villa crespo כתב:
el dudernio כתב:
לא צריך לחזק וקיללתי אותו לא מעט כאשר שיחק במדי בית"ר.
ועדין, אם אחרי שנתיים הוא היה יכול לחזור הייתי רוצה אותו בהפועל בניגוד לרב הפורום.
ובטח לא חשבתי שהוא "בוגד" וכו', מתוך הבנה שבוגד לא יכול להתקיים בכדורגל המודרני.
סלח לי כן, אבל זה שאתה, להבדיל מאיתנו, מבין את גרשון והיית רוצה אותו חזרה בהפועל, לא מעיד על כך שאתה מבין שאין סמלים וכולם שכירי חרב, אלא שאתה סמרטוט רצפה. וזה שכולם משחקים בשביל הכסף, לא אומר שאין בוגדים.
יש הבדל בין להבין שחקן שבוחר בכסף, לבין לקבל את זה כאילו זה לגיטימי ולסלוח לו על זה שהוא עבר ליריבה המושבעת שלך.
זכותו של שמעון גרשון לשים עלינו אלף זין וללכת לבית"ר. אף אחד לא רצח אותו ואף אחד לא תבע אותו בביהמ"ש על זה. אבל ברגע שהוא בחר בבית"ר, אין יותר דרך חזרה.
אלי טביב מחפש מנהל, אולי תציע לו את שמעון גרשון.
וואלה יופי, אז בגלל שכולם משחקים בשביל הכסף, אולי גם נהיה חממה של מכבי כדורסל? שיבואו להם יניב גרינים, ילכו לכסף של מכבי ואז כשימאס למכבי מהם, אנחנו נקח אותם בחזרה, כי אל דודרינו חושב שהם לא בוגדים ואם החלום של כל שחקן כדורסל זה לשחק במכבי, אז אני בטח כאוהד צריך ליישר עם זה קו.
עצוב בכלל שיש אוהדים שחושבים כמוך. פשוט מביך כמה סמרטוט אוהד יכול להיות לפעמים.
להקיא עליכם.
כתור התחלה תהיה בטוח שאני סמרטוט הרבה פחות טוב ממך, אבל בא ולא נרד לפסים האישיים או לרומה שאתה כל-כך מצטיין בהם.
מכיוון שנקודת הייחוס שלך לכל דבר הוא מכבי, בית"ר וכו' אז זהותך כהאוהד היא מאוד בעיתית, ואולי ניתן להגדיר אותה כזהות שונא.
אחרי שגרשון עזב, אני כועס עליו רק בגלל הדמעות תנין, היינו בבעיה גדולה של בלם. ברור לי שבמידה והוא היה חוזר הוא לא היה מתקרב
ל"סמל" שהוא היה לפני עזיבתו, וטוב שכך. אבל עדין הוא היה שב ואם היה מציג יכולת טובה הוא היה הופך מהר מאוד ל"סמל מחודש", כדוגמת
אבוקסיס, שלא עשה "לביתו" בלבד בבית"ר, אלא גם לבית בית"ר כאשר ביקש משחקני בית שאן לפתוח רגלים, והוא היום אחד הסמלים המזוהים
ביותר עם הפועל.
ככה שאל תדבר איתי על צביעות, אם גרשון / גרין / טובים מקצועית להפועל אין סיבה שהם לא ישחקו בהפועל.
דר"א מה אתה אומר על ליאור ליובין? שמחת שהוא מרפק את שארס?