תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בקשה מאוהדי הכדורסל שלא מגיעים לדרבי
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ואני רק אציין שנמוך הסיכוי שמישהו עשה חברות לעמותה מתוך מחשבה שזה יאפשר לו לספסר משהו בכדורגל, למעשה אפסי.
הסיכוי לעומת זאת שמישהו עשה מנוי לכדורגל מתוך מטרה לספסר בו ובזכויות שהוא נותן בהמשך (כמו עדיפות לכרטיסים למשחקים, שזה משהו שניתן מדי פעם) הוא יותר גבוה

הסיכוי הזה (שמישהו יעשה חברות מתוך שיקולים של קניית כרטיסים) יגדל באלפי אחוזים ברגע שחברות בעמותה תקנה זכויות יתר ברכישת כרטיסים.
אל תתפלא אם עשרים המצטרפים הבאים לעמותה יהיו הספסרים הקבועים של בלומפילד (חוץ ממסינג, הכוונה).
כשאתה הופך את החברות בעמותה ממשהו אידאולוגי\מבוסס אהדה לכוח צרכני, אלה התוצאות ההכרחיות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הפועל כתב:
ואני רק אציין שנמוך הסיכוי שמישהו עשה חברות לעמותה מתוך מחשבה שזה יאפשר לו לספסר משהו בכדורגל, למעשה אפסי.
הסיכוי לעומת זאת שמישהו עשה מנוי לכדורגל מתוך מטרה לספסר בו ובזכויות שהוא נותן בהמשך (כמו עדיפות לכרטיסים למשחקים, שזה משהו שניתן מדי פעם) הוא יותר גבוה

הסיכוי הזה (שמישהו יעשה חברות מתוך שיקולים של קניית כרטיסים) יגדל באלפי אחוזים ברגע שחברות בעמותה תקנה זכויות יתר ברכישת כרטיסים.
אל תתפלא אם עשרים המצטרפים הבאים לעמותה יהיו הספסרים הקבועים של בלומפילד (חוץ ממסינג, הכוונה).
כשאתה הופך את החברות בעמותה ממשהו אידאולוגי\מבוסס אהדה לכוח צרכני, אלה התוצאות ההכרחיות.

יתכן בהחלט. אבל באותה מידה הם יכולים כבר כיום לקנות מנוי/לנצל את קשריהם/סתם לרפרש ולעמוד בתור כמו כולם.
אם במקום זה מה שיוצא בדרך זה שהם נאלצים לתת 300 שקל להפועל אוסישקין - יש דברים יותר גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
מה שנכון נכון. יש דברים יותר גרועים. (בלי ציניות)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
שמוליקיפוד כתב:
מדובר באותה הנהלה שהחליפה לשחקני נוער את הגופיות לצבע כתום.
כי שיחקו שם אוהדי מכבי שהצבע האדום הפריע להם.

לא מצפה מהם לכלום.

אתה אפס מאופס.

עשה טובה מדובר כנראה בפולני מהסוג הנמוך ביותר שיודע רק להתלונן על מה שלא היה טוב
הוא שכח שאותה הנהלה הקשיבה לרחשי הקהל וחזרה בה מהסיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
מכיוון שכנראה שאני האוהד היחידי שעונה על הקריטריון של פותח האשכול,הייתי מוסר את הכרטיס שלי בכיף.
לדעתי עשו עלינו סוג של ספין. אם הכדורגל באמת היו רוצים לסייע לכדורסל הם היו עושים מנוי משולב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
מכיוון שכנראה שאני האוהד היחידי שעונה על הקריטריון של פותח האשכול,הייתי מוסר את הכרטיס שלי בכיף.
לדעתי עשו עלינו סוג של ספין. אם הכדורגל באמת היו רוצים לסייע לכדורסל הם היו עושים מנוי משולב.

אתה לא היחיד. ממש לא.

וכרטיסי חבר נמסרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:

אני מסכים עם המשפט המודגש.
אני גם יודע כעובדה שאתה לא היחיד שעונה לתיאור שתיארתי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
דובראש כתב:

אתה לא היחיד. ממש לא.

וכרטיסי חבר נמסרו .

איזה כרטיסי חבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
דובראש כתב:

אני מסכים עם המשפט המודגש.
אני גם יודע כעובדה שאתה לא היחיד שעונה לתיאור שתיארתי.

הניסיון להסיט את האשמה מהנהלת הכדורסל לכדורגל רק כדי שתתאים לתמונה בראש שהנהלת הכדורסל היא פסגת הטוהר והתמימות, והנהלת הכדורגל מורכבת מחלאות שרק מנסות לפגוע באוהדי הקבוצה, בזמן שכל הידיעות מצביעות על ההפך המוחלט, הוא פתטי.
אוהד שחשב על הרעיון פנה להנהלת הכדורסל, ואז בתמיכתה הציע את הרעיון לניר ענבר שהסכים לרעיון בתמימות. כשטביב שמע על המהלך הוא ביטל אותו, ובצדק. האחריות הבלעדית כאן על המהלך הדוחה הוא של הנהלת הכדורסל, שפעלה במכוון ומתוך מחשבה מראש, וזה שטביב (כלב שונא הפועל, שגרוע אלפי מונים מהנהלת הכדורסל) היה בסדר בסיפור הזה, הוא לגנות ההנהלה ולא לזכותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:

דובראש, מנוי משולב לא יצליח אלא אם תהיה הנחה לעומת מחיר שני המנויים הרגיל והמלא.
ואם כך יהיה הדבר מדובר כמובן בפגיעה בשני ציבורים חשובים, הלא הם מנויי הכדורגל שאינם אוהדי הכדורסל, ומנויי הכדורסל שאינם אוהדי הכדורגל. שניהם יאלצו לרכוש מנוי במחיר מלא, בעוד חבריהם ליציע (שכן אוהדים את שתי הקבוצות ושילמו עד לזמן הוצאת המנוי המשולב מחיר מלא) יקבלו צ'ופר בגלל אהדתם לקבוצה מענף אחר בכלל.
דווקא ממך הייתי מצפה להבין את הבעייתיות שבהצעה שכזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
דובראש כתב:

דובראש, מנוי משולב לא יצליח אלא אם תהיה הנחה לעומת מחיר שני המנויים הרגיל והמלא.
ואם כך יהיה הדבר מדובר כמובן בפגיעה בשני ציבורים חשובים, הלא הם מנויי הכדורגל שאינם אוהדי הכדורסל, ומנויי הכדורסל שאינם אוהדי הכדורגל. שניהם יאלצו לרכוש מנוי במחיר מלא, בעוד חבריהם ליציע (שכן אוהדים את שתי הקבוצות ושילמו עד לזמן הוצאת המנוי המשולב מחיר מלא) יקבלו צ'ופר בגלל אהדתם לקבוצה מענף אחר בכלל.
דווקא ממך הייתי מצפה להבין את הבעייתיות שבהצעה שכזאת.

איפה הפגיעה פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל אתה מפליא אותי?
למה אני שאני אוהד כדורסל יוכל לקנות מנויי ב 700 שקל לכדורגל בעוד אתה שאינך אוהד כדורסל תוכל לקנות מנויי ב 800?
למה יש את האפליה הזאת? אם הקבוצה יכולה לרשות לעצמה למכור מנוים ב 700 שקל שתמכור אותם במחיר הזה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 11:54 
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

הסיכוי הזה (שמישהו יעשה חברות מתוך שיקולים של קניית כרטיסים) יגדל באלפי אחוזים ברגע שחברות בעמותה תקנה זכויות יתר לרכישת כרטיסים.

אפשר להתמודד עם זה בקלות, וגם במקרה הזה כבר חשבנו על זה.
כל כרטיס שנקנה על ידי חבר עמותה היה נרשם מספרו ליד שם חבר העמותה. ברגע שהכרטיסים היו מגיעים לספסרים יכלנו בדיוק לדעת
מי הם אותם חברי העמותה שמספסרים בכרטיסים ולמנוע מהם הטבה כזו בעתיד למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
יובל אתה מפליא אותי?
למה אני שאני אוהד כדורסל יוכל לקנות מנויי ב 700 שקל לכדורגל בעוד אתה שאינך אוהד כדורסל תוכל לקנות מנויי ב 800?
למה יש את האפליה הזאת? אם הקבוצה יכולה לרשות לעצמה למכור מנוים ב 700 שקל שתמכור אותם במחיר הזה לכולם.

לצורך העניין מנוי משולב יעלה מאה שקל פחות משני המנויים בנפרד. המאה שקל האלה יכולים להחשב סוג של תרומה של מועדון הכדורגל למועדון הכדורסל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
יובל אתה מפליא אותי?

לצורך העניין מנוי משולב יעלה מאה שקל פחות משני המנויים בנפרד. המאה שקל האלה יכולים להחשב סוג של תרומה של מועדון הכדורגל למועדון הכדורסל.

ומדוע לצורך העניין שמנויי הכדורגל שאינם אוהדי הכדורסל יסכימו לתרום ולסבסד את מחלקת הכדורסל, ע"י תשלום 100 ש"ח נוספים בדמי המנוי שלהם?

ראוי לציין שזה גם פותח פתח לספסור ע"י מנויי כדורסל שאינם אוהדי כדורגל (ולהפך), ויקנו מנוי מוזל לכדורגל רק ע"מ להעביר אותו הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא הסברתם איפה הפגיעה. ברעיון שהוצע, הסיכוי של כל מנוי שאינו חבר עמותה להשיג כרטיס קטן מ-25% ל-5%. ברעיון שאתם באופן מגוחך מנסים להשוות, מצבם של המנויים שאינם רוצים לעשות מנוי לכדורסל. השיפור במצבם של אלה שרוצים לעשות מנוי משותף הוא לא הבעיה, לא מפריע לאף אחד ולא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
בוודאי שזה מעניין. לצורך העניין מדוע שדובראש שאינו אוהד הכדורגל יהיה מוכן לשלם עוד 100 ש"ח למנוי לכדורסל כעונש על כך שאינו מעוניין במנוי לכדורגל?
למעשה הוא מסבסד את מנויי הכדורסל שרוצים גם במנוי לכדורגל, ומקבל עונש של 100 ש"ח מקבוצתו האהובה על כך שבחר לא לאהוד ולקנות מנוי למחלקת הכדורגל.
וגרוע מכך, הוא מסבסד את הספסרים שינצלו את ההזדמנות כדי לקנות מנוי כפול, ולמכור את המנויים המוזלים ברווח למנויי אחת המחלקות שאינם מעוניינים במנוי הכפול.
לא נשמע לי הוגן במיוחד על הסיפור

(אני מדגיש שמדובר בדובראש המטאפורי כמובן. המשתמש דובראש האמיתי - גם השחקן אני מאמין! - היה שמח לעשות את כל הנ"ל. הוא טיפוס די בסדר דווקא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתור התחלה, לעניות דעתי ההבל הוא בין 40 ל 50 אחוז, לאלו שרוצים לקנות כרטיס לדרבי.
בנוסף לכך הם בכל מקרה לא נפגעים, הרי גם כשדובר ב 40 אחוז וגם כשדובר ב 50 אחוז, הם ידעו שיש סיכוי שהם לא יהיו במשחק,
וכך גם כשמדובר ב 5 ו 25 לדעתך), כלומר הם לא נפגעו כי מראש הסבירות שהם יהיו במשחק היתה פחותה מחצי.
לעומת זאת בתרחיש ההשוואתי מדובר על פגיעה ודאית של 100 שקל. כלומר קנית מנויי לכדורגל ב 100 שקל יותר מחבר שלך שקנה
גם מנויי לכדורסל. אולי מבחינתך זה לא כסף, אבל אם אפשר למכור את המנויי ב 100 שקל פחות אני ממש ישמח אם יעשו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
זה שמישהו אחר משלם פחות ממני לא אומר שאני נפגע, מאיפה אתם מביאים את הלוגיקה הזאת. ואוהד לא קונה מנוי על סמך המקורות שאותם הוא מממן, הם לא רלוונטיים. זה שהנהלת הכדורגל תחליט לסבסד למנויי הכדורגל רכישת מנוי לכדורסל, זו החלטה לגיטימית. למה שמישהו יהיה אכפת אם הוא מסבסד לאוהד אחר מנוי לכדורסל כל עוד הוא לא נפגע?

וברור שדובראש לא היה נפגע. אבל מעניין איך הוא או purvis short היו מגיבים אם בדרבי חוץ הבא שייערך בכדורסל, יימכרו כרטיסים ליציע של הפועל רק למנויים מהכדורגל.

אל דודרניו, זה שאתה אומר שהוא לא נפגע כי הסיכוי היה נמוך מחצי זה באמת בדיחה. אם הסיכוי היה קטן מ-49.9% ל-0.1% גם היית אומר שהוא לא היה נפגע? ואם הסיכוי היה קטן מ-50.1% ל-49.9% הוא כן היה נפגע? ולמה דווקא חצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
זה שמישהו אחר משלם פחות ממני לא אומר שאני נפגע, מאיפה אתם מביאים את הלוגיקה הזאת. ואוהד לא קונה מנוי על סמך המקורות שאותם הוא מממן, הם לא רלוונטיים. זה שהנהלת הכדורגל תחליט לסבסד למנויי הכדורגל רכישת מנוי לכדורסל, זו החלטה לגיטימית. למה שמישהו יהיה אכפת אם הוא מסבסד לאוהד אחר מנוי לכדורסל כל עוד הוא לא נפגע?

וברור שדובראש לא היה נפגע. אבל מעניין איך הוא או purvis short היו מגיבים אם בדרבי חוץ הבא שייערך בכדורסל, יימכרו כרטיסים ליציע של הפועל רק למנויים מהכדורגל.

אל דודרניו, זה שאתה אומר שהוא לא נפגע כי הסיכוי היה נמוך מחצי זה באמת בדיחה. אם הסיכוי היה קטן מ-49.9% ל-0.1% גם היית אומר שהוא לא היה נפגע? ואם הסיכוי היה קטן מ-50.1% ל-49.9% הוא כן היה נפגע? ולמה דווקא חצי?

ההקבלה שלך לא מדוייקת כי ההצעה לא התייחסה למנויי הכדורסל, אלא לחברי העמותה בכדורסל.
אם אתה רוצה לתת דוגמא שהיא הקבלה יותר מתאימה, אתה יכול לתת מצב דמיוני שבו קבוצת הכדורגל מנוהלת ע"י עמותת אוהדים שמשלמים דמי חבר, ואז הם מקבלים קדימות ברכישת הכרטיסים על פני אוהדי הכדורסל שאינם חברי עמותת הכדורגל.
וכמובן שיש להוסיף שבמצב הדמיוני הזה מועדון הכדורסל במצב כלכלי טוב ועמותת הכדורגל בגרעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
יובל כתב:

ההקבלה שלך לא מדוייקת כי ההצעה לא התייחסה למנויי הכדורסל, אלא לחברי העמותה בכדורסל.
אם אתה רוצה לתת דוגמא שהיא הקבלה יותר מתאימה, אתה יכול לתת מצב דמיוני שבו קבוצת הכדורגל מנוהלת ע"י עמותת אוהדים שמשלמים דמי חבר, ואז הם מקבלים קדימות ברכישת הכרטיסים על פני אוהדי הכדורסל שאינם חברי עמותת הכדורגל.
וכמובן שיש להוסיף שבמצב הדמיוני הזה מועדון הכדורסל במצב כלכלי טוב ועמותת הכדורגל בגרעון.

ההבדל בין מנויים לחברי עמותה הוא זניח. לא מבין את ההבדל בין ההקבלה שאני עשיתי להקבלה שאתה עשית. אם אתה רוצה, אפשר להקביל את זה למצב שבו יש חברות במועדון הכדורגל.
נו, בסדר, נגיד שעמותת הכדורגל תהיה בגרעון. איך אתה חושב שהם ירגישו, אחרי שיאמרו להם שבגלל שהם לא אוהדים של הכדורגל הם אוהדים פחות טובים של הכדורסל, ולכן הם לא יכולים לקנות כרטיס למשחק למרות ש-99% מהקונים יהיו פחות מסורים לקבוצת הכדורסל מהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

תשמע, אני לא יודע איך אתה מתנהל בתחומים אחרים בחיים. אני אישית - כשמישהו משלם פחות ממני עבור אותו דבר, אני מרגיש שאני נפגע. דובראש שלנו גם נפגע.
חברו ליציע המשתמש ברגר, המחזיק מנויים לשתי המחלקות הרוויח - הוא קיבל הנחה במנוי לכדורסל של 100 ש"ח. דובראש לא קיבל.
גרוע מכך - אני, בנכלוליותי כי רבה, שקונה רק מנוי לכדורגל (אני המטאפורי כמובן) החלטתי לנצל את המצב, ניצלתי את ההטבה וקניתי מנוי משולב. ובכך עשית עיסקה מדהימה:
1. ראשית כל נהניתי מהנחה של 100 ש"ח למנוי לכדורגל לעומת חברי ליציע בלומפילד
2. מכרתי את המנוי לכדורסל בתוספת 50 ש"ח למשתמש הנלוז purvis short שהוא בכלל אוהד כ"ס בכדורגל. הוא הרוויח כי קנה מנוי בהנחה של 50 ש"ח לכדורסל. אני הרווחתי 50 ש"ח.

לסיכום -
א. אני הרווחתי 100 ש"ח הנחה על מנוי הכדורגל שלי ו-50 ש"ח נטו לכיס על מכירת מנוי מוזל מהמחיר המלא לכדורסל
ב. ברגר קיבל הנחה של 100 ש"ח למנוי הכדורסל ו100 ש"ח למנוי הכדורגל, שהיה קונה בכל מקרה
ג. פרביס קנה מנוי מוזל ב50 ש"ח לכדורסל
ד. דובראש שילם מחיר מלא למנוי כדורסל. כמו תמיד
תשמע, לא יודע מה לאמר לך. אני במקום דובראש - הייתי מרגיש שקצת דפקו אותי בכל העסק הזה.

ולשאלתך, למה שלמישהו יהיה אכפת אם הנהלת הכדורגל תחליט לסבסד מנויים לכדורסל - יש הרבה אנשים שייפגעו.
זאת כבר לא השערה או דיון פילוסופי - אני יודע את זה, כי כשהנהלת הכדורגל החליטה למכור חלק מהכרטיסים למשחק אחד לחברי עמותת הכדורסל בלבד (אפילו לא במחיר מוזל) קם קול זעקה די רציני על אפלייה של אוהדי כדורסל+כדורגל לעומת אוהדי הכדורגל שאינם אוהדי הכדורסל.
דא עקא כי כאשר תיתן הטבה לבעלי מנוי, גם אז אותו ציבור רחב ייפגע מהאפליה במחירי המנוי.

אני לא חולק עליך שזו הצעה לגיטימית. אני בסה"כ מנסה להראות לך שהיא לא פחות לגיטימית מנושא חלוקת הכרטיסים לדרבי שהיה עכשיו.

ולשאלתך השניה - מה שהלעית זה לא מצב מקביל מאחר במקרה האמיתי רק חלק מהכרטיסים הוצעו לאוהדי הכדורסל.
בכל מקרה צריך לשאול את דובראש ופרביס מה היו עושים בעולם המקביל (כדורסל חזק, כדורגל חלש, חברי עמותת כדורגל וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
יובל,
הנהלת הפועל מקבלת הקצבה של X כרטיסים והיא היחידה שמחליטה כיצד לנהוג בהם. לכן, כל טענות לגבי העניין הזה יכולות להיות מופנות אך ורק להנהלת הכדורגל. גם אם גוף כלשהו שקיבל ממנה חלק מהכרטיסים עשה טעות או פעל בזדון, היא זה שאיפשרה את המצב הזה מראש.
אם לא היית כל כך פרנואיד ואדיש למחלקת הכדורסל, היית מבין שהם ניסו להועיל לחברי העמותה שלהם וגם לעזור לדאוג שהכרטיסים יגיעו לאוהדי הפועל ותו לא. אף אחד לא הצמיד לניר ענבר אקדח לראש והכריח אותו לעשות את זה (נכון?...).

אין פה ממה להיפגע, אף אחד לא חייב לך כלום ואף אחד לא פועל במטרה ישירה לפגוע בך. אם ההנהלה של הכדורגל היתה מחליטה לשמור לעצמה את כל הכרטיסים זו עדיין היתה זכותה המלאה. אם הם מחליטים להעביר את כל הכרטיסים ל"לאן"/דיסקונט/צער בעלי חיים זו זכותם המלאה. כל שיטת מכירה שתיבחר תוריד את סיכוייהם של אוהדים מסויימים ותעלה את סיכוייהם של אוהדים אחרים. מה שבטוח הכי פחות הוגן הוא מכירה באינטרנט.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
אגב הפתרון לכל הפלונטר הפילסופי המרתק הזה (שחושף הרבה צביעויות נסתרות בקרב אוהדי הפועל) הוא מאד פשוט -
להבין שזה לא סוף העולם שחלק מהאוהדים יקבלו "הטבה" קטנה על פני אוהדים אחרים, בוודאי כשמדובר בציבור אוהדים כמו זה של כדורגל+כדורסל שדי ברור שהוא בהכללה ציבור אוהדי הפועל מסור ופנאטי למדי.
אני בטוח למשל שפרביס ודובראש היו מוכנים באופן חד פעמי לספוג "הפסד" קטן, מאחר ורבים בקהילה שלהם היו מאד מאד נהנים מזה שמשהו יקר לליבם כמו המחלקה השניה החלשה זוכה לחיזוק.

להיות חלק מקהילה (כמו קהילת אוהדי הפועל כדורגל לצורך העניין) זה לא רק להיות מבסוט שמחלקים בגדים למסכנים, ולתת 10 שקל למכיני שלטים כשמתאים לך.
זה אומר גם שאתה מוכן שלא תמיד הכל יעבוד לטובתך, אלא גם לציבורים אחרים בקהילה שלך, אפילו אם אתה לא בהכרח מרוויח מזה, ואולי אפילו פעם בכמה זמן מפסיד מזה קצת (רחמנא ליצלן).
ופה בעצם כל הסיפור. כשזה מתאים לאנשים, אז מכירה למנויים בלבד, וביום שישי בבוקר בבלומפילד, ודרך ארגונים, ועם שמירת כרטיסים למקורבים למיניהם, ומנויים בחינם לצדקה ושאר המצאות זה בסדר (או לפחות לא נורא). אבל כשמבקשים מהם לגלות קצת אמפתיה למשהו שמאד חשוב להרבה אנשים בקהילה שלהם, ע"ח פגיעה קלה (אם בכלל) בהם, כאן כבר קמה זעקה אדירה.
וואלה מה אני אגיד לך, לא שעתם היפה של אוהדי הפועל. חבל.

וחוץ מזה צריך עמותת אוהדים ושיטת ניקוד מסודרת למכירת כרטיסים בכדורגל. אבל זה כבר סיפור אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 17:53 
הפועל
על שנאת חינם חרב הבית
וכאן לצערי התגלתה האמת המרה- אין שום סולידריות בין האוהדים אלא רק שנאת חינם וצרות עין
העיקר שכולם מדברים גבוהה גבוהה על מותר אוהדי הפועל מקהלי אוהדים אחרים.
בפועל לעניות דעתי התגלינו כגרועים מהם ובעיקר כמפולגים ללא תקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
יובל,
הנהלת הפועל מקבלת הקצבה של X כרטיסים והיא היחידה שמחליטה כיצד לנהוג בהם. לכן, כל טענות לגבי העניין הזה יכולות להיות מופנות אך ורק להנהלת הכדורגל. גם אם גוף כלשהו שקיבל ממנה חלק מהכרטיסים עשה טעות או פעל בזדון, היא זה שאיפשרה את המצב הזה מראש.
אם לא היית כל כך פרנואיד ואדיש למחלקת הכדורסל, היית מבין שהם ניסו להועיל לחברי העמותה שלהם וגם לעזור לדאוג שהכרטיסים יגיעו לאוהדי הפועל ותו לא. אף אחד לא הצמיד לניר ענבר אקדח לראש והכריח אותו לעשות את זה (נכון?...).

