villa crespo כתב:
עומרי קנדה כתב:
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
קרספו אתה אפס.
תודה.
למה, אגב?
פגעתי לך בבייבי?
אלי גוטמן מאמן טוב (למרות שהוא לא סיפור הצלחה כ"כ גדול), אבל בן-זונה, כלב וגונב דעת.
כשיש תקשורת, הוא יודע לעשות יופי שלה הצגה. כשלא, כל החרא שלו נחשף.
הלוואי ופורטוגל ורוסיה יפתחו לו את התחת ושהוא יכשל בכל מקום שהוא לא הפועל או ארגנטינה.
איך אתה מעז????
הלוואי שהיה לנו היום אלי גוטמן בהפועל,אחד שאכפת לו.
איך אני מעז?
קשטן הצליח בהפועל קצת יותר ועדיין אנשים פותחים עליו.
אלי גוטמן הוא חרא טהור ויש לו מזל שיש אוהדים שאוהבים את הפועל ולא רצו לפתוח איתו חזית כשהוא היה כאן, אחרת הוא היה עף עוד לפני שהוא התלכלך עם טביב.
אלוהים עשיתם ממנו.
תשמע, אין לי ויכוח איתך בנוגע לאישיות שלו, אבל הניסיונות התמידיים שלך לגמד אותו מבחינה מקצועית ואת ההישגים שלו זה לא לעניין ולא מתאים לך.
גוטמן הביא אליפות ושני גביעים, הצליח לתקן עבודה של מאמן אחר ולהשאיר את הקבוצה בליגה, עשה הצלחה אדירה באירופה וכל זה ב-4 עונות. קשטן הגיע בדיוק לאותם הישגים (אליפות, שני גביעים, הצלחה באירופה, השארה של הקבוצה בליגה) ב-7 עונות. בהיבט האחרון שזה המאזן בדרבים גוטמן לוקח בגדול (9-7 מול 7-1). זאת השורה התחתונה.
כל דבר אחר זאת טענה כלפי גוטמן שיכולה להיות נכונה, כמו ההחלטות שלו במשחקי העונה (למרות שלדעתי אלה לא היו הסיבות המרכזיות שבגללן לא לקחנו אליפות, אלא השיפוט ב-08/09 ופציעות של שכטר, ורמוט ואניימה וההתקמצנות של ההנהלה המסריחה בעונה שעברה) אבל לא רלוונטיות, כי לכל מאמן יש דברים שיכולים לחרפן אותך (לקשטן לדוגמה יש קטעים יותר גרועים שגם אפשר לומר שעלו לנו בתארים) ולכן הדרך היחידה שאפשר להשוות מבלי להכניס העדפות אישיות ואינטרסים זה ההישגים. וחלק מהטענות שלך הן סתם לא רציניות, גוטמן לא השיג הכי הרבה נקודות בליגה באף עונה? להשתמש בדמגוגיה עלובה של שונאי הפועל זה עלוב, כולם יודעים שאלו היו חוקי התחרות שנקבעו מראש והאליפות הזאת הייתה אליפות לגיטימית ככל אליפות והמרגשת מכולן. או למשל שההישגים שהוא הגיע אליו ביחס לסגל שהיה לו הם עלובים, בלי להתייחס לעובדה שאת הסגל הזה הוא לא קיבל במתנה באמצעות מיליונים ששפכו הבעלים אלא בנה אותו בעצמו והפך אותו למשהו מיוחד וגם נאלץ להתמודד עם לא מעט מגבלות, או זה שתקפת אותו שנה וחצי על זה שהוא מאמן פחדן שאף פעם לא בא לנצח בטדי, ובאופן אירוני זכינו באליפות בזכות ניצחון בטדי.
אגב, תקן אותי אם אני טועה, אבל אם אני זוכר נכון, קצת אחרי הדאבל אתה כתבת שאתה שונא אותו למרות שהוא מאמן גדול ושאתה לא תשכח את הדאבל שהוא הביא.
ושוב, בקטע האישיותי אתה צודק ב-100% ואין לי שום ויכוח איתך, גם אני חושב שהוא חרא ויודע שגם לו יש אשמה בזה שטביב לא רצה אותו (להגנתו בנושא הזה ייאמר שטביב רצה להעיף אותו מהרגע הראשון, ואין סימוכין לכך שאם היה פועל אחרת טביב לא היה מעיף אותו בכל זאת בהזדמנות הראשונה שלו). ועדיין, אין שום סיבה לנגח אותו בקטע המקצועי בגלל זה.