פאביו כתב:
אדום נחמד,אין לי בעיה להתדיין איתך ולהתנצח,אך הפעם תסלח לי,אני פשוט לא מסוגל.
אם אתה לא רואה פסול בחתימה על אמנה מסויימת,אז באמת אין לי מה לאמר.
תגיד אדום נחמד:
אם ביבי היה דורש ממך לחתום על אמנה שאתה מתחייב לשיר כל ערב את התקווה ולחנך את ילדיך שירושלים תישאר מאוחרת לנצח,ומי שיחתום יקבל משכורת ללא מס בכל חודש ומי שלא יחתום ימשיך לקבל מסים ?
מה היית אומר?
יאללה תחתום בתור איזה מושיקו או יוסק'ה ותקבל הנחה ממסים,מה איכפת לך....
ככה היית מגיב?
ואני לא תושב 4-5 ולא אחתום ולא אכנס למשחק אם תהיה הקרנה כמו במשחק מול ראשון.
ואתמוך בקבוצה , תמיד.
אני שמח שהתחרטת, והמשכת את הדיון.
בוא אני אשאל אותך שאלה אחרת
אם מנהיג שמאל (לבחירתך) היה כותב אמנה ובה אתה מתחייב לעזור תמיד לשכבות החלשות, להלחם בגזענות, ולעזור לזקנות לחצות את הכביש, גם היה מפריע לך כל כך לחתום?
ולנושא, אני שוב אומר שהבעיה היחידה באמנה היא מי שכתב אותה. מה שכתוב שם תקף לרוב המוחלט של אוהדי הפועל, גם אלה שלא מקיימים אותה (ולא באים למשחקי חוץ למשל).
בנוסף, אף אחד לא מחייב אותך לחתום עליה. מי שלא נענש יכול לבוא למשחק בלי לחתום ואף אחד לא יגיד לו כלום.
שערים 4-5 לעומת זאת נענשו, בצדק או שלא (לדעתי שלא), ובשביל לבוא למשחק כל שעליהם לעשות זה לחתום על אמנה שאין מאחוריה כלום ושום דבר.
אתה מפספס את הנקודה. האמנה טפשית, אני מסכים. מיותרת, ובעיקר יוצרת מצב וין-וין לטביב. אז בואו נהייה חכמים ונבחר באופציה שמועילה לנו- גם לחתום ולהמנע מעליהום תקשורתי, וגם להכנס למשחק ולעזור לקבוצה להתכונן לדרבי.
אבל כמו בכל דבר בחיים, יש גם מינוס, והמינוס הוא הודאה בהפסד בקרב האחרון עם טביב, ועזיבת האגו העצום שגדל פה.