אין פה ממה להיפגע, אף אחד לא חייב לך כלום ואף אחד לא פועל במטרה ישירה לפגוע בך. אם ההנהלה של הכדורגל היתה מחליטה לשמור לעצמה את כל הכרטיסים זו עדיין היתה זכותה המלאה. אם הם מחליטים להעביר את כל הכרטיסים ל"לאן"/דיסקונט/צער בעלי חיים זו זכותם המלאה. כל שיטת מכירה שתיבחר תוריד את סיכוייהם של אוהדים מסויימים ותעלה את סיכוייהם של אוהדים אחרים. מה שבטוח הכי פחות הוגן הוא מכירה באינטרנט.

למה אתה חושב שאני אדיש למחלקת הכדורסל? אני אוהד של הפועל ת"א כדורסל, רק שהיא נמצאת אצלי במקום השני. ולמהלך הזה אין שום השפעה למידת האהדה שלי כלפי הפועל כדורסל, מפני שאני אוהד קבוצה ולא פרוייקט.
העובדות שאתה מציג הן חלקיות ומטעות. אם הנהלת הכדורסל ביקשה, חלק מהכרטיסים, ניר ענבר הסכים לכך מתוך תמימות וחוסר הכרה של המצב ושל השלכות המהלך, ובסופו של דבר הנהלת הכדורגל הגיעה למסקנה שמהלך הזה מוטעה בעוד שהנהלת הכדורסל עדיין חושבת שמהלך הזה הוא נכון, אז הנהלת הכדורסל אשמה. הנהלת הכדורסל רצתה לעזור לקבוצה ולדאוג שהכרטיסים יגיעו לאוהדי הפועל מסוימים - לא לאוהדי הפועל באשר הם.
הפגיעה שלי היא לא נפשית, ממש לא אכפת שיש שהנהלת הכדורסל או אוהדים מסוימים חושבים שאלה שאוהדים גם את הכדורסל הם אוהדים יותר טובים. הפגיעה של היא בסיכוי להשיג כרטיס לדרבי.
ושוב, אם זה לא היה ברור, אם הנהלת הכדורגל הייתה מבצעת מהלך כזה היא הייתה גרועה בהרבה מהנהלת הכדורסל (בקטע הזה. באופן כללי ברור לי שאין גרוע יותר מהנהלת הכדורגל), אבל העובדה היא שניר ענבר הסכים בתמימות להצעה, ובסופו של דבר ההחלטה שהתקבלה ע"י הנהלת הכדורגל היא ההחלטה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אגב הפתרון לכל הפלונטר הפילסופי המרתק הזה (שחושף הרבה צביעויות נסתרות בקרב אוהדי הפועל) הוא מאד פשוט -
להבין שזה לא סוף העולם שחלק מהאוהדים יקבלו "הטבה" קטנה על פני אוהדים אחרים, בוודאי כשמדובר בציבור אוהדים כמו זה של כדורגל+כדורסל שדי ברור שהוא בהכללה ציבור אוהדי הפועל מסור ופנאטי למדי.
אני בטוח למשל שפרביס ודובראש היו מוכנים באופן חד פעמי לספוג "הפסד" קטן, מאחר ורבים בקהילה שלהם היו מאד מאד נהנים מזה שמשהו יקר לליבם כמו המחלקה השניה החלשה זוכה לחיזוק.

להיות חלק מקהילה (כמו קהילת אוהדי הפועל כדורגל לצורך העניין) זה לא רק להיות מבסוט שמחלקים בגדים למסכנים, ולתת 10 שקל למכיני שלטים כשמתאים לך.
זה אומר גם שאתה מוכן שלא תמיד הכל יעבוד לטובתך, אלא גם לציבורים אחרים בקהילה שלך, אפילו אם אתה לא בהכרח מרוויח מזה, ואולי אפילו פעם בכמה זמן מפסיד מזה קצת (רחמנא ליצלן).
ופה בעצם כל הסיפור. כשזה מתאים לאנשים, אז מכירה למנויים בלבד, וביום שישי בבוקר בבלומפילד, ודרך ארגונים, ועם שמירת כרטיסים למקורבים למיניהם, ומנויים בחינם לצדקה ושאר המצאות זה בסדר (או לפחות לא נורא). אבל כשמבקשים מהם לגלות קצת אמפתיה למשהו שמאד חשוב להרבה אנשים בקהילה שלהם, ע"ח פגיעה קלה (אם בכלל) בהם, כאן כבר קמה זעקה אדירה.
וואלה מה אני אגיד לך, לא שעתם היפה של אוהדי הפועל. חבל.

וחוץ מזה צריך עמותת אוהדים ושיטת ניקוד מסודרת למכירת כרטיסים בכדורגל. אבל זה כבר סיפור אחר

מצטער, אבל אתה דמגוג. ההטבה היחידה שאוהדים צריכים לקבל צריכה להתבסס על מסירותם לקבוצת הכדורגל, כלומר כמות המשחקים שהם הולכים ואם אין בידי ההנהלה את הנתון הזה אז להסתפק במנויים. הטיעון שמי שעושה חברות בעבורה הוא אוהד מסור ממני לקבוצת הכדורגל הוא שקר מקומם. באותה מידה אני יכול לטעון שמי שעושה חברות בעמותה הוא אוהד לא מסור סוג ב' של קבוצת הכדורגל כי אם הוא היה יכול לשים 300 שקל על חברות בעמותה בטח זה בגלל שהוא לא השקיע 1500 שקל במשחקי החוץ של קבוצת הכדורגל.
אתה לא מצליח להבין שיש ציבור שמגיע לו, וזה לא ציבור חברי העמותה שאתה חושב שמגיע לו רק מאינטרסים אישיים. הציבור היחיד שמגיע לו הוא הציבור שמגלה הכי הרבה מסירות לקבוצת הכדורגל, ואלה האנשים שהולכים להכי הרבה משחקים. כשאין מידע מלא אז צריך להסתפק במידע חלקי שהוא המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
יובל, לא באמת קראת מה שכתבתי.
לא טענתי שמי שעושה מנוי כדורגל+חברות עמותה הוא אוהד מסור יותר ממישהו, ולכן ראוי יותר לכרטיס.
מה שאני מנסה להסביר פה (לא בהצלחה כנראה) זה שזה לא תלוש מהמציאות לקחת בחשבון שיקולים נוספים בחלוקת הכרטיסים, ולשהיות חלק מקהילה זה להבין שחלק מהשיקולים האלה לגיטימיים.
שהשיקולים האלו בהחלט יכולים "לדפוק" (אני מבין שאין ברירה אלא להשתמש בטרמינולוגיה הזאת) חלק מהאוהדים, או לא להיות הכי הוגנים בעולם כלפיהם. וזה בסדר (עד גבול מסויים).
ושמה שמפריע לי פה זה שיש שיקולים שאנשים מוכנים לקבל, ויש שיקולים (כמו עזרה זמנית למחלקת הכדורסל החלשה) שהם לא מוכנים לקבל ודווקא אותם רואים כעוול נורא, מסיבה לא ברורה, אפילו שהם הרבה יותר הגיוניים מאחרים שכן התקבעו.

מדד המסירות על פי מנויים הוא לא תלוש לדעתך וזה המדד הנכון.
לדעת רבים אחרים שלא קנו מנוי מסיבות שונות ומשונות הוא לא הגיוני, ואתה דופק אותם מאד, והם לא פחות "מסורים" ולא פחות "אוהדים" ממך. פה בפורום אפילו יש כמה כאלה.
לא רק זה, אלא שהמדד שלך מעודד כל מיני ספסרים לקנות מנויים ולעשות אחרי זה כסף טוב על כרטיסים שנמכרים למנויים בלבד (גם סתם אוהדים מן השורה עושים את זה כמובן).
אין מדד אמיתי למדוד "מסירות" לקבוצת הכדורגל. יש רק מדדים שרירותיים גרועים יותר וגרועים פחות. המדד שאתה רוצה אולי גרוע פחות במידה מסויימת (לדעתך) ממכירה בהגרלה לציבור הרחב. אבל הוא עדיין גרוע למדי. רוצה מדד מסירות? תלך רק לפיו. אבל אתה לא עושה את זה

וזה מה שמוזר בעיניי,שאתה מסרב להיכר בכך פשוט שאפשר להכניס שיקולים נוספים במכירת הכרטיסים, אפילו שלמעשה גם אתה עושה את זה. הרי למה דווקא המקרה הזה עורר סערה שלא פרצה במקרים אחרים-
לא המכירה לחברי אולטראס.
לא החלוקה/מכירה למקורבים.
לא המכירה לדיסקונט.
תרשה לי לנחש שאם היו מחליטים למכור 300 כרטיסים רק לחיילים קרביים גם זה לא היה מעורר סערה (אפילו שהם לא בעלי מנוי מסורים ואוהדי הפועל אדוקים, לפי המדד שנתת).
(אני בכל זאת אזכיר שוב - מכירה למנויים. דופק כמה אנשים לפחות)
כל אלו הם עיוותים שהתקבלו (או היו מתקבלים) ע"י הקהילה הרחבה של אוהדי הפועל (וגם על ידיך כמובן) בשקט יחסי או מוחלט. רק המכירה לחברי העמותה עוררה כזאת תחושת קיפוח וסערה ותחושת עלבון של בעלי "סניוריטי" ו"מסירות" שהדבר מיד בוטל.
מה המסקנה שלך מכל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
בכל העולם המדד היחיד למסירות לקבוצה הוא מספר המשחקים שאליהם אוהד מגיע. זה שאתה ועוד כמה חושבים שמדדים אחרים הם לגיטימים, ועושים את זה מתוך אינטרס אישי (שהוא הגברת הסיכוי לזכות בכרטיס לדרבי, ועזרה כספית לעמותת הכדורסל) לא אומר שצריך להתייחס אליהם כלגיטימים. אם שמישהו מעז להציע שמי שחבר עמותה צריך לקבל קדימות על פניי, זה מרתיח ומקומם.
אני לא רואה במנוי בלבד כתנאי מספיק פתרון לטווח הרחוק אלא לדרבי הזה, ולכן הטענה שלך שהרעיון שלי מעודד ספסרות בטלה. אמרתי שלטווח הרחוק צריך להקים מאגר נתונים של אוהדים שבו אוהד יוכל לקבל נקודה על כל משחק שהוא מגיע אליו, ומי שיש לו הכי הרבה נקודות יקבל קדימות בקניית כרטיסים.
אין לי בעיה שאחרים יקבלו עדיפות על פניי, כשמגיע להם. אני אוהד של הפועל גם בכדורסל, אבל אוהד מהמעגל השני או השלישי. אין לי בעיה שאוהדים מסורים ממני יקבלו קדימות בכל משחק שאליו יש ביקוש גבוה, ולמשחקים האלה אני לא אוכל להגיע. אני מבין שלהם מגיע יותר ממני. אם אני אהיה באנגליה וארצה ללכת למשחק לחצי גמר ליגת האלופות כשארסנל משחקים, אני אקבל בהבנה שיש עשרות אלפי חברי מועדון שתהיה להם זכות לקנות כרטיס לפניי כי אני אוהד כורסה ולהם מגיע יותר.
בקשר לרעות החולות האחרות שציינת, אין לי בעיה להתייחס. המכירה לחברי האולטראס תמיד נעשית בהסתרה, ובגלל זה אין מחאה לצערי. אם לפני המכירה למשחק נגד חיפה לפני שנה וחצי ההנהלה הייתה מפרסמת שהאולטראס קיבל את כל 300 כרטיסי הנוער, אני מאמין שהיו מוחים לא פחות. לגבי הבעיות האחרות, ההבדל (חוץ מההסתרה, כמו במקרה של האולטראס, לעומת הפרסום של ההקצאה לחברי העמותה קיבל) הוא שמדובר באינטרסים של ההנהלה שאין סיכוי להילחם נגדם, לעומת המקרה הנוכחי, שבו ההנהלה (או ניר ענבר) חשב בתמימותו שהמהלך הזה הוא לטובת האוהדים ושהם יראו אותו בחיוב, ולכן רוב האוהדים דאגו להבהיר שלא כך הדבר כדי שההחלטה תיהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
אין סיכוי להילחם נגד כל המקרים האלו כי משום מה לאף אחד לא אכפת מהם, לא כי הם לא ראויים לכך ויותר צודקים - למעשה זאת בדיוק הנקודה שלי!

אני אישית סבור שמעקב עם נקודות אחרי הגעה למשחקים וכו' זה פתרון בסיסי מעולה, וציינתי אותו פה בעצמי.
אבל אני שוב אומר - אי אפשר להתעלם מכך שמותר לשלב גם שיקולים אחרים, בטח באופן חד פעמי. כולם יודעים את זה, גם בעולם. גם אני יודע את זה. וכן - גם אתה יודע את זה.
זה לגיטימי להחליט שחיילים קרביים זכאים להידחף בתור (ואף אחד לא היה פוצה פה נגד זה בגלל שום טיעוני מסירות ושום קשקוש!!),
זה לגיטימי לתת מנויים חינם או בזול לילדים תמורת פעילות קהילתית,
יש עוד הרבה דברים לגיטימיים, שנתפסים כלגיטימיים שלא עוזרים לחלק מהקהל, ולמעשה באים על חשבון חלק מהאוהדים שנאלץ "לסבסד" את הרצון לעזור לחלק מסויים בקהל ולקדם מטרות שאינן קשורות ישירות למועדון והקשר שלהן ל"מסירות" ו"מי יותר אוהד" מעט (או מאד) קלוש.
הן סתם קשורות לכך שמדובר בקהילה, ושלפעמים בקהילה מקריבים טיפה בשביל שאחרים יהיו הרבה יותר מאושרים.

משום מה במקרה הנדון, זה מאד מפריע לאנשים. במקרים אחרים, אמיתיים ורבים אחרים שניתן לחשוב עליהם, זה לא.
ואני עדיין לא מצליח להבין למה. ובכל מקרה יובל, אתה מאשים אותנו באינטרס אישי, אפילו שלנו "אישית" לא יוצא מזה כלום חוץ מזה שהקבוצה שלנו נהיית יותר חזקה, בעוד שלכל המתנגדים דווקא באופן ברור כן יוצא - יש להם יותר סיכוי להשיג כרטיס לדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: