תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנויי 4-5 יוכלו להיכנס למשחק בר"ג
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:50 
פישונט כתב:
ראצ'ו כתב:
shuky כתב:
לא הבנתי נכון, כל בעל מנוי,לא משנה לאיזה שער,מחוייב לחתום על האמנה אחרת הוא לא יוכל להכנס למשחק?
או שזה מיועד רק לשערי 4-5?

אני אעשה לכם סדר:
כל בעל מנוי לשערים 4-5 שירצה להכנס למשחק יצטרך להגיע במהלך שבוע הבא למשרד הכרטיסים "לאן" ולחתום על האמנה, ואז יחד עם הצגת
המנוי הוא יוכל לקנות כרטיס ב-2 שקלים למשחק לשער 1 באיצטדיון רמת גן (ומי שירצה לקבל גם כרטיס חינם לילד עד גיל 13 יקבל לשער 4).
כל בעל מנוי לשאר השערים, יוכל להגיע במהלך השבוע למשרד הכרטיסים "לאן", ותמורת חתימה על האמנה והצגת המנוי הוא יקבל כרטיס נוסף
לילד עד גיל 13 בחינם וכרטיס עבורו (עם ניקוב המנוי) לשער 4 באיצטדיון רמת גן.
כל בעל מנוי מלבד שערים 4-5 שלא ירצה לחתום על האמנה יוכל להכנס לאיצטדיון רמת גן לפי חלוקת היציעים שנקבעה.
לא תהיינה דיילות שיסתובבו עם האמנה ולא יהיה הפנינג סביב הנושא ביום המשחק.
אולטראס הפועל הודיע כבר כי הוא יחרים את המשחק בגלל החלטת ההנהלה מלפני שלושה שבועות, וכמו שאני מכיר את האולטראס אין שום
סיכוי (ובצדק) שהם ישנו את ההחלטה שלהם בנושא, בטח כשהתנאי הוא חתימה על האמנה המגוחכת.

ומילה שלי: עושה רושם שהנהלת הפועל תל אביב היא כמו הפלסטינאים בימי יאסר ערפאת- לא מחמיצה הזדמנות להחמיץ הזדמנות, וחבל.

גם אוהדי שאר היציעים ייאלצו לחתום על האמנה על מנת לקבל את הכרטיס שלהם.
כל מילה מהמשפט האחרון שלך...

לא נכון. הם צריכים לחתום על האמנה רק כדי לקבל כרטיס נוסף עבור ילד עד גיל 13. אם הם לא חותמים הם נכנסים כרגיל אבל לא יקבלו את הכרטיס חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:52 
ותודה לבן כספית ועמנואל רוזן שימשיכו להיות מאוחדים בהעלאת רף העידוד לגבהים חדשים ומופת לעידוד יצירתי, אנרגיה מתפרצת מהיציע, נאמנות והתמדה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:53 
Red or Dead כתב:
ותודה לבן כספית ועמנואל רוזן שימשיכו להיות מאוחדים בהעלאת רף העידוד לגבהים חדשים ומופת לעידוד יצירתי, אנרגיה מתפרצת מהיציע, נאמנות והתמדה.

הם אולי לא יותר טובים ממך אבל לא פחות. מישהו רוצה לפתוח בית דין לכשרות אוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:55 
moshiko כתב:
Red or Dead כתב:

כן אני. הייתי דן אותך למוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
Red or Dead כתב:

נראה שחברים שלך הם אלה שפתחו אחד, לא? מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:57 
אמרתי שהם פחות טובים ממני?
רק אומר שהם פתטים והאמנה שהם חיברו מגוחכת. כן, בן כספית מלהיט אנרגיה מתפרצת מהיציע :LAGUH!:

ד"א, איפה מודדים כמה אנטי מכבי אני?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יש מישהו שמוכן לממן פה תביעה נגד ההנהלה? אני מביא 2-3 אוהדים ערבים שלנו שלא יכולים לקבל כרטיס בחינם כי הם לא יכולים לחתום על אמנה גזענית שרשום בה "הנשמה היהודית הקולקטיבית". יש פה באמנה אפליה על רקע גזעני.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 13 נובמבר 2011, 19:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
Red or Dead כתב:

זה בדיוק מה שהם עושים עם המסמך המביך הזה שנקרה אמנה :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 19:59 
L. Suarez כתב:
moshiko כתב:
Red or Dead כתב:

זה בדיוק מה שהם עושים עם המסמך המביך הזה שנקרה אמנה :LOMASHOO:

אשכרה..... והמושיקובוט הזה בא בטענות לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
לא יודע?
נו באמת,מבחינתי אתה אינטיליגנט.
לא בא לי לחתום עליה,לא בזין שלי לחתום עליה.
אני רק 99.76% אנטי מכבי,לא 101% SO ?
נראה לך הגיוני האפליה המבזה על רקע חתימה על האמנה?
נו תתאמץ קצת בלחשוב .
לא הרסני,רק משפיל מבזה ואידיוטי.

אם אתה רוצה לפתוח שוב דיון על האמנה, זה קצת מוזר. אבל אני אגיב בקצרה- רוב הדברים שכתובים שם מוסכמים על הרוב המוחלט של אוהדי הפועל, והבעיה היחידה היא במי שכתב אותה. אם בראש הדף היה סמל של אולטראס (ובקלות זה יכול להיות מניפסט של האולטראס), אף אחר לא היה אומר מילה.
אבל גם אם היא מטופשת, ומפגרת, ומוזרה מאוד מאוד, אפשר לחתום עליה גם בלי לחשוב שאתה עבד מצרי. יאללה, תחתום בשם בדוי, תקבל כרטיס, ותקלל את טביב מבפנים, ביחד עם לתמוך בקבוצה במשחק האחרון לפני הדרבי.

פואד כתב:
יש מישהו שמוכן לממן פה תביעה נגד ההנהלה? אני מביא 2-3 אוהדים ערבים שלנו שלא יכולים לקבל כרטיס בחינם כי הם לא יכולים לחתום על אמנה גזענית שרשום בה "הנשמה היהודית הקולקטיבית". יש פה באמנה אפליה על רקע גזעני.

זה פשוט עצוב לי. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:02 
בשביל מה לחתום? בשביל שטביב יתרבב שחתמו על האמנה הזאת 6 אלף אוהדים?!
כולנו צריכים להיות מאוחדים נגד ההנהלה וזה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
לא בא, על מה 2 שקל?!

מתנת האוהדים לחתונת חברת ההנהלה, ליהי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:05 
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
לא יודע?
נו באמת,מבחינתי אתה אינטיליגנט.
לא בא לי לחתום עליה,לא בזין שלי לחתום עליה.
אני רק 99.76% אנטי מכבי,לא 101% SO ?
נראה לך הגיוני האפליה המבזה על רקע חתימה על האמנה?
נו תתאמץ קצת בלחשוב .
לא הרסני,רק משפיל מבזה ואידיוטי.

אם אתה רוצה לפתוח שוב דיון על האמנה, זה קצת מוזר. אבל אני אגיב בקצרה- רוב הדברים שכתובים שם מוסכמים על הרוב המוחלט של אוהדי הפועל, והבעיה היחידה היא במי שכתב אותה. אם בראש הדף היה סמל של אולטראס (ובקלות זה יכול להיות מניפסט של האולטראס), אף אחר לא היה אומר מילה.
אבל גם אם היא מטופשת, ומפגרת, ומוזרה מאוד מאוד, אפשר לחתום עליה גם בלי לחשוב שאתה עבד מצרי. יאללה, תחתום בשם בדוי, תקבל כרטיס, ותקלל את טביב מבפנים, ביחד עם לתמוך בקבוצה במשחק האחרון לפני הדרבי.

פואד כתב:

זה פשוט עצוב לי. מאוד.

מה בדיוק עצוב? שזה נכון אולי? עצוב לי שאתה חושב שערבי יבוא ויחתום על כזה דבר.... לו אין זהות? אין דת? לו לא מגיע כרטיס חינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:

זה פשוט עצוב לי. מאוד.

מה בדיוק עצוב? שזה נכון אולי? עצוב לי שאתה חושב שערבי יבוא ויחתום על כזה דבר.... לו אין זהות? אין דת? לו לא מגיע כרטיס חינם?

אתה פשוט אטום שאין לתאר.
בשבילך, אני אחזור על הנקודה-
הפגיעה היא ב"נשמה היהודית", כי היהודים הם אלה שנפגעו בשואה.
הכוונה היא לא שיש להתחשב רק ביהודים ובשאר לא. אלא שבהקשר של השואה, יש להתחשב באלה שנפגעו ממנה- משמע יהודים.
זהו, זה הדבר האחרון שאגיד בנושא. בהצלחה להמשיך ולטעון את זה תחת כל עץ רענן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:13 
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:

זה פשוט עצוב לי. מאוד.

אתה פשוט אטום שאין לתאר.
הכוונה היא לא שיש להתחשב רק ביהודים ובשאר לא. אלא שבהקשר של השואה, יש להתחשב באלה שנפגעו ממנה- משמע יהודים.

אתה ממש פתוח בדעותייך... מבטיח לך שתגיד עוד הרבה בנושא ואם לא... אני אשמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:

זה פשוט עצוב לי. מאוד.

אתה פשוט אטום שאין לתאר.

אתה ממש פתוח בדעותייך... מבטיח לך שתגיד עוד הרבה בנושא ואם לא... אני אשמח.

אתה מבקר את הפתיחות שלי?
זזת מילימטר בעקשנות שלך שההסעיף הזה גזעני?
בכל מקרה, שמח שאני אוכל לשמח אותך. עשית לי תיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:

זה פשוט עצוב לי. מאוד.

אתה פשוט אטום שאין לתאר.

דבר ראשון, זה שהיהודים הם אלה שנפגעו בשואה לא נכון. א', כי שואה זו מילה כללית. ב', כי גם ב-"שואת היהודים" נפגעו לא מעט עמים אחרים, ביניהם לא מעט מוסלמים.
דבר שני, זה לא משנה את העובדה שאנשים מוסלמים שאוהדים את הפועל והורחקו בעקבות ענישה קולקטיבית, לא יוכלו לקבל את המגיע להם רק משום שהכניסו אפלייה עדתית וגזענית לאמנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד,אין לי בעיה להתדיין איתך ולהתנצח,אך הפעם תסלח לי,אני פשוט לא מסוגל.
אם אתה לא רואה פסול בחתימה על אמנה מסויימת,אז באמת אין לי מה לאמר.

תגיד אדום נחמד:
אם ביבי היה דורש ממך לחתום על אמנה שאתה מתחייב לשיר כל ערב את התקווה ולחנך את ילדיך שירושלים תישאר מאוחרת לנצח,ומי שיחתום יקבל משכורת ללא מס בכל חודש ומי שלא יחתום ימשיך לקבל מסים ?
מה היית אומר?
יאללה תחתום בתור איזה מושיקו או יוסק'ה ותקבל הנחה ממסים,מה איכפת לך....
ככה היית מגיב?

ואני לא תושב 4-5 ולא אחתום ולא אכנס למשחק אם תהיה הקרנה כמו במשחק מול ראשון.
ואתמוך בקבוצה , תמיד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ונשאיר אותו צרוב לנצח במקומו הראוי: הנשמה היהודית הקולקטיבית.

יאללה עפתם על עצמכם עם הקטע הוונאבי גזעני כאילו אין דברים אחרים לבקר בקשר לאמנה המטופשת הזאת.

למתקשים, או לאלה שנהנים לשחק אותה:
נטען באמנה שיש להשאיר את זיכרון השואה במקומו הראוי-שהוא בנשמה היהודית הקולקטיבית. כן, זה תקף גם לערבים. תירגעו כבר נודניקים. הרסתם את הלגיטימציה של ההתנגדות לאמנה הזאת בגלל ההתייחסות לסעיף המטופש הזה, שרק מראה שאתם לוקים בקשיים בהבנת הנקרא. אף אחד לא אמר שלערבים מותר להשתמש בזיכרון הזה בציניות (קרי ריסוס וקריאות נאצה) ואף אחד לא אמר שעמים אחרים לא נפגעו בשואה. ומה זה משנה בכלל? אם היה כתוב במקום 'יהודית' 'אנושית', אז הייתם חותמים על המסמך הזה?

אוהד שיש לו מספיק בושה כדי לחתום את שמו האמיתי על האמנה הזאת מתבקש להודיע. איכס איכס איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:47 
אני קניתי לפני שלוש שניים צעיף 100% אנטי מכבי , אם לא משדרגים לי את הצעיף ל 101% אני לא חותם !
ושיתבעו אותי איגוד האנטי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

תגיד אדום נחמד:
אם ביבי היה דורש ממך לחתום על אמנה שאתה מתחייב לשיר כל ערב את התקווה ולחנך את ילדיך שירושלים תישאר מאוחרת לנצח,ומי שיחתום יקבל משכורת ללא מס בכל חודש ומי שלא יחתום ימשיך לקבל מסים ?
מה היית אומר?
ככה היית מגיב?

ואתמוך בקבוצה , תמיד.

אני שמח שהתחרטת, והמשכת את הדיון.
בוא אני אשאל אותך שאלה אחרת
אם מנהיג שמאל (לבחירתך) היה כותב אמנה ובה אתה מתחייב לעזור תמיד לשכבות החלשות, להלחם בגזענות, ולעזור לזקנות לחצות את הכביש, גם היה מפריע לך כל כך לחתום?

ולנושא, אני שוב אומר שהבעיה היחידה באמנה היא מי שכתב אותה. מה שכתוב שם תקף לרוב המוחלט של אוהדי הפועל, גם אלה שלא מקיימים אותה (ולא באים למשחקי חוץ למשל).
בנוסף, אף אחד לא מחייב אותך לחתום עליה. מי שלא נענש יכול לבוא למשחק בלי לחתום ואף אחד לא יגיד לו כלום.
שערים 4-5 לעומת זאת נענשו, בצדק או שלא (לדעתי שלא), ובשביל לבוא למשחק כל שעליהם לעשות זה לחתום על אמנה שאין מאחוריה כלום ושום דבר.
אתה מפספס את הנקודה. האמנה טפשית, אני מסכים. מיותרת, ובעיקר יוצרת מצב וין-וין לטביב. אז בואו נהייה חכמים ונבחר באופציה שמועילה לנו- גם לחתום ולהמנע מעליהום תקשורתי, וגם להכנס למשחק ולעזור לקבוצה להתכונן לדרבי.
אבל כמו בכל דבר בחיים, יש גם מינוס, והמינוס הוא הודאה בהפסד בקרב האחרון עם טביב, ועזיבת האגו העצום שגדל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
מחמם את הלב לראות את התגובות פה-
http://www.facebook.com/HapoelTelAvivFC ... 5188760498

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
בהערת אגב, המשפט "נשאיר אותו צרוב לנצח במקומו הראוי: הנשמה היהודית הקולקטיבית" מסמל יפה מאוד את כל העיוות ביחס כלפי השואה במדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:

תגיד אדום נחמד:
מה היית אומר?
ככה היית מגיב?

ואתמוך בקבוצה , תמיד.

אני שמח שהתחרטת, והמשכת את הדיון.
בוא אני אשאל אותך שאלה אחרת
אם מנהיג שמאל (לבחירתך) היה כותב אמנה ובה אתה מתחייב לעזור תמיד לשכבות החלשות, להלחם בגזענות, ולעזור לזקנות לחצות את הכביש, גם היה מפריע לך כל כך לחתום?

ולנושא, אני שוב אומר שהבעיה היחידה באמנה היא מי שכתב אותה. מה שכתוב שם תקף לרוב המוחלט של אוהדי הפועל, גם אלה שלא מקיימים אותה (ולא באים למשחקי חוץ למשל).
בנוסף, אף אחד לא מחייב אותך לחתום עליה. מי שלא נענש יכול לבוא למשחק בלי לחתום ואף אחד לא יגיד לו כלום.
שערים 4-5 לעומת זאת נענשו, בצדק או שלא (לדעתי שלא), ובשביל לבוא למשחק כל שעליהם לעשות זה לחתום על אמנה שאין מאחוריה כלום ושום דבר.
אתה מפספס את הנקודה. האמנה טפשית, אני מסכים. מיותרת, ובעיקר יוצרת מצב וין-וין לטביב. אז בואו נהייה חכמים ונבחר באופציה שמועילה לנו- גם לחתום ולהמנע מעליהום תקשורתי, וגם להכנס למשחק ולעזור לקבוצה להתכונן לדרבי.
אבל כמו בכל דבר בחיים, יש גם מינוס, והמינוס הוא הודאה בהפסד בקרב האחרון עם טביב, ועזיבת האגו העצום שגדל פה.

אתה מדבר על התוכן ואני על העקרון.
לא הייתי חותם על אמנה כלשהיא מקנה לי זכות יתר לעומת אלו שלא חותמים,במיוחד אם אני רואה אותם בתור אחים שלי,קאפיש?

אם האמנה שמאלנית והיתה מקנה לי זכויות יתר אל מול אחיי הימניים או הערבים לא הייתי חותם.
האמנה שטביבי ושליחיו כתבו נותנת זכויות יתר לחברים שלי אוהדי הפועל שיחתנו ואלו שלא לא יזכו באותן זכויות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
מחמם את הלב לראות את התגובות פה-
http://www.facebook.com/HapoelTelAvivFC ... 5188760498

טוב מאוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אתה מדבר על התוכן ואני על העקרון.
לא הייתי חותם על אמנה כלשהיא מקנה לי זכות יתר לעומת אלו שלא חותמים,במיוחד אם אני רואה אותם בתור אחים שלי,קאפיש?

אם האמנה שמאלנית והיתה מקנה לי זכויות יתר אל מול אחיי הימניים או הערבים לא הייתי חותם.
האמנה שטביבי ושליחיו כתבו נותנת זכויות יתר לחברים שלי אוהדי הפועל שיחתנו ואלו שלא לא יזכו באותן זכויות.

אתה יודע, כשאתה לוחץ "i agree" אתה מקבל את הזכות להשתמש בגרסה העדכנית של אקרובט רידר.

בכל אופן, תתפלא, אני דווקא יכול להבין את הענין הזה של זכויות יתר, או לפחות מה בזה מפריע לך. קצת קשה לי כרגע לנסח את עצמי בשביל תגובה ראויה. מצטער. אולי מישהו יכול לעזור לי, אני משוכנע שאני לא לבד בגישה הזו (ללא עזרת מושיקובוט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 21:01 
קודם כל לא מחייבים אף אחד לחתום על האמנה. כל אחד יעשה שיקול דעתו האם מוכן לחתום או לא מוכן לחתום.
דבר שני: איפה כל נפגעי סגירת שער 4-5? הגשתם תביעה לבית הדין לתביעות קטנות? הדרך המהירה והזולה (לא צריך עו"ד) כדי למחות נגד פגיעה בזכויותיכם. גם כעת הדרך סלולה לתביעה (התניה לקבלת כרטיס כניסה).
ולגבי הבידול בנושא הזכור השואה:
אכן השואה במלחמת העולם השניה היתה מכוונת בעיקרה נגד יהודים. בדרך חסלו מגזרים אחרים: צוענים, הומוסקסואלים, קומוניסטים, נכים. ההזכור במסמך כספית-רוזן מתייחס לאבסורד שנוצר כאשר בני העם היהודי מאחלים לבני עמם מה שהנאצים עשו לאותו העם. אם תרצו: סכסוך בתוך המשפחה.
אני מבין למה ערבי ישראלי לא מוכן לשיר את התקווה, אני לא רואה באמנה מכשול דומה. אוהד ערבי ואוהד יהודי של הפועל ת"א יחתמו או לא יחתמו אם מזדהמים או לא עם המסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
קודם כל לא מחייבים אף אחד לחתום על האמנה. כל אחד יעשה שיקול דעתו האם מוכן לחתום או לא מוכן לחתום.
דבר שני: איפה כל נפגעי סגירת שער 4-5? הגשתם תביעה לבית הדין לתביעות קטנות? הדרך המהירה והזולה (לא צריך עו"ד) כדי למחות נגד פגיעה בזכויותיכם. גם כעת הדרך סלולה לתביעה (התניה לקבלת כרטיס כניסה).
ולגבי הבידול בנושא הזכור השואה:
אכן השואה במלחמת העולם השניה היתה מכוונת בעיקרה נגד יהודים. בדרך חסלו מגזרים אחרים: צוענים, הומוסקסואלים, קומוניסטים, נכים. ההזכור במסמך כספית-רוזן מתייחס לאבסורד שנוצר כאשר בני העם היהודי מאחלים לבני עמם מה שהנאצים עשו לאותו העם. אם תרצו: סכסוך בתוך המשפחה.
אני מבין למה ערבי ישראלי לא מוכן לשיר את התקווה, אני לא רואה באמנה מכשול דומה. אוהד ערבי ואוהד יהודי של הפועל ת"א יחתמו או לא יחתמו אם מזדהמים או לא עם המסרים.

מה עם לחתום על אמנת שקיפות שהסעיף המרכזי בה יאמר:
לא ישא טרול דברים בשם אחרים הן אם עשה זאת בשכר או אם עשה זאת מטימטום/חסכים בילדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2011, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
אז מושיקו נחלץ לעזרתך ולא כל כך ענה לטענותיי,כצפוי.

מאחורי המנוי לפי מה שידוע לי אתה מקבל את האפשרות שיום יבוא ותיפגע ולא תוכל לצפות במשחק שלמעשה שילמת עליו :
ההתאחדות מוגנת הרמטית מתביעות מסוג אלו,חכם שכמותך.

ולא מחייבים לחתום זה נכון,אך מי שחותם יהנה מזכויות יתר לעומת זה שלא חותם.
נראה לך הגיוני ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: