תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 13:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "אי אפשר לעצור מי ששר 'שואה למכבי', זו לא עבירה" סנ"צ סרגרוב
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
שוהם יפת כתב:

איך זה שכמה שנים אוהדי הפועל שרים שירים כאלה ,
ורק אחרי שהתחילו שריקות הבוז מצד חלק מהאוהדים העניין קיבל הד תקשורתי ?
עד אז זה לא ממש הפריע לאף אחד . מה קרה פתאום ?

יקירי,
או שאתה צעיר מידי,
או שאתה מבוגר וזיכרונך בוגד בך מפעת גילך
או שאתה צעיר עם יכולות זיכרון של מבוגר מאוד.
תחליט לבד. ;)

התקשורת עוסקת בזה כבר הרבה שנים.
ההתאחדות ובית הדין התחילו להתעסק בזה בשנה שנתיים האחרונות.

קח לדוגמא ריפורטר במעריב בשם רון עמיקם.
הוא כתב לפחות 10 טורים בנושאים אלה בעבר.
טוריו בנושא זה פורסמו בתדירות אינטנסיבית יותר כאשר לא היה הריפורטר של מעריב על הפועל ת"א.
אל תישכח שלהפועל היתה כבוצת כדורסל בליגה הבכירה לפני כמה שנים.
עיקר הביקורת בזמנו על שירים אלה היו בהקשר של קבוצת הכדורסל.
יש כאלה שיטענו שבדחיפה של שימון.

יכול להיות שפה ושם היו כתבות/טורים בנושא .
מה שבטוח שממש לא באותה רמה שיש היום - זה כבר אשכרה הגיע לכנסת .

חוץ מזה,שעד התקופה האחרונה (של שריקות הבוז) מי חשב בכלל שבהתאחדות יענישו על זה ?

ואותם אנשים ששרו בכוונה "שואה למכבי",
עשו את זה רק בשביל להחזיר לאותם שורקי בוז ומכאן התחילו שאר משחקי הכח (נגד האולטראס,שער 5,בעד טביב וכו')

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:33 
שוהם יפת כתב:
chaiel49 כתב:
אדום אופטימי כתב:
שוהם יפת כתב:
redrony כתב:
מתי כבר תבינו שאשכול כזה בדיוק מעודד את השירים האלה. יופי, זו לא עבירה. אפשר להתרווח אחורה, לשחרר את החגורה ולהתחיל שוב לטנף.
וזה לא רק השואה, יש עוד מספיק דברים מחרידים. אני בטוח שהוא גם יגיד שאי אפשר לעצור את מי ששר על הבת של איציק קאמרי ושמעון מזרחי הוא יתום וכל הגועל נפש האחר. והוא דרך אגב יהיה צודק. לא צריך לעצור אנשים כאלה. אבל למה לנו להיות חלק מהם?

יש משהו שאתה כן מסכים לשיר נגד היריבות ?
בדיוק בגלל אוהדים כמוך דופקים אותנו .

הפוך גוטה , הפוך.
אם כולם היו כמוהו לא היה נידרש לדפוק אותנו.

איך זה שכמה שנים אוהדי הפועל שרים שירים כאלה ,
ורק אחרי שהתחילו שריקות הבוז מצד חלק מהאוהדים העניין קיבל הד תקשורתי ?
עד אז זה לא ממש הפריע לאף אחד . מה קרה פתאום ?

טוב מאוד שמתחילים לטפל בדברים סופסוף

ואופטימי החלפת חתימה או משהו? בדיוק היום באתי לכתוב שזה מתחיל מאלימות מילולית (לא קשור לשואה) וממשיך באלימות פיזית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:34 
אפשר לסגור על אינקוויזציה למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לסגור על אליפות להפועל:
זה הדבר הכי רע שיכול לקרות להם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:

יכול להיות שפה ושם היו כתבות/טורים בנושא .
מה שבטוח שממש לא באותה רמה שיש היום - זה כבר אשכרה הגיע לכנסת .

חוץ מזה,שעד התקופה האחרונה (של שריקות הבוז) מי חשב בכלל שבהתאחדות יענישו על זה ?

ואותם אנשים ששרו בכוונה "שואה למכבי",
עשו את זה רק בשביל להחזיר לאותם שורקי בוז ומכאן התחילו שאר משחקי הכח (נגד האולטראס,שער 5,בעד טביב וכו')

:hapoel:

לא יכול להיות, אלא בטוח שהיו כתבות ולא מעטות.
זה תהליך שלאט לאט מבשיל,
בהתחלה כתבות בתיקשורת הכתובה ומעט כתבות בטלויזיה
לפני כמה שנים היתה איזשהי עמותה של "הגינות בספורט" שכחתי איך קוראים לה שהיתה מדוות בכל תחילת שבוע על גילוייה. היא התייחסה לקריאות השואה כקריאה גזענית, ובסוף העונה כימדומני שנתנו קרב צמוד לצהובים מירושלים בטבלה שהם ניהלו.

ליותר ויותר אנשים נימאס מכל השינאה הזו שנימצאת במגרשי הכדורגל והכדורסל.
חלקם מדירים רגליהם לאחר שהיו פעם אוהדים שמגיעים למשחקים. (זה אמור לא רק לגבי אוהדי הפועל אלא גם לגבי אוהדי מכבי שיצא לי לדבר איתם).

שריקות הבוז ביציעים מאיצים את התהליך.
אני הייתי שמח מאוד אם זה היה קורה לפני 5 שנים או 10 שנים.
אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:50 
red_gamba כתב:
טיש כתב:
red_gamba כתב:
בקיצור הבעיה היא בכלל לא עם הכוונה אלא עם המילה הספציפית שואה

מה שמשגע אותי זה שגם לאוהדים וגם לגופי השיטור אין בעיה עם אמל"ח אלימות וקללות בגדול אלא הבעיה היא שהעבירה נעשית בסכין פרפר במקום הסכין קפיצית

"הבה נתחכמה לו" ונשיר שיהיה חורבן למכב*, מכב* עולה באש ונוכיח את הצביעות של כל יפי הנפש

נכון.
לעם הזה יש שריטה קשה עם העניין הזה ומה אני אגיד לכם השריטה הזאת יש לה בסיס...
כמי שהוא חלק גדול מהשריטה הזאת אני מודה שקל לי יותר לשמוע קללות וגידופים שלא כוללים בתוכם נאצים, שואה וצלבי קרס.

אתה מבין שאתה פסיכופט נכון?

יש אנשים ששרדו פיגועים
הבריאו ממחלת הסרטן
יצאו ממעגל הזנות (כי אמא של השופט זונה)
ושרדו את שואה

הכל בגדר יריבות ספורטיבית
אדם שלא מקלל ואף לא במילה אחת משחק שלם אז כל הכבוד לו אבל מי אתה שתציב לי את הגבול?
בתור נכה הרבה יותר כואב לי לשמוע תשבור את הרגל או הלוואי תהייה על כסא גלגלים מאשר שואה (לא באמת, שניהם לא מזיזים לי)
מה הפאקינג הבדל בין מוות לצהוב*ם לבין שואה למכב*? סתם התייפיפות

הטילים של דה ברונו וכו'

אין אין אני חולה על הגבהים שהדיון הזה מצליח להגיע אליהם.
עכשיו אני פסיכופט כי שואה, נאצים וצלבי קרס גורמים לי להרגיש לא בנוח.
בדקת את הכמויות של הגמבה בזמן האחרון? או שככה זה אצלכם בגמבה לנד?

אני לא קובע את הגבולות אני מקסימום יכול לומר מה לגיטימי ומה לא בעיני.
עושה לך את זה שירי שואה לבריאות, צלבי קרס מעמידים לך אותו תהנה.
לי דיי נשבר כבר מהדיון המטופש הזה.
מעולם לא הצטרפתי לשורקי הבוז אבל בתכלס כל הכבוד להם שהצליחו להעיף את החרא הזה מבלומפילד. וכן הם כנראה הצליחו בעיקר בגלל הילדותיות והטיפשות של הצד השני שפשוט מתעקש לשחק נגד עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:55 
כמו שכבר אמרתי, ברגע שזה התחיל לפגוע בהפועל הפסקתי לשיר שואה בבלומפילד - כי טובת הקבוצה חשובה לי יותר.

ועדיין מפריעה לי הצביעות של כל אותם מתנגדים לשירי השואה שלא מוצאים פסול בשירת מוות לצהוב*ם או ת"א עולה באש או שיפול עליכם הכותל או וואטאבר

לא יתכן שהפועל תעלה על מוקד כשכל שאר הקבוצות קוראות קריאות גרועות יותר ופחות אבל בגלל המילה הספציפית הזו נתפסים דווקא אלינו
אנחנו הקהל האחרון שיכול להקרא גזען או אלים ביחס למה שקורה היום במגרשים

אני אפסיק לשיר שירי שואה והם ימשיכו לצעוק מוות לערבים להרביץ לעוברים ושבים ולהשתמש באמל"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:

מעולם לא הצטרפתי לשורקי הבוז אבל בתכלס כל הכבוד להם שהצליחו להעיף את החרא הזה מבלומפילד. וכן הם כנראה הצליחו בעיקר בגלל הילדותיות והטיפשות של הצד השני שפשוט מתעקש לשחק נגד עצמו.

אני מרגיש מוחמא ממה שכתבת.
זה אולי ניצחון בקרב אבל עדיין לא במערכה.
ולמרות שלכאורה ניראה שהחרא הזה בדרך לעוף מבלומפילד צריך לשמור על דריכות שכן זה יכול לחזור.

מקווה מאוד שלא יחוקקו חוקים כדי להעיף את החראה הזה ושהוא יעוף ויעלם גם ללא עונשים וחוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:05 
red_gamba כתב:
כמו שכבר אמרתי, ברגע שזה התחיל לפגוע בהפועל הפסקתי לשיר שואה בבלומפילד - כי טובת הקבוצה חשובה לי יותר.

ועדיין מפריעה לי הצביעות של כל אותם מתנגדים לשירי השואה שלא מוצאים פסול בשירת מוות לצהוב*ם או ת"א עולה באש או שיפול עליכם הכותל או וואטאבר

לא יתכן שהפועל תעלה על מוקד כשכל שאר הקבוצות קוראות קריאות גרועות יותר ופחות אבל בגלל המילה הספציפית הזו נתפסים דווקא אלינו
אנחנו הקהל האחרון שיכול להקרא גזען או אלים ביחס למה שקורה היום במגרשים

אני אפסיק לשיר שירי שואה והם ימשיכו לצעוק מוות לערבים להרביץ לעוברים ושבים ולהשתמש באמל"ח

מה אכפת לי ומה קשור מה כולם שרים?
זה טיעונים לא רלוונטים! אני אמור להיות מושפע מחבורת גזענים חוליגנים מקופחים סדרתיים ומהתאחדות מושחתת שמגינה עליהם או מאיזה חבר כנסת פופוליסט שהיה חבר בצעירי הליכוד ב 95 ובטח השתתף בהפגנות עם תמונות של רבין במדי אס אס. אני רוצה שזה יעוף בשבילנו.
כולם יודעים יופי לומר שציור צלבי קרס זו חציית גבולות אבל לא מסוגלים לעשות אחד ועוד אחד ולהבין שזה הקצנה של אותה שטות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:08 
כי אני בניגוד לכל השאר

לא עובר על החוק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:19 
red_gamba כתב:
כי אני בניגוד לכל השאר

לא עובר על החוק!

