ'ראנו שעשה הצגה כאילו ירו לו ברגל.
האדום לואן פרסי היה מתוך מטרה ברורה להציל את ברצלונה מהדחה מוקדמת, תראה לי עוד מקרה אחד בהיסטוריה של הכדורגל ששחקן קיבל צהוב על בעיטה לשער בסמיכות כזאת לשריקה. במקרה הפעם היחידה שזה קרה זה היה צהוב שני לשחקן נגד קבוצה שכולם משום מה טוענים שהיא מקבלת מתנות משופטי אופ"א כשהיא ניצבת בפני סכנת הדחה. אני מוכן להתערב שאותו שופט בחיים לא נתן צהוב על כזה דבר בקריירה שלו וששחקני ברצלונה בעטו לפחות חמש בעיטות כאלה בשני המשחקים נגד ארסנל בהפרש גדול יותר מהשריקה ולא קיבלו כרטיס.
והשער של מסי זה כמו השער של יבואה נגד אשדוד שתמיד שולפים, בוא תביא את התקציר ותסביר על איזה נבדל הזוי אתה מדבר. כשהכדור נהדף משצ'סני לפדרו והוא נוגע בו בפעם השנייה, מסי נמצא לפחות בקו אחד עם הכדור אם לא בנבדל קטן.
הפנדלים נגד צ'לסי - היד של פיקה פנדל ברור, היד של אטו גבולי במקרה הטוב(הכדור פגע בערך בבית השחי וגם אם היד הייתה למטה הכדור היה פוגע באטו), התפיסה של דרוגבה זה הכי חרטא כי היא בכלל לא הפריעה לו והוא נפל חצי שעה אחר כך בגלל שאיבד את הכדור, והחסימה? עוד פעם מאוד גבולי ולא פנדל לדעתי. וכן, ראיתי שוב עכשיו ביוטיוב כדי לראות אם טעיתי. מציע לך לעשות את זה גם.
ומה הקשר אם האדום באשמת הקוון? אם קוון היה עושה טעות נגד ברצלונה כאילו ולא היית קופץ בגלל זה
האדום למוטה? בפירוש נתן לו מכה עם היד בפרצוף, בוסקטס עשה את זה הרבה יותר דרמטי אבל את זה ראינו בהילוכים חוזרים עם ההצצה שלו. "שלח יד אחורה במאבק על כדור", נו באמת.
על האדום לואן פרסי כבר כתבתי. אני אישית על הרגע הראשון אחרי הבעיטה שלו אמרתי "איזה מטומטם", עוד לפני שיצא כרטיס. יפה שאתה מוכן להתערב ששחקני ברצלונה גם עשו את זה, אבל חוץ מהתנסחות יפה זה לא אומר כלום. תראה מקרים ששחקן ברצלונה בעט אחרי שריקה והיה צריך לקבל צהוב שני ולא קיבל ואז תוכל להתלונן ותפסיק עם הדיבורים באוויר.
והנה סרטון -
http://www.youtube.com/watch?v=S7tLmp7kQJA , מסי לאורך כל המהלך היה מאחורי פדרו. שום נבדל לא היה כאן.