תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 12:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דו פרצופיות
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
mbracha כתב:
זה לא שלא קיים עימות, זה שהאשכול הזה לא באמת קשור אליו וגובל בקטנוניות.
כלומר אתה, בתור אחד שאינו חלק מהעימות אלא משקיף מהצד (אני מקווה מאד...), אומר לאחד מהצדדים שסובל מהעימות שאין לו זכות להתרעם על השימוש שעושה הצד השני בתמונות שלו.
לא נראה לי שיש לך זכות להעיר. אם אני הייתי ממרימי התפאורה הזו, והייתי מורחק משני משחקים, סביר שגם אני הייתי מאד כועס על שמרחיקיי מהמשחקים מתפארים במשהו שעשיתי.

1. כל אחד שמשלשל מטבעות לתוך קופות המתרימים בבלומפילד שותף מלא לתפאורה שבתמונה, בדיוק כמו שכל בעל מניות בחברה שותף להצלחתה גם אם הוא לא באמת עובד החברה. בתור שותף מלא לאותה תפאורה שבתמונה אני יכול להגיד, ויש לי את הזכות המלאה לכך, שאין לי שום בעיה עם ה"שימוש הדו פרצופי" בתמונה.
2. יושבי שער 4-5 נפגעו מעונש שמצד הדין (כמו שאנחנו מכירים אותו בהתבסס על משפטי עבר) היה צריך לחול על כל אחד ואחד מיושבי האיצטדיון. עונש קולקטיבי הוא רע לא משנה מה, אבל אם כבר משתמשים בו עדיף שהוא יהיה כמה שפחות קולקטיבי.
3. זכותו של כל אחד לצלם מה שמתחשק לו ברשות הרבים, ולעשות כל שימוש שיחפוץ בו בתמונה שיש לו עליה קניין רוחני.
4. יש כל כך הרבה סיבות טובות למחות עליהן לגבי ההנהלה וההתנהלות, אבל לאחרונה אנשים פיתחו נטיה לצאת למלחמות ומאבקים על הדברים הכי שוליים שיש. אי אפשר להצליח בשום דבר בחיים אם אתה מבלבל בין הטפל לעיקר.
5. יושבי שער 4-5, או האולטראס, או קומבינציה של אחוזים נכבדים משתי האוכלוסיות הללו לוקים באותה תסמונת של דו-פרצופיות כמו שפותח האשכול מנסה לצייר, אבל זה נושא אחר שכבר נדוש ונטחן עד דק במקומות אחרים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
1) גם אני תורם, אבל אני לא שותף מלא. בכלל לא. לאלו שבאמת מכינים את התפאורה יש הרבה יותר זכויות ממני וממך. הם גם אלו שהורחקו מהמשחקים, לא אני ולא אתה.
2) העונש הקולקטיבי הוצע ע"י הנהלת הקבוצה- ובכך היא הראתה שהיא אויבת של הקהל. היא סימנה את שער 5 כשער שצריך להיענש לדעתה, ועל כן היא לא במעמד להתפאר בתפאורה של שער זה.
3) זכות חוקית היא לא זכות מוסרית. הטענה לדו פרצופיות לא היתה טענה חוקית.
4) אתה לא זה שנפגע, חתיכת חוצפה יש לך להגיד מה שולי ומה לא. אלו שעבדו קשה על התפאורה לא זכו להיכנס לשני משחקים, להם מפריע שרודפיהם משתמשים בעבודתם בכדי להתפאר. רק אם היית במצבם היתה לך זכות לשפוט לגבי הרגשתם בנושא.
5) אף אחד לא טוען שהאולטראגס מושלמים. זה עדיים לא נותן זכות לטביבים למיניהם להיות חלאות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בני12 כתב:
Frank Serpico כתב:
די די, נו באמת ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
its-sick כתב:
mbracha כתב:
זה לא שלא קיים עימות, זה שהאשכול הזה לא באמת קשור אליו וגובל בקטנוניות.
כלומר אתה, בתור אחד שאינו חלק מהעימות אלא משקיף מהצד (אני מקווה מאד...), אומר לאחד מהצדדים שסובל מהעימות שאין לו זכות להתרעם על השימוש שעושה הצד השני בתמונות שלו.
לא נראה לי שיש לך זכות להעיר. אם אני הייתי ממרימי התפאורה הזו, והייתי מורחק משני משחקים, סביר שגם אני הייתי מאד כועס על שמרחיקיי מהמשחקים מתפארים במשהו שעשיתי.

1. כל אחד שמשלשל מטבעות לתוך קופות המתרימים בבלומפילד שותף מלא לתפאורה שבתמונה, בדיוק כמו שכל בעל מניות בחברה שותף להצלחתה גם אם הוא לא באמת עובד החברה. בתור שותף מלא לאותה תפאורה שבתמונה אני יכול להגיד, ויש לי את הזכות המלאה לכך, שאין לי שום בעיה עם ה"שימוש הדו פרצופי" בתמונה.
2. יושבי שער 4-5 נפגעו מעונש שמצד הדין (כמו שאנחנו מכירים אותו בהתבסס על משפטי עבר) היה צריך לחול על כל אחד ואחד מיושבי האיצטדיון. עונש קולקטיבי הוא רע לא משנה מה, אבל אם כבר משתמשים בו עדיף שהוא יהיה כמה שפחות קולקטיבי.
3. זכותו של כל אחד לצלם מה שמתחשק לו ברשות הרבים, ולעשות כל שימוש שיחפוץ בו בתמונה שיש לו עליה קניין רוחני.
4. יש כל כך הרבה סיבות טובות למחות עליהן לגבי ההנהלה וההתנהלות, אבל לאחרונה אנשים פיתחו נטיה לצאת למלחמות ומאבקים על הדברים הכי שוליים שיש. אי אפשר להצליח בשום דבר בחיים אם אתה מבלבל בין הטפל לעיקר.
5. יושבי שער 4-5, או האולטראס, או קומבינציה של אחוזים נכבדים משתי האוכלוסיות הללו לוקים באותה תסמונת של דו-פרצופיות כמו שפותח האשכול מנסה לצייר, אבל זה נושא אחר שכבר נדוש ונטחן עד דק במקומות אחרים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:37 
its-sick כתב:
1) גם אני תורם, אבל אני לא שותף מלא. בכלל לא. לאלו שבאמת מכינים את התפאורה יש הרבה יותר זכויות ממני וממך. הם גם אלו שהורחקו מהמשחקים, לא אני ולא אתה.
2) העונש הקולקטיבי הוצע ע"י הנהלת הקבוצה- ובכך היא הראתה שהיא אויבת של הקהל. היא סימנה את שער 5 כשער שצריך להיענש לדעתה, ועל כן היא לא במעמד להתפאר בתפאורה של שער זה.
3) זכות חוקית היא לא זכות מוסרית. הטענה לדו פרצופיות לא היתה טענה חוקית.
4) אתה לא זה שנפגע, חתיכת חוצפה יש לך להגיד מה שולי ומה לא. אלו שעבדו קשה על התפאורה לא זכו להיכנס לשני משחקים, להם מפריע שרודפיהם משתמשים בעבודתם בכדי להתפאר. רק אם היית במצבם היתה לך זכות לשפוט לגבי הרגשתם בנושא.
5) אף אחד לא טוען שהאולטראגס מושלמים. זה עדיים לא נותן זכות לטביבים למיניהם להיות חלאות.

בשבילך אופטימי...גם אני יודע להשים פרחים. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:45 
דו פרצופיות ,ציניות מזוויעה ,צביעות פושעת ובעיקר גועל נפש ,לא אשכח את היום הזה שהחבורת נוכלים הזו הטיפה מוסר לאוהדים עם האמנה המזלזלת הזו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:49 
זכותה של ההנהלה לצאת נגד שירי השואה, חלאס עם הזיוני שכל שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דו פרצופיות
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 23:04 
לא יודע מה אתם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
slash כתב:
זכותה של ההנהלה לצאת נגד שירי השואה, חלאס עם הזיוני שכל שלכם

מה הקשר בין מחט לתחת?

לפעמים נדמה לי שיש פה אנשים ששמעו איזה חצי משפט, התקבעו עליו, וזהו - לא יזוזו משם גם אם יוכיחו להם באותות ובמופתים שהם טועים.
אני יכול להעיד שבתור אחד שלא מצייר צלבי קרס, שורק בוז ומתנגד כבר שנים ארוכות לשירת "אדום עולה בבלומפילד", בתור אחד שלא תרם
אפילו חצי שניה מזמנו לצייר שלט או דגל, אחד כזה שכל חטאו היה לקנות מנוי לשער 5 - הסטטוס העלוב הזה בפייסבוק קומם אותי ועיצבן אותי מאוד.
מקוממת לא פחות היא הצדקנות המעושה של הכוכבים הרגילים פה, שזוקפים ראשם להגנת המולדת, כאילו הם משמר המלך, מבלי להבין
שבסופו של דבר גם הם ייפגעו ממעשיה של ההנהלה המתועבת הזו. הצדקנות הזו היא מגוחכת במקרה הטוב, ושתולה במקרה הרע.
אלו אנשים עם אג'נדה שלא נותנים לעובדות ולערכים בסיסיים של צדק להפריע להם במטרה להראות כמה שהם צדיקים וטהורים.
שיבושם להם.
אני מאמין שכל אוהד בר דעת ועם חוש צדק אלמנטרי יכול לשפוט בעצמו ולהחליט גם מבלי הרטוריקה המעליבה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
גם אם מדובר בדו פרצופיות, ואני לא חושב ככה, מדובר יותר בצעקות זאב זאב.
ראבק אתם מתחילים להמאיס את המחאה עוד לפני שהיא התחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 00:17 
el dudernio כתב:

כואב ונכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 00:31 
el dudernio כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 01:17 
המחאה מאוסה רק אצל אנשים כמוכם, לא משנה מה יעשו או יגידו אתם תמיד תייצגו את הצד האנטי אבל באותה נשימה תגידו "אם היו עושים ככה וככה... הייתי מצטרף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

פואד צודק. כל אחד פה נהיה לי אייל ארד. "אל תעשו ככה, ואל תעשו ככה, אתם ממאיסים עצמכם כשאתם אומרים את זה, ודוחים מעליכם
אחרים כשאתם פונים בצורה הזו". אז לדעתי אתם אלה שממאיסים את המחאה "עוד לפני שהיא מתחילה".
ואני מוכן גם לנמק:
א. הביקורת על ההתנהלות נכונה כאשר מדובר במשהו גורף (ע"ע: הטאבו על "שירי השואה"). על כל השאר יהיו דעות לכאן או לכאן.
אם כל הזמן ישבו פה אנשים ויחשבו איך הם פונים למכנה המשותף הנמוך ביותר, הם יישארו לחשוב גם עד עונת 2017. אין כזה דבר.

ב. לא צריך את תמיכת כל אוהדי הפועל בשביל להעיף את הנגע הרע שמנהל את הפועל תל אביב היום. מאמנים עפו פה על חתיכת מכתב,
אז גם הנהלה תעוף מפה. עם כסף, בלי כסף, אבל תעוף.

ג. נגזר מכך שאני אני אישית מעדיף, לפחות בשלב זה, שמישהו יצעק ויעשה מעשה מאשר לצקצק בלשון ולחכות לכל אותם אוהדים שיואילו בטובם
להשתגנע בצדקתי. נשמע לי יותר אפקטיבי.

ד. העובדה שכל העולם ואשתו סופר את את האולטראס מצד אחד ואת טביב מהצד השני הוא ניצחון תודעתי עצום לטביב.
אני לא אולטראס, לא הייתי אולטראס, ולא רוצה להיות שייך לאולטראס. ידעתי לבקר אותם בעבר, גם בפנים וגם בפורום.
המאבק הזה הוא של אוהדי הפועל, ובכללם גם נדפקי שער 5, שהשנה הופקרו ע"י הנהלה חמדנית ושונאת הפועל.

ה. הצמידות שנוצרה בין "שירי שואה" למאבק על עתיד המועדון, כמו גם הספינים על כרטיסים ושאר מריעין בישין, היא לטעמי עדות ברורה לכך
שההנהלה מפעילה את כל התותחים הכבדים שלה (משמע, ליצני התקשורת), כדי למוטט את המחאה הזו. אנשים מפספסים את התקדימיות
של חלק מהצעדים שנעשו פה. לא היה כזה דבר באף קבוצה, אפילו לא אצל לוני. אולי אצל קורנפיין ולה פלולה, אני מודה שלא עקבתי.
מדובר בהפרד ומשול קלאסי.

לכן, ראיתי לנכון לפתוח את האשכול הזה, ולהצביע על עוד ספין קטן ושפל במערכה הכוללת של ההנהלה נגד האוהדים. לא מסכימים? חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי,

המחאה בעיני לא מאוס מה שמאוס זה שכל שטות לא חשובה בעליל נהפכת לתראו איך טביב יוצא נגדנו.
אם זה לא ברור שזה נראה מבחוץ כ"עושים מכל דבר פיל" טיפוסי אני לא יודע מה יכול להיות יותר ברור.
מבחינת הציבור הכולל, וחלק גדול מהאוהדים יש צמידות מאוד ברורה (כמו שאתה אמרת) בין שירי השואה,
למחאה, לכן אמרתי בזמנו שהחרם הוא פסול, כי הוא "רק" מחזק את הצמידות הזאת, ולנו כמתנגדי טביב
הצמידות הזאת רעה. כך גם הפיכה של תמונה של שער 5 בפייסבוק של הקבוצה, לספין מתוחכם, זאת
שטות לדעתי. כאשר מפיצים יותר מידי שטויות, בזמן יותר מידי קצר זה מחליש מאוד את הטענות הנכונות,
במיוחד כאשר הן נאמרות מעט מידי ובשקט מידי.

רוצה לפתוח דיון על המהלכים האנטי קהליים שטביב עושה? רוצה להגיד כמה הם תקדימיים ומסוכנים?
תפדל אני בעד, אבל את תעשה את זה בשחרור ספין מפגר שרק מאיר את האמירה שלך מאור מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
המחאה מאוסה רק אצל אנשים כמוכם, לא משנה מה יעשו או יגידו אתם תמיד תייצגו את הצד האנטי אבל באותה נשימה תגידו "אם היו עושים ככה וככה... הייתי מצטרף".

מדוייק.

רק שרוב אוהדי הפועל ומשבוע לשבוע כניראה הרוב רק גדל חושבים אחרת מיכם.
אז ניתפלל כולנו שהפועל תיקח את הדרבי (ואז הרוב רג יגדל)אולי ניתן למצוא רוב ביצע שהוא נגד טביב. אבל הרוב המכריע לא מעוניין בדרך הכוחנית ובדך של אלה שהם חושבים שהם שווים יותר...ולכן מגיע להם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:18 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:

מדוייק.

אז ניתפלל כולנו שהפועל תיקח את הדרבי (ואז הרוב רג יגדל) אולי ניתן למצוא רוב ביצע שהוא נגד טביב. אבל הרוב המכריע לא מעוניין בדרך הכוחנית ובדך של אלה שהם חושבים שהם שווים יותר...ולכן מגיע להם יותר.

ברור שאם ננצח בדרבי הרוב יגדל (והלוואי שננצח למרות שאין סיכוי), בגלל זה אני לא מתייחס לרוב שמשחק או תואר משפיע על החשיבה שלהם. ועוד פעם אתה מנסה לדחוף את האולטראס (בלי להגיד את המילה), שחכת שגם פועלים באדום שותפים וגם אוהדים מכל מיני שערים שהתארגנו לפעול בדרכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:

מדוייק.

אז ניתפלל כולנו שהפועל תיקח את הדרבי (ואז הרוב רג יגדל) אולי ניתן למצוא רוב ביצע שהוא נגד טביב. אבל הרוב המכריע לא מעוניין בדרך הכוחנית ובדך של אלה שהם חושבים שהם שווים יותר...ולכן מגיע להם יותר.

ברור שאם ננצח בדרבי הרוב יגדל (והלוואי שננצח למרות שאין סיכוי), בגלל זה אני לא מתייחס לרוב שמשחק או תואר משפיע על החשיבה שלהם. ועוד פעם אתה מנסה לדחוף את האולטראס (בלי להגיד את המילה), שחכת שגם פועלים באדום שותפים וגם אוהדים מכל מיני שערים שהתארגנו לפעול בדרכם?

אופטימי לפחות הטענה שלי היא לא נגד הכוחניות,
במיוחד מכיוון שאני חושב שאין קשר בין המחאה נגד טביב והחרם שהיה בשני משחקי הבית האחרונים.
את סוכת המחאה, או ההפגנה מתחת לבית של טביב, לא אירגנו האולטראס וממש לא דובר על אלימות,
ולכן הקשר שלהם למחאה הוא בדיוק כמו שלי ושלך, או של כל אוהד אחר, רוצים? יצטרפו לא רוצים לא
יצטרפו ואולי אפילו יגנו (זכותם).
הטענה שלי היא שאנחנו מתעסקים יותר מידי בטפל, ובסיפורי סבתא, במקום להתמקד בעיקר, למשל:
ספקולציות על איך טביב יוציא כסף מהמועדון במקום לשים דגש על מסדר הבוררויות הארוך שמעיד על ניהול בעייתי.
חיפוש אחר "עיסקאות" לא כשרות (כגון אלו עם לוזונים) במקום ללון על כך שחוזה שנתם עם שחקן עדין לא הופקד בבקרה (שי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד יקר,

דעתי בכל הנושאים שנידונים לאחרונה וקשורים לקהל מאוד דומה לשלך. גם לגבי מה שכתבת בהודעה האחרונה.

זה שפואד החליט להכניס לי מילים לפה, ולציין את האולטראס ואתה זרמת איתו לא אומר שאתם צודקים בנושא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
זאת היתה הבהרה, גם על הודעתך וגם להודעה של פואד.
לגביך אני לא חושב ש"דרך הכוחנית ודרך של אלה שהם חושבים שהם שווים יותר" היא דרכה של המחאה עד כה, אלא ההפך הוא הנכון.
ולגבי פואד ש"עוד פעם אתה מנסה לדחוף את האולטראס (בלי להגיד את המילה), שחכת שגם פועלים באדום שותפים וגם אוהדים מכל מיני שערים שהתארגנו לפעול בדרכם", אז צר לי לירון האדום וההפגנה ליד הבית של טביב, וטכנובוי / עזרן / אוהד אחר שיזמו את הסוכה הם לא ממש "דרכם" של האולטראס, אלא דרכם של אותם אוהדים אדירים, שאני יכול רק להוריד בפניהם את הכובע (גם אם אני לא מסכים תמיד למה שהם אומרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:35 
וואי וואי ימות המשיח...אנחנו מסכימי? אפילו קצת? יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:40 
פואד כתב:

משיח :HEART2:

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:24 
romario כתב:
פואד כתב:

משיח :HEART2:

הוא יביא לנו הניצחון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:15 
הבנתי. זה או להיות נגד המחאה ובעד טביב.
או להיות בעד המחאה על כל רכיביה, חלקיה ודרכיה.
אסור, חלילה, לבקר/לחשוב אחרת כי אנחנו לא פינקלשטיין או אייל ארד.
הידד לעדר.
(רק אל תשכחו לקרוא למושיקו רובוט)
אני מעריך מאוד את פותח האשכול ומגיבים אחרים פה, אבל איך שאני רואה את זה הטענה שמובאת פה קטנונית
וילדותית.
סליחה ומחילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אני אחשוב שזו דו פרצופיות ואתה תחשוב שזו קטנוניות.
אני אפתח על זה אשכול, ואתה תעביר ביקורת עליו.
הכל יופי. זה טבעו של דיון, גם אם שני הצדדים משוכנעים בצדקתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:44 
מסכים לחלוטין, אם השתמע ממני אחרת אני מתנצל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

ד"ר קנדה מתבקש להגיע ולאבחן: האם מדובר בסניליות, סכיזופרניה, או רישעות.
מנוולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
תמונה

ד"ר קנדה מתבקש להגיע ולאבחן: האם מדובר בסניליות, סכיזופרניה, או רישעות.
מנוולים.

כלבים.
חלאות.
כמה שאני שונא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 19:25 
מעניין לעקוב...
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: