תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 583 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברי עמותת ה.אוסישקין יקבלו עדיפות בקנית כרטיסים בדרבי[בוטל]
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
azran כתב:
בלאד הורחק מפה לשנה וחצי בגלל שניהל דיון בקנסו על סיכוי שהפועל תל אביב אולי התנהלה כמו בית שאן
האדס מוציא את כל הגועל האפשרי על הפועל כדורסל ולא מקבל על זה כלום
צדק במיטבו

אתה שקרן, הוא הורחק לשבועיים על זה שהוא פתח אשכול שכותרתו "הפועל אוסישקין בית-שאן" (או משהו מאוד דומה לכך).
זכותו של האדס, כמו של כל אחד אחר בפורום להגיד את דעתו על הנהלת הפועל, בכדורסל ובכדורגל, ולא להיות בעד הפועל בכדורסל (נראה לי די טיפשי, אבל זכותו).

הוא לא שקרן, הוא פשוט נורא מתאמץ למצוא חן בעיני המגניבים. קורה שלא מצליח לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר ורומאריו,
היה שווה לעבור 19 עמודים של האשכול החולני הזה רק עבור הנוסטלגיה.
תודה
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
azran כתב:
בלאד הורחק מפה לשנה וחצי בגלל שניהל דיון בקנסו על סיכוי שהפועל תל אביב אולי התנהלה כמו בית שאן
צדק במיטבו

אתה שקרן, הוא הורחק לשבועיים על זה שהוא פתח אשכול שכותרתו "הפועל אוסישקין בית-שאן" (או משהו מאוד דומה לכך).
זכותו של האדס, כמו של כל אחד אחר בפורום להגיד את דעתו על הנהלת הפועל, בכדורסל ובכדורגל, ולא להיות בעד הפועל בכדורסל (נראה לי די טיפשי, אבל זכותו).

אל תשאל,אני מת מת מת להיות מוצא חן בעייניהם,הם לא שמים לב אליי :cry:
יא אפס
ויובל אוקיי,חשבתי שזאת הייתה ההרחקה הראשונה שלו ואז בגלל הדיון ההוא הורחק לשנה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 18:51 
יובל כתב:
האדס, באמת שלא הבנתי אותך. עכשיו אתה לא אוהד של הפועל כדורסל בגלל ההנהלה שלה? זה כמו שמישהו יחליט שעכשיו הוא מפסיק לאהוד את הפועל כדורגל בגלל אלי טביב. לא מבין מה ההיגיון בזה.

ועוד בקבוצה שהנהלתה נבחרת ע"י אוהדיה
אפס כבר אמרנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
היה רעיון לא רע בכלל כדרך לחלוקת כמות מוגבלת של כרטיסים - לא יותר גרוע מהריפרש באתר לאן.
עם עוצמות כאלה של התנגדות - כנראה שלא היה מנוס מלבטל.
עכשיו "יזכו" בכרטיסים מי שישחק להם המזל ו/או הם עכברי מחשבים מספיק אובססיבים
זה עדיף?

נו שוין.

לא. עדיף שלחבר עמותה אוהד כפ"ס בכדורגל/אחד שכדורגל לא מעניין אותו תהיה קדימות על פני אוהד שמנוי 20 שנה לשער 7

אני צריך רק להבהיר את העניין.
אותו אוהד הפועל כ"ס, יכול לקנות גם את הכרטיס דרך לאן, האמת את הכרטיס דרך לאן יכולים לקנות גם אוהדי מכבי ת"א.
כלומר אומנם אין קדימות לאף אחד, אבל כן יש יותר "אי אוהדי" הפועל שהכרטיסים מוצעים גם להם. הסיבה שהם לא קונים היא
כי הם לא רוצים לקנות.
אבל כאשר מחפשים כל הזמן איפה דופקים אותך ולמי יש קדימות לפניך למשהו שגם אתה רוצה, אז בסופו של דבר תרגיש דפוק,
אבל זה רק בגלל שחיפשת אחרי זה,
אז כל הנדפקים,
סחתין עלכים,
יגעתם, מצאתם,
עכשיו רק תמשיכו לאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
יובל כתב:
האדס, באמת שלא הבנתי אותך. עכשיו אתה לא אוהד של הפועל כדורסל בגלל ההנהלה שלה? זה כמו שמישהו יחליט שעכשיו הוא מפסיק לאהוד את הפועל כדורגל בגלל אלי טביב. לא מבין מה ההיגיון בזה.

ועוד בקבוצה שהנהלתה נבחרת ע"י אוהדיה
אפס כבר אמרנו?

כן, אפס כבר אמרתם.
לא יודעים לקרוא, כבר אמרתי? גם כן.
בכל מקרה, מעולם לא אהדתי הפועל ת"א כדורסל(הספורט הזה פשוט לא מעניין אותי, מתנצל) אבל כן הייתה לי סימפטיה גדולה למועדון כי חלק מחברי ליציע כן אהדו אותה.
אח"כ שנפתחה העמותה הזו שנקראת הפועל אוסישקין עשיתי אפילו כרטיס חבר עמותה בשנה הראשונה, והגעתי לשני משחקים. כי ראיתי בדבר הזה משהו יפה, משהו מדהים, משהו שלא היה פה מעולם בארץ.
אבל לא, לא הצלחתי להתחבר. כנראה מאותה סיבה שמעולם לא התחברתי. את חבורת העמותה לא חידשתי וגם לא הגעתי למשחקים, אבל כן חימם לי את הלב לשמוע שהדבר הזה מצליח וקוצר פירות.
עד היום לא הייתה לי שום בעיה עם הפועל ת"א בכדורסל, השבוע חלק ממנהלי הקבוצה החליטו לעשות צעד נגדי.
אז אם עד היום חימם לי את הלב לשמוע שהם מצליחים, היום כבר לא מחמם לי את הלב. ובאותה נשימה, אני לא אשמח אם הם יכשלו. אבל הם פשוט לא מעניינים אותי.
האם זה פשע? האם בשל כך אני אפס וצריך להיות מורחק מהפורום? זו כבר החלטה שהיא לא שלי.
אם אדון אדמין רואה לנכון להרחיק אותי מפורום אוהדי הפועל ת"א, כי אני לא אוהד את קבוצת הכדורסל שלה, שיהיה לו בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
האדס כתב:
כן הייתי.
והייתי גם מול צ'לסי.
ומול כפ"ס שתקווה נתן כדור גדול לבלילי. עונת הדאבל, זוכר?
והתקלחתי אתמול בלילה, ברור שחפפתי.
איפה אני עובד? אולי נשב לקפה בכלל?

בסדר, את הדמגוגיה תשאיר בצד.
שאלתי רק על ליגת האלופות ואף אחד לא אמר שנהיית אוהד אתמול, אז מה אתה מעלה את זה?
לאן נעלמה הסולידריות שלך בליגת האלופות?
איפה היית אז כשחברים שלך ליציע לא יכלו או לא רצו לשלם את המחיר המופקע שהנהלה שלך ביקשה מהם, כאילו שהם עושים לי טובה שהם משחקים בבית היחיד של הפועל?
סולידריות בהזמנה?
כאן אתה מאשים אוהדים שבכלל לא החליטו שום דבר וגם לא עשו את זה, כי ההחלטה נפלה עוד לפני שהיא קמה.
אז זה היה בידיים שלך ואתה החלטת לשתף פעולה עם ההנהלה ולשלם לה את המחיר המופקע, בזמן שחברים שלך ליציע, שהולכים עם הפועל לכל מקום ובכל מסגרת, נשארו בחוץ והפסידו את המעמד הכי גדול שהקבוצה הגיעה אליו.
אז אל תבלבל כאן ת'שכל על סולידריות ואל תגיד שהיא נפסקה כשהנהלת הפועל החליטה על הכרטיסים לדרבי.

השוואה כל כך לא נכונה, כל כך לא קשורה, כך שאני לא באמת הולך להתייחס ולהסביר לך למה לא.
בשביל הפרוטוקול, ובשביל להמנע מעוד תגובות מיותרות שלך שלא קשורות לנושא(כמו שאתה אוהב בד"כ), אני אתן לך את מה שאתה רוצה.

התגובה שאתה רוצה לשמוע:
אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, האדס. אני לא שותף למחשבה שהמטרה של הפועל ת"א בכדורסל היא להיות פרוייקט שהוא דבר מדהים וסמל ומופת לניהול טהור ודמוקרטי, אלא המטרה היא שתהיה הפועל ת"א בכדורסל.
וזכותך לא להיות אוהד של הפועל ת"א בכדורסל, יש פה שונאי הפועל כמו רון עמיקם ואישטוון, וגם שונא הפועל ת"א בכדורסל, בלאדבראדר והעובדה הזאת לא מפריעה להם לכתוב בחופשיות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 18:34 
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
azran כתב:
צדק במיטבו

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
חאלס כבר עם זה תגדילו את בלומפילד בעוד 20 אלף!!!!!!!!!!!!!!!!!

"if you want to shoot, shoot - don't talk"

"הם יענונו וילחצונו, ואנחנו נפרוץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 01:57 
האדס כתב:
villa crespo כתב:
האדס כתב:
כן הייתי.
והייתי גם מול צ'לסי.
ומול כפ"ס שתקווה נתן כדור גדול לבלילי. עונת הדאבל, זוכר?
והתקלחתי אתמול בלילה, ברור שחפפתי.
איפה אני עובד? אולי נשב לקפה בכלל?

בסדר, את הדמגוגיה תשאיר בצד.
שאלתי רק על ליגת האלופות ואף אחד לא אמר שנהיית אוהד אתמול, אז מה אתה מעלה את זה?
לאן נעלמה הסולידריות שלך בליגת האלופות?
איפה היית אז כשחברים שלך ליציע לא יכלו או לא רצו לשלם את המחיר המופקע שהנהלה שלך ביקשה מהם, כאילו שהם עושים לי טובה שהם משחקים בבית היחיד של הפועל?
סולידריות בהזמנה?
כאן אתה מאשים אוהדים שבכלל לא החליטו שום דבר וגם לא עשו את זה, כי ההחלטה נפלה עוד לפני שהיא קמה.
אז זה היה בידיים שלך ואתה החלטת לשתף פעולה עם ההנהלה ולשלם לה את המחיר המופקע, בזמן שחברים שלך ליציע, שהולכים עם הפועל לכל מקום ובכל מסגרת, נשארו בחוץ והפסידו את המעמד הכי גדול שהקבוצה הגיעה אליו.
אז אל תבלבל כאן ת'שכל על סולידריות ואל תגיד שהיא נפסקה כשהנהלת הפועל החליטה על הכרטיסים לדרבי.

השוואה כל כך לא נכונה, כל כך לא קשורה, כך שאני לא באמת הולך להתייחס ולהסביר לך למה לא.
בשביל הפרוטוקול, ובשביל להמנע מעוד תגובות מיותרות שלך שלא קשורות לנושא(כמו שאתה אוהב בד"כ), אני אתן לך את מה שאתה רוצה.

התגובה שאתה רוצה לשמוע:
אתה צודק.

וכמו דמגוג בשקל וחצי, אתה ממשיך להתחמק עם תשובות ציניות. ככה זה, כנראה, כשאין מה להגיד.
לא ממש השוויתי בין המקרים, אבל כן ראיתי שדרשת סולדיריות, אז איפה הייתה הסולדיריות שלך אז?
למה כשחברים שלך ליציע לא הסכימו לשתף פעולה עם השוד של ההנהלה שלך, זה לא הפריע לך, אבל כשאוהדי הפולע לא סופרים אותך, אתה מתעצבן?
כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
כמו שתשאל אותי למה אני לא מראה סולידריות עם שליש מתושבי אפריקה שאין להם אוכל.
זה לא אותו נושא. לא קשור. מבין? לא דמגוגיה, עובדות.
מקרה אחד מדבר על קבוצת אוהדים שדורסת קבוצת אוהדים אחרת לטובתם האישית, ומקרה אחר מדבר על מצב שבו היה שיוויון הזדמנויות לכל הקהל.

(ואם אתה כבר נכנס לזה, אז גם אני לא התלהבתי מהמחירים בזמנו, אבל נורא רציתי להיות בבלומפילד כשהפועל משחקת שם במעמד הזה. וזה היה שווה לי את הכסף.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 02:12 
סמל אישי של המשתמש
20 עמודים תמימים.
כל אחד אמר את דעתו כבר 15 פעם. אף אחד לא הולך גם לשנות אותה, ככה שמיותר להמשיך לנסות.
אבל יש הבדל בין להגיד שזה רעיון רע, לבין להכפיש אנשים שטובת הפועל מבחינתם מעל הכל.
טביב כבר שמע הכל, אבל ההנהלה בכדורסל? באמת? גם עליהם עכשיו נופלים?
שיהייה בהצלחה בויכוח ונפגש בעמוד 40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 583 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: