http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 10&Lang=heהפועל ת"א פנתה רשמית לרמי גרשון, רוצה לצרפו כבר בינואר
לבקשתו של דרור קשטן פנה הסקאוט של האדומים, יעקב הלל, לסוכנו של בלם קורטריק ונבחרת ישראל כדי לצרפו בחלון ההעברות. דודו דהאן: "זה מחמיא אבל אני מקווה שבינואר או בקיץ הוא כבר ישחק באנגליה, יש לו משם הרבה הצעות".
הפועל תל אביב פנתה היום (רביעי) רשמית לרמי גרשון. האדומים, שמחפשים לחזק את ההגנה בחלון ההעברות שייפתח בחודש ינואר, מעוניינים לצרף את בלם נבחרת ישראל שמושאל העונה לקורטריק הבלגית. הסקאוט של הפועל ת"א יעקב הלל פנה בימים האחרונים לדודו דהאן, סוכנו של רמי גרשון, לבקשתו של המאמן דרור קשטן, וביקש להחתים את בלם הנבחרת כבר בתחילת חלון ההעברות בינואר, כאשר הוא מודע לעובדה שליאז' מחזיקה בכרטיס השחקן של גרשון, שחתום אצלה לעוד שנה וחצי. דודו דהאן, שעדכן את גרשון עצמו בפנייה הרשמית מהפועל, אישר את הדברים לאתר ערוץ הספורט והוסיף: "זה מחמיא, אבל רמי גרשון לא מתכוון לחזור לארץ. אני מאמין שבינואר או בקיץ הקרוב הוא ישחק באנגליה, משם יש לו לא מעט הצעות".
רמי גרשון מחזיק בדרכון אירופי, שמקל על העברתו בין הליגות ביבשת. כמו כן, הוא שותף במרבית משחקיה של נבחרת ישראל בקמפיין מוקדמות יורו 2012, עובדה שתעזור לו לעמוד בתנאי קבלת רשיון העבודה באנגליה. במקביל, בבלגיה מדווחים כי בעקבות יכולתו הטובה של גרשון בקורטריק הוא צפוי לא להיות מושאל בעונה הבאה, וכי ליאז' מתכוונת להחזירו לסגל הקבוצה. גרשון עצמו סירב להגיב ואמר: "דודו דהאן מטפל בעניינים שלי".
גרשון החל את הקריירה המקצוענית במועדון נעוריו הפועל ראשון לציון, כאשר כבר בקיץ 2009 הפועל תל אביב הביע בו עניין. בסופו של דבר הוא נמכר במפתיע לסטאנדרד ליאז', מועדון הפאר הבלגי. בעונה שעברה גרשון הושאל לקורטריק אצלה הוא משחק כאמור גם העונה.