תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 16:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גלאקסי 1? גלאקסי 2? או בכלל אנדרואיד אחר?!
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 11:55 
סיימתי את ההתחייבות על הפלאפון הישן מלפני כמה חודשים וחשבתי לעצמי לקנות מכשיר חדש. עכשיו האמת היא שאני מסתדר עם הישן (נוקיה 6500S, אחלה פלאפון) הבעיה היא שהוא נדפק ושלחתי אותו לתיקון כבר עשרות פעמים וכל פעם חוזרת אותה תקלה וכבר התייאשתי.

אני נמצא בתוכנית שבא על שני הפלאפונים הנ"ל אני מקבל זיכוי של 58 ש"ח בחודש ככה שבעצם יוצא של ה1 אני לא משלם בכלל ואפילו מקבל חזרה יותר ממה ששילמתי עליו ועל 2 אני משלם בעצם 300 ש"ח (כמובן שאני קונה "בחוץ" ועושה ניתוק זיקה)

גלאקסי 1 עולה 1600
גלאקסי 2 עולה 2400 (אייפון לא בא בחשבון כי עולה יותר וכי צריך לשלם יותר על ביטוח ועוד כמה דברים)

עכשיו השאלה היא אם הגלאקסי 2 באמת שווה 800 ש"ח יותר מ1? (אני שואל עכשיו כי כבר יש אותו בארץ כמה חודשים ואני מקווה שאנשים הספיקו כבר להתרשם ממנו)
האם זה נכון ש1 נתקע המון? (אם זה נכון מבחינתי זה פוסל אותו לגמרי)
אתם חושבים שאני אני קונה את 2 הוא "יחזיק" לי שנתיים לפחות מבחינת חומרה? (אין לי בעיה להסתובב עם פלאפון ישן כל עוד הוא עובד וכו')

והשאלה הבאמת חשובה, האם אני באמת צריך את המכשירים האלה? האם כאחד שאמנם מבין במחשבים ומסתדר אבל אף פעם לא נגעתי ברומים וכו' (ככה קוראים לזה?) אני ידע להתעסק עם הפלאפונים האלה? חבל לקנות פלאפון עם יכולות מטורפות אבל לא להשתמש בהם...

קיצר, מה עושים? :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גלאקסי 1? גלאקסי 2? או בכלל אנדרואיד אחר?!
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 12:14 
אם קונים מכשיר באופן פרטי, אפשר לעשות לו ביטוח דרך החברת סלולאר?
אם לא, אז איך עושים לו ביטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 12:20 
villa crespo כתב:
אם קונים מכשיר באופן פרטי, אפשר לעשות לו ביטוח דרך החברת סלולאר?
אם לא, אז איך עושים לו ביטוח?

לפי הידוע לי:
א. ניתן להכניס לבדיקה (שעולה כסף) ואם המכשיר נמצא תקין אפשר להכניס אותו לביטוח (אם יש לך כמובן)
ב. בכל מקרה בדר"כ יש אחריות דרך החנות שבה אתה קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרת שאתה מפסיק לכתוב פה?שזה פורום של שמאלנים בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
לך על הגאלקסי 2 . שנות מהאייפון, ובכלל מהגלאקסי הראשון. עם ביטוח ועניינים, הS2 שווה עוד 800 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שכדאי לך לבדוק את ה HTC Sensation, שלא נופל מהsgs2 בכמעטשום דבר(במיוחד אם הג'יגה זכרון פנימי+כרטיס של עד 32GB(שעולה 250 שקל) מספיקים לך), ועולה 2000.
בכל אופןה דור האחרון של האנדרואידים הרבה יותר מלוטש, ככה שדווקא אם אתה לא מתכוון לעתעסק עם רוט והחלפת רום זה יהיה עוד יותר נכון להשקיע יותר בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:32 
החתול של שרדינגר כתב:
אני חושב שכדאי לך לבדוק את ה HTC Sensation, שלא נופל מהsgs2 בכמעטשום דבר(במיוחד אם הג'יגה זכרון פנימי+כרטיס של עד 32GB(שעולה 250 שקל) מספיקים לך), ועולה 2000.
בכל אופןה דור האחרון של האנדרואידים הרבה יותר מלוטש, ככה שדווקא אם אתה לא מתכוון לעתעסק עם רוט והחלפת רום זה יהיה עוד יותר נכון להשקיע יותר בשבילם.

עצה מעולה, גם חשבתי עלזה, הבעיה היא שאני לא יכול לעשות עליו ניתוק זיקה ולכן לא רלוונטי, תודה בכל מקרה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:34 
גלאקסי 2 פשוט פלאפון מטורף,מניסיון
שווה 800 שקל (להרבה חברים שלי יש גלאקסי 1 וכשהם מתעסקים בגלאקסי 2 שלי הם אומרים שזה בכלל לא אותה רמה,בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 13:47 
איפה לקנות אותו? (לא דרך חברות הסלולר ולא דרך אנשים פרטיים כי אני צריך קבלה לניתוק זיקה)
ומה הסיכוי ששווה לי לחכות עוד חודש/חודשיים והמחיר ירד בסכום משמעותי? (אנערף, יגיע ה4S או משהו כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
דור האחרון של האנדרואידים הרבה יותר מלוטש, ככה שדווקא אם אתה לא מתכוון לעתעסק עם רוט והחלפת רום זה יהיה עוד יותר נכון להשקיע יותר בשבילם.

יש מצב שהם יותר קלים להפעלה ופחות נתקעים מהאייפון. ואני מדבר על המכשיר כמו שהוא יוצא מהקופסה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 20:22 
עוד דיעות אולי?
ותודה לכל העונים כמובן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אצלנו מחלקים בעבודה גלקסי אייס. זה שווה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2011, 22:33 
עמי נאווי כתב:
אצלנו מחלקים בעבודה גלקסי אייס. זה שווה משהו?

אם זה חינם אז נראה לי שכן, למרות שזכור לי מאשכול מסוים בקנסו שאיציק לא אהב את המכשיר או משהו כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר. לכל חברה חייב ליהיות סכום שהם מחזירים על כל טווח עלויות של מכשירים שהם לא מוכרים, למרות שזה בהחלט יצא פחות מההחזר על הsgs2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 11:25 
החתול של שרדינגר כתב:
אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר. לכל חברה חייב ליהיות סכום שהם מחזירים על כל טווח עלויות של מכשירים שהם לא מוכרים, למרות שזה בהחלט יצא פחות מההחזר על הsgs2.

אממ יכול להיות אבל שאז הם מתנים אתזה בזה שהחשבונית שלך מגיעה לסכום מסוים?
ובכל מקרה אני לא בטוח לגבי זה, לדעתי זה רק על מכשירים שהם מוכרים ועל הזיכוי שהם נותנים...הרי כל הקטע הוא שאם אתה קונה בחברה X ומקבל Y אז גם אם תקנה בחוץ X תקבל את הY...בחברה לא נותנים זיכוי על הHTC (מן הסתם, כי לא מוכרים אותו שם) אז גם אם תביא מבחוץ לא תקבל...בכל מקרה אני יבדוק אתזה בשביל אחרים פה, בשבילי זה לא רלוונטי...

אגב אני במצב אבסורד שבו אני יקבל זיכוי של 58 ש"ח למרות שתכל'ס אני קונה את המכשיר ב 44 ש"ח! (1600 חלקי 36) (על הגלאקסי 1)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

ובכל מקרה אני לא בטוח לגבי זה, לדעתי זה רק על מכשירים שהם מוכרים ועל הזיכוי שהם נותנים...הרי כל הקטע הוא שאם אתה קונה בחברה X ומקבל Y אז גם אם תקנה בחוץ X תקבל את הY...בחברה לא נותנים זיכוי על הHTC (מן הסתם, כי לא מוכרים אותו שם) אז גם אם תביא מבחוץ לא תקבל...בכל מקרה אני יבדוק אתזה בשביל אחרים פה, בשבילי זה לא רלוונטי...

אגב אני במצב אבסורד שבו אני יקבל זיכוי של 58 ש"ח למרות שתכל'ס אני קונה את המכשיר ב 44 ש"ח! (1600 חלקי 36) (על הגלאקסי 1)

ההחזר מותנה בחשבונית מינימלית גם אם הספקית מוכרת את המכשיר.
ואני כן בטוח בזה(לא בקטע יהיר, פשוט תכננתי בעבר לקנות מכשיר אנדרואיד שלא נמכר אצל הספקית ובדקתי את זה).

ואני באותו מצב כמוך-על הSGS2 שלי ששילמתי 2700 אני מקבל החזר של 110 שקל ל36 חודשים, שזה קצת פחות מ4000. בגלל זה יכול ליהיות שיותר משתלם לך לקנות את הSGS2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:19 
החתול של שרדינגר כתב:
chaiel49 כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

ההחזר מותנה בחשבונית מינימלית גם אם הספקית מוכרת את המכשיר.
ואני כן בטוח בזה(לא בקטע יהיר, פשוט תכננתי בעבר לקנות מכשיר אנדרואיד שלא נמכר אצל הספקית ובדקתי את זה).

ואני באותו מצב כמוך-על הSGS2 שלי ששילמתי 2700 אני מקבל החזר של 110 שקל ל36 חודשים, שזה קצת פחות מ4000. בגלל זה יכול ליהיות שיותר משתלם לך לקנות את הSGS2.

סבבה, לי הוא לא מותנה בחשבונית מינימלית. ועל הגלאקסי 1 אני מקבל זיכוי שבסוף מכסה+, על 2 אני בסוף יוצא שמשלם 400 ש"ח. אבל נראלי שבכל מקרה אני ילך על גלאקסי 2.
איזה דיל יש לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
כשבאתי לעשות את הניתוק זיקה הזה אמרו לי שזה מותנה בחשבונית מינימלית.
בו בזמן עשו לי תוכנית שלא מגיעה לחשבונית המינימלית, ובכל זאת אני מקבל זיכוי (אם כי לא כהחזר בזמן אוויר אלא במחיר של חבילת הגלישה, שהוא מחיר מיוחד ללקוחות שעשו ניתוק זיקה, אם הבנתי נכון את מה שכתוב בחשבונית החודשית).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גלאקסי 1? גלאקסי 2? או בכלל אנדרואיד אחר?!
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
בו בזמן עשו לי תוכנית שלא מגיעה לחשבונית המינימלית, ובכל זאת אני מקבל זיכוי (אם כי לא כהחזר בזמן אוויר אלא במחיר של חבילת הגלישה, שהוא מחיר מיוחד ללקוחות שעשו ניתוק זיקה, אם הבנתי נכון את מה שכתוב בחשבונית החודשית).

גם לי הציעו את אותו הדבר.
גם סלקום וגם אורנג' הציעו לי 400 דקות, smsים, וחבילת גלישה ב80 שקל אחרי החזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גלאקסי 1? גלאקסי 2? או בכלל אנדרואיד אחר?!
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 17:03 
החתול של שרדינגר כתב:
teknoboy כתב:

גם לי הציעו את אותו הדבר.
גם סלקום וגם אורנג' הציעו לי 400 דקות, smsים, וחבילת גלישה ב80 שקל אחרי החזר.

כמה גלישה? כולל ביטוח? איזה עוד דברים יש? נשמע אחלה חבילה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2011, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
בלי ביטוח, באורנג' זה ג'יגה ובסלקום זה בלי הגבלה במהירות מגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: