תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נאמנות לסמל
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
טור מעניין בגלובס
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000695218
נאמנות לסמל? אל תצחיקו אותי / סיימון קופר
בניגוד למה שאוהדים חושבים, כדורגלנים רואים במועדונים שלהם מקומות עבודה ובמה להציג את הכישורים שלהם
ברגע שהם מוצאים מקום עבודה שמציע יותר כסף או במה טובה יותר, הלב הוא הדבר האחרון שיעצור אותם

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נאמנות לסמל
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:20 
יש עוד אוהדים שחושבים אחרת? איפה הם האוהדים הנאיביים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
תבדוק מה חברי הפורום חושבים על גרשון בעקבות המעבר לבית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
די לשים תמונה של טבס הוא לא שיחק ביונייטד אז למה שישאר?
בוגד זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו.
כל הזמן ברבאטוב האדיש הזה היה עולה לפניו בחילופים וטבס היה נשאר בספסל וחלוץ ברמה שלו צריך היה לפתוח בתקופה ההיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:30 
el dudernio כתב:

אתה לא מצפה שאוהדים יתאימו את הסטנדרטים והדרישות שלהם למה שהכדורגלנים רוצים, נכון?

אני לגמרי מבין את המניעים של גרשון, אבל זה לא גורע כהוא זה מן התיעוב שאני חש כלפיו. זה שהשחקנים והמועדונים עברו כבר מזמן להתנהלות צינית וקפיטליסטית מובהקת, זו עובדה קיימת, אבל אנחנו כאוהדים בטח לא צריכים לחזק אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

חסר לב גרשון היה במעבר הזה,ואלוהים הוכיח כמה זה נכון.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לחזק וקיללתי אותו לא מעט כאשר שיחק במדי בית"ר.
ועדין, אם אחרי שנתיים הוא היה יכול לחזור הייתי רוצה אותו בהפועל בניגוד לרב הפורום.
ובטח לא חשבתי שהוא "בוגד" וכו', מתוך הבנה שבוגד לא יכול להתקיים בכדורגל המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 12:33 
אגב, לא דין מעבר מבילבאו לבארסה או ריאל, או מעבר משפילד וונסדי לליברפול או צ'לסי, כדין מעבר מהפועל לבית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 13:39 
el dudernio כתב:
ועדין, אם אחרי שנתיים הוא היה יכול לחזור הייתי רוצה אותו בהפועל בניגוד לרב הפורום.
ובטח לא חשבתי שהוא "בוגד" וכו', מתוך הבנה שבוגד לא יכול להתקיים בכדורגל המודרני.

סלח לי כן, אבל זה שאתה, להבדיל מאיתנו, מבין את גרשון והיית רוצה אותו חזרה בהפועל, לא מעיד על כך שאתה מבין שאין סמלים וכולם שכירי חרב, אלא שאתה סמרטוט רצפה. וזה שכולם משחקים בשביל הכסף, לא אומר שאין בוגדים.
יש הבדל בין להבין שחקן שבוחר בכסף, לבין לקבל את זה כאילו זה לגיטימי ולסלוח לו על זה שהוא עבר ליריבה המושבעת שלך.
זכותו של שמעון גרשון לשים עלינו אלף זין וללכת לבית"ר. אף אחד לא רצח אותו ואף אחד לא תבע אותו בביהמ"ש על זה. אבל ברגע שהוא בחר בבית"ר, אין יותר דרך חזרה.
אלי טביב מחפש מנהל, אולי תציע לו את שמעון גרשון.
וואלה יופי, אז בגלל שכולם משחקים בשביל הכסף, אולי גם נהיה חממה של מכבי כדורסל? שיבואו להם יניב גרינים, ילכו לכסף של מכבי ואז כשימאס למכבי מהם, אנחנו נקח אותם בחזרה, כי אל דודרינו חושב שהם לא בוגדים ואם החלום של כל שחקן כדורסל זה לשחק במכבי, אז אני בטח כאוהד צריך ליישר עם זה קו.
עצוב בכלל שיש אוהדים שחושבים כמוך. פשוט מביך כמה סמרטוט אוהד יכול להיות לפעמים.
להקיא עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

א - דין גרשון אינו כדין שחקן אחר.
אתה לא יכול לדרוש יחס של סמל, ואז להתפלא שכועסים עליך כשאתה עוזב.

ב - למען יראו וייראו. הפכנו את גרשון לסמל בהפועל בעל כורחו. פשוט עכשיו הוא סמל למה קורה לשחקן שעוזב אותנו לטובת ביט"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד אוהב לקרוא את סיימון קופר אבל הוא מפספס משהו:
יש כדורגלנים (באופן מפתיע לא כולם כאלה) שאוהבים כדורגל , ואם יש להם קבוצה אהודה הם תמיד יעדיפו אותה על פני יריבה שלה אם התנאים זהים. לדוגמא עומר דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
יש כדורגלנים (באופן מפתיע לא כולם כאלה) שאוהבים כדורגל , ואם יש להם קבוצה אהודה הם תמיד יעדיפו אותה על פני יריבה שלה אם התנאים זהים. לדוגמא עומר דמארי

דמארי אוהד הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
רועי כתב:

דמארי אוהד הפועל?

לפי מה שהוא אומר מאז שהיה קטן. לדעתי גם רואים את זה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 14:19 
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:

סלח לי כן, אבל זה שאתה, להבדיל מאיתנו, מבין את גרשון והיית רוצה אותו חזרה בהפועל, לא מעיד על כך שאתה מבין שאין סמלים וכולם שכירי חרב, אלא שאתה סמרטוט רצפה. וזה שכולם משחקים בשביל הכסף, לא אומר שאין בוגדים.
יש הבדל בין להבין שחקן שבוחר בכסף, לבין לקבל את זה כאילו זה לגיטימי ולסלוח לו על זה שהוא עבר ליריבה המושבעת שלך.
זכותו של שמעון גרשון לשים עלינו אלף זין וללכת לבית"ר. אף אחד לא רצח אותו ואף אחד לא תבע אותו בביהמ"ש על זה. אבל ברגע שהוא בחר בבית"ר, אין יותר דרך חזרה.
וואלה יופי, אז בגלל שכולם משחקים בשביל הכסף, אולי גם נהיה חממה של מכבי כדורסל? שיבואו להם יניב גרינים, ילכו לכסף של מכבי ואז כשימאס למכבי מהם, אנחנו נקח אותם בחזרה, כי אל דודרינו חושב שהם לא בוגדים ואם החלום של כל שחקן כדורסל זה לשחק במכבי, אז אני בטח כאוהד צריך ליישר עם זה קו.
להקיא עליכם.

ואם שחקן מכבי ובית"ר לשעבר, פליקס חלפון ירצה לאמן את קבוצת הותיקים, איך הקהל יקבל אותו. כמו את גרשון או אחרת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 14:41 
בני12 כתב:
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:

להקיא עליכם.

ואם שחקן מכבי ובית"ר לשעבר, פליקס חלפון ירצה לאמן את קבוצת הותיקים, איך הקהל יקבל אותו. כמו את גרשון או אחרת ?

בני, גם אם תחפש בציציות, צביעות לא תמצא אצלי. אני אגיד לך גם למה, כי זה בכלל לא עניין ראציונלי, זה עניין של רגש. אם פליקס חלפון היה עושה מה שגרשון עשה, אז אוטומטית הוא היה הופך אצלי לשנוא ושרוף, בלי שיקולים ובלי מחשבה.
יש לך בכלל ספק שאם זה היה תלוי בפליקס חלפון, הוא היה נשאר בהפועל עד היום?
ברגע שקשטן החליט לזרוק את פליקס מהפועל, אני לא יכול להגיד לו "תציע את עצמך לחיפה או תשחק בקבוצה קטנה". מה לעשות?
אפילו לא דומה למקרה גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 15:07 
L. Suarez כתב:
רועי כתב:

דמארי אוהד הפועל?

אוהד הפועל, בדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 15:13 
villa crespo כתב:
בני12 כתב:
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:

להקיא עליכם.

בני, גם אם תחפש בציציות, צביעות לא תמצא אצלי. אני אגיד לך גם למה, כי זה בכלל לא עניין ראציונלי, זה עניין של רגש. אם פליקס חלפון היה עושה מה שגרשון עשה, אז אוטומטית הוא היה הופך אצלי לשנוא ושרוף, בלי שיקולים ובלי מחשבה.
יש לך בכלל ספק שאם זה היה תלוי בפליקס חלפון, הוא היה נשאר בהפועל עד היום?
ברגע שקשטן החליט לזרוק את פליקס מהפועל, אני לא יכול להגיד לו "תציע את עצמך לחיפה או תשחק בקבוצה קטנה". מה לעשות?
אפילו לא דומה למקרה גרשון.

לכן כתבתי הקהל הרחב ולא דברתי ספציפית עליך.
פליקס אמר בעצמו שאם הפועל היו מציעים לו את ה-30 אלף דולר יותר שהציעו לו במכבי, הוא היה נשאר בהפועל.
גרשון אמר דברים דומים (ואפילו לא דבר על הסכומים של בית"ר).
כמו שרד אין בלוד אמר, את גרשון הפכו לסמל למען ייראו ויראו.
מבחינתי האישית, שניהם התנהגו אותו דבר בתגובה להתנהלות דומה של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אם למשל מדברים על נושא וינסנט-מכב*.
במקרה הזה הציפייה שלי מוינסנט היא להיזכר בגועל נפש שהקהל שלהם עשה לו,זרקו עליו בננות ונהמו לו.
עזוב את הכבוד לאוהדים,איפה הכבוד שלך??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:

להקיא עליכם.

כתור התחלה תהיה בטוח שאני סמרטוט הרבה פחות טוב ממך, אבל בא ולא נרד לפסים האישיים או לרומה שאתה כל-כך מצטיין בהם.
מכיוון שנקודת הייחוס שלך לכל דבר הוא מכבי, בית"ר וכו' אז זהותך כהאוהד היא מאוד בעיתית, ואולי ניתן להגדיר אותה כזהות שונא.
אחרי שגרשון עזב, אני כועס עליו רק בגלל הדמעות תנין, היינו בבעיה גדולה של בלם. ברור לי שבמידה והוא היה חוזר הוא לא היה מתקרב
ל"סמל" שהוא היה לפני עזיבתו, וטוב שכך. אבל עדין הוא היה שב ואם היה מציג יכולת טובה הוא היה הופך מהר מאוד ל"סמל מחודש", כדוגמת
אבוקסיס, שלא עשה "לביתו" בלבד בבית"ר, אלא גם לבית בית"ר כאשר ביקש משחקני בית שאן לפתוח רגלים, והוא היום אחד הסמלים המזוהים
ביותר עם הפועל.

ככה שאל תדבר איתי על צביעות, אם גרשון / גרין / טובים מקצועית להפועל אין סיבה שהם לא ישחקו בהפועל.
דר"א מה אתה אומר על ליאור ליובין? שמחת שהוא מרפק את שארס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 16:15 
כל מה שאבוקסיס עשה בבית"ר, זה לא קו אדום כמו מעבר מהפועל למכבי/בית"ר.
אבוקסיס הגיע לבית"ר כי סיני זרק אותו מהפועל. זה שהוא היה מגעיל זה נכון, אבל גם את אבי נמני הייתי מוכן לראות בהפועל הרבה לפני בוגדים כמו שמעון גרשון.
הרבה יותר הפריע לי שאבוקסיס ברח לכסף של אשדוד. סמל הוא בחיים לא יהיה.
ולא הבנתי את העניין של ליובין? ליובין עבר ממכבי להפועל. שהם ישנאו אותו, לי זה דווקא בא סבבה.
שחקנים צריכים לדעת שאם הם בוחרים ללכת מהפועל למכבי או בית"ר הם מחוקים. זה קו אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 16:19 
סיימון קופר הוא לא בריאן גלנדוויל, ממש לא, אבל במקרה הזה הוא צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
מצטער לומר לך שיש בודדים שכן אכפת להם מהסמל
וכמה שאני דוחף אותו הרבה אז כן גם שי אחד מהם
זה לא קשור אם הוא טוב או לא,יש לו את הכבוד והוא לא ישחק בשום מועדון יריב של הפועל בחיים

את שימון גרשון הערצתי כמו משוגע,הוא היה השחקן האהוב עליי שנים,ופתאום הוא עבר
הפועל הציעה לו את המקסימום שהיא יכלה,והוא ידע את זה,והעדיף ללכת ליריבה המרה שלנו בית"ר
אני סגור על עצמי ששי בחיים לא יעשה את זה

ולא רק הוא יש עוד שחקנים עם אכפתיות לסמל בעולם
ג'ון טרי בצ'לסי,פרנצ'סקו טוטי ברומא,גאטוסו במילאן
דל פיירו ובופון ביובה
יש שחקנים עם לב

el dudernio כתב:

אני זוכר את היום שהוא הודיע על פרישה איך שמחתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:15 
http://sports.yahoo.com/mlb/news?slug=t ... act_082311

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert, אני לא יכול להגיד ששמחתי אבל כמה בדיחות לב וצינטורים כן יצאו מפי, זה לגיטימי, הוא לא היה שחקן של הפועל, במידה והיה חוזר
לא היתה לי בעיה גדולה עם זה יוצר מאשר עם חזרתו של יוסי (בפעם הראשונה, בפעם השניה זה סיפור אחר שאם תרצה נדבר עליו בפרטי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 15:27 
נאמנות לסמל במובן המילולי של המושג, זה קשקוש שלא מחובר לחוויה המקצוענית של הכדורגל. אבל...יש שחקנים ש"גילו" שמומלץ לנסות לחבר בין תועלת כלכלית וחיבור למועדון מוסיים לאורך זמן. להתפשר בהיקף החוזה ולפתח קריירה מחוברת למועדון אחד.
חיבור כזה נותן לשחקן יתרון מוסיים: גם בתקופות של ירידת יכולת, מעמדו טוב; הקהל תומך בו ומאפשר לו להשאר במועדון למרות תנודות ניהוליות; השחקן פותח לעצמו סיכויים לתקפיד ניהולי במועדון וכו'.
אצלנו המקרה הבולט הנו בדיר. לא פעם ולא פעמיים התפשר מבחינה כללכית כדי להמשיך. ספק רב אם היה זוכה למעמד דומה בקבוצה אחרת. בדיר היה אולי מקבל תוספת כספית לו היה עובר לקבוצה אחרת אבל לטווח ארוך, דבקותו בהפעול ת"א בהחלט משתלמת לו.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 09 נובמבר 2011, 16:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
זה תקף גם לכדורסל?
כי אשמח להביא את מתנאור כמוצג א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 16:13 
RedAlert כתב:
מצטער לומר לך שיש בודדים שכן אכפת להם מהסמל
וכמה שאני דוחף אותו הרבה אז כן גם שי אחד מהם
זה לא קשור אם הוא טוב או לא,יש לו את הכבוד והוא לא ישחק בשום מועדון יריב של הפועל בחיים

את שימון גרשון הערצתי כמו משוגע,הוא היה השחקן האהוב עליי שנים,ופתאום הוא עבר
הפועל הציעה לו את המקסימום שהיא יכלה,והוא ידע את זה,והעדיף ללכת ליריבה המרה שלנו בית"ר
אני סגור על עצמי ששי בחיים לא יעשה את זה

ולא רק הוא יש עוד שחקנים עם אכפתיות לסמל בעולם
ג'ון טרי בצ'לסי,פרנצ'סקו טוטי ברומא,גאטוסו במילאן
דל פיירו ובופון ביובה
יש שחקנים עם לב

עוד אוהד נאיבי.
אם לשי אבוטבול היו מציעים חוזה עתק במכבי או בבית"ר, אז אני ממש מטיל ספק אם הוא לא היה שוקל ברצינות לעבור.
שחקני כדורגל, בצדק מבחינתם, מתייחסים למקצוע הכדורגל כמקום עבודה לכל דבר, כאשר השכר הוא מרכיב משמעותי מאוד בהקשר זה. יש להם בד"כ גם אינטרסים נוספים כמו מעבר למועדון בחו"ל (אירופה).
ההבדל בגישה של שחקני הכדורגל השונים נובע בעיקר מהיכולות שלהם ומההיצע שיש לסוכנים שלהם עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 16:19 
red in blood כתב:
זה תקף גם לכדורסל?
כי אשמח להביא את מתנאור כמוצג א'.

מתן נאור כיום אינו מועמד ל-NBA וכנראה גם מועדונים בכירים באירופה (כולל המועדון הצהוב של שימון) לא מנהלים מרדף אחריו. אני מעריך כי משיקולים אישיים שלו, לנוכח האופציות שהיו לו, הוא בחר בהפועל (אוסישקין) ת"א. כנראה שגם החיבור שלו עם האוהדים של הפועל עוד מהקדנציה הקודמת היווה שיקול לבחור בהפועל - אך אני עדיין מעריך כי זהו בכל זאת שיקול משני (אני ממש לא בטוח שלשחק למשל בליגת העל במכבי-אשדוד היה הרבה יותר מקדם את הקריירה שלו ואת המצב הפיננסי שלו).
וגם אם אני טועה לגבי מתן נאור, הרי הוא יוצא-מן-הכלל שאינו מעיד על הכלל (כשם שדל-פיירו ביובנטוס או ג'רארד בליברפול הם יוצאים מן הכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אני מת על מתן נאור ועדין.
מתן נאור פרץ ולמעשה התחיל את הקרירה הבוגרת שלו בעירוני ר"ג ולאחר מכן עבר להפועל בגלל כסף ומאמן.
לאחר מכן עבר להפועל ירושלים בגלל כסף (הקבוצה חזרה לשאול) ופתח בהליכי בוררות נגד המועדון.
אחרי ירושלים עבר לנהריה, פרש מכדורסל, חזר לנהריה.
אחרי 6 שנים, 2 קבוצות פציעה, פרישה החליט לחזור להפועל, ככה שהוא ממש לא דוגמא לנאמנות לסמל.

עם זאת הוא דוגמא לספורטאי ענק :HEART2: , הגדול ביותר שנמצא היום על מגרשי הכדורסל בעולם כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 21:59 
moshiko כתב:
נאמנות לסמל במובן המילולי של המושג, זה קשקוש שלא מחובר לחוויה המקצוענית של הכדורגל. אבל...יש שחקנים ש"גילו" שמומלץ לנסות לחבר בין תועלת כלכלית וחיבור למועדון מוסיים לאורך זמן. להתפשר בהיקף החוזה ולפתח קריירה מחוברת למועדון אחד.
חיבור כזה נותן לשחקן יתרון מוסיים: גם בתקופות של ירידת יכולת, מעמדו טוב; הקהל תומך בו ומאפשר לו להשאר במועדון למרות תנודות ניהוליות; השחקן פותח לעצמו סיכויים לתקפיד ניהולי במועדון וכו'.
אצלנו המקרה הבולט הנו בדיר. לא פעם ולא פעמיים התפשר מבחינה כללכית כדי להמשיך. ספק רב אם היה זוכה למעמד דומה בקבוצה אחרת. בדיר היה אולי מקבל תוספת כספית לו היה עובר לקבוצה אחרת אבל לטווח ארוך, דבקותו בהפעול ת"א בהחלט משתלמת לו.

מחזק. ברור שיש שחקנים שעדיף להם, מבחינת הצלחה ומבחינה כלכלית - להישאר במקום אחד כל הקרירה ולהנות ממעמד של סמל (במרכאות או שלא). אני לא בטוח שגרשון הרויח בסופו של עניין בשנותיו הספורות בבית"ר יותר מאשר אם היה נשאר בהפועל ומקבל תפקיד במועדון להרבה שנים אחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: