תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן בדרך לנבחרת? (כמעט סגור)
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 20:35 
גוטמן מאמן וקלינגר עוזר נשמע יותר מתאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גוטמן בדרך לנבחרת? (כמעט סגור)
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

קלינגר הצהיר שהוא ישמח להיות העוזר של גוטמן בנבחרת בראיון אצל קופמן. לטובת כל הצדדים, עדיף שהוא יהיה העוזר ולא יוסי. משפחת לוזון לא מחבבת את יוסי בלשון המעטה מאז מערכת יחסים המופלאה בינו לגיא לוזון, יוסי עדיין מאמן בתחילת דרכו וחבל שיקבר בנבחרת. קלינגר לעולם לא יחתור תחת גוטמן ומביא איתו הרבה ניסיון וכמובן קפטן הנבחרת במשך המון שנים.
סומך על כישורי הפוליטיקה של גוטמן שיבין לאיפה הרוח נושבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 21:11 
ההגיון אומר שאחרי הכוויה במכבי ובבאר-שבע ועם הירידה בבעירה הפנימית בשנים הפסטורליות בקפריסין, קלינגר בשל יותר לתפקיד עוזר מאמן לאומי מאשר אבוקסיס שנמצא רק בתחילת הקריירה שלו.
אתה צריך לרצות להיות עוזר מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 00:11 
עפר דגמי לעולם כתב:

האמת שכן.
מצא מין את מינו.
שיחליפו חוויות מב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 00:18 
להתראות לקריירה שלו. לא מאמין שנפל למכודת הדבש הזאת.
למאמן כמוהו שצריך המון זמן עם שחקים כדי לבנות שיטה(למעשה כמו כל מאמן נורמלי פרט למאמני שכונה כמו ברקו או שומיי) קשה מאוד להצליח בנבחרות. בעובדה בכל העולם מאמנים לא בדיוק ששים אלי קרב לתפקידי מאמני הנבחרות(הם לא טועים!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
אם אכן יקרה זו תהיה הפעם היחידה שאני אוכל להגיד בלב שלם שאני מת שהנבחרת תנצח ואולי אף אתעדכן בתוצאות המשחקים יום למחרת :HEART2:
רק שיצליח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
קרספו אתה אפס.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

מצא מין את מינו

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

למה ?

קילנגר שהיה יריב שנוא הוא אחל'ה גבר לפי מה שהבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:54 
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?
אלי גוטמן מאמן טוב (למרות שהוא לא סיפור הצלחה כ"כ גדול), אבל בן-זונה, כלב וגונב דעת.
כשיש תקשורת, הוא יודע לעשות יופי שלה הצגה. כשלא, כל החרא שלו נחשף.
הלוואי ופורטוגל ורוסיה יפתחו לו את התחת ושהוא יכשל בכל מקום שהוא לא הפועל או ארגנטינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?
אלי גוטמן מאמן טוב (למרות שהוא לא סיפור הצלחה כ"כ גדול), אבל בן-זונה, כלב וגונב דעת.
הלוואי ופורטוגל ורוסיה יפתחו לו את התחת ושהוא יכשל בכל מקום שהוא לא הפועל או ארגנטינה.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?

איך אתה מעז????
הלוואי שהיה לנו היום אלי גוטמן בהפועל,אחד שאכפת לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
אז זה אשכול המציצה השבועי לגוטמן שעם סגל נוצץ בשנה שעברה הצליח לאבד אליפות לשרברב שנה שעברה למרות הקיזוז?

*אשכול המציצה השבועי לגוטמן אינו רישמי כיוון שטלקיסקי לא פתח אותו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
תביאו לי דוגמא אחת של ההצגות של גוטמן בתקשורת. אה, בעצם אני זוכר אחת. ברבע גמר, כשאמרו לו שהפנדל על טוטו לא היה מוצדק, הוא הגניב חיוך ואמר "גם זה קורה בכדורגל". ואוו, איזה איש רע.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:14 
עומרי קנדה כתב:
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?

איך אתה מעז????

איך אני מעז?
קשטן הצליח בהפועל קצת יותר ועדיין אנשים פותחים עליו.
אלי גוטמן הוא חרא טהור ויש לו מזל שיש אוהדים שאוהבים את הפועל ולא רצו לפתוח איתו חזית כשהוא היה כאן, אחרת הוא היה עף עוד לפני שהוא התלכלך עם טביב.
אלוהים עשיתם ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
איפה קונים דגלים של פורטוגל ורוסיה?
אם פעם היו שיקולים ראציונלים אם להיות בעד או נגד הנבחרת (אם שחקני הפועל משחקים אז שיפסידו ואם לא, אז שינצחו), אז עכשיו זו תהיה הנבחרת הכי שנואה עליי בעולם.
כלב גונב דעת.

לא חשבנו אחרת. אתה כוכב אשכולות גוטמן אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
עדיף נבחרת ממכבי או חיפה.
בהצלחה, וממתינים לך אחרי שתי קדנציות ושטביב יילך.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:25 
בהצלחה בנבחרת
נקווה רק שלא תעלה גם שם את שבחון ובונדר במשחק העלייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
תביאו לי דוגמא אחת של ההצגות של גוטמן בתקשורת. אה, בעצם אני זוכר אחת. ברבע גמר, כשאמרו לו שהפנדל על טוטו לא היה מוצדק, הוא הגניב חיוך ואמר "גם זה קורה בכדורגל". ואוו, איזה איש רע.

אני יכול לתת לך דוגמאות ממה שאני זוכר -
בעונה שהוא הציל אותנו מירידה, במשחקים הראשונים היינו נראים זוועה, והוא היה מתראיין אחרי המשחק הזוועתי ואומר את המשפט המפורסם שלו "הראינו קו ודרך". זאת הייתה בעצם הצגה שלו לשחקנים דרך התקשורת. כמובן שאחרי כמה פעמים כאלה השחקנים התחילו להאמין וגם באמת להראות קו ודרך, והסוף הטוב זכור לכולנו. זאת רק דוגמא קטנה, מהצד הטוב שאפשר לקחת מהצגות למצלמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
בהצלחה בנבחרת
נקווה רק שלא תעלה גם שם את שבחון ובונדר במשחק העלייה

אתה חתום על איזה חוזה שלפיו בכל אשכול שנפתח על גוטמן אתה חייב לשרבב את שבחון וקריית אליעזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:30 
כן
אני אזכיר את זה כמו קאטו הזקן
עד שכולכם תבינו ותפנימו את גודל גניבת הדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עומרי קנדה כתב:
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?

איך אתה מעז????

איך אני מעז?
אלי גוטמן הוא חרא טהור ויש לו מזל שיש אוהדים שאוהבים את הפועל ולא רצו לפתוח איתו חזית כשהוא היה כאן, אחרת הוא היה עף עוד לפני שהוא התלכלך עם טביב.
אלוהים עשיתם ממנו.

אלי גוטמן הוא אישיות,הוא בנאדם זהב שידע להעריך את מה שהיה לו בהפועל ואת התמיכה של הקהל.
דרור קשטן הוא אולי מאמן גדול אבל הוא הוכיח וממשיך להוכיח שהוא אישיות קטנה,רודפת בצע ומתרפסת.
אני לא בטוח שאם היום אלי גוטמן מקבל חוזה ממכב* הוא אומר לא,אני בעיקר מקווה שזה מה שהוא ייאמר.
את אלי גוטמן מעריך בגלל האישיות העצומה שלו,בגלל שהוא מתרגש כמוני מכל ניצחון או הישג ובגלל שהוא לוקח את הכל ללב בדיוק כמו כל אוהד ממוצע.

שלא תעיז ,אפילו לא לרגע להשוות בין אלי גוטמן לצנון החסר אישיות ורגשות שקוראים לו דרור קשטן.
תמסור לבוס שלך שהוא חלאת המין האנושי וביום שאחריו אלי גוטמן יחזור לפה וימשיך את התהליך שהוא התחיל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 00:11 
פאביו כתב:
אז זה אשכול המציצה השבועי לגוטמן שעם סגל נוצץ בשנה שעברה הצליח לאבד אליפות לשרברב שנה שעברה למרות הקיזוז?

*אשכול המציצה השבועי לגוטמן אינו רישמי כיוון שטלקיסקי לא פתח אותו.

תגיד, מה עובר עליך? "אשכול מציצה אשכול מציצה" כל פעם שהשם של גוטמן מוזכר, ואיזה פשטות מחשבתית "עם סגל נוצץ" כמובן שכל הסיפור הזניח הזה של הנהלה עבר את הזיכרון הקצרצר שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 00:24 
עומרי קנדה כתב:
villa crespo כתב:
עומרי קנדה כתב:
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?

איך אתה מעז????

איך אני מעז?
אלוהים עשיתם ממנו.

אלי גוטמן הוא אישיות,הוא בנאדם זהב שידע להעריך את מה שהיה לו בהפועל ואת התמיכה של הקהל.
דרור קשטן הוא אולי מאמן גדול אבל הוא הוכיח וממשיך להוכיח שהוא אישיות קטנה,רודפת בצע ומתרפסת.
אני לא בטוח שאם היום אלי גוטמן מקבל חוזה ממכב* הוא אומר לא,אני בעיקר מקווה שזה מה שהוא ייאמר.
את אלי גוטמן מעריך בגלל האישיות העצומה שלו,בגלל שהוא מתרגש כמוני מכל ניצחון או הישג ובגלל שהוא לוקח את הכל ללב בדיוק כמו כל אוהד ממוצע.

שלא תעיז ,אפילו לא לרגע להשוות בין אלי גוטמן לצנון החסר אישיות ורגשות שקוראים לו דרור קשטן.
תמסור לבוס שלך שהוא חלאת המין האנושי וביום שאחריו אלי גוטמן יחזור לפה וימשיך את התהליך שהוא התחיל פה.

רק להגיד לך, בזהירות כדי שלא תרביץ, שגם דרור קשטן לוקח ללב. הן גוטמן והן קשטן לקחו ללב תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 00:31 
עומרי קנדה כתב:
villa crespo כתב:
עומרי קנדה כתב:
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?

איך אתה מעז????

איך אני מעז?
אלוהים עשיתם ממנו.

לבוס שלי? מי זה הבוס שלי?
אלי גוטמן הוא חתיכת חרא וזה ידוע. תשאל את אופירה אסייאג.
וקשטן אמנן רודף בצע, אבל העובדה היא שאלי גוטמן לא הפועל היום, בגלל רדיפת הבצע שלו (ואת זה טוענים אנשי מוני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע למה להתייחס קודם. אם זה ל"תשאלו את אופירע", או לשקר על תאוות הבצע שלו.
איזה תאוות בצע? מתי אנשי מוני אמרו משהו על תאוות הבצע שלו? כשהם אמרו "עדיף היה להוסיף כסף ולהשאיר את גוטמן"?
אני יודע שאתה ממחנה טביב, אבל אני חושב שאפילו אתם לא יכולים להכחיש שגוטמן לא בהפועל מהסיבה שטביב לא רצה אותו בהפועל. כמו בכל דבר שהוא עושה, טביב שם את האגו שלו מעל לטובת הקבוצה ובעט את אלי החוצה כבר במסיבת העיתונאים שבה הוא הודיע שהוא רוכש את החלק של מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 00:40 
Officer Barbrady כתב:
אני לא יודע למה להתייחס קודם. אם זה ל"תשאלו את אופירע", או לשקר על תאוות הבצע שלו.
איזה תאוות בצע? מתי אנשי מוני אמרו משהו על תאוות הבצע שלו? כשהם אמרו "עדיף היה להוסיף כסף ולהשאיר את גוטמן"?
אני יודע שאתה ממחנה טביב, אבל אני חושב שאפילו אתם לא יכולים להכחיש שגוטמן לא בהפועל מהסיבה שטביב לא רצה אותו בהפועל. כמו בכל דבר שהוא עושה, טביב שם את האגו שלו מעל לטובת הקבוצה ובעט את אלי החוצה כבר במסיבת העיתונאים שבה הוא הודיע שהוא רוכש את החלק של מוני.

חחח, אני ממחנה טביב? חבל על הזמן. חולה על טביב.
זה שאני שונא את מוני הראל, זה אומר שאני אוהב את טביב? אל תדאג, יש בי מספיק שנאה לכולם.
אז אל תשאל את אופירע. תשאל את אישתו של גוטמן. פעם בוגד, תמיד בוגד.
ולגבי הכסף? לא אמרתי שגוטמן הלך בגלל המשכורת. גוטמן הסתכסך עם טביב בגלל שהוא סיכם איתו על מענק לליגת האלופות (שלא הגיע לו עפ"י החוזה) ואז הלך מאחורי הגב למוני וסגר איתו על סכום אחר. זה גם מה שהתחיל את הבלאגן בין שני הליצינים מוני וטביב.
ובלי קשר לכל זה, אלי גוטמן הוא בן זונה וכשאין תקשורת יש לו פה מסריח.
הלוואי שיכשל בנבחרת ואז ימות.
כלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עומרי קנדה כתב:
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.

תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?

איך אתה מעז????

איך אני מעז?
אלוהים עשיתם ממנו.

תשמע, אין לי ויכוח איתך בנוגע לאישיות שלו, אבל הניסיונות התמידיים שלך לגמד אותו מבחינה מקצועית ואת ההישגים שלו זה לא לעניין ולא מתאים לך.

