תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דודו הולצמן
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

על איזה טאבו מדובר?
הם רצו לתרום אגף ושכל המוזיאון יקרא על שם סמי עופר
לא הבנתי ועד עכשיו אינני מבין מה היה פסול בזה
אתה מצייר את זה לפחות כפשע נגד האנושות

קורמן לא יכולת לאמר מתחילת הדיון שפשוט אין לך מושג במה מדובר?
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7% ... 7.99.D7.91
ציטוט:
בשנת 2005 הציע עופר לתרום 20 מיליון דולר להקמת חלק מאגף חדש במוזיאון ובתמורה דרש לקרוא למוזיאון על שמו ועל שם אשתו. בנוסף, התנה עופר את תרומתו בזכות וטו על החלטות הנוגעות לנדל"ן של המוזיאון ועיגון זכות זו באמצעות הערת אזהרה בטאבו. במרץ 2008 הודיע עופר על תרומה בסך 20 מיליון ליש"ט למוזיאון הימי ברובע גריניץ' שבלונדון ‏‏. התרומה מיועדת לבניית אגף חדש

ומה שפסול בזה כמובן הוא ש:
א. הוא מקבל זכויות בטאבו על מוזיאון ציבורי
ב. אין תקדים לזה שתורמים לחלק מאגף וכל המוזיאון נקרא על שמך. זה חוצפה, ולו כלפי התורמים לאגפים האחרים. עובדגה שכאמור זמן קצר לאחר מכן הוא תרם אפילו יותר כסף למוזיאון בגריניץ', ושם נתנו לו את המגיע לו - שלט קטן ויפה באגף שעל שמו.

יש סרט שנעשה לא מזמן, שיטת השקשוקה, אולי שמעת את השם, הוא עשה קצת רעש
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7% ... 7%A7%D7%94
לאור העובדה שגם פה וגם בפורום השכן אתה מפגין לא מעט מאותה נאיביות ונחמדות מקסימים שדיברתי עליהן מקודם, אני מציע לך לראות. אם תרצה אני יכול להשאיל לך את העותק שלי במשחק הבית הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 16:56 
villa crespo כתב:
ראצ'ו כתב:
איזיביטו כתב:
אם אדם במעמדו בבנק הבינלאומי היה משקיע מכספו כמו שהוא מלקק לסמי בכר, ומדבר עם כל העולם כאילו הוא המציא את הפועל ת"א כדורסל, מצבנו הכספי היה טוב.

לא מכיר את דודו הולצמן אישית. אבל לא חושב שזה שהוא הסתחבק עם סמי בכר זו סיבה לפסול אותו, ואני גם לא נכנס לכיס של אף אחד.
הקיצוניות הזאת כלפי אנשים מאיתנו היא מסוכנת והרסנית, והיא חלק מתהליך מתמשך שקורה בפורום ומגיע למגרש. תנמיכו קצת את הלהבות.

סיבה לפסול אותו יותר מכל היתרונות השקריים שהעלו כאן.
מה שחסר לי זה עוד סמרטוט רצפה שינהל אותנו ויתקפל בפני מכבי. העיקר לא להיות קיצוני.
אוהד הפועל שמסתחבק במהלך משחק, ומול הקהל, עם שופט שכולם יודעים שמכבי שיחדה במשך השנים ויצא מזה נקי, אז צריך להוריד לו את הידיים, לא רק לא להצביע לו.
דודו הולצמן לא מבין כנראה כמה חמורה הייתה פרשת פנאן.
יאללה, שיילך להזדיין וידחוף את הקשרים שלו לתחת. ושייקח את אורי שלף איתו.

אז יאללה, אח שלי גיבור. לך תוריד לו את הידיים. אתה חושב שהדיבור המאיים הזה על כריתת איברים באמת עושה רושם על מישהו?
אין לי מושג לגבי דודו הולצמן (בקושי יודע מי זה), אבל אני בטוח מעדיף שהוא ינהל אותנו מאשר אנשים כמוך, שכנראה הזהות העצמית שלהם קשורה בקשר חזק מדי לפסבדו-עקרונות הקיצוניים האלה. פשוט כי אני יודע שתחת אנשים כמוך (שהיו אומרים לאנשים כמו אורי שלף "ללכת להזדיין ולדחוף לתחת"), לא היתה הפועל תל אביב בכדורסל.

מסכים עם ראצ'ו בכל מילה. לצערי, יש לנו לא מעט אוהדים שכל כך התאהבו בתסביכי הרדיפה שלהם שהם כבר מתחילים להשליך אותם על חבריהם ליציע.
סמי בכר מושחת (כמו בערך 90% מהאנשים במדינה הזאת), ואין לי ספק שהוא עשה כמה דברים מלוכלכים מאוד בקריירה שלו. מכאן ועד להפוך כל מי שמדבר/"מסתחבק" איתו ל-"מתקפל בפני מכבי" וכמובן שהשלב הבא בשרשרת המסקנות "צריך להוריד לו את הידיים", זו כבר קפיצה מאוד מאוד גדולה קדימה שמראה על בעיה לוגית וערכית חמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 17:28 
יש כאן תחרות רצינית על תואר האוהד הקיצוני ביותר
נא לא להפריע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 17:59 
דודו הולצמן באמת חוצפן. הוא מקלל את השופטים ומחכה לרייניש מחוץ למגרש בקרית אתא כדי לומר לו מה דעתו עליו ועל רדומסקי, אבל הוא הסתחבק עם בכר אז צריך להוריד לו את הידיים.

מזל שישב לנו את קרספו שילמד את כולם איך להתנהג ואיך לעודד. מה היינו עושים בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 18:14 
רדנקו כתב:
דודו הולצמן באמת חוצפן. הוא מקלל את השופטים ומחכה לרייניש מחוץ למגרש בקרית אתא כדי לומר לו מה דעתו עליו ועל רדומסקי, אבל הוא הסתחבק עם בכר אז צריך להוריד לו את הידיים.

מזל שישב לנו את קרספו שילמד את כולם איך להתנהג ואיך לעודד. מה היינו עושים בלעדיו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תראו מי קופץ? אתה מדבר על לחנך אנשים איך להתנהג?
סמי בכר הוא מושחת בן-אלף זונות ששם את כל כספו אצל מוני פנאן ואח"כ שפט אותו, וכולם זוכרים איך, במשך שנים. מי שלא מבין שבן-אדם כזה הוא אוטומטית הופך להיות אויב הפועל, הוא דביל. לא אני.
ואם אורי שלף ודודו הולצמןלא מבינים את זה ונמרחים עליו מול העיניים שלי, אז שיילכו להזדיין.
למה מי זה בכלל אורי שלף?
יאללה שמענו עליכם. בלי אורי שלף אין הפועל. בלי דודו הולצמן אין הפועל. עם אוהדים כמוני אין הפועל.
תכף יתחילו המנטרות שבגלל אוהדים כמוני לא באים ספונסרים. העיקר שיש אוהדים כמו פז ורדנקו. ממש מופת לאהדה.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת. את השטויות שלכם אני שומע שנים. כשנולדתי הייתה הפועל והיא לא מתה עד היום משום מה. אלה רק אתם שמחליטים מתי יש הפועל ומתי אין. בעיקר כשנוח לכם להיות איתה.
אני לא קיצוני ולא נעליים. שוב בולשיט שלכם. אם אתם חושבים שאנשי הפועל צריכים להסתחבק עם סמי בכר בזמן משחק, אז לא אני הקיצוני, אלא אתם. רק שלכיוון השני. של סמרטוטי הרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, אז לא תצביע עבורו. מיצית את הנקודה. אפשר להמשיך הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 18:45 
villa crespo כתב:
רדנקו כתב:

סמי בכר הוא מושחת בן-אלף זונות ששם את כל כספו אצל מוני פנאן ואח"כ שפט אותו, וכולם זוכרים איך, במשך שנים. מי שלא מבין שבן-אדם כזה הוא אוטומטית הופך להיות אויב הפועל, הוא דביל. לא אני.
ואם אורי שלף ודודו הולצמןלא מבינים את זה ונמרחים עליו מול העיניים שלי, אז שיילכו להזדיין.
למה מי זה בכלל אורי שלף?
יאללה שמענו עליכם. בלי אורי שלף אין הפועל. בלי דודו הולצמן אין הפועל. עם אוהדים כמוני אין הפועל.
תכף יתחילו המנטרות שבגלל אוהדים כמוני לא באים ספונסרים. העיקר שיש אוהדים כמו פז ורדנקו. ממש מופת לאהדה.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת. את השטויות שלכם אני שומע שנים. כשנולדתי הייתה הפועל והיא לא מתה עד היום משום מה. אלה רק אתם שמחליטים מתי יש הפועל ומתי אין. בעיקר כשנוח לכם להיות איתה.
אני לא קיצוני ולא נעליים. שוב בולשיט שלכם. אם אתם חושבים שאנשי הפועל צריכים להסתחבק עם סמי בכר בזמן משחק, אז לא אני הקיצוני, אלא אתם. רק שלכיוון השני. של סמרטוטי הרצפה.

וואלה. בעיני אנשים כמוך הם יותר אויבי הפועל (הנזק ופוטנציאל הנזק שלהם לקבוצה גדול בהרבה) מסמי בכר. כאלה שמאיימים בכריתת איברים על כל מי שמסתחבק עם מי שאי פעם דיבר עם שמעון מזרחי. כאלה שממהרים לגרש ולהעיף ולשלוח לעזאזל ולדחוף לתחת כל אוהד הפועל שלא הולך לפי הסטנדרטים ההזויים שלהם. כאלה שמעמידים פעם אחר פעם את עצמם ואת הפסבדו-עקרונות שלהם מעל הקבוצה.

אבל זה לא באמת משנה מה אני חושב. כי אני, בניגוד אליך, לא חושב שאני זה הפועל ושאני זה התגלמות האהדה והמהות. אני בסה"כ אוהד. לא פחות ולא יותר.
החיים הם לא תחרות אהדה אחת גדולה, כמו שאתה אוהב לראות אותם (ומשם הדרך לפנאטיות באמת קצרה). לכן גם כל המנטרות הרגילות שלך על "מופת לאהדה" וכו' לא מדברות אלי, כי הן נאמרות בשפה שלך (שלפיה העולם הוא תחרות אהדה אחת גדולה) ולא בשפה שלי. מבחינתי אתה כמו עוד פנאט דתי שחושב שהוא מייצג את רצון האלוהים, רק שאצלך תחליף את רצון האלוהים ב-"מהות הפועל". אני מציע שתכתוב איזה תנ"ך אהדה גדול ואולי גם תוציא את עשרת דיברות האהדה. זה הוכח היסטורית כשיטה די יעילה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 נובמבר 2011, 18:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 18:46 
כמו שאמרת ''הכלבים נובחים והשיירה עוברת''.
הדבר היחיד שיש לי להוסיף זה אם אוהדים כמוך הם אלה שנגד דודו הולצמן זה נותן לי עוד סיבה למה אני מצביע לו בבחירות הבאות.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 19 נובמבר 2011, 18:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
כמו שאמרת ''הכלבים נובחים והשיירה עוברית''.
הדבר היחיד שיש לי להוסיף זה אם אוהדים כמוך הם אלה שנגד דודו הולצמן זה נותן לי עוד סיבה למה אני מצביע לו בבחירות הבאות.

רק תיזהר על האצבעות. בעיקר על האצבע שמצביעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 18:57 
Frank Serpico כתב:
cscarlos כתב:
כמו שאמרת ''הכלבים נובחים והשיירה עוברית''.

רק תיזהר על האצבעות. בעיקר על האצבע שמצביעה.

:LOL2: :LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 19:12 
Fez כתב:
villa crespo כתב:
רדנקו כתב:

למה מי זה בכלל אורי שלף?

וואלה. בעיני אנשים כמוך הם יותר אויבי הפועל (הנזק ופוטנציאל הנזק שלהם לקבוצה גדול בהרבה) מסמי בכר. כאלה שמאיימים בכריתת איברים על כל מי שמסתחבק עם מי שאי פעם דיבר עם שמעון מזרחי. כאלה שממהרים לגרש ולהעיף ולשלוח לעזאזל ולדחוף לתחת כל אוהד הפועל שלא הולך לפי הסטנדרטים ההזויים שלהם. כאלה שמעמידים פעם אחר פעם את עצמם ואת הפסבדו-עקרונות שלהם מעל הקבוצה.

אבל זה לא באמת משנה מה אני חושב. כי אני, בניגוד אליך, לא חושב שאני זה הפועל ושאני זה התגלמות האהדה והמהות. אני בסה"כ אוהד. לא פחות ולא יותר.
החיים הם לא תחרות אהדה אחת גדולה, כמו שאתה אוהב לראות אותם (ומשם הדרך לפנאטיות באמת קצרה). לכן גם כל המנטרות הרגילות שלך על "מופת לאהדה" וכו' לא מדברות אלי, כי הן נאמרות בשפה שלך (שלפיה העולם הוא תחרות אהדה אחת גדולה) ולא בשפה שלי. מבחינתי אתה כמו עוד פנאט דתי שחושב שהוא מייצג את רצון האלוהים, רק שאצלך תחליף את רצון האלוהים ב-"מהות הפועל". אני מציע שתכתוב איזה תנ"ך אהדה גדול ואולי גם תוציא את עשרת דיברות האהדה. זה הוכח היסטורית כשיטה די יעילה.

תגיד, יא דמגוג, מה אתה מזיין את השכל?
מתי הזכרתי אי פעם משהו על זה שאני אוהד טוב יותר מאחרים?
מי חינך כאן את מי ומי גימד כאן את מי? אני אותך או אתה אותי? העיקר שאתה נצמד לעובדות.
היחידים שחושבים שהם אוהדים טובים יותר הם אתם. אתם רשמתם כאן שאו רמזתם כאן שעם אוהדים כמוני אין הפועל.
בינתיים כנראה עוד לא הצלחתי לפרק את הפועל כל השנים האלה.
אולי במקום להתעסק בלנך אותי, תסתכלו קצת על עצמכם.
אם אתם לא מבינים את הבעיה בקבלת הפנים הלבבית שקיבל סמי בכר, אז יכול להיות שהבעיה היא בכם ולא בי?
ביום שבת היו אוהדים שהתחבקו עם סמי בכר ואוהדים שקיללו אותו. לא יכול להיות ששני הצדדים צודקים. תבחרו אתם באיזה צד להיות.
שבת שלום.
ותלמדו אותנו איך להתנהג. מאז ועד היום. כלום לא השתנה. טובי האוהדים אתם. שחבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 19:36 
אתה רואה? זה בדיוק הבעיה שלך,אתה חושב שאתה מבין אותי,אתה חושב שאני חושב שאני יותר טוב מימך כאוהד ואתה חושב שאני מצדד בזה שכדאי וצריך להסתחבק עם סמי בכר.
אתה ממש מגדיר את זה בתור קטגוריה ''אלה שבצד של המסתחבקים עם סמי בכר''.
אני לא ממליץ לא רוצה ולא חושב שזה משהו חיובי. אני לא אוהב את בכר.
אני בניגוד אליך לא רואה את הבן אדם ש''הסתחבק'' עם בכר וישר מוריד את הכל וכמו שאמרו לפני ,פוסל אותו.
אתה עושה את זה בצורה קיצונית.

אם זה היה מסתכם בביקורת בונה אז הייתי לא אומר מילה,שיהיה ''אופוזיציה'' מה איכפת לי?
אבל אתה נכנס ומדבר על להוריד לאנשים ידיים,איך אתה חושב זה נראה? מה אנחנו מאפיה פה?

אתה בטח תיכנס בי אבל למרות כל הפחד וההיסוס אני אגיד את זה- כולה דיבר עם סמי בכר ביג דיל-
בבקשה אל תשבור לי את הידיים.

דודו הוא בסך הכל בן אדם טוב (מילה שלי) הוא אוהד של הפועל ולא רק שהוא יכול הוא גם תורם לעמותה.
גם אורי שלף-החבר הקרוב שלו אותו שלחת ביחד עם דודו לעשות ''דברים ביחד''.
אתה נראה לי מהילדים הערסים האלה בבית ספר שישר מישהו לא הסתכל עליהם טוב הם ישר היו מאיימים ועושים חרם.

אני גם התייחס לעוד חלק שכתבת כשאמרת שהפועל תמיד הייתה ולכן בזה הורדת לגמרה את כל האנשים שאחראים שהיא עדיין קיימת ועוד חוזרת בענק למפה.
אתה מתייחס לזה שהפועל קיימת כיום כמובן מאליו ולא מתייחס לאנשים המיוחדים והנהדרים שבזכותם הקבוצה הזאת קיימת שבהם-מה לעשות-אורי שלף.

בקיצור,שיהיה לך שבת שלום,אני מאחל לך רק בריאות. מקווה שלא תעשה משהו טיפשי במשחקים (אתה יודע למה אני מתכוון).

היידה דודו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ביום שבת היו אוהדים שהתחבקו עם סמי בכר ואוהדים שקיללו אותו. לא יכול להיות ששני הצדדים צודקים. תבחרו אתם באיזה צד להיות.

אני הייתי מבין האוהדים שקיללו אותו. ועוד איך. אפילו חזרתי צרוד. מצד שני, אני לא רואה במי ש(אולי) מועמד להנהלה והחליף איתו מילה פושע שביצע פשעים נגד האנושות שצריך לרגום אותו באבנים, להוריד לו את הידיים ולתלות אותו בכיכר העיר.

אז... אז איפה זה ממקם אותי? בצד של ה"טובים" או בצד של ה"רעים"?

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 19 נובמבר 2011, 19:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 19:45 
סליחה קרספו היקר, לא אמרת שאתה אוהד יותר טוב. זה יהיה מנומס מדי בשבילך. "רק" אמרת שצריך להוריד להם את הידיים, לשלוח אותם להזדיין ולדחוף לתחת. לא יודע למה באמת ניסיתי להוציא אותך באור כזה חיובי.
אם אתה באמת לא מבין את העניין, אתה כנראה יותר שטוף מוח ממה שחשבתי.

אתה יכול להמשיך עם המנטרות של "לחנך" ו-"להגיד איך להתנהג" וכו' וכו'. זה משתלב יופי עם שאר תסביכי הרדיפה ועם הדוגמטיות הדיכוטומית הכללית שאתה חי בה. אתם "מנסים לחנך", אתם "תגידו לנו איך להתנהג", ידה ידה.
תבין שזה לא מוביל אותך לשום מקום חוץ מלטביעה עמוקה יותר בתוך הדוגמטיות של עצמך. ממש לא מעניין אותי לחנך אותך או כל בן אדם אחר, גם אם נורא מקל עליך פסיכולוגית לפסול אותי על רקע כזה. אני גם בכלל לא נכנס לדיונים האלה של "בגללכם לא תהיה הפועל" או שטויות כאלה (מה שכביכול "רמזתי" לטענתך זה פשוט מאוד שאני מעדיף שכל אחד אחר ינהל את הפועל מאשר פנאטים שלא מסוגלים לעשות שיקולים של טובת הקבוצה, ומעיפים פה באלימות אנשים שנתנו שנים מחייהם לקבוצה על זה שהחליפו מילים עם שופט מושחת). אתה בכוונה מנסה לסווג כל טענה כלפיך כאילו היא על אותו בסיס שאתה "שומע כבר שנים" ובאה מתוך אותם אנשים עם אותה אג'נדה (גם אם אלו אנשים שונים לגמרי מרקעים שונים לגמרי) וכן הלאה. ואז אתה גם חוזר על אותה מנטרה שרצה במשך שנים ("תלמדו אותנו איך להתנהג" וכו') גם אם היא כלל לא רלוונטית, כי זה עוזר לך להמשיך ולסווג כל טענה נגדך תחת אותם קריטריונים. זו אחלה דרך למנוע התבוננות בעצמך, וכאמור לשקוע בדוגמטיות ובפנאטיות.

וכמובן בנוגע לאמרה שלך על "תבחרו באיזה צד אתם", קצת על כשלים לוגיים ודיכוטומיה כוזבת:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7% ... 7%91%D7%AA
http://en.wikipedia.org/wiki/False_dilemma

למרות הכל אני בטוח שאתה מספיק אינטליגנט כדי להבין את זה. נראה לי שאתה דוקא בחור די חכם מתחת לכל הפנאטיות והדוגמטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:00 
כן, רק שלקחתם משפט כמו "צריך לכרות לו את הידיים" ובניתם עליו תיאוריות.
cscarlos אפילו כבר חושב שהוא מכיר אותי טוב. "ערס" עלק. אם הוא היה מכיר אותי, הוא היה צוחק על עצמו, כמו שמי שמכיר אותי וקרא את זה צחק אני מניח. אני הורס להפועל ואני מסוכן ובלה בלה בלה.
אז אני חוזר בי מהמשפט הזה. גם כתבתי אחרי המשחק שדודו הולצמן לא בעל תפקיד, להבדיל מאורי שלף, אז יעשה מה שבא לו. רק כשקראתי את האשכול הזה שמדבר על המועמדות שלו לתפקיד ניהולי, התחרפנתי. אם דודו הולצמן מסתחבק עם סמי בכר (ועד שהתחלנו לקלל את סמי בכר, הם לא הפסיקו להתחרמן להם מול היציע. כאילו זה עוד בן-אדם.), אז כנראה שהוא לא מבין מה זה מכבי. אם דודו הולצמן לא מבין שסמי בכר מסמל את כל השחיתות בענף הזה, אז זו בעיה שיכנס להנהלה של הפועל. זה כבר לא עניין של שנאה למכבי.
אתם רואים מצב שמאור הראל, שלמען הגילוי הנאות הוא חבר טוב שלי, יבוא ויצחק עם שופט ששם את כל כספו אצל מנהל מכבי ת"א ושפט אותה בהתאם וגם יצא מזה ללא נזק?
ומישהו אמר לי קודם שאולי דודו הולצמן ואורי שלף עשו את זה, כי הם יודעים שסמי בכר ימונה להיות משבץ השופטים? אז חלאס עם ההתרפסות הזאת. שימון מזרחי מנהל את כל הענף הזה, אז אולי שיסתחבק גם איתו. לדעתי הפועל צריכה לצאת באופן רשמי נגד המועמדות הזאת בכלל, עד שלכל הפחות תפתח חקירה בפרשת פנאן, שסמי בכר, עפ"י "השמועות", הוא שחקן מרכזי בה.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 19 נובמבר 2011, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:04 
סבבה.
מקבל את הדעה הזאת שלך וגם די מסכים עם הרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:06 
סמי בכר מת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:12 
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:

אני הייתי מבין האוהדים שקיללו אותו. ועוד איך. אפילו חזרתי צרוד. מצד שני, אני לא רואה במי ש(אולי) מועמד להנהלה והחליף איתו מילה פושע שביצע פשעים נגד האנושות שצריך לרגום אותו באבנים, להוריד לו את הידיים ולתלות אותו בכיכר העיר.

כן, רק שגם אני לא חושב שהוא פשע נגד האנושות.
אם קיללת אותו, אני מניח שגם אתה מבין שסמי בכר צריך להיות פרסונה נון גרטה במשחקים של הפועל.
זה קצת לא מסתדר עם זה שמנהל בקבוצה (בהווה או בעתיד) עושה בדיוק ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:34 
ואולי הוא מכיר אותו באופן אישי?

אז הוא צריך לא להתקרב אליו?

לא כל אחד שותף לשנאה ולתעוב שיש לך לכל מיני אנשים.

אני למשל הצטרפתי לקללות ואני לא הייתי מתקרב לבכר אבל מה לעשות לא כל אחד חושב כמוני וכמוך בענין הזה.

זה לא פוסל אותו מלהיות חבר בהנהלה של הפועל ולטעמי לא מזיז דבר וחצי דבר בענין הזה אם יש לו יתרונות אחרים.

לא הייתי רוצה שהיו"ר שלי יתנהג ככה (וגם לא המנהל המקצועי שלי לצורך זה) אבל מכאן ועד לפסול בנאדם לחלוטין בגלל הענין הזה המרחק גדול.

יש גם אפור בעולם הזה במקרה שלא שמת לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:

אם קיללת אותו, אני מניח שגם אתה מבין שסמי בכר צריך להיות פרסונה נון גרטה במשחקים של הפועל.

יש הבדל בין אוהד למנהל. זאת בדיוק הבעיה - שאתה ממאן (או לא מסוגל) לתפוס את זה.
כמו שאני לא מצפה שאוהד יתנהג ויחשוב כמו מנהל, ככה אני לא רוצה שמנהל הקבוצה יתנהג וינהל את הקבוצה כמו אחרון האוהדים.
(תשאל כמה חברים טובים שלך מההנהלה שידעו לעשות את הסוויטש. אולי לא בעניין סמי בכר, ואולי כן, אבל בטח בעניינים אחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:05 
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:

יש הבדל בין אוהד למנהל. זאת בדיוק הבעיה - שאתה ממאן (או לא מסוגל) לתפוס את זה.
כמו שאני לא מצפה שאוהד יתנהג ויחשוב כמו מנהל, ככה אני לא רוצה שמנהל הקבוצה יתנהג וינהל את הקבוצה כמו אחרון האוהדים.
(תשאל כמה חברים טובים שלך מההנהלה שידעו לעשות את הסוויטש. אולי לא בעניין סמי בכר, ואולי כן, אבל בטח בעניינים אחרים).

דבר אחד זה להיות ממלכתי יותר, כי זה מתבקש מתוקף תפקידך ודבר אחר זה לעשות מה שעשה אורי שלף.
לא ביקשתי שיקלל אותו. רק שאת השיחות נפש שלו לא יעשה מול הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:33 
מה לעשות שהבנאדם הזה רגיש כמו קרש בעניינים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
יש גם אפור בעולם הזה במקרה שלא שמת לב.

:ROSE:
ומי שלא מבין ומפנים את זה לא יכול להיות בהנלה ולגם לא מנהל.
זה נכון לחיים בכלל וגם לניהול בספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 10:20 
ראצ'ו ,

באופן עקרוני אני מסכים איתך, אין צורך להיכנס לכיס של אף אחד.

מצד שני, אי אפשר לבוא ולהתהדר ב"עוזר/מסייע רבות" ועוד כהנה וכהנה, ומצד שני שזה לא יהיה קשור למציאות.

בדיבורים כולם טובים, ברגע שזה מגיע ללפתוח את הארנק 99% נעלמים.

אנחנו לא מכבי ולא חיפה בכדורגל - אין לנו ספונסר ענק וגם לא בעלים שמשקיע מיליונים - מרבית ההכנסות שלנו צריכות להגיע מאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שזה תקין שאדם ירוץ להנהלה רק אם הוא נותן כסף(כשיש לו).
אני כן חושב שזה לגיטימי שאם אדם רץ על טיקט של "אני טוב בלגייס כספים לעמותה" הגיוני שיפרט כיצד ואת הרקורד שלו בנושא, וגם שיפרט אם וכיצד עשה זאת לפני שהחליט שהוא מעוניין בנוסף בכבוד של מקום בועד המנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 13:08 
אינקוגניטו כתב:
ראצ'ו ,

באופן עקרוני אני מסכים איתך, אין צורך להיכנס לכיס של אף אחד.

מצד שני, אי אפשר לבוא ולהתהדר ב"עוזר/מסייע רבות" ועוד כהנה וכהנה, ומצד שני שזה לא יהיה קשור למציאות.

בדיבורים כולם טובים, ברגע שזה מגיע ללפתוח את הארנק 99% נעלמים.

אנחנו לא מכבי ולא חיפה בכדורגל - אין לנו ספונסר ענק וגם לא בעלים שמשקיע מיליונים - מרבית ההכנסות שלנו צריכות להגיע מאוהדים.

שוב:
לא מכיר את דודו הולצמן אישית, לא יודע הכמה הוא "עוזר" ו"מסייע רבות" וגם לא שמעתי אותו מתדהר בזה. אין ספק שאם אדם מספר על עצמו דברים כאלה
והם לא נכונים אז זה לא בסדר.
אני לא מצפה ממי שחבר הנהלה שיפתח את הכיס אלא שידאג להכנסות למועדון. המדד שלי לחבר הנהלה טוב הוא במעשים ולא בכסף שהוא מביא מהכיס.
ומה שהמשתמש "הפועל" אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמר פעם בן גוריון לשאלה
אבל במה אתה מומחה?
אני מומחה למומחים.
או במילים אחרות חבר הנהלה שרוצה לרוץ רצוי שידע להביא כסף או דברים שהם שווי כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:36 
שמעתי התיחסות לדודו הולצמן ולנסיון לפנות אליו לעזרה - לא בדיוק מה שמתואר פה....
ומנק' מבט אישית, עוד מישהו שמחפש קצת זמן טלויזיה....ויש לנו הרבה כאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: