תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 23/11
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

2,000 כרטיסים בחצי שעה
אלי טביב בעלי הפועל ת"א החליט לסרב לבקשת הקשר הניגרי נוסא איגייבור לצאת למשחקי נבחרתו האולימפית זאת כיוון שלקבוצה שלושה משחקים חשובים: הדרבי מכבי חיפה ועירוני ק"ש. השחקן קיבל את ההודעה בצורה קשה והודיע למנהל הנבחרת הניגרית על ההחלטה בדמעות. "לא מעוניין להגיב על תשובת ההנהלה. אני נסער מדי" אמר אתמול השחקן.
בהפועל חוששים מירידת היכולת של הקשר בשל ההחלטה אולם ציינו כי "טביב בדק טוב אילו שחקנים באירופה כן משוחררים למשחקים האלו וכשהוא ראה ששום שחקן לא משוחרר זה רק חיזק את ההחלטה. עם כל הכבוד לרצון של איגייבור אין חובה לשחררו. אם היה מדובר בתאריכים רשמיים של פיפ"א ברור שהוא היה משוחרר" אמרו האדומים.
2 000 הכרטיסים שהוצעו למכירה אתמול לטובת אוהדי הפועל למשחק הדרבי נחטפו בתוך חצי שעה מאז נפתחה המכירה באתר האינטרנט של חברת הכרטיסים שהושבת לדקות ארוכות. אוהדי הקבוצה הביעו חשש כי ספסרים רכשו את הכרטיסים וכעת ימכרו אותם במאות אחוזים יותר ממחירם הנקוב.
נציגי האוהדים פנו אתמול לח"כ יואל חסון בבקשה שיטפל בתופעת הספסרות סביב איצטדיון בלומפילד. לטענתם קיימת הנחיה במשטרת ישראל שלא לאכוף עבירה זו.
חסון ראש הוועדה לקידום הכדורגל בישראל בכנסת פנה לשר לביטחון פנים יצחק אהרונוביץ' בדרישה לבחון את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 23/11
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 08:48 
ידיעות אחרונות:

תמוז: השילוב עם דמארי מדהים
"אני רוצה להאמין שהמסורת מהשנים האחרונות תישמר גם ביום ראשון ושלא נפסיד בדרבי, אלא נעניק אותו שוב לאוהדים האדומים", אמר אתמול חלוץ הפועל ת"א טוטוב תמוז ל"ידיעות אחרונות" לקראת המשחק נגד מכבי ת"א.
אחרי גל העזיבות הגדול בקיץ האחרון לאירופה, תמוז הפך לשחקן המשמעותי ביותר במועדון. הוא כבש שבעה שערים והוסיף שלושה בישולים בליגה, ונתן תפוקה גם בליגה האירופית.
במועדון רוצים תמורתו 4 מליון יורו, אם יעבור באירופה.
אספניול, מאיורקה וקבוצה מגרמניה כבר עוקבות אחריו, אבל הבעלים אלי טביב הצהיר כי עד הקיץ הוא לא עוזב.
אנחנו ממש לא פייבוריטים", אמר טמוז. "בטח אחרי היכולת שלנו במשחקים האחרונים. זה נכון שבשנים האחרונות הרגלנו את האוהדים לטוב בדרבי, אבל ביום ראשון זו אופרה אחרת. כולנו מחכים לדרבי, והשחקנים מדברים עליו כבר יותר משבוע".
[b][השילוב עם עומר דמארי, 15 שערים יחד, זה היתרון הגדול שלכם?/b]
"יש בינינו שילוב מדהים. היה לי שילוב טוב גם עם בן שהר, אבל הכי חשוב שאנחנו חברים קרובים מחוץ למגרש".
[b][מה הוביל לשינוי ביכולת שלך השנה?/b]
"אני מרגיש הרבה יותר חופשי מבשנה שעברה, דרור קשטן נתן לי את המושכות, ואני שמח מאוד שאנחנו במקום הראשון. בכל מקרה, זה לא משחק שיכריע עונה שלמה. אנחנו רוצים לשמור על המקום הראשון לאורך זמן".

- טביב לאיגיבור: אתה לא נוסע
אלי טביב הודיע אתמול לחלוץ נוסא איגיבור כי הוא לא משוחרר למשחקיה של ניגריה בטורניר הקדם אולימפי במרוקו. בפגישה ביניהם הבהיר איגיבור כי יש עליו לחצים ואיומים מניגריה, אך טביב הבהיר כי לא ישחרר אותו גם אחרי הדרבי.
בסביבתו של איגיבור סיפרו כי הניגרי התאכזב מאוד, מאחר שהיה בטוח כי ייצא למרוקו אחרי המשחק ביום ראשון.

- הקבוצה תחזור היום לאימונים

- אביחי ידין צפוי לחזור לסגל בדרבי וייתכן מאוד כי אף יפתח בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 09:04 
הארץ - "כל הסיפור הזה מעציב ומתסכל אותי"
(גם במכבי לא משחררים את קאנוטה)

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
2000 כרטיסים עלאק !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
אם היה מדובר במשחק בודד אחד, בין הדרבי לחיפה, אפשר היה לאפשר לשחקן לצאת.
מנגד, אם השחקן כזה חשוב לנבחרת, הוא המנהיג, הוא הכי חשוב (לדבריו כמובן) והוא כבש כמעט בכל משחק עבורם - אז גם אם לא ישחק במרוקו אבל יצטיין בהפועל סביר שיוזמן לאולימפיאדה, בדיוק כמו שאר חבריו באירופה (אני לא רואה את המאמן הניגרי מסתפק רק בשחקנים מהליגה המקומית...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 10:23 
אני מודה שיש לי בעיה עם משפט כמו "יסתדרו בלעדי" אם יסתדרו בלעדיך, אז בשביל מה בכלל הפועל משלמת לו משכורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא לא נוסא, לא טביב, ולא מה שאר הקבוצות עושות.
אני מאוד מבין את נוסא שמאוכזב, וגם יבין אותו אם ירד לו החשק.
אני מאוד מבין את התאחדות הניגרית שלוחצת עליו ורוצה אותו למשחקים.
אני גם מאוד מבין את הפועל שלא רוצה לשחרר אותו.

הבעיה היא בהתאחדות האפריקאית ומלחמות הכוח שלה ושל פיפ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:14 
גם אם יוזמן לאולימפיאדה ויישאר בהפועל בעונה הבאה, קשה לראות מצב שהפועל תשחרר אותו למשחקים האולימפיים בעיצומן של המוקדמות לשלב הבתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
גם אם יוזמן לאולימפיאדה ויישאר בהפועל בעונה הבאה, קשה לראות מצב שהפועל תשחרר אותו למשחקים האולימפיים בעיצומן של המוקדמות לשלב הבתים

שלב הבתים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:22 
יאללה,שלא יעשה פוזות,כאילו שהוא לא יודע שכל הטורניר הזה קיקיוני ואף שחקן נורמלי מקבוצות מחוץ לניגריה לא בא לשחק בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

אתה חייב להפסיק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:05 
הוא בטח התכוון לגביע הטוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:11 
נגמר הנוער כתב:
הוא בטח התכוון לגביע הטוטו

כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

אני צריך להבין האולימפיאדה זה גם לא תאריכים רשמיים של פיפ"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:43 
לגבי איגיבור השאלה היותר עצובה היא עד כמה הוא באמת חשוב לנו בכושרו הנוכחי.
אם היה טוטו או דמארי הייתי מבין יותר את הרגישות.

מצד שני, פרט להצהרות שלו לא הבנתי עד כמה הוא באמת קריטי לנבחרת.
כל זה לא סותר שיש לו פוטנציאל. ויתכן שבמסגרת שהוא באמת מתעניין בה הוא משחק מעולה. מצד שני אניימה המשיך עם החיוכים המקסימים שלו אפילו בתקופה בייג'ין.

מכל זה, הכי משמעותי בעיני הוא השיקול של קשטן ליצור מסגרת מחייבת ורצינית. ושימחקו האובר (לטעמו) רצונות הפרטיים (ידין).
נכון או לא. אבל, הוא המאמן והוא צריך לתת את הטון.
בנושא זה נראה לי שטביב מקבל את דעתו. ובפרט, שנראה שטביב מכור להורדת המורל של אנשים בסביבתו, וזקוק למנה מדי פעם כולל במקרים לא מוצדקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

שלב הבתים??

מה הוא אמר לא נכון?
קשה לי להאמין שהפועל לא תשחק באירופה שנה הבאה,בין אם במוקדמות לאלופות או בין אם במוקדמות לליגה האירופאית,ולזה אני חושב שהתכוון המשורר.
המוקדמות של 2 המפעלים הם גם ככה צמודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 12:59 
שער 7 הוא אדום כתב:
יהלום אדום כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

שלב הבתים??

מה הוא אמר לא נכון?
קשה לי להאמין שהפועל לא תשחק באירופה שנה הבאה,בין אם במוקדמות לאלופות או בין אם במוקדמות לליגה האירופאית,ולזה אני חושב שהתכוון המשורר.

סתם נטפלים אליו, ולא פעם בוונדליות שמתאימה לתדמית של אוהדי קבוצות אחרות.
כי התגובות שלו שוות ולא קל לכולם להכיל אותו ומה גם שאינו אחד מהחברה.
בסך הכל, אתר של חברה מסוימים שסגור לרבים שמן הסתם נכוו. והרמה בהתאם גם מבחינת רמת ההתנסחויות וגם מבחינה עניינית. כך שהרבה דברים פשוטים "מגיעים" לפורום באיחור גדול ובכל זאת, בסך הכל מעניין לקרוא כי תגובות רבות מעדכנות ושוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
עצוב לומר אבל ששיחק עם רצון הוא לא היה מציאה אז עכשיו שהוא ממורמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
יהלום אדום כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

שלב הבתים??

מה הוא אמר לא נכון?

סתם נטפלים אליו, ולא פעם בוונדליות שמתאימה לתדמית של אוהדי קבוצות אחרות.
כי התגובות שלו שוות ולא קל לכולם להכיל אותו ומה גם שאינו אחד מהחברה.
בסך הכל, אתר של חברה מסוימים שסגור לרבים שמן הסתם נכוו. והרמה בהתאם גם מבחינת רמת ההתנסחויות וגם מבחינה עניינית. כך שהרבה דברים פשוטים "מגיעים" לפורום באיחור גדול ובכל זאת, בסך הכל מעניין לקרוא כי תגובות רבות מעדכנות ושוות.

כן, כן, סתם נטפלים אליו. בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:42 
האול
el dudernio כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

אני צריך להבין האולימפיאדה זה גם לא תאריכים רשמיים של פיפ"א?

האולימפאידה כן
זה אליפות עד גיל 23 ומותר לזמן 3 מעל גיל 23
שחקנים מתחת23 חייבים לשחרר
אם הוא מעל 23 לא חייב לשחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:49 
הוא בן 20. בזמנו גם פנטסיל ופאפו השתתפו באולימפיאדה והקבוצות בישראל שחררו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=0
איגייבור: ליבי בניגריה, הפועל ת"א מערימה קשיים
קשר הפועל, שטביב לא אישר לו לצאת לטורניר הקדם אולימפי, מקווה לשינוי ההחלטה: "מאוד רוצה להצטרף לנבחרת, אפילו רק למשחק או שניים"

בעלי הפועל ת"א, אלי טביב, אמנם החליט שנוסא איגייבור יישאר עם הקבוצה ולא יצטרף לנבחרת ניגריה עד גיל 23 בטורניר הקדם אולימפי, אבל הקשר עדיין לא מרים ידיים. "הפועל ת"א מערימה קצת קשיים, אמרו לי שיש לקבוצה כמה משחקים חשובים בתקופה הזו", אמר איגייבור לתקשורת הניגרית בהתייחסו למפגשים מול מכבי חיפה ולדרבי מול מכבי ת"א. "למרות זאת, ביקשתי מהם לאפשר לי להצטרף לנבחרת, גם אם זה למשחק או שניים", הוסיף איגייבור שחבריו לסופר-איגלס עד גיל 23, יפתחו את הטורניר הקדם אולימפי ביום שבת מול מרוקו המארחת.
איגייבור ניסה להבהיר את הרצון להצטרף לנבחרתו, דווקא בתקופה כזו: "הלב שלי עם הנבחרת בטורניר הזה ואני מאוד רוצה להיות שם, כך שאני עדיין מקווה לטוב ביותר מהסיטואציה הזו". הקשר הבקיע 6 שערים במדי הנבחרת עד גיל 23 ומכיוון שהוא נחשב לשחקן מרכזי בשורותיה, המאמן אוסטין אגואבאון מתעקש על השתתפותו, למרות הקשיים בשחרורו מהפועל ת"א. "אנחנו מנהלים שיחות עם הפועל בנוגע לשחרורו", אמר דובר הנבחרת האולימפית של ניגריה, ערפאת אליאו, "הם רוצים שהוא יישאר אצלם למשך סוף השבוע, למרות שאמרנו להם שאנחנו צריכים אותו למשחק הראשון. "אנחנו עדיין בעיצומה של הסאגה ונקבל תמונה ברורה יותר בקרוב מאוד", סיכם אליאו בהתייחסו לאיגייבור, שעדיין לא קיבל את הוויזה למרוקו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
תמוז: יש לי תואר בהפועל, גולים ובישולים. חסר רק לכבוש בדרבי

רגע לפני הקרב על העיר מול מכבי ת"א, חלוץ האדומים יודע מה צריך כדי להפוך ליקיר האוהדים: "זה משחק חשוב מאד לקהל ואני מבטיח שניתן אקסטרה, אך זה לא יחרוץ את גורל האליפות". על הצהובים: ''הבעיות שלהם לא מעניינות אותי''

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10919.html

מאז הצטרף להפועל תל אביב בתום סאגה מייגעת, טוטו תמוז לא מפסיק לחורר רשתות. את העונה שעברה הוא סיים כמלך השערים עם 21 כיבושים והעונה כבר יש לו 7 פלוס 3 בישולים. למרות המספרים המרשימים באדום, לחלוץ חסר משהו שיהפוך אותו באמת ליקיר האוהדים – שער בדרבי, כמובן. ביום ראשון הקרוב ינסה תמוז להוריד את הקוף מהגב ולכבוש לראשונה נגד מכבי תל אביב. "יש לי תואר בהפועל, גולים, בישולים אבל שער נגד מכבי אין לי וזה חשוב לי", אמר הבוקר (רביעי) תמוז לאתר ערוץ הספורט.

תמוז, היחיד מבין שחקני הפועל שקיבל אישור מהבעלים אלי טביב להתראיין, הוסיף לקראת המשחק הטעון: "אנחנו רוצים להמשיך להוביל את הטבלה וזה יקרה רק אם ננצח. המשחק נגד מכבי לא יחרוץ את גורל האליפות, שזו המטרה הרשמית שלנו. מדובר במשחק חשוב מאוד לנו ולאוהדים אבל לא כל העונה תלויה בו. אני מבטיח שניתן אקסטרה ואת כל מה שיש לנו כדי לשמח את הקהל ואת המועדון ששניהם עברו רגעים לא קלים".

למרות שהיא מובילה את הטבלה, מחזיקת הגביע סופגת לא מעט ביקורות בשל יכולתה על כר הדשא, אבל החלוץ לא ממש מבין מדוע: "הרבה אנשים שוכחים שאנחנו במקום הראשון וכיף להם לרדת על הפועל. זה לא סוד ששחקנים הוחלפו ולא מעט באו. צריך לתת לנו זמן. כולם התרגלו בשנים האחרונות שהפועל נותנת לעיתים קרובות הצגות וזה מובן, אבל עד עכשיו אנחנו באמת עם תוצאות טובות ועם הזמן היכולת תהיה עוד יותר טובה".

הבלאגן במכבי ת"א פועל לטובתכם?
"הבעיות שלהם לא מעניינות אותי. אני מתעסק בבעיות של המשפחה שלי ולא פוזל הצידה. אם נפתור את הבעיות שלנו הכל יהיה טוב. בכל מקרה בדרבי אין פייבוריטית".

בתקופה האחרונה חלק גדול מהאוהדים שלכם מוחים נגד ההנהלה ולא מגיעים למגרש לעודד. מה יש לך לומר להם?
"אנחנו צריכים אותם מאוד. הכוח של הקהל האדום הוא עצום. מכבי מארחים את המשחק הקרוב אבל אני בטוח שהקהל שלנו לא יפסיק לעודד מהרגע הראשון. הם ייתנו לנו כוח ואנחנו נעשה הכל כדי להשאיר את תל אביב אדומה עם ניצחון ענק בשבילם".

כמה מפתיע אותך החולשה של הליגה השנה?
"הליגה השנה קשה, יותר מכל עונה שהיתה. אין משחקים קלים, בטח לא נגד קבוצות שבאות ומסתגרות. הקטנות יכולות להפתיע, מספיק רק לראות את קריית שמונה, עכו ונתניה. אף אחד לא יתפלא אם הם ירוצו חזק לאליפות. הפערים הצטמצמו ועדיין אני מבטיח שנרוץ למעלה כדי להגשים את המטרות שלנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:32 
המשחק נגד מכבי חיפה יערך ביום שני 5.12.11 בשעה 20:50 (במקדש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרו שיש רק 1500 כרטיסים אחרי הזמנות וכרטיסים לספונסרים? איך בבת אחת שינו הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/309 ... 101&loc=30
"לא רוצים להיות אלה שיקלקלו את הרצף"
טוטו תמוז? "אנחנו חברים טובים". אלרואי כהן? "מראה את מה שהוא יודע". תל אביב? "לא מתחבר לעיר הזו". טוויטר? "לא יודע מה זה". יום ראשון? "מי שיהיה מטורף יותר ינצח. מקווה שאלה יהיו אנחנו". עומר דמארי מתכונן לדרבי הראשון שלו בליגת העל. כדאי שגם מכבי ת"א

8.3.2008, האורווה. מכבי פ"ת בפיגור 1:0 מול אשדוד. לאחר 45 דקות מכניס גיא לוזון את עומר דמארי, חלוץ שעוד לא מלאו לו 19, בתקווה להפוך את התוצאה. זה לא עזר. הקבוצה של אלון חזן ניצחה 0:3. יום לאחר מכן צבע יוסי שיבחון את הדרבי התל אביבי בצהוב, עם שער ניצחון בדקה ה-89.
הרבה דברים השתנו מאז אותו חודש מארס. אין אורווה, חזן ולוזון כבר לא איפה שהיו, מראד מגמאדוב פרש מכדורגל וכבר כמעט שכחנו מי זה ז'אן ז'ק גוסו גוסו. דבר אחד לא השתנה: במשך כמעט ארבע שנים מכבי ת"א לא ניצחה דרבי בליגה.
"אנחנו ממש לא רוצים להיות אלה שיקלקלו את הרצף", אמר היום (שלישי) דמארי ל-nrg מעריב. עוד דבר שהשתנה מאז, חלוץ מכבי פ"ת הפך להיות חלוץ הפועל ת"א במסיבת עיתונאים חטופה. מזוודה מטאפורית יושבת לו על הכתף (שווי של 3 מיליון יורו), ודמארי, עד כה, מצדיק כל סנט.
"הגעתי למועדון גדול, והמחיר בהחלט יצר המון ציפיות", אומר האיש שכבש כבר 15 שערים בכל המסגרות. "באתי ממועדון שאמנם היה לי בית חם, אבל מסדר גודל שונה לחלוטין. עד עכשיו, לדעתי, אני עושה עבודה טובה ומוכיח שהיה שווה להביא אותי. כמובן שיש לי עוד המון מה לשפר ולהוכיח".
דמארי לא חדש לדרבים, אבל גם הוא יודע שמה שהולך במלאבס זה לא מה שרץ בת"א. "זה אפילו לא קרוב", הוא אומר. "זה הדרבי הכי גדול במדינה. שיחקתי בדרבים בפ"ת, ושיחקתי בדרבי גביע הטוטו בת"א בתחילת העונה הנוכחית. זה ממש לא זה. הפעם, גם עם המשמעות בטבלה, זה משחק על הרבה יותר משלוש נקודות. בעיקר לקהל - זה הדבר הכי חשוב לו. אנחנו מקווים לא לאכזב".
כמו שחשבתם שהאופי של דמארי, כך דמארי. שקט, חביב, עדין, לא מתלהם על גבול היבש. נדירים הסיכויים שתשמעו אותו אומר משהו מעליב על מישהו, או להפך – יוצא מגדרו כדי להחמיא. את הקהל הוא מעריך ("חושב שמאוד התחברתי, הם תומכים, אוהבים ומאמינים בי"), בריב המתוקשר בין נציגי שערים 5-4 לבעלים אלי טביב הוא לא מתעסק ("אני פוליטיקלי קורקט") ונדיר שתראו אותו יוצא למסיבה ("אולי פעם בחודשיים, ולא כי אסור. אני פשוט לא אוהב את זה").
גם כשהוא נשאל על החברים המועדפים בהפועל, לוקח לו הרבה זמן לענות. בסוף הוא מסנן כמה שמות: "אני בקשר טוב עם שי אבוטבול, אביחי ידין, גל שיש, עמרי קנדה, טוטו תמוז". לגבי האחרון צריך להתעכב. אין מה לעשות, הצמד אחראי ל-20 שערים (כיבושים או בישולים) מתוך 23 השערים של הפועל בליגה. "אנחנו חברים טובים, מכירים זמן רב, יש כימיה טובה ורואים את זה על המגרש", אומר דמארי.
- במוסף פתיחת העונה של מעריב תמוז אמר שאתה או הוא תזכו בתואר מלך השערים.
"הייתי מאוד שמח אם זה יקרה", הוא צוחק, "אבל ברור שטובת הקבוצה קודמת. שנינו פשוט רוצים לנצח".
- יש מלחמה סמויה על מי יכבוש יותר? לפעמים אתם מדברים על זה?
"לא. כל אחד מאיתנו שמח כשהשני כובש. רואים את השמחה שלו בגולים שלי".
- החיסרון בזה שאתם אחראים לכל השערים, זה שאם אתם לא טובים, הקבוצה לא טובה.
"התפקיד שלנו זה לכבוש. בכל קבוצה טובה החלוצים הם החלק הדומיננטי. אני מקווה שבהמשך גם שאר השחקנים יכבשו".
- יש משחקים שאתם נותנים חמישיות ושישיות, ויש פתאום 0:0 מול הפועל חיפה או השבוע מול רמה"ש. איפה היציבות?
"כמעט בכל המשחקים, קבוצות באות להסתגר מולנו. אם אנחנו לא נותנים גול מוקדם אנחנו נלחצים, השעון עובד לרעתנו, הקבוצה השנייה מבזבזת זמן ואנחנו מוצאים את עצמנו בבעיה. נגד ראשל"צ (0:6), הפועל פ"ת (0:5) ומכבי פ"ת (1:4), הבקענו מוקדם והבקענו הרבה. צריך להמשיך באותה דרך גם כשלא הולך. אנחנו חייבים להיות סבלניים".
כמו דמארי, גם אלרואי כהן נמצא בתקופה מצוינת. וכמו החלוץ, גם הקשר הגיע מקבוצה קטנה וסוחב את דמי הרכישה על הראש. "בשבועות האחרונים הוא מראה את מה שהוא יודע", עומר מפרגן. "הוא צריך לשמור על המשכיות, ואז יהיה ממש טוב".
- אלרואי חזק בטוויטר. מה איתך?
"לא יודע מה זה. אפילו פייסבוק אין לי. היה לי ופרצו לי אז החלטתי למחוק. לא מבין בדברים האלה".
- כמעט כל ספורטאי בעולם פותח היום טוויטר.
"כן, אני רואה, זה מצחיק. כולם מצייצים כל היום. אני לא מתחבר".
- לתל אביב אתה מתחבר?
"ממש לא. בלאגן, חניה, רעש. מגיע לעתים רחוקות. את האנשים אני אוהב, אבל שם זה נפסק".
כאילו חסרות פרשיות שמפריעות לקבוצה, לאחרונה נוסף גם עניין נוסא איגייבור ורצונו להשתחרר לנבחרת ניגריה הצעירה. לפי הדיווחים האחרונים, בדרבי הוא ישחק, וכנראה בכלל לא ישוחרר למשימה הלאומית. "רואים עליו שהוא מאוכזב קצת", דמארי מפרשן. "הוא לא מחייך וצוחק כמו קודם. אבל מה שיחליטו הוא צריך לקבל. את החוקים אני לא יודע, אני קורא בעיתון כמו כולם".
כאמור, את החשיבות של דרבי לא צריך להסביר לו. גם העובדה שמכבי מגיעה מוכה לא מעניינת אותו. "לא מתעסק בהם", הוא אומר. "ברור שהם יבואו בטירוף, בטח בתקופה הזו, שהם מפסידים הרבה. הם יבואו לתת הכל. מי שיהיה יותר מטורף, ינצח. נקווה שאלו יהיו אנחנו. שחקנים אצלנו לא מפסיקים לדבר על הדרבי הזה. כל הזמן מדגישים כמה חייבים לנצח".
- על פניו, אתה מקבל קבוצה עם הגנה במשבר.
"כולם שם שחקנים טובים. זה שיש נפילה במשחק אחד או שניים לא אומר שההגנה של מכבי לא טובה. לדעתי זה דווקא החלק הכי חזק שלהם השנה".
- הם יצאו למחנה אימון בקיסריה לקראת המשחק הזה. אצלכם הכל כרגיל?
"אין מה להשוות בין מה שהם עושים למה שאנחנו. אנחנו נתכונן הכי טוב שאפשר. מבחינה מקצועית, האימון הראשון שלנו לקראת הדרבי הוא היום, ורק אז נרגיש מה זה. בטח אוהדים יבואו לתמוך, תהיה אווירה מצוינת. אני מאוד מתרגש".
- אז מה יהיה ביום ראשון?
דמארי, כמו דמארי, חותם בקלישאה: "אין פייבוריט במשחק כזה. מקווה שאנחנו ננצח".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
עומר דמארי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 17:37 
YardenDe כתב:
עומר דמארי :HEART2:

פשוט שחקן הפועל טיפוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
בחור נחמד שחקן מדהים.
שיקחנו אותה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
איגיבור גם ככה משחק פח לאחרונה, הוא רק ישחק יותר גרוע במשחקים הבאים ויעשה שביתות איטלקיות כמו כל שחקן אפריקאי אמוציונלי.
שחררו אותו לניגריה, לפחות שם הוא כובש ומנהיג אולי יקבל תאבון ויתחיל לשחק גם בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: