גיא האדום כתב:
מה גורם לדעתך לכל כך רבים בקהל של הפועל "לבחור להיפגע"?
(כמו שאמרתי מקודם. לטעמי זה לא ממש רלוונטי. עצם זה שרבים בקהל שלנו נפגעים זה מספיק לטעמי. אבל ניחא. ועוד אגב, מה הכוונה "מהרגע שזה פגע בקבוצה וגרם לפלוג"? מהשנייה הראשונה שהשירים האלו נשמעו זה פגע בחלק עצום מהאוהדים).
מרגע שנשמעו שריקות הבוז והייתה כמות משכנעת של אנשים שהתנגדו לשירה
להגיד שמהמשנייה הראשונה היו אוהדים שנפגעו זו קטנוניות.. ייתכן שיש איזה אוהד שהוא בן של זונה ונפגע מקריאות ה"X בן זונה" או שאמא שלו נשרפה ונפגע מ"שער 5 דורש צהוב עולה באש"
זה ישמע מטופש אבל זה רלוונטי מבחינת השקפה
אם אתה לא מקלל בכלל אני יכול להבין את הביקורת אבל אם אתה מקלל מי אתה שתציב את הגבול? נכון שואה זה באסה אבל גם סרטן זה באסה וגם תאונות ופיגועים לא הכי כייף (אני אישית גם לא הייתי מתלהב מהעניין שאמא שלי תהייה זונה ערביה קומוניסטית)
רק אוסיף שאני בהחלט בעד הגישה של לעודד 90 דק' ולהתעסק ביריבה או ביריבה העירונית כמה שפחות ועדיין במשחק יש אמוציות... יש רגעים שאדם בודד מבליח קללה ויש רגעים שכל היציע רועד מזעם
בטח ובטח במשחקי דרבי או נגד ביט"ר וגם במשחק ליגה אחר כשהשופט או איזה שחקן יריב מוציאים אותך מדעתך
לראות אותם מולך כשאתה נכנס למקדש, בצבע המזעזע שלהם צועקים ומקללים באותו רגע לשנייה אחת כיריבה ספורטיבית עובר בראש "מוות לצהובים", ואני בניגוד לקהלים אחרים לא מחכה לאף ילד בחוץ כדי לגנוב לו תצעיף או לתת לו מכות, אני שר מעודד מקלל שמח מתעצבן והולך הביתה, כל השואה נשארת בבלומפילד עד הפעם הבאה.