תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 15:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 17/11
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 14:50 
הפועל כתב:
נקודה מצויינת לירון.
השאלה היא באמת מדוע פגיעה באוהד בגלל מרחק/היעדר מנוי היא לגיטימית לחלוטין בעיני מרבית האוהדים
אבל פגיעה חלקית בלבד בגלל שהוא לא אוהד כדורסל היא לא .

el dudernio כתב:
הפועל אני לא מבין מה השאלה?
הם פשוט התרגלו שבהם לא פוגעים, שלהם מגיע יותר, כשזה למישהו אחר אז יש להם בעיה .

הרי זה ידוע שכל אוהד הפועל יכול לבוא ביום שישי בשעה 8:00 בבוקר לקופות בבלומפילד, מה לא?

אתם יודעים מה מצחיק אותי, שאתם כותבים דברים הזוים ותלושים מהמציאות, ומדוע אני אומר זאת?
כי אני היתי בעד מכירת כרטיסים לחברי עמותה !
ועדיין תקנו אותי אם אני טועה אבל היו כמה משחקים שבהם נאמר שלא יהיה איסוף כרטיסים ביום המשחק, מה אז עשו אלו שגרו רחוק?!
ואם באותו יום בערב שמוכרים כרטיסים בלאן, יש לי עבודה\אירוע ואני לא יכול להיות על המחשב? האם זה בסדר ולגטימי?!
תמיד מישהו ייפגע, השאלה היא איך כמה שפחות אנשים ייפגעו...
מכירה ביום שישי(יום שרובנו לא עובדים), היא לגיטימית, אני לא זוכר שלמשחקים בקרית אליעזר ודרבים לפני שנים, היו פה כל כך הרבה אנשים שהתבכיינו על המכירה הזאת, מדוע עכשיו אתם "בוכים"?
כי קל להגיד "אתם" רוצים סולידריות ובלה בלה בלה...
זה ניהיה מבחיל לגלוש פה ולראות משתמשים שפשוט מחפשים לתקוע גלגלים במאבקים השונים נגד ההנהלה.
גועל נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אסור בהגרלה! מי שרוצה שיבוא וילחם על כרטיס שלא יצא בהגרלה אוהדים שבאים רק למישחקי בית (יש כאלה מלא) או שלא יצא רוב משער 1 או 13 (ואז העידוד יהיה על הפנים). מי שרוצה כרטיס שיבוא לקופות ויעמוד בתור.

מה לעשות שיש אנשים שגרים רחוק מתל אביב ורצים גם לראות את הדרבי?
אנחנו חמישה חברה שבאים כל פעם ממרחק של שעה וחצי נסיעה. אני לא יכול לפנות לי חצי יום רק בשביל לעמוד בקופות. דרך אגב, עומדים איתך בחמש ומעודדים.
הגרלה זה לא כזה רעיון גרוע, מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 14:58 
עומרי קנדה כתב:
שמישהו ילך לבדוק אם טביב לא לקה בליבו אחרי ההפתעה הזאת.
בכל זאת,עוד חצי מיליון יורו לגנוב...

הוא עבד קשה בשביל זה והשקיע המון.

אגב למעוניינים הכותרת היא:

"אראלה מהצ'מפיונס"

זה החומר שצריך להגדיל את המינון שלו בפורום.
הומור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
פואד כתב:
אסור בהגרלה! מי שרוצה שיבוא וילחם על כרטיס שלא יצא בהגרלה אוהדים שבאים רק למישחקי בית (יש כאלה מלא) או שלא יצא רוב משער 1 או 13 (ואז העידוד יהיה על הפנים). מי שרוצה כרטיס שיבוא לקופות ויעמוד בתור.

אנחנו חמישה חברה שבאים כל פעם ממרחק של שעה וחצי נסיעה. אני לא יכול לפנות לי חצי יום רק בשביל לעמוד בקופות. דרך אגב, עומדים איתך בחמש ומעודדים.

גם כן הטיעון הלא הגיוני הזה, הרי כרטיסים לדרבי אי אפשר לאסוף ביום המשחק, אז כל אוהד צריך לנסוע לתל אביב במיוחד בשביל לקחת כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
לירון צר לי אבל אתה מדבר מבורות.
אף אחד לא רוצה לתקוע שום דבר במחאה נגד ההנלה, גם אני וגם הפועל (אני מניח) תומכים במחאה.
למה לא באו אז במחאות?
א. באו כמה וכמה פעמים, לא מעט העלו את הרעיון של הגרלות למי שרוצה וכן אלאה, רק שאף אחד לא מיישם.
ב. גם כשבאו בתלונות באו מתוך הכרה שזאת ההחלטה שנבחרה ולפחות ככה יש יותר אוהדי הפועל וודאים שיוכלו להגיע,
בדיוק כמו עם ההחלטה לגבי הכדורסל, הבעיה היא שכרגע אנשים החליטו שכל דבר לא מתאים להם, כל דבר צריך לגנות,
כל דבר הוא קונספרציה ומהלך גאוני של טביב בשביל לפגוע בקהל ובשביל לפלג אותנו. נהינו קהל נרדף ופתאטי, וזה התוצאה
שלו, שכל החלטה מובילה לדיונים על איך נדפקנו הפעם. זה לא בגלל המחאה נגד טביב, זה בגלל כל הדברים מסביב,
כגון ההחלטה על החרם ועוד דברים.

ואם משהו נהיה מבחיל וגועל נפש, זה לראות איך כל דבר הופך לעוד כלי ניגוח שלכם במסגרת המחאה במקום להתמקד
בעיקר. מה הקשר של מכירת הכרטיסים וצורתם למחאה נגד טביב אתה מוכן להגיד לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 14:59 
red-g כתב:
פואד כתב:

ואני מוכן להעיד על עצמי שבשביל ללכת לדרבי היתי נוסע ביום שישי לעמוד בקופות גם בחיפה ואפילו באילת אם היה צורך לזה !
מי שבאמת רוצה להיות בדרבי הזה "בכל מחיר"(לא כספי), יוכל למצוא את הדרך להגיע לבלומפילד ביום שישי ולעמוד בתור ולקנות כרטיסים.
מניסיון העבר, אני בספק אם ביום חורפי יגיעו יותר מ1,500 איש לעמוד בקופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
בשביל הפרוטוקול - אני תמכתי תומך ואתמוך במחאה נגד טביב ולמען ניהול הגון ושקוף בהפועל, וגם זו הספציפית עכשיו
(אם כי אני מודה תמיכה פסיבית למדי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
ואני באמת לא מבין על מה אתה מתעצבן לירון.
אני מסכים איתך (ואני די בטוח שגם אל דוד) שהייתה חוסר הוגנות די רצינית בכל מה שתיארת.

למעשה - זו בדיוק הנקודה שאנחנו מנסים להבהיר כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:09 
el dudernio כתב:
אף אחד לא רוצה לתקוע שום דבר במחאה נגד ההנלה, גם אני וגם הפועל (אני מניח) תומכים במחאה.
למה לא באו אז במחאות?
א. באו כמה וכמה פעמים, לא מעט העלו את הרעיון של הגרלות למי שרוצה וכן אלאה, רק שאף אחד לא מיישם.
ב. גם כשבאו בתלונות באו מתוך הכרה שזאת ההחלטה שנבחרה ולפחות ככה יש יותר אוהדי הפועל וודאים שיוכלו להגיע,
בדיוק כמו עם ההחלטה לגבי הכדורסל, הבעיה היא שכרגע אנשים החליטו שכל דבר לא מתאים להם, כל דבר צריך לגנות,
כל דבר הוא קונספרציה ומהלך גאוני של טביב בשביל לפגוע בקהל ובשביל לפלג אותנו. נהינו קהל נרדף ופתאטי, וזה התוצאה
שלו, שכל החלטה מובילה לדיונים על איך נדפקנו הפעם. זה לא בגלל המחאה נגד טביב, זה בגלל כל הדברים מסביב,

ואם משהו נהיה מבחיל וגועל נפש, זה לראות איך כל דבר הופך לעוד כלי ניגוח שלכם במסגרת המחאה במקום להתמקד

אל דוד- אנחנו כנראה לא משדרים על אותו גל.
בוא נשים דברים על דיוקם-
הרעיון של למכור כרטיסים לדרבי דרך חברי עמותה, לא היה רעיון של אלי טביב !
לא היה פה שום ניסיון לפלג את הקהל !
אין פה קונספירציה, זה היה רעיון של אוהד מוכר ומוערך שניסה להניע מהלך חיובי(לדעתו ולדעת אחרים), הבאזז לצערנו היה שלילי, ואלי טביב שלא היה מודע בגלל למהלך הזה, ביטל אותו כי זה נעשה מאחורי הגב שלו !
כמו כן פועלים באדום היה נגד המהלך הזה מההתחלה שלו.
היה פה מקרה של רעיון של אוהד שניסה לעשות מהלך טוב, אחרים חשבו שזה מהלך לא נכון וחלק אחר חשב שזה מהלך נכון.
דברים כאלו קורים, בסופו של דבר כולנו רוצים לטובת הפועל ולטובת הקהל שלה.
הרעיון של למכור כרטיסים ביום שישי זה סתם רעיון שאני כתבתי כאן כמה וכמה פעמים, זה היה בעבר והוכח כדבר חיובי.
הבעיה היא עם המשטרה שלא תמיד מאשרת את עניין זה.
אין שום קשר בין מכירת הכרטיסים לדרבי לבין המחאה נגד טביב.
לא מבין מדוע כתבת זה..
עכשיו אני מקווה שהבנת אותי.
יש פה שני מישורים שאינם קשורים אחד לשני
1. מכירת כרטיסים לדרבי- ואיך ימכרו.
2. מאבקים נגד ההנהלה בלי קשר למכירת הכרטיסים לדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:13 
ברגע שיש ביקוש יותר מהיצע אפשר לעשות בשיטת הריפרשים ואפשר לעשות ע"י הגשת בקשה והגרלה. בהגרלה כל מנוי יכול להירשם במשך תקופה מסויימת והוא לא חייב להגיע בדיוק בשעה מסויימת לאינטרנט. בהגרלה אין יתרון למי שיש מחשב או ידיים מהירות יותר. בהגרלה ניתן לוודא שאכן מדובר במנויים, כן חייבים למלא את מספר המנוי. יתרונות של הריפרשים? לא רואה כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:14 
joshsoos כתב:
ברגע שיש ביקוש יותר מהיצע אפשר לעשות בשיטת הריפרשים ואפשר לעשות ע"י הגשת בקשה והגרלה. בהגרלה כל מנוי יכול להירשם במשך תקופה מסויימת והוא לא חייב להגיע בדיוק בשעה מסויימת לאינטרנט. בהגרלה אין יתרון למי שיש מחשב או ידיים מהירות יותר. בהגרלה ניתן לוודא שאכן מדובר במנויים, כן חייבים למלא את מספר המנוי. יתרונות של הריפרשים? לא רואה כאלה.

ואני חושב שהרעיון של ללכת לעמוד בתור עדיף על הגרלה כזאת או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
joshsoos כתב:

ואני חושב שהרעיון של ללכת לעמוד בתור עדיף על הגרלה כזאת או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:16 
אני בשוק, אני בהלם , אני ה-מ-ו-מ-ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
א. סליחה שמחקתי את הודעתי פשוט ראיתי את ההודעות של הפועל והם היו ממצות דיו לעניות דעתי.

ב. מסכים שיש להפריד בין הדברים, אבל את ההפרדה הזאת צריכים לעשות כל הזמן.לא יכול להיות שאם יש משהו שלא מוצא בעיני "מובילי הקהל" אז
הוא נכנס למסגרת המחאה נגד טביב ומה שלא מוצא לא נכנס למחאה נגד טביב.

ג. אני באמת לא מצליח להבין איך אתה רואה מכירת כרטיסים רק לכאלו שיוכלים לבוא ביום שישי בצהרים לבלומפילד כנכונה יותר ממכירת
כרטיסים למנויים באמצעות הגרלה, צר לי אבל זה מעוות, ואת הטענה של פואד על העידוד תחסוך ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

מסכים, וכתבתי דברים ברוח זו בעבר.

ולמרות שאני יכול להגיע לעמוד בתור לכל מקום ובכל שעה,
וכמו שאני מכיר את עצמי כבר שעתיים לפני תחילת המכירה אני בקופות,
ובדרך הזאת מובטחים לי שני כרטיסים לדרבי (על שני מנויים),
ואילו בהגרלה יש סיכוי שלא אשיג אפילו כרטיס אחד,
אבל הסיכוי הזה הוא שווה לכל המנויים שיירשמו וירצו לרכוש כרטיס לדרבי,
וזה מה שחשוב מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:33 
לעמוד שעות בתור(שכולנו יודעים שתור אצלנו זה באלגאן לא מאורגן...)זה לא חכם בלשון המעטה.
הגרלה היא הפיתרון הכי פחות גרוע.
לא אידאלי,אבל לפחות לכל מינוי יש סיכוי שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:36 
el dudernio כתב:
א. סליחה שמחקתי את הודעתי פשוט ראיתי את ההודעות של הפועל והם היו ממצות דיו לעניות דעתי.

ב. מסכים שיש להפריד בין הדברים, אבל את ההפרדה הזאת צריכים לעשות כל הזמן.לא יכול להיות שאם יש משהו שלא מוצא בעיני "מובילי הקהל" אז
הוא נכנס למסגרת המחאה נגד טביב ומה שלא מוצא לא נכנס למחאה נגד טביב.

ג. אני באמת לא מצליח להבין איך אתה רואה מכירת כרטיסים רק לכאלו שיוכלים לבוא ביום שישי בצהרים לבלומפילד כנכונה יותר ממכירת
כרטיסים למנויים באמצעות הגרלה, צר לי אבל זה מעוות, ואת הטענה של פואד על העידוד תחסוך ממני.

אני גם מסכים איתך שצריך להפריד בין הדברים, לצערי הרב יש כאלו שלא יודעים להפריד וחושבים שכל דבר טביב עושה, וכל רעיון כזה או אחר של ההנהלה זה במטרה לדפוק ולגרום לפילוג באוהדים. לכן אני לא הסכמתי לקריאה של הנהלה זונה בעניין אופן מכירת הכרטיסים דרך חברי העמותה, אני חשבתי שזה רעיון נכון, ובלי קשר גם אם הרעיון לדעת אחרים היה רעיון לא נכון, אין זה קשור בכלל למאבק נגד ההנהלה !!

אחסוך ממך את עניין העידוד- מכירת כרטיסים ביום שישי(יום שרובנו לא עובדים), לדעתי נכון יותר ממכירה באינטרנט ו\או הגרלה מכמה סיבות:
1. האוהדים שבאמת חשוב להם להיות בדרבים, והם מוכנים לשלם כל מחיר(לא כספי), יגיעו גם בגשם (כמו שהגיעו לפני שנתיים למשחק מול עכו בנ.עילית שבוטל) בשביל לקנות כרטיס לדרבי.
2. מכירה באינטרנט יכולה לגרום לכך שאוהדים שעד כה היו בכל המשחקים של הפועל גם בבית וגם בחוץ יפסידו את הדרבי, בעוד אוהד שלא מגיע למשחקי חוץ התמזל מזלו והצליח לקנות כרטיס.
3. זה הרע במיעוטו במסגרת האפשרויות שעומדות.
4. זה היה כך בעבר ולא היה כזה בוז שלילי לעניין הזה.
5. מה שעובד במכירת כרטיסים לקרית אליעזר יכול גם לעבוד בדרבי(ואף עבד בעבר)
6. בהרבה מקומות בעולם זה נהוג, מדוע פה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:41 
zakibp כתב:
לעמוד שעות בתור(שכולנו יודעים שתור אצלנו זה באלגאן לא מאורגן...)זה לא חכם בלשון המעטה.

:LOL2:
באלגן ולא מאורגן?
כמה פעמים עמדת בתור למכירת כרטיסים לדרבים ולחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:45 
איגייבור נחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:46 
לירון האדום כתב:
zakibp כתב:

באלגן ולא מאורגן?

לא פעם ולא פעמיים...
ותאמין לי בתור אחד שהולך גם בבית וגם בחוץ וגם בחוץ לארץ :) ...
אני מעדיף את ההגרלה
קוראים לזה שיוויון הזדמנויות
להבדיל מהרבה אנשים פה,אני לא חושב שמגיע לי יותר מכל אוהד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
בשבת הזאת אין משחק, ואיזה מנוי שמתחייב על כ-20 משחקים שרובם בבלומפילד בשבת לא יכול להגיע לבלומפילד בשבת?
וג'ושסוס, לגבי הטיעון של אלה שצריכים להגיע מרחוק, נזכרתי שבכלל אי אפשר לאסוף כרטיסים ביום המשחק, ולכן ממילא כל אחד חייב להגיע לתל-אביב במיוחד בשביל לקחת כרטיס, אז מכירה פיזית במקום וירטואלית לא תגרום לעוד נסיעה ארוכה. אם כבר ההפך, היא תקל על הבאים מרחוק, משום שהם יוכלו להגיע ביום שבת, במקום ביום חול שבו לאן פתוח.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 17 נובמבר 2011, 15:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:48 
zakibp כתב:
לירון האדום כתב:
zakibp כתב:

באלגן ולא מאורגן?

לא פעם ולא פעמיים...
ותאמין לי בתור אחד שהולך גם בבית וגם בחוץ וגם בחוץ לארץ :) ...
אני מעדיף את ההגרלה
קוראים לזה שיוויון הזדמנויות
להבדיל מהרבה אנשים פה,אני לא חושב שמגיע לי יותר מכל אוהד
אחר.

זה כבר נושא אחר.
התור יכול להיות מסודר, אם רק תיהיה שם משטרה וסדר.
אם המשטרה יודעת לאבטח הפגנות היא יכולה גם לאבטח תור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:52 
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:
למה לא באו אז במחאות?

אל דוד- אנחנו כנראה לא משדרים על אותו גל.
בוא נשים דברים על דיוקם-
הרעיון של למכור כרטיסים לדרבי דרך חברי עמותה, לא היה רעיון של אלי טביב !
לא היה פה שום ניסיון לפלג את הקהל !
אין פה קונספירציה, זה היה רעיון של אוהד מוכר ומוערך שניסה להניע מהלך חיובי(לדעתו ולדעת אחרים), הבאזז לצערנו היה שלילי, ואלי טביב שלא היה מודע בגלל למהלך הזה, ביטל אותו כי זה נעשה מאחורי הגב שלו !
כמו כן פועלים באדום היה נגד המהלך הזה מההתחלה שלו.
היה פה מקרה של רעיון של אוהד שניסה לעשות מהלך טוב, אחרים חשבו שזה מהלך לא נכון וחלק אחר חשב שזה מהלך נכון.
דברים כאלו קורים, בסופו של דבר כולנו רוצים לטובת הפועל ולטובת הקהל שלה.
הרעיון של למכור כרטיסים ביום שישי זה סתם רעיון שאני כתבתי כאן כמה וכמה פעמים, זה היה בעבר והוכח כדבר חיובי.
הבעיה היא עם המשטרה שלא תמיד מאשרת את עניין זה.
אין שום קשר בין מכירת הכרטיסים לדרבי לבין המחאה נגד טביב.
לא מבין מדוע כתבת זה..
עכשיו אני מקווה שהבנת אותי.
יש פה שני מישורים שאינם קשורים אחד לשני
1. מכירת כרטיסים לדרבי- ואיך ימכרו.
2. מאבקים נגד ההנהלה בלי קשר למכירת הכרטיסים לדרבי.

בטח שקשור לטביב... אם אוהד אחד הולך על דעת עצמו עם מישהו בהנהלה (במקרה הזה זה ניר ענבר) וסוגר שהכרטיסים לדרבי יעברו לחברי עמותה בכדורסל...זה לא ניראה לך חלק מהניהול הכושל של טביב? אם לא היה על זה כל כך הרבה רעש זה גם היה עובר, בגלל שהיה רעש טביב ראה את זה וקפץ להיות המושיע, תיהיה בטוח שטביב לא שמע את זה מענבר אלה מהתקשורת. ואני עדיין מחכה לכסף שענבר הבטיח שיחזירו ליושבי שער 5 על שני המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:05 
יובל כתב:
בשבת הזאת אין משחק, ואיזה מנוי שמתחייב על כ-20 משחקים שרובם בבלומפילד בשבת לא יכול להגיע לבלומפילד בשבת?
וג'ושסוס, לגבי הטיעון של אלה שצריכים להגיע מרחוק, נזכרתי שבכלל אי אפשר לאסוף כרטיסים ביום המשחק, ולכן ממילא כל אחד חייב להגיע לתל-אביב במיוחד בשביל לקחת כרטיס, אז מכירה פיזית במקום וירטואלית לא תגרום לעוד נסיעה ארוכה. אם כבר ההפך, היא תקל על הבאים מרחוק, משום שהם יוכלו להגיע ביום שבת, במקום ביום חול שבו לאן פתוח.

מי אמר שאי אפשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:08 
אתם מנסים להסביר פה למה שוויון הזדמנויות זה הפתרון הראוי. אבל זה לא.
הפתרון הראוי וההגיוני מבין שלושת האופציות של הגרלה/מכירה בקופות/מכירה בלאן הוא שמי שיותר חשוב לו יטרח ויתאמץ בשביל זה.
בטח כשיש מספיק זמן מראש לפני המכירה. ולכן מכירה בקופות היא העדיפה. אלו שבאמת חשוב להם להגיע יגיעו מוקדם ויקנו את הכרטיסים.
אלו שפחות חשוב להם לא יתאמצו כל כך. בשנה שעברה חבר טוב שלי, מנוי לשער 5 כבר 20 שנה לא הצליח לקנות דרך לאן, ולעומת זאת,
חבר אחר שלי שעשה מנוי שנה ראשונה, והאמת שלא הגיע באותה שנה ליותר משלושה משחקים הצליח לקנות באינטרנט למרות שגם הדרבי
לא כזה עניין אותו.
מה גם שהגרלה באינטרנט תגרום לספסרות גדולה, כי גם אנשים שלא חשוב להם להגיע לדרבי כל כך אבל זכו בהגרלה- ישמחו לספסר על הכרטיס
במחיר גבוה ולהחזיר חצי מעלות המנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
המכירה צריכה להיות בקופות בשישי הבא .
ככה יש לאנשים זמן להתכונן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:13 
ומי שנורא חשוב לו ולא יכול להגיע? עלה בדעתכם שיש כאלה אנשים? לא אחד, לא שניים, אלא מאות? המשפט הזה ש"מי שחשוב לו באמת מגיע" הוא יהיר, ואתם מדברים מהפוזיציה האנוכית שלכם.
הפתרון הראוי באמת הוא מסד אוהדים ממוחשב, עם נתונים לגבי הגעה למשחקי חוץ ועדיפות למי שהולך לכמה שיותר כאלה עם תאריכי מכירה מסודרים. הפתרון הראוי המצוי הוא הגרלה, ששווה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
איגייבור נחת.

מאיפה אתה יודע?

http://www.one.co.il/Article/190509.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4149541,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:15 
או בחייך, אז בוא נתחיל למדוד מאמץ. מי שבא מחדרה והוא רווק מתאמף יותר או פחות ממי שגר בגדרה ויש לו ילד?
ואם יש פקקים זה נחשב לאקסטרה מאמץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:17 
joshsoos כתב:
ומי שנורא חשוב לו ולא יכול להגיע? עלה בדעתכם שיש כאלה אנשים? לא אחד, לא שניים, אלא מאות? המשפט הזה ש"מי שחשוב לו באמת מגיע" הוא יהיר, ואתם מדברים מהפוזיציה האנוכית שלכם.
הפתרון הראוי באמת הוא מסד אוהדים ממוחשב, עם נתונים לגבי הגעה למשחקי חוץ ועדיפות למי שהולך לכמה שיותר כאלה עם תאריכי מכירה מסודרים. הפתרון הראוי המצוי הוא הגרלה, ששווה לכולם.

מי שלא יכול להגיע יכול לדאוג שמישהו אחר יגיע במקומו, בטח כשיש שבוע מראש להתכונן.
שום פתרון הוא לא מושלם, כל פתרון במצב הנוכחי הוא בעייתי. זה הפתרון היחיד שיבטיח שמי שמספיק חשוב לו גם יגיע.
לאפשר הגרלה זה פתרון גרוע עבור הרבה יותר אוהדים ופתרון שמעודד ספסרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: