תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק נגד טבעון הוקדם
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
1. לא ביקשו תשלום על ילדים, נחמד מאוד מצדם
2. החרימו חטיפים (מה אפשר לעשות עם במבה? להרכיב לבנת חבלה?), זונות
3. 3 שופטים זבלים, אחד עם חיוך שעוד יעשה לי סיוטים
4. מתן צריך להפסיק לזיין לשופטים את השכל כל המשחק, שיתרכז בלשחק.
5. מי שהרג אותנו זה אנחנו, ליתר דיוק ההגנה. קלענו לא רע במחצית השניה, אבל לא עצרנו אותם. ביחוד הדברים אמורים בשגב שכל צעד ראשון עבר את השומר שלו כמו מיים, משך את הגבוה והשאיר את קלמנטה לבד או שם ליי אפ. למזלנו גומז היה קר.
6. מי שזרק את המצית על השופט הוא אפס, פחדן ומניאק שמזיין את החברים שלו לקהל. אם היו לו ביצים היינו יודעים מי הוא כדי שנוכל להרחיק אותו קיבינימאט. כולנו הינו עצובים ועצבניים, אבל הפועל הפסיד המון משחקים ועוד תפסיד, בעזרת העז, הרבה אחרים. אסור שכל פעם מישהו יפגע בנו בצורה כזו.
7. אם זרקת, לפחות תפגע. טמבל.
8. זה נכון מה שהבנו מחבר הנהלה שרוקני גמר את העונה? אם כן, אז זו בעייה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
אין משחק בליגה הבלקנית ביום ג' ה29 בנובמבר בהדר יוסף..?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 22:41 
רוקני אפילו לא התחיל את העונה ועצם ההחתמה שלו היתה טעות
(עוד אחת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 22:42 
deep red כתב:
1. לא ביקשו תשלום על ילדים, נחמד מאוד מצדם
2. החרימו חטיפים (מה אפשר לעשות עם במבה? להרכיב לבנת חבלה?), זונות
3. 3 שופטים זבלים, אחד עם חיוך שעוד יעשה לי סיוטים
4. מתן צריך להפסיק לזיין לשופטים את השכל כל המשחק, שיתרכז בלשחק.
5. מי שהרג אותנו זה אנחנו, ליתר דיוק ההגנה. קלענו לא רע במחצית השניה, אבל לא עצרנו אותם. ביחוד הדברים אמורים בשגב שכל צעד ראשון עבר את השומר שלו כמו מיים, משך את הגבוה והשאיר את קלמנטה לבד או שם ליי אפ. למזלנו גומז היה קר.
6. מי שזרק את המצית על השופט הוא אפס, פחדן ומניאק שמזיין את החברים שלו לקהל. אם היו לו ביצים היינו יודעים מי הוא כדי שנוכל להרחיק אותו קיבינימאט. כולנו הינו עצובים ועצבניים, אבל הפועל הפסיד המון משחקים ועוד תפסיד, בעזרת העז, הרבה אחרים. אסור שכל פעם מישהו יפגע בנו בצורה כזו.
7. אם זרקת, לפחות תפגע. טמבל.
8. זה נכון מה שהבנו מחבר הנהלה שרוקני גמר את העונה? אם כן, אז זו בעייה קשה.

אתה יכול להרחיב קצת לגבי מי היה טוב בשתי הקבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:05 
לגבי רוקני - ההחתמה שלו לא הייתה טעות. לתפקיד שהוא הובא, במשכורת שהוא מקבל הוא היה אמור להיות טוב מאוד. מה לעשות שהוא נפצע?
לדעתי הנקודה היא אחרת, בכל הנוגע לבניית הקבוצה. ארז לקח מספר החלטות שנצטרך לחיות איתן. אני גם רואה את ההיגיון שלהן, אם כי אני הייתי מחליט אחרת.
למשל? בר טימור. שהוא אחלה שחקן ופוטנציאל גדול מאוד. ועד עכשיו אני מרוצה ממנו. אבל יעיד המשתמש רדנקו שאני אמרתי בקיץ שצריך להחתים לעמדה הזו את ליאור שגב. ולא בגלל המשחק שהוא נתן היום. כי טימור פוטנציאל ענק, אבל שגב, נכון להיום הוא סוג של ישראלי על לליגה הזאת. אני חושב שהוא היה נותן לנו יותר.
בסופו של דבר לדעתי ארז לקח בחשבון שיקרו הפסדים שכאלה. ולדעתי יהיו עוד לא מעט הפסדים. אני די בספק אם אפילו נסיים ראשונים בליגה. ואני לא אתפלא אם גם לבאר יעקב נפסיד. זה לא העניין. העניין הוא שהקבוצה באמת תתקדם, ששחקנים ישתפרו, שסגנון המשחק קצת ישתנה ויתפתח (כי לדעתי כרגע הסגנון המאוד איטי ומתוכנת פוגע בשחקנים כמו גל איתן ושולדבנרד שבאמת יכולים להריץ אותנו קדימה) ושנגיע לפלייאוף טובים. אם נגיע לפלייאוף כמו שצריך נעלה גם אם נצטרך לנצח נגד הביתיות. העניין הוא שכרגע אני לא רואה התקדמות גדולה ממשחק למשחק.
מעבר לזה: חייבים להביא עוד גבוה. וזה צריך להיות מישהו שיכול לשחק. סטייל רוזפלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה העיקרית שלנו הייתה שלראשונה פשוט נתקלנו בקבוצה שממש יודעת לשחק הגנה, ובכלל מסודר.
במצב כזה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו את ההגנה בשביל לצאת ידי חובה של סטיט, ואת הפלגמטיות של קלי (שקלמנטה די עשה לו בית ספר בהתמקמות ואגרסיביות היום)
וגם צריך את ארז בשיא החדות ועם חילופים נכונים ובזמן, מה שלא היה היום.
נקווה שזה באמת ירידה לצורך עלייה בהמשך, כי אם סטיט וקלי לא יעלו את הריכוז והאינטנסיביות שלהם, זה לא ישתפר יותר מזה בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:21 
purvis short כתב:
לגבי רוקני - ההחתמה שלו לא הייתה טעות. לתפקיד שהוא הובא, במשכורת שהוא מקבל הוא היה אמור להיות טוב מאוד. מה לעשות שהוא נפצע?
לדעתי הנקודה היא אחרת, בכל הנוגע לבניית הקבוצה. ארז לקח מספר החלטות שנצטרך לחיות איתן. אני גם רואה את ההיגיון שלהן, אם כי אני הייתי מחליט אחרת.
למשל? בר טימור. שהוא אחלה שחקן ופוטנציאל גדול מאוד. ועד עכשיו אני מרוצה ממנו. אבל יעיד המשתמש רדנקו שאני אמרתי בקיץ שצריך להחתים לעמדה הזו את ליאור שגב. ולא בגלל המשחק שהוא נתן היום. כי טימור פוטנציאל ענק, אבל שגב, נכון להיום הוא סוג של ישראלי על לליגה הזאת. אני חושב שהוא היה נותן לנו יותר.
בסופו של דבר לדעתי ארז לקח בחשבון שיקרו הפסדים שכאלה. ולדעתי יהיו עוד לא מעט הפסדים. אני די בספק אם אפילו נסיים ראשונים בליגה. ואני לא אתפלא אם גם לבאר יעקב נפסיד. זה לא העניין. העניין הוא שהקבוצה באמת תתקדם, ששחקנים ישתפרו, שסגנון המשחק קצת ישתנה ויתפתח (כי לדעתי כרגע הסגנון המאוד איטי ומתוכנת פוגע בשחקנים כמו גל איתן ושולדבנרד שבאמת יכולים להריץ אותנו קדימה) ושנגיע לפלייאוף טובים. אם נגיע לפלייאוף כמו שצריך נעלה גם אם נצטרך לנצח נגד הביתיות. העניין הוא שכרגע אני לא רואה התקדמות גדולה ממשחק למשחק.
מעבר לזה: חייבים להביא עוד גבוה. וזה צריך להיות מישהו שיכול לשחק. סטייל רוזפלט.

מסכים איתך לגבי הכל מלבד ההחתמה של שגב. ליאור שגב הוא אולי שחקן על בליגה הלאומית, אבל הוא בינוני מאוד מאוד בליגת העל.
ארז בסופו של דבר הבין שיש לו שתי ברירות: או שהוא הולך על הסגל הכי חזק אבל בלי הרבה פוטנציאל לליגת העל (שחקנים סטייל קלמנטה, מילר, שגב, דוידי, אייזיק וכו'), אולי שהוא הולך על סגל עם הרבה כשרון מחוזק בישראלים ותיקים כמו גל, מתן וקורי.
אז נכון שההחלטה של ארז יכולה לעלות בלא מעט הפסדים, אבל אני מאוד מאמין גם בשיטה וגם בארז.
לטעמי ההחלטה היותר בעייתית היא דווקא לא ההחלטה ללכת על הישראלים הצעירים אלא דווקא ההחלטה ללכת על שני זרים חסרי ניסיון (החלטה שלטעמי דווקא נראית טוב עד עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
זה שקלנטה יתפוס מקום עם סטייט בצבע בקלות רבה יחסית היה ברור, ולא מפתיע השאלה מה האחרים עושים,
ואיך מטרפדים אותם. בכל מקרה כמו שציינתי אם נצטרך להתמודד מולם גם הסידרה של הטובה מ 5, אני חושב
שגם בסגל החסר (קאר וגבוה נוסף) של היום אנחנו לוקחים, החמישייה שלהם שיחקו בממוצע 36:51 דקות.

למי שהיה במשחק יש הסבר ליבוש של יונתן ויותם בחצי השני?
ועוד משהו, איזה גבוה ישראלי ניתן להביא עכשיו?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 21 נובמבר 2011, 23:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
זה שקלנטה יתפוס מקום עם סטייט בצבע בקלות רבה יחסית היה ברור, ולא מפתיע השאלה מה האחרים עושים,
ואיך מטרפדים אותם. בכל מקרה כמו שציינתי אם נצטרך להתמודד מולם גם הסידרה של הטובה מ 5, אני חושב
שגם בסגל החסר (קאר וגבוה נוסף) של היום אנחנו לוקחים, החמישייה שלהם שיחקו בממוצע 36:51 דקות.

למי שהיה במשחק יש הסבר ליבוש של יונתן ויותם בחצי השני?
ועוד משהו, איזה גבוה ישראלי ניתן להביא עכשיו?

הם פשוט לא היו טובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
והפועל עם נאור בעמדה מספר 4 היו יותר טובים מעם אחד מהם?
כי לפי הסטסטיקה לא בדיוק ככה.
את החצי הראשון בו הם שיחקו סיימנו ב -2 ואיזיק היה עם 5 נקודות, ומתן עם עבירה 1.
ככה שעושה רושם שלא ההינו כל-כך רחוקים.
נראה היה שלקח לטבעון כמה דקות להבין את זה אבל מהר מאוד איזיק הצליח להוציא את נאור מהמשחק בבעיית עברות.

דר"א זה לא רק הנקודות של איזיק, גם מבחינת ריבאונד הוא לקח 6 בשניה לעומת 3 ב בראשונה.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 21 נובמבר 2011, 23:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

יש משחק בליגה הבלקנית ביום חמישי השבוע. נגד לא-יודע-מי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
והפועל עם נאור בעמדה מספר 4 היו יותר טובים מעם אחד מהם?
כי לפי הסטסטיקה לא בדיוק ככה.
את החצי הראשון בו הם שיחקו סיימנו ב -2 ואיזיק היה עם 5 נקודות, ומתן עם עבירה 1.
ככה שעושה רושם שלא ההינו כל-כך רחוקים.
חבל שאחרי הריצה של 14:0 של ההרכב הנמוך ארז לא חזר להרכב גבוה.

שניהם לא תרמו באף צד של המגרש. הבעיה שלנו בהגנה היום התחילה בקו האחורי.
כשסטיט באמת ניסה לשמור חזק, וגם בכמה דקות טובות שדל טימור בהגנה בחצי הראשון הייתה הגנה. חוץ מזה טבעון חדרו ועשו חסימות שהגבנו להן איטי מדי ופשוט חתכו אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 00:35 
לא הייתי במשחק, אז די קשה לי להתייחס.

את המשחק לדעתי הפסדנו בשבוע שעבר, כשקורי קאר התעקש לקלל את השופט פעמיים והשופט התעקש להרחיק אותו.

עם התוספת שלו אני חושב שיכולנו להתמודד הרבה יותר טוב, גם מבחינה פיזית, גם מבחינת רוטציה - בעצם, מכל הבחינות.

לא אסון גדול שהפסדנו כל עוד שנגיע לשיא שלנו במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 00:40 
כמה הערות ממי שהיה במשחק:

קלמנטה לא עשה 10% מהבעיות שעשה לנו במשחק האימון לפני העונה. הוא לא התמקם על קלי, לא עשה עליו סלים באחד על אחד ואפשר לומר שבאחד על אחד קלי די עצר אותו.

הוא אמנם לקח 5 ריבאונד בהתקפה, אבל הוא היה הרבה פחות משמעותלי בתחום הזה מאשר בד"כ והוא הגיע לעונשין רק 5 פעמים, שזה הרבה מתחת לממוצע שלו, וגם לזה לא היה מגיע לולא השיפוט השערורייתי היום (משלושת השופטים ללא יוצא מהכלל).

הבעיה שלנו היתה עם הפיק אנד רול הגבוה שלו ושל שגב, שפירק לנו את ההגנה פעם אחר פעם.

גל היה מזעזע היום, בעיקר בהתקפה אבל רוב הזמן גם בהגנה, כשהוא נתן לשגב לעבור אותו בקלות והתוצאה היתה בד"כ שלשה או סתם פאול וסל. וגם כשהוא שמר וחטף כדורים הוא הצליח לאבד אותם במסירות מזעזעות.

בר שהיה מצוין (וכשהוא היה על המגרש בכל פעם המאזן הפך להיות חיובי לטובתנו) לא שיחק מספיק במחצית השניה ולדעתי זה היה הדבר העיקרי שבגללו איבדנו את המשחק.

במחצית הראשונה היה לנו הרכב שעבד נהדר, שמר מצוין והעלה אותנו ל-8 הפרש - סטיט, בר טימור, יותם, מתן וקלי.

3 וחצי דקות לסיום המחצית ארז הוריד את שירן ובר טימור לספסל, החזיר את יונתן וגל, והתוצאה התהפכה בשניה, במסכת של איבודי כדור מזעזעים ומטופשים ווהגנה זוועתית שנשברה פעם אחר פעם.

כנ"ל במחצית השניה - ברבע האחרון - גל וסטיט נתנו דקות מזעזעות מבחינה התקפית והגנתית, אבל בר הוכנס רק 4 דקות לסיום (אם אני לא טועה). לטעמי - אם היה נכנס 3 דקות קודם היינו מנצחים את המשחק. זה פשוט היה מאוחר מדי.

גם כאן - היה הרכב שעבד טוב, וברגע שהוחלף הכל התמוטט בשניה מבחינה הגנתית.

לפני סיום - עמדתי לכתוב שאי אפשר לנצח משחק צמוד כשאתה מחטיא כל כך הרבה זריקות עונשין, אבל משום מה לפי הסטטיסטיקה באתר של האיגוד קלענו באחוזים מצויינים משם - אפילו יותר טוב מטבעון. אבל מה שבטוח - במחצית השניה כזה היה קריטי החטאנו שוב ושוב.

ולסיום - שופטים בני זונות. שיפוט מזעזע לרעתנו ושיפוט גרוע באופן כללי. פשוט בזיון. מאחל לשופטים האלה תאונת דרכים בדרך הביתה. טינופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 02:04 
סליחה מראש על החפירה (סופסוף יש לנו משחק מעניין שאפשר ללמוד ממנו), אבל אתה יכול לפרט קצת על איך היו קלי, סטיט, זליקוביץ' וטימור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 02:23 
בלי לראות את המשחק הבעיות די ברורות לטעמי, מלבד החסרון של קורי קאר שזו בעיה חד פעמית, אין לנו אף גבוה חוץ מקלי שגם הוא לא בדיוק סנטר
יונתן 2.08 בלי שום תכונה של שחקן פנים(בטח שלא הגנתית), רוקני פצוע וקבוצות שיהיו דומיננטיות בצבע יטחנו אותנו שם
לא הייתי מתנגד לראות עוד סנטר ישראלי לאחר שהתברר שיונתן לא יכול למלא את עמדה 5, ובקושי את 4

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו לא ראיתי את משחק האימון בתחילת העונה. אבל אתמול קלמנטה הרג את קלי בריבאונד.
שוב ושוב התמקם יותר טוב ממנו וניצל את העובדה שקלי מסמתך בעיקר על הגובה שלו ולא יותר מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

יש משחק בליגה הבלקנית ביום חמישי השבוע. נגד לא-יודע-מי.

נגד ק.ק. אולצין ממונטנגרו. יש שידור בספורט 2 בשעה 19:50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 10:25 
הפועל כתב:
רדנקו לא ראיתי את משחק האימון בתחילת העונה. אבל אתמול קלמנטה הרג את קלי בריבאונד.
שוב ושוב התמקם יותר טוב ממנו וניצל את העובדה שקלי מסמתך בעיקר על הגובה שלו ולא יותר מזה

יחסית למה שקלמנטה עושה בכל משחק זה כלום. המספרים מדברים כאן מצוין. 5 ריבאונד התקפה זה מספר נמוך משמעותית מהסטנדרט שלו. גם את יוטר הוא הרג בריבאונד התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 10:27 
ועוד דבר - לפחות שניים מבין חמשת הריבאונדים האלה נבעו מהעובדה שקלי עלה לחסום את שגב שחדר לסל, ומכיוון שאף אחד לא סגר את קלמנטה במקומו, הוא לקח ריבאונד קל בהתקפה ועשה ממנו סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתור אחד שראה את המשחק,
עד כמה היה נכון לשחק עם מתן בחצי השני כ 4? ולא עם יותם שירן?
הרי לפי מה שאמרת ברגעים שיותם היה 4, הפועל רצה יפה מאוד וההוצאה שלו של טימור פגעה בקבוצה.
מה גם שלפי מה שזכור לי ממשחק ההכנב אמרתם שיותם היה זה שעשה את ההגנה הטובה ביותר על קלמנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
ועוד דבר - לפחות שניים מבין חמשת הריבאונדים האלה נבעו מהעובדה שקלי עלה לחסום את שגב שחדר לסל, ומכיוון שאף אחד לא סגר את קלמנטה במקומו, הוא לקח ריבאונד קל בהתקפה ועשה ממנו סל.

רדנקו, בשורה התחתונה קלמנטה עשה על קלי אותם מספרים כמוהו, אפילו שיש לו 10 סנטימטרים מתחתיו.
הרבה מזה נבע מהגנה לקויה קבוצתית. אבל הרבה גם מחוסר מיקום טוב ופשוט חוסר הבנה של רמת האינטנסיביות הנדרשת מצד שקלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 11:25 
שטויות במיץ. מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 11:26 
אני יודע שאני הולך לחטוף על הראש אבל בכל זאת
הקבוצה לא נבנתה כראוי וחמור מכך היא לא נראית כקבוצה מאומנת
הזרים לא פוגעים ולא מתאימים לליגה הלאומית ולא כל שכן לליגת העל
שולדנברנד הוא סימן שאלה גדול
ורוקני עם כל ההערכה לא היה אמור להיות מוחתם בכלל
יותר טוב להתחיל לחשוב על אופציות מעכשיו כי זה לא נראה טוב גם בנצחונות שהיו עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יותר טוב להתחיל לחשוב על אופציות מעכשיו כי זה לא נראה טוב גם בנצחונות שהיו עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 11:51 
התרשמות שלי מהמשחק:
כמו שצפיתי,משחק מוקש,מול קבוצה מצויינת. מאומנת מאוד,ובחמישייה אחד מול אחד, ייתכן שהם אפילו טובים מאיתנו. מה שמפחיד אותי שאני לא בטוח שאם
קורי קאר המשחק היה הרבה יותר קל.
שופטים - שיפוט גרוע כמעט כמו כל משחק,מול שופטים שבאים לגנוב את ההצגה. יחד עם זאת,גם להם הם שרקו עבירה בלתי ספורטיבית גבולית. לא חושב
שהפסדנו בגלל שיפוט. והכי חשוב - יותר מדי אנשים: ארז,מתן,בר,מתעסקים עם השופטים כל המשחק. זה הורג אותנו. ארז כל המשחק מדבר איתם,ונראה
שמאבד את הפוקוס מהמשחק. עזבו את זה ותתחילו לשחק.
הזרים - קלי לא ירד מהמגרש,ומול גבוה דומיננטי כמו קלמנטה,נראה שהוא מאבד את הביטחון. במחצית השנייה הוא בקושי קיבל כדור. בכלל במחצית השנייה
סטיט וקלי הלכו פחות מדי לסל ודי ברחו מאחריות. אני לא יודע אם זה בגלל עייפות,או פחד.
אין מה להשוות לזרים של עונה שעברה,שבמאני טיים ידעת מי לוקח את הכדור. פה לא ברור והכל נראה מקרי.
זליקוביץ הציל אותנו עם שלשות ויכולת טובה. בלעדיו הם היו בורחים ליתרון גדול יותר.
לטבעון אין ספסל ולנו אמור להיות. מה זה נותן אם כמעט ולא משתמשים בו? זליקוביץ עלה כנסיון נואש אחרון בבריחה שלהם,והציל אותנו. יותם עשה עבודה טובה,ועדיין לא ראה מגרש יותר מדי. הרוטציה קצרה מדי,וראינו את העייפות והטעויות בסוף. קלי מרבע שלישי בקושי נשם.
יוצא מצב ששנה שעברה כביכול היה לנו ספסל פחות טוב,אבל היה בו שימוש יותר נבון,וחלוקת כוח נכונה. פה היתה לדעתי שחיקה מטורפת.
יונתן נראה כאפאטי במיוחד. לדעתי הוא איבד את הביטחון/נפגע ממשחקי הכבוד של ארז,והוא נראה כאילו עושה טובה שמשחק.
גל איתן איבד את הביטחון לגמרי מהצרחות של ארז אחרי כל איבוד.
אני די מאוכזב ממשחק ההתקפה של הקבוצה וניהול המשחק של ארז אתמול. הוא היה אמור להיות הג'וקר שלנו,ואתמול זה היה נראה כאילו יוסי בונן עושה לו בי"ס,ביחד עם שרון אברהמי שהיה ביציע וכנראה נתן לו טיפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 12:01 
בלי לראות את המשחק:
הפסד אחד במשחק חוץ אולי הכי קשה שיש לנו בליגה ואנשים פה כבר מתחילים לחתוך, להרוג להעיף ולהביא...
תנו לקבוצה קצת זמן, עד עכשיו היא נראה בסדר גמור והפסד אחד לא יפיל אף אחד,
עדיף להפסיד עכשיו משחק או שניים מאשר לחטוף בראש בסוף העונה בגמר כמו שנה שעברה.
אני מאמין שארז מספיק עם ניסיון לדעת מה צריך לשפר איפה צריך חיזוק וזה יראה טוב יותר בשנה שעברה.

בלי שום קשר לזה, אני באמת לא מבין איך שחקן כמו קלמנטה לא היה ההחתמה הראשונה שלנו השנה כזר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 12:04 
כן,אבל אף אחד לא מבטיח שאם נפסיד עכשיו משחק אחד,שניים,שלושה בסוף העונה ננצח חלק.
אם נאבד את הביתיות זה יהיה אפילו יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 12:05 
mkorman1 כתב:

הייתי עונה אבל אני פשוט לא מבין על מה לעזאזל אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: