el dudernio כתב:
לירון צר לי אבל אתה מדבר מבורות.
אף אחד לא רוצה לתקוע שום דבר במחאה נגד ההנלה, גם אני וגם הפועל (אני מניח) תומכים במחאה.
למה לא באו אז במחאות?
א. באו כמה וכמה פעמים, לא מעט העלו את הרעיון של הגרלות למי שרוצה וכן אלאה, רק שאף אחד לא מיישם.
ב. גם כשבאו בתלונות באו מתוך הכרה שזאת ההחלטה שנבחרה ולפחות ככה יש יותר אוהדי הפועל וודאים שיוכלו להגיע,
בדיוק כמו עם ההחלטה לגבי הכדורסל, הבעיה היא שכרגע אנשים החליטו שכל דבר לא מתאים להם, כל דבר צריך לגנות,
כל דבר הוא קונספרציה ומהלך גאוני של טביב בשביל לפגוע בקהל ובשביל לפלג אותנו. נהינו קהל נרדף ופתאטי, וזה התוצאה
שלו, שכל החלטה מובילה לדיונים על איך נדפקנו הפעם. זה לא בגלל המחאה נגד טביב, זה בגלל כל הדברים מסביב,
כגון ההחלטה על החרם ועוד דברים.
ואם משהו נהיה מבחיל וגועל נפש, זה לראות איך כל דבר הופך לעוד כלי ניגוח שלכם במסגרת המחאה במקום להתמקד
בעיקר. מה הקשר של מכירת הכרטיסים וצורתם למחאה נגד טביב אתה מוכן להגיד לי?
אל דוד- אנחנו כנראה לא משדרים על אותו גל.
בוא נשים דברים על דיוקם-
הרעיון של למכור כרטיסים לדרבי דרך חברי עמותה, לא היה רעיון של אלי טביב !
לא היה פה שום ניסיון לפלג את הקהל !
אין פה קונספירציה, זה היה רעיון של אוהד מוכר ומוערך שניסה להניע מהלך חיובי(לדעתו ולדעת אחרים), הבאזז לצערנו היה שלילי, ואלי טביב שלא היה מודע בגלל למהלך הזה, ביטל אותו כי זה נעשה מאחורי הגב שלו !
כמו כן פועלים באדום היה נגד המהלך הזה מההתחלה שלו.
היה פה מקרה של רעיון של אוהד שניסה לעשות מהלך טוב, אחרים חשבו שזה מהלך לא נכון וחלק אחר חשב שזה מהלך נכון.
דברים כאלו קורים, בסופו של דבר כולנו רוצים לטובת הפועל ולטובת הקהל שלה.
הרעיון של למכור כרטיסים ביום שישי זה סתם רעיון שאני כתבתי כאן כמה וכמה פעמים, זה היה בעבר והוכח כדבר חיובי.
הבעיה היא עם המשטרה שלא תמיד מאשרת את עניין זה.
אין שום קשר בין מכירת הכרטיסים לדרבי לבין המחאה נגד טביב.
לא מבין מדוע כתבת זה..
עכשיו אני מקווה שהבנת אותי.
יש פה שני מישורים שאינם קשורים אחד לשני
1. מכירת כרטיסים לדרבי- ואיך ימכרו.
2. מאבקים נגד ההנהלה בלי קשר למכירת הכרטיסים לדרבי.