villa crespo כתב:
בני, ממש אין קשר למציצה עצמית.
אם באים לה סמרטוטים כמו בן כספית ועמנואל רוזן וכותבים לנו הוראות שימוש לאוהד המתחיל, כאילו הם אורים ותומים בעניין ואם הם רושמים, קצת מתחת למחויבות של אוהד כדורגל לזכור את שואת יהודי אירופה, שאוהד צריך להתחייב לתמוך ולעודד את הקבוצה שלו בכל מקום ובכל מצב, אז כן, אני מצפה מהם להיות בסכנין.
ואם הם לא בסכנין, אז שלכל הפחות יסתמו את הפה שלהם וישבו בשקט. זה בדיוק כמו שאלי ישי ירשום פקודות מטכ"ל.
ולגבי יתר תומכי ההנהלה ושונאי שער 5, אז אם הם חושבים שהם יכולים להסתדר בלעדינו, אז עפ"י הנוכחות שלהם אתמול, כנראה שהם חושבים שהפועל לא צריכה קהל במשחקי חוץ. וגם הם, אגב, לא עומדים בקריטריונים של האמנה.
בלי התייחסות לכספית ורוזן שהדעות עליהם יותר שליליות מאשר חיוביות , אני חושב שגל המחאה איבד קצת כיוון בכל הקשור לקשטן את טביב , תשאל כל אוהד של הפועל מהי דעתו על התנהלות הקבוצה(טביב/קשטן) כלפי סמלים כמו שי, סלים, ידין ומייד תבין שמחאה כנגד פעולות שנעשו לאותם שחקנים יקבלו תמיכה רחבה מאוד בקרב קהל האוהדים שלנו , משום מה גל המחאה התפתח לפי ראות עניהם של רוב אוהדי הקבוצה כאל "מחאת דווקא" לא עיניינית שגורמת לנזק במהלך משחק , במקום להרים את השחקנים שלנו אנחנו רק מורידים אותם לרצפה. ה"שרירים" שעושים ילדים שעדיין לא עשו צבא מול כל הקהל האדום יגרום לפילוג אדיר (ראה ערך אולטראס מכמבי- את -השחקן ה-12) , אנחנו נמצאים רחוק משם ובמציאות של היום האולטראס שלנו הוא הלב של הקבוצה , מה אני אמור להבין ממה שאתה כותב כאן... שאם לא הגעתי למשחק בסכנין אז אני פחות אוהד ממך ...מאיפה אתה יודע מה הסיבות להעדרות שלי ממשחק כזה אולי כסף אולי ילדים אולי עבודה אולי לימודים , לידיעתך שמחתי מאוד לראות ולשמוע את האולטראס במגרש וגרם לי לגאווה מאוד גדולה שאני נמנה על אותם אוהדים תגובתך כאן רק גורמת לי לשכוח את ההרגשה הזאת..בקיצור תפסיקו לפלג(הכי קל) ותמשיכו להיות ה ל ב!!!