גם אם תיגש מחר לזקנים ברחוב ותסתלבט להם על הקטטר או על זה שלא עומד להם כבר לא תעבור על החוק אז מה?
לא הכל זה חוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
red_gamba כתב:
כי אני בניגוד לכל השאר

לא עובר על החוק!

גם אם תיגש מחר לזקנים ברחוב ותסתלבט להם על הקטטר או על זה שלא עומד להם כבר לא תעבור על החוק אז מה?
לא הכל זה חוק.

זה לא חוק, ולכן לא תקבל על זה קנס. סתם יגידו שאתה מגעיל. אז?
אף אחד לא מכחיש שזה שיר מגעיל. זו הסיבה ששרים אותו. זו הסיבה שזרקנו בננות על אוהדי ביתר בטדי בעונה של שום. אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:31 
אדום נחמד כתב:
טיש כתב:
red_gamba כתב:
כי אני בניגוד לכל השאר

לא עובר על החוק!

לא הכל זה חוק.

אף אחד לא מכחיש שזה שיר מגעיל. זו הסיבה ששרים אותו. זו הסיבה שזרקנו בננות על אוהדי ביתר בטדי בעונה של שום. אז?

לא אמרתי שצריך חוק רק שאני חושב שצריך להפסיק עם זה.

בכלל הקטע של החוק מרתיח אותי. אם לא חוקקו חוק כזה אחרי הפגנות הימין לפני רצח רבין אז עכשיו זה הזמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

חלקם מדירים רגליהם לאחר שהיו פעם אוהדים שמגיעים למשחקים. (זה אמור לא רק לגבי אוהדי הפועל אלא גם לגבי אוהדי מכבי שיצא לי לדבר איתם).

בנתיים גם להפועל וגם למכבי יש יותר מנויים ממה שהיה לנו ולהם לפני 10 שנים. בחייאת לפני 10 שנים היו כרטיסים לכל משחק לכל שער שהיית רוצה, היום שער חמש ושבע נחטפים לפני תחילת העונה. מה ההבדל, איכות הכדורגל שמצפים מהקבוצה והסיכוי למאבק על תארים, לא שום שטות על שואה או חורבן למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
אדום נחמד כתב:
טיש כתב:
red_gamba כתב:
כי אני בניגוד לכל השאר

לא עובר על החוק!

לא הכל זה חוק.

לא אמרתי שצריך חוק רק שאני חושב שצריך להפסיק עם זה.

בכלל הקטע של החוק מרתיח אותי. אם לא חוקקו חוק כזה אחרי הפגנות הימין לפני רצח רבין אז עכשיו זה הזמן?

לפחות רבין הבין שאי אפשר למנוע את חופש הביטוי. הבעיה הייתה הקריאה לרצוח את רבין, את הקישור בין ה"בגידה" שלו לבין עונש המוות שצריך לבא עם בגידה. המדינה הזאת מנסה להשתיק כל מה שנראה להם שמאל ואנחנו נראים להם שמאל. אבל למנוע אלימות אמיתית כמו של הפוגרומיסטים בשטחים, כמו אוהדי בית"ר שמכים עובדי נקיון, כמו אוהדי מכבי ששוברים כיסאות ופוגעים במאבטחים, זה לא חשוב. ביבי וחבר מרעיו הבינו שמילים קשות מרצח, מילים יכולות להפיל אותו מהשילטון....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:49 
אחד אדום כתב:
אדום אופטימי כתב:

בנתיים גם להפועל וגם למכבי יש יותר מנויים ממה שהיה לנו ולהם לפני 10 שנים. בחייאת לפני 10 שנים היו כרטיסים לכל משחק לכל שער שהיית רוצה, היום שער חמש ושבע נחטפים לפני תחילת העונה. מה ההבדל, איכות הכדורגל שמצפים מהקבוצה והסיכוי למאבק על תארים, לא שום שטות על שואה או חורבן למכבי.

אני לא שולט לגמרי בנתונים אבל לדעתי המגמה היא של יותר "מכורים" והרבה פחות עניין בליגה או במשחקים הגדולים בציבור הרחב.
אני לא בטוח שהמגמה הזאת משרתת את הכדורגל, אבל אני גם לא בטוח שהסיבה לה היא האלימות המילולית או הפיסית הסיבה העיקרית היא שאפשר לראות את מסי מתרוצץ לך על פלזמה 50 אינץ בסלון פעמיים בשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
אחד אדום כתב:
אדום אופטימי כתב:

אני לא שולט לגמרי בנתונים אבל לדעתי המגמה היא של יותר "מכורים" והרבה פחות עניין בליגה או במשחקים הגדולים בציבור הרחב.
אני לא בטוח שהמגמה הזאת משרתת את הכדורגל, אבל אני גם לא בטוח שהסיבה לה היא האלימות המילולית או הפיסית הסיבה העיקרית היא שאפשר לראות את מסי מתרוצץ לך על פלזמה 50 אינץ בסלון פעמיים בשבוע.

יש פחות צופים לכדורגל ישראלי בטלביזיה, יש יותר מפי שניים מנויים להפועל ממה שהיו לה לפני עשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 23:04 
אדום נחמד כתב:
טיש כתב:
red_gamba כתב:
כי אני בניגוד לכל השאר

לא עובר על החוק!

לא הכל זה חוק.

בדיוק
ומשום מה לא מפריע לי אם אנשים אלימים או כאלו שקוראים קריאות בגנותי יחשבו שאני מגעיל כי אני קורא להם קריאות בגנותם

הפועל זונה? שתהייה שואה למכב*
תיקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 01:26 
אתה שוב מפספס את העיקר...
אתה לא פוגע בהם אלה בעיקר בעצמך ולא כי יתנו לך עונש אלה כי אתה זה שיורד נמוך ומגעיל כמו אותו אדיוט מהדוגמא שישפיל זקנים אבל בעצם לכל מי שמסתכל מסביב כולל לזקן יהיה ברור שהוא האדיוט האמיתי.
הדוגמא הברורה לכך היא ציור צלבי הקרס נכון זה שני דבילים אבל כל מי שמסרב להודות באמת המרה והברורה שהכל מתחיל באוירה ביציע פשוט משקר את עצמו.
ממש נזק אמיתי למכבי עשו הקשקושים האלה מעניין איך הם יתגברו עליו.. ועוד אחרי הנזק העצום ששירי השואה גרמו להם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 01:52 
red_gamba כתב:
אפשר לראות ממש על המגרש מה קורה לאלירן עטר כשקבוצות יריבות נטפלות אליו

אני גם בעד עידוד רוב המשחק אבל לגיטימי עם האמוציות של המשחק גם לקלל את היריב

לא רואה הבדל בין בן זונה לתמות לשואה.

שואה שואה שואה

ההבדל הוא די פשוט. בן זונה מעליב ופוגע במי שאתה מקלל. אלירן שודד הזקנות עטר לצורך העניין. כנ"ל "תמות". שואה, גם כאשר היא ברכה שמופנה למכבי אוהדיה או שחקניה, פוגעת ברוב החברים שלך ליציע.
אני לא יודע מה איתך. אני לא רואה סיבה לפגוע באוהדי הפועל.

אני אגב חושב שזאת שערוריה שמענישים את הקבוצה על הדברים האלו, אבל זה עלבון גדול יותר למועדון שעד שלא עשו את זה השירים האלו לא פסקו מעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 02:08 
גיא האדום כתב:
red_gamba כתב:
אפשר לראות ממש על המגרש מה קורה לאלירן עטר כשקבוצות יריבות נטפלות אליו

אני גם בעד עידוד רוב המשחק אבל לגיטימי עם האמוציות של המשחק גם לקלל את היריב

לא רואה הבדל בין בן זונה לתמות לשואה.

שואה שואה שואה

ההבדל הוא די פשוט. בן זונה מעליב ופוגע במי שאתה מקלל. אלירן שודד הזקנות עטר לצורך העניין. כנ"ל "תמות". שואה, גם כאשר היא ברכה שמופנה למכבי אוהדיה או שחקניה, פוגעת ברוב החברים שלך ליציע.
אני לא יודע מה איתך. אני לא רואה סיבה לפגוע באוהדי הפועל.

אני אגב חושב שזאת שערוריה שמענישים את הקבוצה על הדברים האלו, אבל זה עלבון גדול יותר למועדון שעד שלא עשו את זה השירים האלו לא פסקו מעצמם.

אז אני אשאל שוב

איך ייתכן ששואה למכב* פוגע באוהדי הפועל ומוות לצהוב*ם לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 02:31 
ראשית, זאת עובדה. אחד פוגע והשני לא. לכן, כשאתה שר שירי שואה אתה, עובדתית, ויהיו הסיבות אשר יהיו, פוגע באוהדי הפועל. זה העיקר. כל שאר השאלות (כמו למשל למה החברים שלך ליציע כל כך נפגעים דווקא מהביטויים האלו?) הן משניות. זה פוגע והשאלה היא האם השיר הזה מספיק חשוב לך שהוא מצדיק, בעיניך, פגיעה באוהדי הפועל אחרים.

אם בכל זאת אדרש לשאלה שהיא לטעמי פחות חשובה - למה זה כל כך פוגע - לטעמי שירים השואה למיניהם, מי יותר ומי פחות (לטעמי "שתהיה שואה למכבי" זה מהביטויים הפחות פוגעניים, ועדיין), מבזה את הארוע ההסטורי הקשה הזה, שהוא, בעיני אחוז עצום מאוהדי הפועל, טראומתי. בעיני לא מעטים יש הבדל מהותי, שהוא מעבר להבדל בדרגה, בין שנאה ספורטיבית ואפילו שנאה שהיא מעבר לזה, ובין לקרוא למישהו נאצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 03:07 
גיא האדום כתב:
ראשית, זאת עובדה. אחד פוגע והשני לא. לכן, כשאתה שר שירי שואה אתה, עובדתית, ויהיו הסיבות אשר יהיו, פוגע באוהדי הפועל. זה העיקר. כל שאר השאלות (כמו למשל למה החברים שלך ליציע כל כך נפגעים דווקא מהביטויים האלו?) הן משניות. זה פוגע והשאלה היא האם השיר הזה מספיק חשוב לך שהוא מצדיק, בעיניך, פגיעה באוהדי הפועל אחרים.

אם בכל זאת אדרש לשאלה שהיא לטעמי פחות חשובה - למה זה כל כך פוגע - לטעמי שירים השואה למיניהם, מי יותר ומי פחות (לטעמי "שתהיה שואה למכבי" זה מהביטויים הפחות פוגעניים, ועדיין), מבזה את הארוע ההסטורי הקשה הזה, שהוא, בעיני אחוז עצום מאוהדי הפועל, טראומתי. בעיני לא מעטים יש הבדל מהותי, שהוא מעבר להבדל בדרגה, בין שנאה ספורטיבית ואפילו שנאה שהיא מעבר לזה, ובין לקרוא למישהו נאצי.

כמו שכבר אמרתי ולא מעט פעמים, ברגע שזה פגע בקבוצה וגרם לפילוג הפסקתי לשיר ועדיין חשוב לי להבהיר שבעיניי זה מטומטם להחריד..

בעיניי יש פגיעות ברורות לכל ויש מצבים שבהם אדם בוחר להפגע
והפעם הזו היא דוגמא למופת להתיפייפות ובחירה להפגע משיר X אבל להמשיך ולפגוע עם שיר Y..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 03:36 
מה גורם לדעתך לכל כך רבים בקהל של הפועל "לבחור להיפגע"?
(כמו שאמרתי מקודם. לטעמי זה לא ממש רלוונטי. עצם זה שרבים בקהל שלנו נפגעים זה מספיק לטעמי. אבל ניחא. ועוד אגב, מה הכוונה "מהרגע שזה פגע בקבוצה וגרם לפלוג"? מהשנייה הראשונה שהשירים האלו נשמעו זה פגע בחלק עצום מהאוהדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 04:06 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב ש"נפגעים" זו המילה הנכונה.

חלק מהותי בקהל החליט שהשימוש במילים הללו שגוי (מה שהם לא החליטו לגבי קללות אחרות). למה? כל אחד וסיבתו שלו.

אני יכול להסביר לך (שוב) למה אני באופן אישי לא שר, אבל זה לא רלוונטי ולא אומר כלום לגבי למה שכני ליציע לא שר שירי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 04:08 
גיא האדום כתב:
מה גורם לדעתך לכל כך רבים בקהל של הפועל "לבחור להיפגע"?
(כמו שאמרתי מקודם. לטעמי זה לא ממש רלוונטי. עצם זה שרבים בקהל שלנו נפגעים זה מספיק לטעמי. אבל ניחא. ועוד אגב, מה הכוונה "מהרגע שזה פגע בקבוצה וגרם לפלוג"? מהשנייה הראשונה שהשירים האלו נשמעו זה פגע בחלק עצום מהאוהדים).

מרגע שנשמעו שריקות הבוז והייתה כמות משכנעת של אנשים שהתנגדו לשירה
להגיד שמהמשנייה הראשונה היו אוהדים שנפגעו זו קטנוניות.. ייתכן שיש איזה אוהד שהוא בן של זונה ונפגע מקריאות ה"X בן זונה" או שאמא שלו נשרפה ונפגע מ"שער 5 דורש צהוב עולה באש"

זה ישמע מטופש אבל זה רלוונטי מבחינת השקפה
אם אתה לא מקלל בכלל אני יכול להבין את הביקורת אבל אם אתה מקלל מי אתה שתציב את הגבול? נכון שואה זה באסה אבל גם סרטן זה באסה וגם תאונות ופיגועים לא הכי כייף (אני אישית גם לא הייתי מתלהב מהעניין שאמא שלי תהייה זונה ערביה קומוניסטית)

רק אוסיף שאני בהחלט בעד הגישה של לעודד 90 דק' ולהתעסק ביריבה או ביריבה העירונית כמה שפחות ועדיין במשחק יש אמוציות... יש רגעים שאדם בודד מבליח קללה ויש רגעים שכל היציע רועד מזעם
בטח ובטח במשחקי דרבי או נגד ביט"ר וגם במשחק ליגה אחר כשהשופט או איזה שחקן יריב מוציאים אותך מדעתך

לראות אותם מולך כשאתה נכנס למקדש, בצבע המזעזע שלהם צועקים ומקללים באותו רגע לשנייה אחת כיריבה ספורטיבית עובר בראש "מוות לצהובים", ואני בניגוד לקהלים אחרים לא מחכה לאף ילד בחוץ כדי לגנוב לו תצעיף או לתת לו מכות, אני שר מעודד מקלל שמח מתעצבן והולך הביתה, כל השואה נשארת בבלומפילד עד הפעם הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 04:58 
סמל אישי של המשתמש
גמבה- שוב, זה לא משנה הסיבות.
לי זה מפריע כי זה לא חינוכי.
לאדם אחר כי הרגע הוא חזר מפולין וזה כואב לו.
לאדם שלישי היא הוא לא אוהב מילים שמתחילם ב-ש' ונגמרות ב-ה'.

מה שמשנה כאן זה אך ורק זה שלכל אלו זה מפריע.

ונכון, יש אמוציות, אבל גם יש גבולות.
אני חי את המשחק לא פחות ממך, שונא את מכבי לא פחות ממך, ועדיין הצלחתי לא לשיר את השירים הללו.
בדיוק כמו שלמרות השנאה אתה מצליח לא לחפש מישהו לתת לו מכות.

ואין כאן עיניין של חופש ביטוי, אלא תרבות של מה מקובל ומה לא מקובל לשיר ביציעים.
כמו שאתה לא תגן על חופש הביטוי של מישהו שמנסה לשיר שירי הלל למכבי באמצע שער 5.

חלק מהותי בקהל החליט בעבר שלא מקובל עליו לשמוע שירי עידוד לקבוצה היריבה בתוך היציע שלו, ועל כן נעלמו היציעים המעורבים.
חלק מהותי בקהל החליט עכשיו שלא מקובל עליו לשמוע במגרש שירי שואה, ועל כן אותם שירים צריכים להיעלם.
לא מדובר כאן על דיון אידיאולוגי או מהותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 06:00 
ראשית, אף אחד לא החליט עכשיו. מעולם לא היה קונצנזוס בקהל של הפועל סביב השירים האלו. מעולם. מה שמעציב זה שהעובדה שהשירים האלו פגעו בחלקים כל כך גדולים מהקהל (של הפועל) לא הזיזה לאלו ששרים אותם עד שלא איימו עליהם בעונשים קונקרטיים. מאז הם ילדים טובים. די עצוב האמת.
שנית, עדיין לא ענית לי גמבה. אתה טוען שהסיבה שכל כך הרבה אנשים אומרים שהם נפגעים זה מכיוון שהם "בחרו להיפגע". השאלה שלי היא למה דווקא זה? אם זאת בחירה למה הם בחרו להיפגע דווקא מזה ולא מקללות בן זונה, או תמות, או חברים שרים טייב האלמותי, או ממכבי זונה, או ירושלים על הזין, או מאלף ואחד "ברכות" שלאורך השנים שלחנו בשמחה לקבוצות היריבות שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
הרסתם את האשכול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 08:51 
טיש כתב:
אתה שוב מפספס את העיקר...
אתה לא פוגע בהם אלה בעיקר בעצמך ולא כי יתנו לך עונש אלה כי אתה זה שיורד נמוך ומגעיל כמו אותו אדיוט מהדוגמא שישפיל זקנים אבל בעצם לכל מי שמסתכל מסביב כולל לזקן יהיה ברור שהוא האדיוט האמיתי.
הדוגמא הברורה לכך היא ציור צלבי הקרס נכון זה שני דבילים אבל כל מי שמסרב להודות באמת המרה והברורה שהכל מתחיל באוירה ביציע פשוט משקר את עצמו.
ממש נזק אמיתי למכבי עשו הקשקושים האלה מעניין איך הם יתגברו עליו.. ועוד אחרי הנזק העצום ששירי השואה גרמו להם...

אני מקווה שאנשים קוראים את התגובה הזו ומתחילים להבין מה באמת הבעיה. אם מישהו חושב שכשאוהדי מכבי שרים הפועל חיזבאללה זה עושה לי משהו, פוגע בי, הוא טועה, בגדול.
הפגיעה, כמו שכבר כתבו כאן שאוהדי הפועל שרים שירים מהסוג הזה היא בעיקר בנו.
להבדיל משירי השואה, יש את גועל הנפש של לשיר שירים על אנשים שעברו טראומות. הבת של איציק קאמרי, אהובה תומר, שמעון מזרחי יתום, הבן של אובארוב, ויש עוד בלי עין הרע דוגמאות. פה, יש צד שני, שנפגע בצורה אישית והכי נמוכה ואכזרית שיכולה להיות. זו באמת אחת הדרגות הכי נמוכות מבחינה מוסרית שאפשר להגיע אליהן. גם במקרה הזה, לא אוהדי מכבי הם הנפגעים העיקריים. אלה שוב אנחנו אבל בעיקר אנשים שמציפים להם את הדברים הכי כואבים שהם עברו בחיים על מזבח השנאה. זה מרחיק אנשים מהכדורגל ומרחיק אנשים מבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: