תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן בדרך לנבחרת? (כמעט סגור)
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
רק בגלל הדרבים, הייתי רוצה שימשיך למרות שהוא כלב.
אבל אנשים עשו ממנו הרבה מעבר למה שהוא. גם בקטע המקצועי ובעיקר בקטע האישיותי.
מה לעשות שהוא באמת הצליח לא לקחת אליפות עם הסגל הכי מרשים של הפועל מאז ומעולם?
מה לעשות שחיפה עשתה לו בי"ס בכל משחק, חוץ מאחד (בו הוא היה בבית, אבל לא משנה).
מה לעשות שאני הייתי בטירוף שהפועל תביא את שכטר, אבל הוא העדיף את אבידור ובמזל יצא לו שכטר.
מה לעשות שהוא באמת בחר לעלות למשחק עונה עם יוסי שיבחון.
אבל עזוב. מי דיבר על הקטע המקצועי (חץ מחצי משפט)? אני בא וכותב שאני רוצה שהוא יכשל בכל מקום שהוא לא הפועל והכלבלבים שלו פה נעלבים בשמו וחושבים שאני ממחנה טביב...

בקטע האישיותי אני מסכים איתך, אבל בקטע המקצועי חלק עשו ממנו יותר ממה שהוא וחלק לא קטן עשו ממנו פחות ממה שהוא.
לא לקח אליפות? אלא אם אתה מדבר על העונה שעברה, שבשקלול הפציעות היה חלש בהרבה מהסגל של הדאבל, באמת שאין לי מה לענות לזה. אני לא מאמין לך שאתה מבטל את האליפות הזאת, ובטח אם היינו לוקחים אותה עם מאמן שלא היית שונא כל כך לא היית משמיע את הטיעון הזה. חוקי התחרות היו שחמשת המחזורים האחרונים שווים כפול נקודות, זה הופך את זה ללא אליפות? אפילו אוהדי חיפה ומכבי מתייחסים לזה כאליפות.
לגב שכטר והסגל הכי מרשים, אל תשכח ששכטר כבש בעונת הדאבל יותר ממה שהוא כבש בשלושת העונות שלו בנתניה ביחד. הוא בסך הכל היה חלוץ של שבעה שערים לעונה עם מוניטין בעייתי, והרוב בכלל לא רצו אותו. אל תשכח שאת ורמוט, שכטר, דה סילבה וידין הוא עשה גדולים. לדעתי נאתכו לא היה טוב בהפועל אבל גם הוא חייב הכל לגוטמן, ולטוטו היו עונות גדולות לפני הפועל אבל הוא בא להפועל בתור פרוייקט שיקום. על אניימה אין לו אחריות וזהבי הצליח למרות גוטמן, לא בגללו. וחוץ מהרבה שחקנים שהוא עשה, הוא היה צריך להתמודד בנוסף עם המון מגבלות בגלל הנהלה קמצנית וחסרת מושג. אפשר לטעון שעם הרמה שהסגל הציג הוא היה צריך להביא יותר הישגים, אבל אי אפשר לנתק את זה מהעובדה שביחס לנתוני הפתיחה שאיתם הוא יכל לעבוד, הוא הגיע לרמה מאוד מאוד גבוהה, גבוהה יותר ממה שכל אחד ציפה לו, אז בסך הכל ההישגים שלו ביחס למה שהוא קיבל היו לא רעים בכלל.
בנוגע לחיפה, בשלוש וחצי העונות של גוטמן המאזן שלנו נגד חיפה היה 6 ניצחונות, 4 תיקו ו-5 הפסדים. לגבי היכולת, כמו שאנחנו גנבנו שני ניצחונות בקריית אליעזר, גם הם גנבו כמה משחקים, למשל שני התיקואים ב-08/09 וההדחה מהגביע באותה עונה. יש לי ספק אם תמצא מאמן בהיסטוריה של הפועל עם מאזן יותר טוב נגד חיפה (הם מובילים עלינו באיזה 15 ניצחונות). וכן, היו לו הרבה שגיאות במשחקים נגדם, הרכש שלו באופן כללי הייתה לא טובה (למרות שצריך לזכור שהוא היה צריך להתנהל עם הנהלה קמצנית מאוד ביחס לציפיות מהקבוצה ולכסף שהיה למועדון) אבל לכל מאמן יש חסרונות, וצריך לשפוט אותו על כל התוצאות שלו ולא רק על החסרונות.

השורה התחתונה שלי היא שלא צריך לתקוף את גוטמן הבן-אדם (שהוא חרא, אין לי ויכוח איתך) באמצעות טענות מקצועיות, מה גם שרובן מוגזמות ולא נכונות (רק באשכול הזה כתבת שהוא לא כזה מוצלח וקשטן הצליח בהפועל קצת יותר, שזה לגמרי לא נכון, ובאשכולות אחרים תקפת אותו בצורה הרבה יותר חריפה). אל תשכח שהרבה מפארים את גוטמן הבן-אדם שלא בצדק בגלל הצלחותיו המקצועיות.
חוץ מזה, אל תשכח שלמרות שגם מהמידע הנגיש לאוהד הממוצע היו צריכים להבין פה במי מדובר, אתה יודע דברים שכמעט כולם פה לא יודעים וגם בחרת לא לפרסם אותם, ואם הם כן היו יוצאים לאור היחס כלפיו היה שונה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 02:12 
סמל אישי של המשתמש
לא סתם אני חושב שאלי גוטמן יכל להפוך לאלכס פרגסון של הפועל.
הייחוד של אלכס פרגסון הוא שמתקציבים קטנים יחסית אבל עם יכולות אימון מדהימות הוא בנה מכונות כדורגל משחקנים אלמוניים.
מי היה איתי שכטר בלי אלי גוטמן? עוד חלוץ!
ביבראס נאתכו? עוד ראובן עובד/עידן סרור/כל ילד מוכשר אחר!
ערן זהבי? חלוץ בינוני בליגת העל!
דאגלאס דה סילבה? ספק קשר אחורי,ספק בלם בינוני!
אביחי ידין? עוד קשר אחורי מוכשר שהיה מחמם יופי את הספסל של הקסקט ביום מן הימים!

אלי גוטמן לקח את כל אלה והפך אותם למכונה משומנת שפירקה את כל הליגה,בנה קבוצה מאפס,מכלום.
דרור קשטן חווה זעזוע קטן לעומת הקיץ שעבר על גוטמן אחרי עונת לוזון,דרור קשטן קיבל שחקנים במאות אלפי/מיליוני יורו בזמן שאלי גוטמן הסתפק בנדוניה של טביב מקבוצה שירדה ללאומית.

היה לנו פה הזדמנות פז לבנות אימפריה ואז הגיע איזה אפס מכפר סבא עם אגו בגודל של יבשת אירופה ותעוות בצע בגודל לפחות כפול וריסק את כל החלומות של כולנו כאילו היו עוד איזה כיסא במחלקת הנוער של כפר סבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 04:14 
עומרי קנדה כתב:
לא סתם אני חושב שאלי גוטמן יכל להפוך לאלכס פרגסון של הפועל.
הייחוד של אלכס פרגסון הוא שמתקציבים קטנים יחסית אבל עם יכולות אימון מדהימות הוא בנה מכונות כדורגל משחקנים אלמוניים.
מי היה איתי שכטר בלי אלי גוטמן? עוד חלוץ!
ביבראס נאתכו? עוד ראובן עובד/עידן סרור/כל ילד מוכשר אחר!
ערן זהבי? חלוץ בינוני בליגת העל!
דאגלאס דה סילבה? ספק קשר אחורי,ספק בלם בינוני!
אביחי ידין? עוד קשר אחורי מוכשר שהיה מחמם יופי את הספסל של הקסקט ביום מן הימים!

אלי גוטמן לקח את כל אלה והפך אותם למכונה משומנת שפירקה את כל הליגה ,בנה קבוצה מאפס,מכלום.
דרור קשטן חווה זעזוע קטן לעומת הקיץ שעבר על גוטמן אחרי עונת לוזון,דרור קשטן קיבל שחקנים במאות אלפי/מיליוני יורו בזמן שאלי גוטמן הסתפק בנדוניה של טביב מקבוצה שירדה ללאומית.

היה לנו פה הזדמנות פז לבנות אימפריה ואז הגיע איזה אפס מכפר סבא עם אגו בגודל של יבשת אירופה ותעוות בצע בגודל לפחות כפול וריסק את כל החלומות של כולנו כאילו היו עוד איזה כיסא במחלקת הנוער של כפר סבא.

עצור. אכן בנה מכונה משומנת אבל לא פירק שום "כל ליגה" בשום עונה בה אימן אצלנו. וזה לחובתו. לקחנו אליפות כאשר חברו יחד מספר גורמים נדירים בכדורגל הישראלי. הפועל ת"א המרשימה של גוטמן לא פירק אף פעם את כל הליגה. פירק חלק גדול מהליגה אבל לא את כל הליגה. גוטמן שהפך שחקנים טובים לטובים מאד, לא הצליח ליצור מרחק משמעותי בין הקבוצה לשאר הליגה. מכבי חיפה היתה בליגה הרגילה, תמיד לפננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
פאביו כתב:
אז זה אשכול המציצה השבועי לגוטמן שעם סגל נוצץ בשנה שעברה הצליח לאבד אליפות לשרברב שנה שעברה למרות הקיזוז?

*אשכול המציצה השבועי לגוטמן אינו רישמי כיוון שטלקיסקי לא פתח אותו.

תגיד, מה עובר עליך? "אשכול מציצה אשכול מציצה" כל פעם שהשם של גוטמן מוזכר , ואיזה פשטות מחשבתית "עם סגל נוצץ" כמובן שכל הסיפור הזניח הזה של הנהלה עבר את הזיכרון הקצרצר שלך?

ענית לבד,מספיק עם השם הזה.שלא יוזכר.
השם הזה אחראי לזה שלא ירדנו ליגה.
השם הזה הציל אותנו מזוועה בעונת לוזון
השם הזה הפסיד אחרי עונה אליפות
השם הזה זכה באליפות בפוקס של החיים עונה לאחר מכן
ובעונה האחרונה הצליח בשיא כשרונו להפסיד את האליפות למרות סגל שהיה טוב מחיפה.
נמאס לי מהסגידה כלפיו,זה הכל.
כאילו מדובר באיזה מאמן קוסם.
סה"כ העונה שהציל אותנו הייתה הטובה מבחינתי,כל השאר מדובר על מזל ולוזריות לשמה.
להעלות את שבחון והרכב שערוריה בחיפה וניהול משחק לוקה בחיפה 3 פעמים באותו מצב (אז פוקס אחד היה לו) לא גורם לי לסגוד לו,מצטער.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:07 
אף אחד לא אומר שצריך לסגוד לו, אתה מתעלם מכל העבודה המקצועית שהוא עשה מהקבוצת זבל שלך שדישדשה שנים בליגה ומקטין לחלוטין את ההישגים שלו, אבל הניתוח שלך פשטני למדי ובגלל שאתה לא טורח להסתיר את ראיית השחור ולבן שלך, אני בכלל לא אנסה להכנס איתך לדיון מעמיק בענין. "זכה באליפות בפוקס של החיים" זה בכלל שיא של גניבת דעת שמתאימה לתקשורת ולגונבי הדעת של מכבי חיפה. מזל ולוזריות שקבוצה מנצחת את כל משחקי הפליאוף הכי קשים שיכולים להיות לה, אבל אני נכנס לדיון מקצועי כזה שלא מענין אותך ובעלי זיכרון 0 אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:11 
פאביו כתב:
chimpfive כתב:
פאביו כתב:
אז זה אשכול המציצה השבועי לגוטמן שעם סגל נוצץ בשנה שעברה הצליח לאבד אליפות לשרברב שנה שעברה למרות הקיזוז?

תגיד, מה עובר עליך? "אשכול מציצה אשכול מציצה" כל פעם שהשם של גוטמן מוזכר , ואיזה פשטות מחשבתית "עם סגל נוצץ" כמובן שכל הסיפור הזניח הזה של הנהלה עבר את הזיכרון הקצרצר שלך?

להעלות את שבחון והרכב שערוריה בחיפה וניהול משחק לוקה בחיפה 3 פעמים באותו מצב (אז פוקס אחד היה לו) לא גורם לי לסגוד לו,מצטער.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:12 
עומרי קנדה, אתה מביך.

אלי גוטמן עשה את איתי שכטר? חה חה חה.
איתי שכטר היה שחקן גדול עוד לםני שהגיע להפועל. זה היה ברור לכל מי שמבין קצת כדורגל. אלי גוטמן העדיף את יובל אבידור. בסוף הביאו לו את שכר. איתי שכטר כיכב מהשנייה הראשונה שלו בהפועל, ככה שאי אפשר להגיד שאלי גוטמן עיצב אותו. חלאס עם השקרים. איתי שכטר נתן לאלי גוטמן הרבה יותר ממה שאלי גוטמן נתן לאיתי שכטר.
ודגלאס דה-סילבה היה בלם אדיר עוד לפני שהגיע להפועל, רק שבהפועל הוא לא שיחק בלם בהתחלה. עוד המצאה שלך.
והכי מצחיק, קשטן קיבל תקציב לרכש ואלי גוטמן קיבל שאריות? אלי גוטמן קיבל את שכטר, ורמוט, בן סהר, טוטו תמוז, קנדה, ווצי'צ'ביץ, דה-רידר, דגלאס, אביחי ידין ויבואה. כשערן זהבי חוזר מהשאלה ואניימה כבר משחק בהפועל. ממש לרחם עליו. מסכן.
לקשטן שיחררו כמעט את כל אלו והוא יקבל בתמורה את דמארי, נוסא ועוד רשימה של שחקנים, שהמשותף להם הם שכולם שחקנים חופשיים. ושלא יובן אחרת, לקשטן יש המון אשמה בזה, כי הוא משתף עם טביב פעולה, אבל להגיד שגוטמן לא קיבל רכש וקשטן כן?
כמה אפשר לשקר לעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:13 
mkorman1 כתב:
פאביו כתב:
chimpfive כתב:
פאביו כתב:

:ROSE:

אני מניח שהפרח זה בונוס שהוא הזכיר את המשחק בחיפה, לט איט גו מקרו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:14 
villa crespo כתב:
עומרי קנדה, אתה מביך.

איתי שכטר היה שחקן גדול עוד לםני שהגיע להפועל. זה היה ברור לכל מי שמבין קצת כדורגל. אלי גוטמן העדיף את יובל אבידור. בסוף הביאו לו את שכר. איתי שכטר כיכב מהשנייה הראשונה שלו בהפועל, ככה שאי אפשר להגיד שאלי גוטמן עיצב אותו. חלאס עם השקרים. איתי שכטר נתן לאלי גוטמן הרבה יותר ממה שאלי גוטמן נתן לאיתי שכטר.
ודגלאס דה-סילבה היה בלם אדיר עוד לפני שהגיע להפועל, רק שבהפועל הוא לא שיחק בלם בהתחלה. עוד המצאה שלך.
והכי מצחיק, קשטן קיבל תקציב לרכש ואלי גוטמן קיבל שאריות? אלי גוטמן קיבל את שכטר, ורמוט, בן סהר, טוטו תמוז, קנדה, ווצי'צ'ביץ, דה-רידר, דגלאס, אביחי ידין ויבואה. כשערן זהבי חוזר מהשאלה ואניימה כבר משחק בהפועל. ממש לרחם עליו. מסכן.
לקשטן שיחררו כמעט את כל אלו והוא יקבל בתמורה את דמארי, נוסא ועוד רשימה של שחקנים, שהמשותף להם הם שכולם שחקנים חופשיים. ושלא יובן אחרת, לקשטן יש המון אשמה בזה, כי הוא משתף עם טביב פעולה, אבל להגיד שגוטמן לא קיבל רכש וקשטן כן?
כמה אפשר לשקר לעצמך?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:19 
צ׳ימפייב
צודק והבטחתי לעצמי שיותר לא אעלה מיזמתי את הענין
אומר רק זאת
יש רגעים בכדורגל שאתה מרגיש כבר באותו הרגע שאתה חווה נקודת מפנה
(לטוב ולרע)
אחד כזה היה בחיפה בעונה שעברה
עוד אחד היה לפני שבועיים כאשר יונייטד הובסה
I rest my case

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
צ׳ימפייב
צודק והבטחתי לעצמי שיותר לא אעלה מיזמתי את הענין
אומר רק זאת
יש רגעים בכדורגל שאתה מרגיש כבר באותו הרגע שאתה חווה נקודת מפנה
(לטוב ולרע)
אחד כזה היה בחיפה בעונה שעברה
עוד אחד היה לפני שבועיים כאשר יונייטד הובסה
I rest my case

תבוסה של יונייטד תמיד מבורכת

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:38 
קישטא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:38 
קישטא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עומרי קנדה, אתה מביך.

כמה אפשר לשקר לעצמך?

איתי שכטר היה כישרון לא ממומש שהרבה אנשים כבר חשבו שלא יתממש.
דאגלאס דה סילבה היה כלום ושום דבר לפני שהוא הגיע להפועל,בלם זר שירד ליגה עם כ"ס וכולם גיחחו שהוא הובא כחלק מהנדוניה של טביב.
אלי גוטמן בתחילת עונה 2008/9 קיבל רק את השחקנים שהובאו מכ"ס ואת גילי ורמוט שחזר מבלגיה לאחר ניסיון כושל,הפועל בקושי גירדה את ה30 מיליון תקציב,ערן זהבי היה בעל מעמד דומה לזה של ארתור אטז'נוב ווויליאהם אווסו.
את שאר השחקנים אלי גוטמן קיבל אחרי שהוא הביא לקבוצה ב3 שנים קרוב ל70 מיליון ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
התגובה הזאת קשורה לתגובות למעלה בנושא הסגל שהיה קיים לגוטמן בעונת הדאבל ולרדיפה מול חיפה.
צריך להבין שזאת עונה יוצאת דופן בגלל שהיו 2 קבוצות נדירות מבחינה סטטיסטית (פירוט יגיע אחר כך).
מבחינה מקצועית היו 2 קבוצות הכי טובות כל אחת בתחומה, הפועל ההתקפה הכי טובה בעשור האחרון וחיפה ההגנה הכי טובה בעשור האחרון.

קצת מספרים לגבי עונת 2009-10, את העונה הזאת סיימנו אנחנו וחיפה עם 98 נקודות כל אחת! מתוך 120 נקודות אפשריות (בחישוב של 6 נקודות לניצחון בפלייאוף ו3 בעונה רגילה כדי להתגבר על הקיזוז).

זה אחוזים בלתי רגילים בעליל (בד"כ אלופות בארץ בעשור האחרון זוכות באליפות עם 75 נקודות +-)

את העדיפות של הפועל באותה שנה רואים בנתון בולט אחר שהוא הבקעת שערים - 87!
(הקבוצה שהתקרבה אלינו במספרים האלה היא מכבי חיפה 99-00 עם 86 - עונה שבה שיחקו 39! משחקים.)
חיפה עם ההגנה הכי טובה בעשור האחרון -16! שערים בלבד!
(הקבוצה היחידה שהיתה קרובה היא ביטר של 07-08 עם 23 *שיחק 33 מחזורים)

זה קל להגיד שלגוטמן היה סגל מדהים שהיה צריך לקחת אליפות בהליכה ב2009-2010 והוא לקח אותה בקושי צריך להבין שגם לפי הנתונים התמודדנו מול קבוצה נדירה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:00 
עונת הדאבל התאפיינה בעונת כמו בספרד- ריאל ובארסה כותשות ורומסות והשאר מביטות מרחוק..
לרוב, שאר העונות אפילו לא דומות ומאפיינות ליגות הרבה יותר צפופות.(דרך אגב- להפועל העונה יש את אחוזי ההצלחה מבין הנמוכים באירופה לקבוצות שמקום ראשון)
להאשים אותו שהוא לא דרס את הליגה זה לא חוכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:16 
כן, אלי גוטמן עשה את דגלאס, את שכטר ואת טוטו תמוז. היחיד שאלי גוטמן עשה, זה את הכתב הזה מוואן - אופיר אסייאג.
זה שאתם לא ראיתם את הפוטנציאל של שכטר ודגלאס, זו בעיה שלכם בהבנה בכדורגל, לא שלי. אתם מוזמנים גם לראות את ההודעות שלי על שניהם לפני שהם הגיעו.
דגלאס היה בלם מצוין בכפ"ס ואם לא הקומבינה של טביב ומוני, הוא היה נוחת בחיפה. בוודאות. אתם מדברים כאילו גוטמן מצא אותו ברחוב. היה שחקן מצוין, שגוטמן ניסה בכל מיני תפקידים, עד שהוא חזר לתפקיד המקורי שלו. ממש לא שחקן שגוטמן גילה או שידרג. שוב, עוד שחקן שגוטמן חייב לו הרבה יותר מההיפך.
איתי שכטר היה פוטנציאל אדיר. מעולם לא היה שחקן שהייתי באטרף עליו יותר מעליו לפני שהגיע. ברור שבמגרש ובקבוצה של נתניה הוא לא ייתן אותה תפוקה. החכמה היא לראות פוטנציאל ולא להגיד את זה על שחקן כשהוא בשיא. ואלי גוטמן בכלל רצה את יובל אבידור ושיחק לו המזל. כנ"ל עם טוטו תמוז, שאלי גוטמן, המאמן המהולל, העדיף את עידן שריקי. עידן שריקי! הכלום והשום דבר הזה היה צריך להיות בהפועל, אם זה היה תלוי בגוטמן ולא בטביב.
אז תעשו טובה, גוטמן הצליח בהפועל, ללא ספק. גם מבחינת כדורגל וגם מבחינת הישגים, אבל יחסית לתקציב ולהרכב שיכל לבנות, זו ממש לא הצלחה מטאורית והוא ממש לא אלוהים.
בלי קשר לזה שהוא כלב בן-זונה והלוואי שיכשל בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
כן, אלי גוטמן עשה את דגלאס, את שכטר ואת טוטו תמוז. היחיד שאלי גוטמן עשה, זה את הכתב הזה מוואן - אופיר אסייאג.
זה שאתם לא ראיתם את הפוטנציאל של שכטר ודגלאס, זו בעיה שלכם בהבנה בכדורגל, לא שלי. אתם מוזמנים גם לראות את ההודעות שלי על שניהם לפני שהם הגיעו.
דגלאס היה בלם מצוין בכפ"ס ואם לא הקומבינה של טביב ומוני, הוא היה נוחת בחיפה. בוודאות. אתם מדברים כאילו גוטמן מצא אותו ברחוב. היה שחקן מצוין, שגוטמן ניסה בכל מיני תפקידים, עד שהוא חזר לתפקיד המקורי שלו. ממש לא שחקן שגוטמן גילה או שידרג. שוב, עוד שחקן שגוטמן חייב לו הרבה יותר מההיפך.
איתי שכטר היה פוטנציאל אדיר. מעולם לא היה שחקן שהייתי באטרף עליו יותר מעליו לפני שהגיע. ברור שבמגרש ובקבוצה של נתניה הוא לא ייתן אותה תפוקה. החכמה היא לראות פוטנציאל ולא להגיד את זה על שחקן כשהוא בשיא. ואלי גוטמן בכלל רצה את יובל אבידור ושיחק לו המזל. כנ"ל עם טוטו תמוז, שאלי גוטמן, המאמן המהולל, העדיף את עידן שריקי. עידן שריקי! הכלום והשום דבר הזה היה צריך להיות בהפועל, אם זה היה תלוי בגוטמן ולא בטביב.
אז תעשו טובה, גוטמן הצליח בהפועל, ללא ספק. גם מבחינת כדורגל וגם מבחינת הישגים, אבל יחסית לתקציב ולהרכב שיכל לבנות, זו ממש לא הצלחה מטאורית והוא ממש לא אלוהים.
בלי קשר לזה שהוא כלב בן-זונה והלוואי שיכשל בנבחרת.

:PUKE:
לא רק שההבנה שלך בכדורגל היא אפסית, אתה גם בן אדם קטן ודוחה.
יש דרך להעביר ביקורת. בטח למאמן שהציל אותך מירידה והביא לך דאבל במו ידיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:29 
במה ההבנה שלי אפסית?
הרי לא אמרתי שגוטמן נכשל בהפועל.
אגב, אני דווקא מאלה שמאד החזיקו מחיפה וממש לא חושב שגוטמן היה צריך לקחת אליפות בהליכה, אפילו לא קרוב. אבל זה גם לא שהוא לקח אליפויות בפער, כמו שאתם מציגים אותו.
חוץ מזה, מה ההקשר מה גוטמן תרם להפועל? גם שמעון גרשון הביא להפועל הרבה, זה אומר שאני צריך לאהוב אותו?
מי שמתלכלך, שימות. על הזין שלי מה הוא תרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:32 
מרוב סתירות שאתה מייצר קשה לעקוב, התחלתי לכתוב שדאגלס היה פוטנציאל, נו שיט שרלוק, רק שהוא לא היה "בלם אדיר" בכפר סבא, הוא היה בלם בדיחה שרץ קדימה בכל הזדמנות, בזכות המאמן הדגול שלו אלי אוחנה, אבל זה בכלל לא ענין של מאמן,
גוטמן הרי בן אדם חרא שבגד באשתו עם אופריע וזה נורא קשור לענין המקצועי... פה נעצרתי והבנתי שבעצם אתה מנסה לכתוב שגוטמן הוא בן זונה, אז אני אלך איתך, סבבה גוטמן כלב, רק מה זה קשור לשאלה אם הוא היה מאמן מוצלח בהפועל כן או לא? אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:35 
דאבל במו ידיו
ועוד בכדורגל לא בכדוריד
לבד לגמרי בלי עזרה של אף אחד
סופרמן קטן על ידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
במה ההבנה שלי אפסית?
הרי לא אמרתי שגוטמן נכשל בהפועל.
אגב, אני דווקא מאלה שמאד החזיקו מחיפה וממש לא חושב שגוטמן היה צריך לקחת אליפות בהליכה, אפילו לא קרוב. אבל זה גם לא שהוא לקח אליפויות בפער, כמו שאתם מציגים אותו.
חוץ מזה, מה ההקשר מה גוטמן תרם להפועל? גם שמעון גרשון הביא להפועל הרבה, זה אומר שאני צריך לאהוב אותו?
מי שמתלכלך, שימות. על הזין שלי מה הוא תרם.

במה ההבנה שלך אפסית?
תמצא לי בן אדם אחד, שהעדיף את תמוז על שריקי.
באמת.. תמוז היה גמור לפני שהוא הגיע להפועל. אף אחד לא חשב שהוא יגיע לרבע מהרמה שלו היום.
כנ"ל לגבי שכטר, 90 אחוז מהאוהדים העדיפו את אבידור על שכטר.
אגב, מאיפה המידע הזה שגוטמן העדיף את אבידור על שכטר? או שגוטמן העדיף את שריקי?
בכל מקרה, אמרת שדגלאס היה בלם מצוין בכפ"ס. הוא אפילו לא היה בלם. הוא היה קשר אחורי. מצויין? יש על זה ויכוח.
תמוז היה גמור, שכטר היה פוטנציאל לא ממומש, שחקן בעייתי אם תרצה. אני מתערב איתך שאם שלושתם היו מגיעים לחיפה, בחיים הם לא היו מגיעים ליכולת שלהם בהפועל.
אבל עזוב את זה, נוכל להתווכח על זה עד אין סוף.
עצם זה שאתה משווה את גרשון לגוטמן זה עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:49 
אתם יודעים, אפשר להעריך את העבודה של גוטמן וההישגים שלו בלי לסגוד לו, ואפשר גם להעריך אותו וגם להעביר עליו ביקורת. קו הטיעון של מקורמן את פאביו, שבא לגמד את הישגי גוטמן ולהציג את כל מי שמחזיק מגוטמן כ"שוטה עיוור", הוא קצת ילדותי לטעמי.

ברור שלגוטמן יש חסרונות, אבל אני יכול להגיד שאובייקטיבית, ב-27 שנים שבהן אני אוהד הקבוצה, השנים שבהן הכי נהניתי לצפות בה משחקת אלו השנים שגוטמן אימן אותה. תגידו מה שתרצו, אבל את זה אי אפשר לקחת ממנו, גם אם היה לו סגל מצויין שעזר לו מאד בענין הזה.

אגב, גם הקבוצה שהוא העמיד אחרי עזיבת לוזון, עם טלקיסקי וטופצ'ה, ובלי זהבי, שכטר, דגלאס ושות', הייתה קבוצה נהדרת ומלהיבה שהייתה הקבוצה הכי טובה בליגה בשליש האחרון של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:53 
אני יכול לחיות עם זה
כל עוד זו לא הערצה עיוורת אז זה מקובל עלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אתם יודעים, אפשר להעריך את העבודה של גוטמן וההישגים שלו בלי לסגוד לו, ואפשר גם להעריך אותו וגם להעביר עליו ביקורת. קו הטיעון של מקורמן את פאביו, שבא לגמד את הישגי גוטמן ולהציג את כל מי שמחזיק מגוטמן כ"שוטה עיוור", הוא קצת ילדותי לטעמי.

ברור שלגוטמן יש חסרונות, אבל אני יכול להגיד שאובייקטיבית, ב-27 שנים שבהן אני אוהד הקבוצה, השנים שבהן הכי נהניתי לצפות בה משחקת אלו השנים שגוטמן אימן אותה. תגידו מה שתרצו, אבל את זה אי אפשר לקחת ממנו, גם אם היה לו סגל מצויין שעזר לו מאד בענין הזה.

אגב, גם הקבוצה שהוא העמיד אחרי עזיבת לוזון, עם טלקיסקי וטופצ'ה, ובלי זהבי, שכטר, דגלאס ושות', הייתה קבוצה נהדרת ומלהיבה שהייתה הקבוצה הכי טובה בליגה בשליש האחרון של העונה.

מצטער שגימדתי,ככה אני מרגיש.
ועובדה שאתה מסכים איתי חלקית: העונה הכי גדולה שלו היא עונת ההצלה מלוזון
כל שאר 3 העונות מדובר בפוקס ולוזריות אמיתית במיוחד במשחקים מול מכבי חיפה בחוץ.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אתם יודעים, אפשר להעריך את העבודה של גוטמן וההישגים שלו בלי לסגוד לו, לטעמי.
ברור שלגוטמן יש חסרונות, אבל אני יכול להגיד שאובייקטיבית, בשנים שבהן אני אוהד הקבוצה, השנים שבהן הכי נהניתי לצפות בה משחקת אלו השנים שגוטמן אימן אותה. תגידו מה שתרצו, אבל את זה אי אפשר לקחת ממנו, גם אם היה לו סגל מצויין שעזר לו מאד בענין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

מצטער שגימדתי,ככה אני מרגיש.
ועובדה שאתה מסכים איתי חלקית: העונה הכי גדולה שלו היא עונת ההצלה מלוזון
כל שאר 3 העונות מדובר בפוקס ולוזריות אמיתית במיוחד במשחקים מול מכבי חיפה בחוץ.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
כן, לנצח במשחק אליפות בק"א זה ממש לוזריות. גם לנצח שם ב10 שחקנים אגב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
וגם גול בדקה ה92 בטדי. מאוד לוזרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
כן, לנצח במשחק אליפות בק"א זה ממש לוזריות. גם לנצח שם ב10 שחקנים אגב.

עם לאלא ?
זה לא היה כזו ווינריות!
חיפה הגיעו להמון מצבים!!!
ואני כמעט בטוח (אולי טועה) שלא היינו ב-10 שחקנים.
בדרבי 0-0 של איך שמחתם בתיקו שיחקנו יותר טוב והגענו ליותר מצבים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: