purvis short כתב:
לגבי רוקני - ההחתמה שלו לא הייתה טעות. לתפקיד שהוא הובא, במשכורת שהוא מקבל הוא היה אמור להיות טוב מאוד. מה לעשות שהוא נפצע?
לדעתי הנקודה היא אחרת, בכל הנוגע לבניית הקבוצה. ארז לקח מספר החלטות שנצטרך לחיות איתן. אני גם רואה את ההיגיון שלהן, אם כי אני הייתי מחליט אחרת.
למשל? בר טימור. שהוא אחלה שחקן ופוטנציאל גדול מאוד. ועד עכשיו אני מרוצה ממנו. אבל יעיד המשתמש רדנקו שאני אמרתי בקיץ שצריך להחתים לעמדה הזו את ליאור שגב. ולא בגלל המשחק שהוא נתן היום. כי טימור פוטנציאל ענק, אבל שגב, נכון להיום הוא סוג של ישראלי על לליגה הזאת. אני חושב שהוא היה נותן לנו יותר.
בסופו של דבר לדעתי ארז לקח בחשבון שיקרו הפסדים שכאלה. ולדעתי יהיו עוד לא מעט הפסדים. אני די בספק אם אפילו נסיים ראשונים בליגה. ואני לא אתפלא אם גם לבאר יעקב נפסיד. זה לא העניין. העניין הוא שהקבוצה באמת תתקדם, ששחקנים ישתפרו, שסגנון המשחק קצת ישתנה ויתפתח (כי לדעתי כרגע הסגנון המאוד איטי ומתוכנת פוגע בשחקנים כמו גל איתן ושולדבנרד שבאמת יכולים להריץ אותנו קדימה) ושנגיע לפלייאוף טובים. אם נגיע לפלייאוף כמו שצריך נעלה גם אם נצטרך לנצח נגד הביתיות. העניין הוא שכרגע אני לא רואה התקדמות גדולה ממשחק למשחק.
מעבר לזה: חייבים להביא עוד גבוה. וזה צריך להיות מישהו שיכול לשחק. סטייל רוזפלט.
מסכים איתך לגבי הכל מלבד ההחתמה של שגב. ליאור שגב הוא אולי שחקן על בליגה הלאומית, אבל הוא בינוני מאוד מאוד בליגת העל.
ארז בסופו של דבר הבין שיש לו שתי ברירות: או שהוא הולך על הסגל הכי חזק אבל בלי הרבה פוטנציאל לליגת העל (שחקנים סטייל קלמנטה, מילר, שגב, דוידי, אייזיק וכו'), אולי שהוא הולך על סגל עם הרבה כשרון מחוזק בישראלים ותיקים כמו גל, מתן וקורי.
אז נכון שההחלטה של ארז יכולה לעלות בלא מעט הפסדים, אבל אני מאוד מאמין גם בשיטה וגם בארז.
לטעמי ההחלטה היותר בעייתית היא דווקא לא ההחלטה ללכת על הישראלים הצעירים אלא דווקא ההחלטה ללכת על שני זרים חסרי ניסיון (החלטה שלטעמי דווקא נראית טוב עד עכשיו).