el dudernio כתב:
גם אם מדובר בדו פרצופיות, ואני לא חושב ככה, מדובר יותר בצעקות זאב זאב.
ראבק אתם מתחילים להמאיס את המחאה עוד לפני שהיא התחילה.
פואד צודק. כל אחד פה נהיה לי אייל ארד. "אל תעשו ככה, ואל תעשו ככה, אתם ממאיסים עצמכם כשאתם אומרים את זה, ודוחים מעליכם
אחרים כשאתם פונים בצורה הזו". אז לדעתי
אתם אלה שממאיסים את המחאה "עוד לפני שהיא מתחילה".
ואני מוכן גם לנמק:
א. הביקורת על ההתנהלות נכונה כאשר מדובר במשהו גורף (ע"ע: הטאבו על "שירי השואה"). על כל השאר יהיו דעות לכאן או לכאן.
אם כל הזמן ישבו פה אנשים ויחשבו איך הם פונים למכנה המשותף הנמוך ביותר, הם יישארו לחשוב גם עד עונת 2017. אין כזה דבר.
ב. לא צריך את תמיכת כל אוהדי הפועל בשביל להעיף את הנגע הרע שמנהל את הפועל תל אביב היום. מאמנים עפו פה על חתיכת מכתב,
אז גם הנהלה תעוף מפה. עם כסף, בלי כסף, אבל תעוף.
ג. נגזר מכך שאני אני אישית מעדיף, לפחות בשלב זה, שמישהו יצעק ויעשה מעשה מאשר לצקצק בלשון ולחכות לכל אותם אוהדים שיואילו בטובם
להשתגנע בצדקתי. נשמע לי יותר אפקטיבי.
ד. העובדה שכל העולם ואשתו סופר את את האולטראס מצד אחד ואת טביב מהצד השני הוא ניצחון תודעתי עצום לטביב.
אני לא אולטראס, לא הייתי אולטראס, ולא רוצה להיות שייך לאולטראס. ידעתי לבקר אותם בעבר, גם בפנים וגם בפורום.
המאבק הזה הוא של אוהדי הפועל, ובכללם גם נדפקי שער 5, שהשנה הופקרו ע"י הנהלה חמדנית ושונאת הפועל.
ה. הצמידות שנוצרה בין "שירי שואה" למאבק על עתיד המועדון, כמו גם הספינים על כרטיסים ושאר מריעין בישין, היא לטעמי עדות ברורה לכך
שההנהלה מפעילה את כל התותחים הכבדים שלה (משמע, ליצני התקשורת), כדי למוטט את המחאה הזו. אנשים מפספסים את התקדימיות
של חלק מהצעדים שנעשו פה. לא היה כזה דבר באף קבוצה, אפילו לא אצל לוני. אולי אצל קורנפיין ולה פלולה, אני מודה שלא עקבתי.
מדובר בהפרד ומשול קלאסי.
לכן, ראיתי לנכון לפתוח את האשכול הזה, ולהצביע על עוד ספין קטן ושפל במערכה הכוללת של ההנהלה נגד האוהדים. לא מסכימים? חבל.