גוטמן הביא אליפות ושני גביעים, הצליח לתקן עבודה של מאמן אחר ולהשאיר את הקבוצה בליגה, עשה הצלחה אדירה באירופה וכל זה ב-4 עונות. קשטן הגיע בדיוק לאותם הישגים (אליפות, שני גביעים, הצלחה באירופה, השארה של הקבוצה בליגה) ב-7 עונות. בהיבט האחרון שזה המאזן בדרבים גוטמן לוקח בגדול (9-7 מול 7-1). זאת השורה התחתונה.
כל דבר אחר זאת טענה כלפי גוטמן שיכולה להיות נכונה, כמו ההחלטות שלו במשחקי העונה (למרות שלדעתי אלה לא היו הסיבות המרכזיות שבגללן לא לקחנו אליפות, אלא השיפוט ב-08/09 ופציעות של שכטר, ורמוט ואניימה וההתקמצנות של ההנהלה המסריחה בעונה שעברה) אבל לא רלוונטיות, כי לכל מאמן יש דברים שיכולים לחרפן אותך (לקשטן לדוגמה יש קטעים יותר גרועים שגם אפשר לומר שעלו לנו בתארים) ולכן הדרך היחידה שאפשר להשוות מבלי להכניס העדפות אישיות ואינטרסים זה ההישגים. וחלק מהטענות שלך הן סתם לא רציניות, גוטמן לא השיג הכי הרבה נקודות בליגה באף עונה? להשתמש בדמגוגיה עלובה של שונאי הפועל זה עלוב, כולם יודעים שאלו היו חוקי התחרות שנקבעו מראש והאליפות הזאת הייתה אליפות לגיטימית ככל אליפות והמרגשת מכולן. או למשל שההישגים שהוא הגיע אליו ביחס לסגל שהיה לו הם עלובים, בלי להתייחס לעובדה שאת הסגל הזה הוא לא קיבל במתנה באמצעות מיליונים ששפכו הבעלים אלא בנה אותו בעצמו והפך אותו למשהו מיוחד וגם נאלץ להתמודד עם לא מעט מגבלות, או זה שתקפת אותו שנה וחצי על זה שהוא מאמן פחדן שאף פעם לא בא לנצח בטדי, ובאופן אירוני זכינו באליפות בזכות ניצחון בטדי.
אגב, תקן אותי אם אני טועה, אבל אם אני זוכר נכון, קצת אחרי הדאבל אתה כתבת שאתה שונא אותו למרות שהוא מאמן גדול ושאתה לא תשכח את הדאבל שהוא הביא.

ושוב, בקטע האישיותי אתה צודק ב-100% ואין לי שום ויכוח איתך, גם אני חושב שהוא חרא ויודע שגם לו יש אשמה בזה שטביב לא רצה אותו (להגנתו בנושא הזה ייאמר שטביב רצה להעיף אותו מהרגע הראשון, ואין סימוכין לכך שאם היה פועל אחרת טביב לא היה מעיף אותו בכל זאת בהזדמנות הראשונה שלו). ועדיין, אין שום סיבה לנגח אותו בקטע המקצועי בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 00:57 
רק בגלל הדרבים, הייתי רוצה שימשיך למרות שהוא כלב.
אבל אנשים עשו ממנו הרבה מעבר למה שהוא. גם בקטע המקצועי ובעיקר בקטע האישיותי.
מה לעשות שהוא באמת הצליח לא לקחת אליפות עם הסגל הכי מרשים של הפועל מאז ומעולם?
מה לעשות שחיפה עשתה לו בי"ס בכל משחק, חוץ מאחד (בו הוא היה בבית, אבל לא משנה).
מה לעשות שאני הייתי בטירוף שהפועל תביא את שכטר, אבל הוא העדיף את אבידור ובמזל יצא לו שכטר.
מה לעשות שהוא באמת בחר לעלות למשחק עונה עם יוסי שיבחון.
אבל עזוב. מי דיבר על הקטע המקצועי (חץ מחצי משפט)? אני בא וכותב שאני רוצה שהוא יכשל בכל מקום שהוא לא הפועל והכלבלבים שלו פה נעלבים בשמו וחושבים שאני ממחנה טביב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 01:25 
דעתי היא בין קרספו לשאר הסוגדים.
מצד אחד הוא עשה לנו "משואה לתקומה" תוך 4 עונות העלים את גיא לוזון, עשה נכבה לאוהדי מכבי(נמני גם אשם :LAGUH!: ) , לקח דאבל, הציג כדורגל אטרקטיבי, קידם שחקנים(כן היו הרבה שלא פרצו בגללו אני יודע), ועל הדרך עשה קמפיין מרגש באירופית, הופעת בכורה טובה בצ'מפיונס ועוד גביע גלידה מתוק לקינוח. מצד שני היו לא המון ריבים, הייתה מין תחושה שיכולנו להוציא יותר מאליפות אחת(3 מאבקים צמודים) ושחוסר הרוטציה שלו וההצלחה המאוד חלקית בזרים(מנטש, ורוצ'ינה, רוקי, דה רידר) היו בעוכריו. הוא לא כלב אבל הוא כן גונב דעת וקצת מקטר יותר מדי ולדעתי אם היינו איתו העונה היינו עכשיו כמו חיפה בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: