סיימתי את ההתחייבות על הפלאפון הישן מלפני כמה חודשים וחשבתי לעצמי לקנות מכשיר חדש. עכשיו האמת היא שאני מסתדר עם הישן (נוקיה 6500S, אחלה פלאפון) הבעיה היא שהוא נדפק ושלחתי אותו לתיקון כבר עשרות פעמים וכל פעם חוזרת אותה תקלה וכבר התייאשתי.
אני נמצא בתוכנית שבא על שני הפלאפונים הנ"ל אני מקבל זיכוי של 58 ש"ח בחודש ככה שבעצם יוצא של ה1 אני לא משלם בכלל ואפילו מקבל חזרה יותר ממה ששילמתי עליו ועל 2 אני משלם בעצם 300 ש"ח (כמובן שאני קונה "בחוץ" ועושה ניתוק זיקה)
גלאקסי 1 עולה 1600
גלאקסי 2 עולה 2400 (אייפון לא בא בחשבון כי עולה יותר וכי צריך לשלם יותר על ביטוח ועוד כמה דברים)
עכשיו השאלה היא אם הגלאקסי 2 באמת שווה 800 ש"ח יותר מ1? (אני שואל עכשיו כי כבר יש אותו בארץ כמה חודשים ואני מקווה שאנשים הספיקו כבר להתרשם ממנו)
האם זה נכון ש1 נתקע המון? (אם זה נכון מבחינתי זה פוסל אותו לגמרי)
אתם חושבים שאני אני קונה את 2 הוא "יחזיק" לי שנתיים לפחות מבחינת חומרה? (אין לי בעיה להסתובב עם פלאפון ישן כל עוד הוא עובד וכו')
והשאלה הבאמת חשובה, האם אני באמת צריך את המכשירים האלה? האם כאחד שאמנם מבין במחשבים ומסתדר אבל אף פעם לא נגעתי ברומים וכו' (ככה קוראים לזה?) אני ידע להתעסק עם הפלאפונים האלה? חבל לקנות פלאפון עם יכולות מטורפות אבל לא להשתמש בהם...
קיצר, מה עושים?