Fez כתב:
villa crespo כתב:
רדנקו כתב:
דודו הולצמן באמת חוצפן. הוא מקלל את השופטים ומחכה לרייניש מחוץ למגרש בקרית אתא כדי לומר לו מה דעתו עליו ועל רדומסקי, אבל הוא הסתחבק עם בכר אז צריך להוריד לו את הידיים.
מזל שישב לנו את קרספו שילמד את כולם איך להתנהג ואיך לעודד. מה היינו עושים בלעדיו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תראו מי קופץ? אתה מדבר על לחנך אנשים איך להתנהג?
סמי בכר הוא מושחת בן-אלף זונות ששם את כל כספו אצל מוני פנאן ואח"כ שפט אותו, וכולם זוכרים איך, במשך שנים. מי שלא מבין שבן-אדם כזה הוא אוטומטית הופך להיות אויב הפועל, הוא דביל. לא אני.
ואם אורי שלף ודודו הולצמןלא מבינים את זה ונמרחים עליו מול העיניים שלי, אז שיילכו להזדיין.
למה מי זה בכלל אורי שלף?
יאללה שמענו עליכם. בלי אורי שלף אין הפועל. בלי דודו הולצמן אין הפועל. עם אוהדים כמוני אין הפועל.
תכף יתחילו המנטרות שבגלל אוהדים כמוני לא באים ספונסרים. העיקר שיש אוהדים כמו פז ורדנקו. ממש מופת לאהדה.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת. את השטויות שלכם אני שומע שנים. כשנולדתי הייתה הפועל והיא לא מתה עד היום משום מה. אלה רק אתם שמחליטים מתי יש הפועל ומתי אין. בעיקר כשנוח לכם להיות איתה.
אני לא קיצוני ולא נעליים. שוב בולשיט שלכם. אם אתם חושבים שאנשי הפועל צריכים להסתחבק עם סמי בכר בזמן משחק, אז לא אני הקיצוני, אלא אתם. רק שלכיוון השני. של סמרטוטי הרצפה.
וואלה. בעיני אנשים כמוך הם יותר אויבי הפועל (הנזק ופוטנציאל הנזק שלהם לקבוצה גדול בהרבה) מסמי בכר. כאלה שמאיימים בכריתת איברים על כל מי שמסתחבק עם מי שאי פעם דיבר עם שמעון מזרחי. כאלה שממהרים לגרש ולהעיף ולשלוח לעזאזל ולדחוף לתחת כל אוהד הפועל שלא הולך לפי הסטנדרטים ההזויים שלהם. כאלה שמעמידים פעם אחר פעם את עצמם ואת הפסבדו-עקרונות שלהם מעל הקבוצה.
אבל זה לא באמת משנה מה אני חושב. כי אני, בניגוד אליך, לא חושב שאני זה הפועל ושאני זה התגלמות האהדה והמהות. אני בסה"כ אוהד. לא פחות ולא יותר.
החיים הם לא תחרות אהדה אחת גדולה, כמו שאתה אוהב לראות אותם (ומשם הדרך לפנאטיות באמת קצרה). לכן גם כל המנטרות הרגילות שלך על "מופת לאהדה" וכו' לא מדברות אלי, כי הן נאמרות בשפה שלך (שלפיה העולם הוא תחרות אהדה אחת גדולה) ולא בשפה שלי. מבחינתי אתה כמו עוד פנאט דתי שחושב שהוא מייצג את רצון האלוהים, רק שאצלך תחליף את רצון האלוהים ב-"מהות הפועל". אני מציע שתכתוב איזה תנ"ך אהדה גדול ואולי גם תוציא את עשרת דיברות האהדה. זה הוכח היסטורית כשיטה די יעילה.
תגיד, יא דמגוג, מה אתה מזיין את השכל?
מתי הזכרתי אי פעם משהו על זה שאני אוהד טוב יותר מאחרים?
מי חינך כאן את מי ומי גימד כאן את מי? אני אותך או אתה אותי? העיקר שאתה נצמד לעובדות.
היחידים שחושבים שהם אוהדים טובים יותר הם אתם. אתם רשמתם כאן שאו רמזתם כאן שעם אוהדים כמוני אין הפועל.
בינתיים כנראה עוד לא הצלחתי לפרק את הפועל כל השנים האלה.
אולי במקום להתעסק בלנך אותי, תסתכלו קצת על עצמכם.
אם אתם לא מבינים את הבעיה בקבלת הפנים הלבבית שקיבל סמי בכר, אז יכול להיות שהבעיה היא בכם ולא בי?
ביום שבת היו אוהדים שהתחבקו עם סמי בכר ואוהדים שקיללו אותו. לא יכול להיות ששני הצדדים צודקים. תבחרו אתם באיזה צד להיות.
שבת שלום.
ותלמדו אותנו איך להתנהג. מאז ועד היום. כלום לא השתנה. טובי האוהדים אתם. שחבל על הזמן.