Perlov כתב:
יובל כתב:
האדס, באמת שלא הבנתי אותך. עכשיו אתה לא אוהד של הפועל כדורסל בגלל ההנהלה שלה? זה כמו שמישהו יחליט שעכשיו הוא מפסיק לאהוד את הפועל כדורגל בגלל אלי טביב. לא מבין מה ההיגיון בזה.
ועוד בקבוצה שהנהלתה נבחרת ע"י אוהדיה
אפס כבר אמרנו?
כן, אפס כבר אמרתם.
לא יודעים לקרוא, כבר אמרתי? גם כן.
בכל מקרה, מעולם לא אהדתי הפועל ת"א כדורסל(הספורט הזה פשוט לא מעניין אותי, מתנצל) אבל כן הייתה לי סימפטיה גדולה למועדון כי חלק מחברי ליציע כן אהדו אותה.
אח"כ שנפתחה העמותה הזו שנקראת הפועל אוסישקין עשיתי אפילו כרטיס חבר עמותה בשנה הראשונה, והגעתי לשני משחקים. כי ראיתי בדבר הזה משהו יפה, משהו מדהים, משהו שלא היה פה מעולם בארץ.
אבל לא, לא הצלחתי להתחבר. כנראה מאותה סיבה שמעולם לא התחברתי. את חבורת העמותה לא חידשתי וגם לא הגעתי למשחקים, אבל כן חימם לי את הלב לשמוע שהדבר הזה מצליח וקוצר פירות.
עד היום לא הייתה לי שום בעיה עם הפועל ת"א בכדורסל, השבוע חלק ממנהלי הקבוצה החליטו לעשות צעד נגדי.
אז אם עד היום חימם לי את הלב לשמוע שהם מצליחים, היום כבר לא מחמם לי את הלב. ובאותה נשימה, אני לא אשמח אם הם יכשלו. אבל הם פשוט לא מעניינים אותי.
האם זה פשע? האם בשל כך אני אפס וצריך להיות מורחק מהפורום? זו כבר החלטה שהיא לא שלי.
אם אדון אדמין רואה לנכון להרחיק אותי מפורום אוהדי הפועל ת"א, כי אני לא אוהד את קבוצת הכדורסל שלה, שיהיה לו בכיף.