תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 11:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 9/11
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אבירמוס כתב:
סמיילית כתב:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/304 ... 101&loc=14

"נוסא אייגבור צפוי להחמיץ את הדרבי ואת חיפה"
הודיע כי לא יצטרף למחנה אימונית אלא ישירות לטורניר קדם אולימפי במרוקו של נבחרת ניגריה.

בהפועל אמרו שעוד לא קיבלו בקשת שחרור מההתאחדות ורק דרור קשטן רשאי לאשר לשחרר אותו

תגובה : הפועל לא תשחרר את נוסא איגייבור לאליפות אפריקה עד 23 המועדון לא מחויב לשחררו לאור כך שמדובר רק בטורניר קדם אולימפי

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.110196.html

טעות.
קשטן כבר עלה לנו באליפות עם העונש לאוסטרץ לפני 10 שנים, וזה יעלה לנו באליפות גם עכשיו.
ידין, גורדנה, אורומוש, דאמרי אלרואי טוטו, הם חלק התקפי מספיק טוב בשביל לשחק נגד כל קבוצה בליגה, חבל לאבד את נוסא לעונה שלמה
בשביל שבועיים, קריטיים ככל שיהיו.

אני לא חושב שזה יסחוט לנוסא את המיץ. מילא היה מדובר במשהו חשוב, אבל זה טורניר קדם- אולימפי. לאף אחד לא אכפת מהטורנירים האולימפים, אז הקדם אולימפים ישנו משהו? אולי הוא יהיה טיפה מבואס ברמת השרון. זהו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שלמרות שזה לא טורניר רשמי של פיפ"א זה הטורניר שממנו מגיעות הנציגות האפריקאיות לאולימפיאדה שתהיה בסוף השנה.
ואם זה נשמע לך מוזר תנסה לחשוב על אליפות אפריקה הרשמית שמתנהלת כל שנתיים בשיא העונה האירופאית =).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 14:58 
במועדון "בדקו" "מצאו"..

זה כבר היה ברור מהרגע שהוא חתם מתי יתקיים הטורניר ואיזה משחקים הוא יפסיד.

אני מהמר שלא תהיה לקבוצה ברירה, להשאיר אותו בכח זו תהיה טעות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
זה מאוד תלוי איך יציגו לשחקן את הדברים, ואם יגרמו לו להרגיש טוב עם זה. אם הוא קודם יקרא על זה בעיתון המוראל שלו יהיה בתחת, אבל שיחת הבהרה עם קשטן לפני הכל והסברה של משמעות המשחקים הקרובים יכולה למנוע מהבעיה לצוץ, ואולי אפילו להגביר לו את המוטיבציה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 15:07 
תהיה בטוח שהוא כבר מזמן יודע מזה אחרי הפרסום באתר ערוץ הספורט.

אני לא בטוח שלשחקן זר אפשר להסביר שהדרבי הרבה יותר חשוב מהשתתפות באולימפיאדה וכל החשיפה שכרוכה בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 15:22 
לפני שלא משחררים אותו, שיבדקו מה קרה בפעם האחרונה שלא שיחררו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 15:42 
לא תתפוס אותי כתב:
לפני שלא משחררים אותו, שיבדקו מה קרה בפעם האחרונה שלא שיחררו אותו.

מה קרה בפעם האחרונה שלא שחררו אותו? (או שאתה לא יודע וזאת פשוט המלצה כדי לנחש איך הוא יגיב..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 17:09 
moshiko כתב:
הצלם כתב:
יואב כהן כתב:
כתבת תחקיר שעשיתי על המצב הכספי של המועדון.
תודה לכל מי שעזר.

http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

ציטוט:
על פי ההערכות יו"ר המועדון, דורון אוסידון, מרוויח כ-40,000 דולר לחודש אך לא ניתן לאמת נתון זה באופן רשמי, מכיוון שעל פי התקנון אין חובה להפקיד חוזים של בעלי תפקיד ברשות לבקרה התקציבית.

אתה עומד מאחורי הנתונים האלו? חצי מליון דולר לעונה? כפול מכל שחקן בהפועל לפחות אם לא פי 3.

"על פי התקנון אין חובה להפקיד חוזה של בעלי תפקידים? בתקנון של הבקרה יש התייחסות מיוחדת לשכר של בעלי תקפידים ודרישה לבחון את עלותם כדי למנוע הברחת כספים מהמועדון.

תאמין לי שהדבר נבדק ואין חובה. כל מה שעשיתי בחודש האחרון זה להתעסק בזה.
בקשר לסכום עצמו. שוב זה הערכה על פי נתון של משהו שיודע על מה שקורה בקבוצה אם הייתי חושב שהוא לא אמין לא הייתי מפרסם את זה. כמובן שגם הייתי לצריך לצרף את ההסתייגות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 17:30 
יואב כהן כתב:
moshiko כתב:
הצלם כתב:
יואב כהן כתב:
תודה לכל מי שעזר.

ציטוט:
על פי ההערכות יו"ר המועדון, דורון אוסידון, מרוויח כ-40,000 דולר לחודש אך לא ניתן לאמת נתון זה באופן רשמי, מכיוון שעל פי התקנון אין חובה להפקיד חוזים של בעלי תפקיד ברשות לבקרה התקציבית.

אתה עומד מאחורי הנתונים האלו? חצי מליון דולר לעונה? כפול מכל שחקן בהפועל לפחות אם לא פי 3.

"על פי התקנון אין חובה להפקיד חוזה של בעלי תפקידים? בתקנון של הבקרה יש התייחסות מיוחדת לשכר של בעלי תקפידים ודרישה לבחון את עלותם כדי למנוע הברחת כספים מהמועדון.

בקשר לסכום עצמו. שוב זה הערכה על פי נתון של משהו שיודע על מה שקורה בקבוצה אם הייתי חושב שהוא לא אמין לא הייתי מפרסם את זה. כמובן שגם הייתי לצריך לצרף את ההסתייגות הזאת.

אז כנראה שלא עשית שיעורי בית.
נכנסים לאתר של ההתאחדות לכדורגל. ניגשים למדור תקנונים. בוחרים "הבקרה...". סעיף י"ג מציין בצורה מפורשת (גם לפני זה) שחלה חובה על כל קבוצה להגיש לבקרה כל החוזים של מאמנים, שחקנים ובעלי תקפידים.

http://football.org.il/Game%20Rules/%D7 ... %D7%9D.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר נושא חדשות, ובגלל שלא ממש רציתי לפתוח על הדבר נושא אמיתי,
מה בדיוק השיפוץ שעבר טדי בחודשים האחרונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

יציע דרומי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 17:41 
moshiko כתב:
יואב כהן כתב:
moshiko כתב:
הצלם כתב:
יואב כהן כתב:
תודה לכל מי שעזר.

ציטוט:

אז כנראה שלא עשית שיעורי בית.
נכנסים לאתר של ההתאחדות לכדורגל. ניגשים למדור תקנונים. בוחרים "הבקרה...". סעיף י"ג מציין בצורה מפורשת (גם לפני זה) שחלה חובה על כל קבוצה להגיש לבקרה כל החוזים של מאמנים, שחקנים ובעלי תקפידים.

http://football.org.il/Game%20Rules/%D7 ... %D7%9D.pdf

זה היה נכון עד לא מזמן. כנראה שמשהו שם לא עדכני כי אני אומר לך שבררתי את זה בצורה הטובה ביותר שיכולה להיות. אין לי אינטרס לפרסם דברים שהם לא נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
עומרי דראגס כתב:
האדס כתב:

יציע דרומי

ממש יש עכשיו יציע דרומי? כי לא ראיתי שום תמונה של זה. וגם נראה לי מוזר שזה קרה כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=0
בהפועל נוטים שלא לשחרר את איגייבור לנבחרת
בניגריה דווח כי הקשר יגיע ב-20 בחודש, אך הפועל לא מחויבת לשחררו - ההחלטה בידי קשטן. אפולה בעל מספר ההצלות הגבוה ביותר בליגה האירופית

בהפועל ת"א מתחילים להתכונן לימים שאחרי פגרת הנבחרות. ידיעות המתפרסמות בתקשורת הניגרית מדווחות כי איגייבור הודיע למאמנו בנבחרת הנשרים עד גיל 23 כי הוא לא יגיע למחנה האימונים של הנבחרת בגאנה, אלא היישר לטורניר הקדם אולימפי ב-20 בחודש במרוקו, מה שעלול להוביל להיעדרותו מהמשחקים מול מכבי ת"א, מכבי חיפה ועירוני ק"ש. בנוסף, סוכנו של הקשר הניגרי הודיע להפועל ת"א כי השחקן צפוי לעזוב את הקבוצה כדי להשתתף בטורניר, אולם במשרדי האדומים טרם התקבל זימון מההתאחדות הניגרית.
שוער הפועל ת"א, אדל אפולה, ספג הרבה ביקורת מאז חתם בקיץ האחרון בשורות האדומים בהעברה חופשית לאחר שסיים את חוזהו בשורות פ.ס.ז' הצרפתית. עלות חוזהו של השוער הקמרוני בעל האזרחות הארמנית היא כ-600 אלף יורו לשתי עונות, ועל אף הביקורות הרבות שספג, בתקופה האחרונה הוא השחקן היציב ביותר בהפועל, כאשר כעת מתברר כי גם יש לכך הוכחה סטטיסטית. אתר סטטיסטיקת הספורט המוביל "Opta" מדווח כי בשלב הבתים של הליגה האירופית, אפולה הוא השוער בעל מספר ההצלות הגבוה ביותר. 8 שערים ספגה הפועל בשלב הבתים עד כה, אולם אתר הסטטיסטיקה מדווח כי הקמרוני-ארמני מנע לא פחות מ-23 שערים בטוחים במשחקיה של הפועל ת"א במפעל עד כה, מה שלא מנע מהאדומים לאייש את המקום האחרון בבית ולהפסיד לראפיד בוקרשט וללגיה ורשה.
אפולה, כמו גם מירקו אורמוש, קיבל אישור לצאת מהארץ במהלך הפגרה. ביוואן פרנסמן ונוסא איגייבור שוחררו למשחקי ידידות של נבחרות דרום אפריקה וניגריה בהתאמה. כל הארבעה צפויים להתייצב באימוני הקבוצה שיתחדשו ביום ראשון. הסלובקי מריו פצ'אלקה צפוי להישאר הפעם בישראל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 10&Lang=he
הפועל ת"א פנתה רשמית לרמי גרשון, רוצה לצרפו כבר בינואר
לבקשתו של דרור קשטן פנה הסקאוט של האדומים, יעקב הלל, לסוכנו של בלם קורטריק ונבחרת ישראל כדי לצרפו בחלון ההעברות. דודו דהאן: "זה מחמיא אבל אני מקווה שבינואר או בקיץ הוא כבר ישחק באנגליה, יש לו משם הרבה הצעות".

הפועל תל אביב פנתה היום (רביעי) רשמית לרמי גרשון. האדומים, שמחפשים לחזק את ההגנה בחלון ההעברות שייפתח בחודש ינואר, מעוניינים לצרף את בלם נבחרת ישראל שמושאל העונה לקורטריק הבלגית. הסקאוט של הפועל ת"א יעקב הלל פנה בימים האחרונים לדודו דהאן, סוכנו של רמי גרשון, לבקשתו של המאמן דרור קשטן, וביקש להחתים את בלם הנבחרת כבר בתחילת חלון ההעברות בינואר, כאשר הוא מודע לעובדה שליאז' מחזיקה בכרטיס השחקן של גרשון, שחתום אצלה לעוד שנה וחצי. דודו דהאן, שעדכן את גרשון עצמו בפנייה הרשמית מהפועל, אישר את הדברים לאתר ערוץ הספורט והוסיף: "זה מחמיא, אבל רמי גרשון לא מתכוון לחזור לארץ. אני מאמין שבינואר או בקיץ הקרוב הוא ישחק באנגליה, משם יש לו לא מעט הצעות".
רמי גרשון מחזיק בדרכון אירופי, שמקל על העברתו בין הליגות ביבשת. כמו כן, הוא שותף במרבית משחקיה של נבחרת ישראל בקמפיין מוקדמות יורו 2012, עובדה שתעזור לו לעמוד בתנאי קבלת רשיון העבודה באנגליה. במקביל, בבלגיה מדווחים כי בעקבות יכולתו הטובה של גרשון בקורטריק הוא צפוי לא להיות מושאל בעונה הבאה, וכי ליאז' מתכוונת להחזירו לסגל הקבוצה. גרשון עצמו סירב להגיב ואמר: "דודו דהאן מטפל בעניינים שלי".
גרשון החל את הקריירה המקצוענית במועדון נעוריו הפועל ראשון לציון, כאשר כבר בקיץ 2009 הפועל תל אביב הביע בו עניין. בסופו של דבר הוא נמכר במפתיע לסטאנדרד ליאז', מועדון הפאר הבלגי. בעונה שעברה גרשון הושאל לקורטריק אצלה הוא משחק כאמור גם העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
דודו דאהן לא יביא אותו להפועל, הוא רק לוקח מאיתנו שחקנים.

אפרופו, סוכני שחקנים -
מברוק לאבי נמני על הבאתו של אפולה אדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 19:24 
שחר כתב:
תהיה בטוח שהוא כבר מזמן יודע מזה אחרי הפרסום באתר ערוץ הספורט.

אני לא בטוח שלשחקן זר אפשר להסביר שהדרבי הרבה יותר חשוב מהשתתפות באולימפיאדה וכל החשיפה שכרוכה בכך.

כנראה בגלל שזה לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 19:29 
ברור שכל אנגליה רודפת אחרי רמי גרשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 20:05 
redead כתב:
עם כל הכבוד לרצון שלכם להוציא את ורמוט כשחקן קטן שלא מתאים לאירופה
עדיין.......
הדרמנים קנו מבחינתם שחקן שהיה לפני שנתיים שחקן העונה ונתן הצגות גדולות גם בזיר המקומית וגם באירופה

זה שאתם כאוהדי הפועל מכירים את שכטר וורמוט הרבה הרבה יותר לעומק מהגרמנים , זה יפה
אין שום מצב שהגרמנים קנו את ורמוט בידיעה שהוא דחליל

מי אמר שהם קנו אותו בשביל שיישחק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 20:35 
עומרי דראגס כתב:
האדס כתב:

יציע דרומי

לא נכון
השיפוץ היה שהגביהו את הדשא באיזה מטר וחצי והיו חייבים להעתיק את המשחקים משם, ועכשיו יבנו יציע דרומי אבל ישחקו שם תוך כדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 20:56 
ידין: "הסברנו לחדשים מה זה דרבי"
ראיון אוהדים עם אביחי ידין. גולת הכותרת - אביחי נרשם לעמותת הפועל אוסישקין! כל הכבוד...
http://hapoelta-fc.co.il/yadinint/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט: "לא אגיע להפועל. זו לא אופציה"
אני אפילו לא שוקל את האופציה להגיע להפועל. אולי אעזוב לקבוצה אחרת באירופה, אבל לא אחזור לישראל

http://red-fans.com/Article.asp?id=3162

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
ורמוט: "לא אגיע להפועל. זו לא אופציה"
אני אפילו לא שוקל את האופציה להגיע להפועל. אולי אעזוב לקבוצה אחרת באירופה, אבל לא אחזור לישראל

http://red-fans.com/Article.asp?id=3162

שימשיך לדוג בגרמניה .
כזה ליצן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4146330,00.html
ידין: "החדשים 'יתאבדו' על המגרש בדרבי"
קשר הפועל ת"א התייחס לאווירה המתחממת לקראת המשחק מול היריבה העירונית והוסיף: "ניתן את הכל". במועדון מנסים לשכנע את נוסא איגיבור הניגרי שלא לצאת לאליפות אפריקה

הפועל ת"א תמיד מתמודדת על כל התארים. האווירה בקבוצה טובה ויש חברויות רבות בחדר ההלבשה", כך אמר קשר הקבוצה אביחי ידין, שענה היום (ד') לשאלות האוהדים באתר הרשמי של האדומים.
האוהדים רצו לשמוע מידין האם הקריאות נגד ההנהלה פוגעות בשחקנים, אך הסתפקו בתשובה בנאלית ודי צפויה: "אנחנו מתעסקים רק בכדורגל". ידין התייחס לסוגיית סרט הקפטן ואמר: "המאמן דרור קשטן מחליט מי יהיה הקפטן". כשנשאל האם השחקנים מפחדים מקשטן בחדר ההלבשה, ענה השחקן: "אין צורך לפחד מאף אחד".
הנושא שעניין במיוחד את האוהדים הוא כמובן הדרבי הלוהט שיתקיים בעוד שבועיים וחצי. "הניצחון בדרבי הוא מעל הכל", אמר ידין, "אנחנו מסבירים לשחקנים החדשים הם את החשיבות של המשחק ואני בטוח שהם "יתאבדו" על המגרש, בדיוק כמו הוותיקים. ניתן את הכל בדרבי, כמו שעשינו בשנים האחרונות, אבל אסור לשכוח שכל המשחקים חשובים".
במועדון התלבטו היום האם לשחרר את הקשר הניגרי נוסא איגיבור, למשחקי נבחרת ניגריה עד גיל 23 במסגרת אליפות אפריקה. בקבוצה הבינו כי מבחינה חוקית הם יכולים שלא לשחררו לנסיעה, אך חוששים כי במידה ויכריחו אותו להישאר בארץ, איגיבור יהיה ממורמר. בקבוצה נוטים שלא לאשר לאיגיבור לצאת לאליפות, מכיוון שפרק הזמן של הטורניר תשחק הקבוצה מול מכבי ת"א, מכבי חיפה ועירוני ק"ש, משחקים שעשויים להכריע את גורל העונה כולה. בקבוצה ינסו להסביר לשחקן את המצב, ומקווים כי יחליט על דעת עצמו להישאר בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: