תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 13:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איפה הייתם אתמול, טביביסטים?
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת. אם מה שמפריע לכם זה העובדה שאנשים לא מקיימים את החלק באמנה שמדבר על הגעה למשחקים, אז תנוח דעתכם כי יש אולי בנאדם אחד בעולם שממלא את החלק שמדבר על
ציטוט:
נהיה מאוחדים באהדת הקבוצה בכל מצב, בכל מזג אויר, בכל ליגה ובכל מקום על פני כדור הארץ.

הדירוגים האלה, ויותר מכך - הדלגיטימציה - למי שלא בא לכל המשחקים לא תורמת לאף אחד. באמת שאפשר בלי זה, הקייס נגד טביב מספיק חזק גם כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
למי בכלל אכפת מבן כספית ועמנואל רוזן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
בנזיר בוטו כתב:
למי בכלל אכפת מבן כספית ועמנואל רוזן?

הם סתם שורבבו לאשכול, הם ממש לא האישיו. פותח האשכול משוכנע שהוא ממעמד רם ונישא מכל אוהד שלא היה אתמול בסכנין.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 16:57 
ראצו'
לצורך העניין גם אם מדובר היה באוהדים שהיו באים רק למשחקים מול הגדולות,זה עדין לגיטמי שהם יביעו ביקורת וכעס על מי שלדעתם פוגע בקבוצה.
ויש כאן בעייתיות שאוהדים (חלקם) בשם המסירות הרבה שלהם (בלי ציניות) מרשים לעצמם לחשוב שהם חסינים בפני ביקורת,ועוד בטיעון גרוע של "עד שלא תבואו לסכנין אין לכם זכות דיבור" האם אני צריך להסביר למישהו כאן שאנשים 'שחולים' על הקבוצה לא יכולים להרשות לעצמם להגיע לכל משחק בית וחוץ? האם זה הופך את הביקורת שלהם ללא ראויה? צבועה? .
אנשים חכמים שבאמת טובת הקבוצה לנגד עינהם מנסים לשמוע גם קולות אחרים שונים משלהם, לדעת לסנן מה חשוב לקבוצה ומה חשוב להוויי אוהדים ותו לא. אתה לא מתנשא על קהל ובטח לא משתמש בהגעה למגרשי חוץ ככלי לניגוח ביקורת.
אדם שבאמת טובת הקבוצה לנגד עיניו כבר מזמן היה זונח את ההצטדקות על קריאות השואה ועושה הכל כדי לאחד את הקהל במאבק נגד התנהלותו של טביב. אבל כשהאגו עומד בראש סדר העדיפויות אנחנו נאלצים לקרוא תגובות בסגנון פותח האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 16:58 
xiter כתב:
חחחח מי שלא נוסע לסכנין ועוד ביום חול הוא אוהד ניצחונות מאניק שאוהב את טביב?
תשלם לי ולא אסע לסכנין בטח שלא במשחק ליגה ביום חול שלא אומר יותר מידי.
וד"א על מה הכעס? אפילו הסעות לא היו אתה עוד מצפה מאנשים ליסוע שהם לא יודעים לאן?

באמת שיש לכם בעיה קשה בהבנת הנקרא.
איפה הוא אמר שמי שלא בא הוא טביביסט?
איפה הוא התגאה בכך שהוא כן בא?

מה לעשות? אתמול היה בולט שהרבה פרצופים שרוצים לחנך את הקהל וללמד אותו מהי אהדה, לא היו במגרש. זו עובדה.
כן, יש כאלה שלא יכולים להגיע לסכנין. לרוב לא נוח להגיע לסכנין, כמו שלכל מי שהגיע כמעט לא נוח. הרבה יותר נוח זה לשבת בבית ולכתוב טורים ואמנות.
אבל אי אפשר שלא לתהות מה היה קורה אם החלום הרטוב של אלי טביב היה מתגשם והקומץ לא היה מגיע למשחקים? מי היה בא? בן כספית ועמנואל רוזן?

ובקיצור, איך אמרו חכמינו שיבדל"א:

קודם כל תהיה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:10 
xiter כתב:
וד"א על מה הכעס? אפילו הסעות לא היו אתה עוד מצפה מאנשים ליסוע שהם לא יודעים לאן?

שמע, לא רק שאתה חרא של אוהד - גם הכישרון הלוגי שלך שואף לאפס.
ועכשיו למתקפה חריפה קצת יותר: גם הדרבי הקרוב לא קובע כלום, הוא יהיה ביום חול. אז זה אומר שלא תנסה להשיג כרטיס? או שהדרבי מעל הכל? הסעות? תאמין לי שיש מספיק אנשים שהיו מוכנים לקחת אותך טרמפ.

אה, ואתה חרא של אוהד עם כישרון לוגי שואף לאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
לא כולם יכולים להגיע באוטו
אני נגד טביב מאה אחוז,ושר הנהלה זונה,אבל לצערי פספסתי אתמול את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:14 
RedAlert כתב:

יש שכאלה שלא יכולים להגיע באוטו, יש כאלה שמזלזלים בחשיבותו של המשחק ובמיקום המרוחק (או אפילו במיקום בו הוא נערך?) ולא התאמצו להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
RedAlert כתב:

יש שכאלה שלא יכולים להגיע באוטו, יש כאלה שמזלזלים בחשיבותו של המשחק ובמיקום המרוחק (או אפילו במיקום בו הוא נערך?) ולא התאמצו להגיע.

זה משהו אחר
כשיש לי הזדמנות אני תמיד מגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
xiter כתב:

מה לעשות? אתמול היה בולט שהרבה פרצופים שרוצים לחנך את הקהל וללמד אותו מהי אהדה, לא היו במגרש. זו עובדה.
כן, יש כאלה שלא יכולים להגיע לסכנין. לרוב לא נוח להגיע לסכנין, כמו שלכל מי שהגיע כמעט לא נוח. הרבה יותר נוח זה לשבת בבית ולכתוב טורים ואמנות.
אבל אי אפשר שלא לתהות מה היה קורה אם החלום הרטוב של אלי טביב היה מתגשם והקומץ לא היה מגיע למשחקים? מי היה בא? בן כספית ועמנואל רוזן?

קודם כל תהיה!

קרא כותרת.

יש הבדל בין מתן לגיטמציה לכל אוהד באשר הוא להביע דעה,לבין מה שנראה לי היתרון הטרוויאלי של אוהדים שנותנים את חייהם לקבוצה בקבלת ההחלטות,תוך כדי שמירה על כבוד הדדי.(בנקודה הזו פותח האשכול קצת פספס בפרץ יהירות והתנשאות)

נערך לאחרונה על ידי איר קנדה בתאריך 07 נובמבר 2011, 17:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
villa crespo כתב:
xiter כתב:

קודם כל תהיה!

קרא כותרת

אבל בכותרת הוא לא טען שכל מי שלא בא הוא "טביביסט".
לכל היותר הוא טען שהטביביסטים לא היו בסחנין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:26 
העניין הוא פשוט.. 500(מתוכם חלק בלתי מבוטל של אוהדי הפועל מהמגזר והצפון) האוהדים שהגיעו לסח'נין אתמול,
מרכיבים את חלקו הנכבד של הקהל המלווה את הקבוצה למשחקי החוץ(להוציא את טדי וחיפה) בעשור האחרון.
שוכני הגרעין אינם חברים קרובים ומרביתם מחזיקים בדעות שונות ומנוגדות כמעט בכל נושא.
למרות זאת שריקות הבוז אינן נשמעות באותם משחקים.
לא מדובר בתא סודי או בארגון מיוחד, רק צריך להגיע מדי פעם לבאר שבע, נתניה, אשדוד או סח'נין. על מנת לזהות את אותם פרצופים שוב ושוב.
אם אותם שורקי הבוז היו מגיעים מדי פעם למשחק חוץ כזה או אחר הם יכולים לזכות ב"גישה חופשית" והשפעה על מובילי העידוד ולהגיד את דבריהם כמו אנשים נורמלים כנגד אופי העידוד או בחירת השירים ישירות לאותם אוהדים. ייתכן שכך היו נחסכות אותן שריקות בוז מביכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
איר קנדה כתב:
villa crespo כתב:
xiter כתב:

קודם כל תהיה!

קרא כותרת

אני לא אמרתי שהוא רשם שכל מי שלא בא הוא טביביסט.

השאלה הייתה: "איפה הוא אמר שמי לא בא הוא טביביסט".
בכל אופן לדעתי זה מיותר ולא תורם לכלום.

(ואין לי ספק שאותם שורקי הבוז-תומכי טביב מהווים אחוז קטן הרבה יותר עד אפסי במשחקי החוץ לעומת משחקי הבית.
גם לי זה מפריע ,ולטעמי זה מצביע על תמיכה והקרבה מצד האוהדים שכן הראויים לציון אך לא לפרבילגיות התנשאות,גם שאני הייתי בארץ הייתי לוקח אוטובוסים למשחקי חוץ(וגם לבלומפילד,מירושלים)בידיעה שהולך לי יום על חשבון לימודים\אמונים..
אני עדיין לא חושב שזה לגיטמי לתקוף אוהדים אחרים,או להביע בוז בפהרסיה כלפיהם בגלל שהם לא עושים כך.)

נערך לאחרונה על ידי איר קנדה בתאריך 07 נובמבר 2011, 17:47, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:

גם אני לא הייתי אתמול, זה בכלל לא הנושא כאן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
RedAlert כתב:

גם אני לא הייתי אתמול, זה בכלל לא הנושא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
teknoboy כתב:
איר קנדה כתב:
villa crespo כתב:
xiter כתב:

קודם כל תהיה!

קרא כותרת

אני לא אמרתי שהוא רשם ש כל מי שלא בא הוא טביביסט.

השאלה הייתה: "איפה הוא אמר שמי לא בא הוא טביביסט".
בכל אופן לדעתי זה מיותר ולא תורם לכלום

לא יודע איך זה בשפה שלכם, אבל בעברית המשמעות של המשפט "מי שלא בא טביביסט" די שקולה לזו של "כל מי שלא בא טביביסט".
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לא יודע איך זה בשפה שלכם, אבל בעברית המשמעות של המשפט "מי שלא בא טביביסט" די שקולה לזו של "כל מי שלא בא טביביסט".

חחח האמת שכבר שמתי לב איפה התבלבלתי ולכן הוספתי את העריכה להסיט. ;)
הכוונה של פותח האשכול עודנה דומה.

:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי איר קנדה בתאריך 07 נובמבר 2011, 17:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:44 
סמל אישי של המשתמש

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 18:46 
אני לא מבין הבוז ששורקים ל"הנהלה זונה" הוא כזה רציני שאתם עושים מזה סיפור?
לפי מה שאני ראיתי הבוז היה בעיקר לשירי שואה או לעובדה שלא מעודדים ורק שרים שירים של הנהלה זונה.
הדעה שלי (לא שהיא מעניינת פה מישהו) היא שכולם רוצים לעודד את הקבוצה אם "אנשי המחאה" ידעו מתי להרים את כל הקהל ולשיר נגד ההנהלה הם גם לא יצרו אנטי וזה יקרה שעל המגרש יהיו תוצאות שמצדיקות את זה.
מה שבפועל קורה זה שלטוב או לרע שרים נגד ההנהלה גם על חשבון האהדה ובגלל ששער 5 הוא מוביל את העידוד זה מתסכל אנשים.
בשער 5 גם יושב הגרעין הגדול שהמחאה ולכן זה לא מפתיע שהרוב במשחקי חוץ הוא אנטי-הנהלה כי תמיד הרוב במשחקי חוץ היה יושבי שער 5.
אני גם מציע לאנשים שחטפו מגלומניה בגלל שהם יושבים בזוית שונה לאיצטדיון לא לנפח לעצמכם יותר מידי את החזה כי זה נכון שאין עוד גוש מעודד באיצטדיון אבל בשביל שזה ישאר ככה (וזה הכי טוב שזה ככה) עדיף להיות יותר דיפלומטים ביחס לשאר האיצטדיון ראו ערך הזונה ה12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 19:30 
עמי נאווי כתב:
איפה הייתם אתמול, חובבי טביב והנהלתו?
איפה הייתם אתמול, מצקצקי הלשון נוכח הקריאות "הנהלה זונה"?
איפה הייתם אתמול, בזמן שקבוצתכם האהודה שיחקה בקור בסכנין?

והרי כרטיס עלה רק 70 שקלים (35 סטודנט/אשה/נוער!), יש חניון מסודר, אפילו השעה היא סבירה נוכח הביזיונות שראינו בעבר.
אני לא זוכר ששמעתי רינונים וקללות לשחקנים אתמול. רק עידוד של אוהדים במשך 90 דקות, וגם מחיאות כפיים לשחקנים בסיום.
אז איפה הייתם?

שיחלקו מדליות, בטוח תקבל ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
עמי נאווי כתב:
איפה הייתם אתמול, חובבי טביב והנהלתו?
איפה הייתם אתמול, מצקצקי הלשון נוכח הקריאות "הנהלה זונה"?
איפה הייתם אתמול, בזמן שקבוצתכם האהודה שיחקה בקור בסכנין?

והרי כרטיס עלה רק 70 שקלים (35 סטודנט/אשה/נוער!), יש חניון מסודר, אפילו השעה היא סבירה נוכח הביזיונות שראינו בעבר.
אני לא זוכר ששמעתי רינונים וקללות לשחקנים אתמול. רק עידוד של אוהדים במשך 90 דקות, וגם מחיאות כפיים לשחקנים בסיום.
אז איפה הייתם?

שיחלקו מדליות, בטוח תקבל ראשון.

תמונה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
חבל על ההנאה שמושיקו ודומיו שואבים מהדיון הלא ממש מועיל הזה.
כולנו אוהדי הפועל, כל אחד מביע את אהדתו בצורה שונה ובמקומות שונים.
ובבקשה לא להשתמש בביטוי ההזוי כמו בכותרת האשכול, זה לא מוסיף לאף אחד יותר מדי כבוד.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
לפי מה שאני ראיתי הבוז היה בעיקר לשירי שואה או לעובדה שלא מעודדים ורק שרים שירים של הנהלה זונה.
הדעה שלי (לא שהיא מעניינת פה מישהו) היא שכולם רוצים לעודד את הקבוצה אם "אנשי המחאה" ידעו מתי להרים את כל הקהל ולשיר נגד ההנהלה הם גם לא יצרו אנטי וזה יקרה שעל המגרש יהיו תוצאות שמצדיקות את זה.
מה שבפועל קורה זה שלטוב או לרע שרים נגד ההנהלה גם על חשבון האהדה ובגלל ששער 5 הוא מוביל את העידוד זה מתסכל אנשים.
בשער 5 גם יושב הגרעין הגדול שהמחאה ולכן זה לא מפתיע שהרוב במשחקי חוץ הוא אנטי-הנהלה כי תמיד הרוב במשחקי חוץ היה יושבי שער 5.
אני גם מציע לאנשים שחטפו מגלומניה בגלל שהם יושבים בזוית שונה לאיצטדיון לא לנפח לעצמכם יותר מידי את החזה כי זה נכון שאין עוד גוש מעודד באיצטדיון אבל בשביל שזה ישאר ככה (וזה הכי טוב שזה ככה) עדיף להיות יותר דיפלומטים ביחס לשאר האיצטדיון ראו ערך הזונה ה12.

איזה שטויות אתה אומר. במשחק מול פתח תקווה? נגיד. נגד איינדהובן בבלומפילד, שרו ההנהלה זונה לפני עליית השחקנים ובמחצית, ועדיין שרקו בוז. האם גם אז הם היו צריכים "להתרכז בלעודד" ?

אף אחד לא אומר שכזה אוהד יותר טוב או פחות מאחר, אבל עובדה שהגרעין החזק של האוהדים שמתעמקים בהפועל והיא כל חייהם, בסוף מגיעים לאיזה הבנה שמשהו לא בסדר בטביב. הרבה הרבה הרבה מהאוהדים ששורקים בוז ל"הנהלה זונה" שהם , תסלח לי,קצת חסרי מושג. הם רואים מקום ראשון ורכש שנותן באמצע נובמבר נותן 14 גולים. וזה כל מה שמשנה. ולדעתי, בן אדם כזה ששורק בוז לשירי הנהלה הוא קצת חוצפן. שוב, אי אפשר להמר את כל הקהל, ולא מנסים לעשות את זה. אבל עדיין צריכים להיות מודעים לסביבה שלך, ולפעול בהתאם(אל תערב לי שירי שואה, בבקשה). לדוגמא שהרבה מתומכי המחאה ונגד טביב, תמיד מנסים להסביר את הבעיה, ולהסביר את פעולותיהם (בניגוד להרבה פרו טביבים, שעונים לך תשובות בסגנון "אידיוט" , "אי לך מושג" , "אני פה כבר 48 וחצי שנה" וכו')...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 20:30 
YardenDe כתב:
GATE7 כתב:

איזה שטויות אתה אומר. במשחק מול פתח תקווה? נגיד. נגד איינדהובן בבלומפילד, שרו ההנהלה זונה לפני עליית השחקנים ובמחצית, ועדיין שרקו בוז. האם גם אז הם היו צריכים "להתרכז בלעודד" ?

אף אחד לא אומר שכזה אוהד יותר טוב או פחות מאחר, אבל עובדה שהגרעין החזק של האוהדים שמתעמקים בהפועל והיא כל חייהם, בסוף מגיעים לאיזה הבנה שמשהו לא בסדר בטביב. הרבה הרבה הרבה מהאוהדים ששורקים בוז ל"הנהלה זונה" שהם , תסלח לי,קצת חסרי מושג. הם רואים מקום ראשון ורכש שנותן באמצע נובמבר נותן 14 גולים. וזה כל מה שמשנה. ולדעתי, בן אדם כזה ששורק בוז לשירי הנהלה הוא קצת חוצפן. שוב, אי אפשר להמר את כל הקהל, ולא מנסים לעשות את זה. אבל עדיין צריכים להיות מודעים לסביבה שלך, ולפעול בהתאם(אל תערב לי שירי שואה, בבקשה). לדוגמא שהרבה מתומכי המחאה ונגד טביב, תמיד מנסים להסביר את הבעיה, ולהסביר את פעולותיהם (בניגוד להרבה פרו טביבים, שעונים לך תשובות בסגנון "אידיוט" , "אי לך מושג" , "אני פה כבר 48 וחצי שנה" וכו')...

אני שואל שאלה מחוסר ידע אז אתה אומר לי שאני מדבר שטויות... לא הייתי בהרבה משחקים לאחרונה אז לא יכולתי לשמוע מה קורה במחצית ולפני המשחק.
אני שואל אם ממש כל הקהל שורק כמו שהיה נגד שירי השואה או שזה פחות רצני ופשוט מנפחים את זה.
אם זה הרבה אנשים אז אני יוצא מנקודת הנחה של כל מה שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה לא ממש יודע אז בוא אני אסביר לך. שני משחקי הבית האחרונים(שהיו פתוחים לכולם) היו פתח תקווה, ואז איינדהובן. בראשון קרו דברים שגררו ביקורת מכל מקום וגוף קיים. במשחק השני נראה לקחו את הביקורת לצומת לב, והגיבו בהתאם (שירי שואה לא היו, הנהלה זונה לא הגיע על חשבון העידוד) לעומת זאת, שירי הנהלה זונה קיבלו בוז. במשחקי חוץ היו שירי הנהלה ולא שירי שואה, ולא שריקת בוז אחת נשרקה מאוהדי הפועל - אל אוהדי הפועל בדוחא/ הי"א/ איינדהובן. בצוותא למשחקים אלו, קרו מקרים מחוץ למגרש (מחאות, אמנות), שהוסיפו פיקנטריה והוכיחו שתמוכי ההנהלה קיימים ומשתיקים כל מה שלא בא להם טוב באוזן.

בפרוש השריקות לא גדולות כמו בשירי שואה, אך ללא ספק היו הרבה שריקות בוז. וממה שאני שמעתי בשער 7 התנהגות אלימה כלפי חלק מהאוהדים שלא הסכימו איתם(התנהגו באלימות אנשים פרו- הנהלה ממה שראיתי ושמעתי) באופן מצחיק, אותם אוהדים הם גם אלה שנהנים לקלל את השחקנים ולצעוק להם "נו ","נו". וגם יש הרבה שלא שורקים אבל עדיין בעד טביב (אליהם אין לי ממש טענות).

קיצר, לדעתי, יש לנו כמה מקבץ אוהדים, שהם איתנו כבר הרבה זמן, שטעו בצד של האיצטדיון לפני הרבה שנים. (סתימת פיות, התנהגות אלימה, קללות לשחקנים, אגוצאנטריות מדהימה). הם לא המון אבל הם נמצאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 22:30 
ברגר כתב:
xiter כתב:

שמע, לא רק שאתה חרא של אוהד - גם הכישרון הלוגי שלך שואף לאפס.
ועכשיו למתקפה חריפה קצת יותר: גם הדרבי הקרוב לא קובע כלום, הוא יהיה ביום חול. אז זה אומר שלא תנסה להשיג כרטיס? או שהדרבי מעל הכל? הסעות? תאמין לי שיש מספיק אנשים שהיו מוכנים לקחת אותך טרמפ.

אה, ואתה חרא של אוהד עם כישרון לוגי שואף לאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי מעולם באצטדיון בסכנין כמו שלא הייתי מעולם באצטדיון בקריית שמונה ובקריית אתא וכנראה שבעוד כמה איצטדיונים ברחבי הארץ.
לא שורק בוז למקללי טביב.
אבל מצד שני אם כל שונאי ההנהלה היו מזדהים עם מה שכתב פותח האשכול אזי כניראה שהייתי מפסיק להתלבט עם לקלל את טביב או לשרוק בוז.

עוד מעט יגיע כוכב אחר שיטען שנסע לסכנין בשבילי ועבורי ואני צריך לכסות לו את עלות הנסיעה, כמו שאחרים מכינים תפאורות בשבילי ובשביל יתר אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 23:22 
אדום אופטימי כתב:
לא הייתי מעולם באצטדיון בסכנין כמו שלא הייתי מעולם באצטדיון בקריית שמונה ובקריית אתא וכנראה שבעוד כמה איצטדיונים ברחבי הארץ.
לא שורק בוז למקללי טביב.
אבל מצד שני אם כל שונאי ההנהלה היו מזדהים עם מה שכתב פותח האשכול אזי כניראה שהייתי מפסיק להתלבט עם לקלל את טביב או לשרוק בוז.

עוד מעט יגיע כוכב אחר שיטען שנסע לסכנין בשבילי ועבורי ואני צריך לכסות לו את עלות הנסיעה, כמו שאחרים מכינים תפאורות בשבילי ובשביל יתר אוהדי הפועל.

אף אחד לא אמר את זה. מצחיק שאתם מפתחים תיאוריות ומתווכחים עם עצמכם.
מי שראה כאן ביקורת מצד פותח האשכול על אלו שלא באו לסכנין, באמת צריך לבדוק את הבנת הנקרא שלו.
אבל, אופטימי, אני חייב להבין משהו לגבי השורה האחרונה שלך. את האמת? מבחינתך, כאוהד הפועל, משחק חוץ עם קהל ומשחק חוץ בלי קהל זה אותו דבר? אין הבדל? זה לא עוזר להפועל? זה לא עדיף להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

אבל, אופטימי, אני חייב להבין משהו לגבי השורה האחרונה שלך. את האמת? מבחינתך, כאוהד הפועל, משחק חוץ עם קהל ומשחק חוץ בלי קהל זה אותו דבר? אין הבדל? זה לא עוזר להפועל? זה לא עדיף להפועל?

ככל שיש יותר אוהדים בבית ובחוץ זה יותר טוב לקבוצה.
אני בדעה, ללא כל קשר לכדורגל, שכל מה שמישהו עושה הוא עושה זאת לעצמו.
השקפתי היא שאדם הוא חייה, אמנם מתורבתת אבל עדיין חייה. בבסיס דואג לעצמו וכל מה שעושה עושה לעצמו.
אבא או אמא שמפנקים את ילדם לא עושים זאת בשביל הילד אלא עבור עצמם.
מישהו שמגיע לבלומפילד לא מגיע בשביל הקבוצה אלא בשביל עצמו. כנ"ל גם בנסיעה לסכנין או לקריית שמונה או לקריית אליעזר.
כנ"ל מי שמכין תפאורות או עושה כל דבר אחר "בשביל הקהל".

ביקשת, אז עניתי. מציע שלא להפוך את הדיון לדיון ב"השקפת עולמו ש אופטימי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בלי התייחסות לכספית ורוזן שהדעות עלי
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
בני, ממש אין קשר למציצה עצמית.
אם באים לה סמרטוטים כמו בן כספית ועמנואל רוזן וכותבים לנו הוראות שימוש לאוהד המתחיל, כאילו הם אורים ותומים בעניין ואם הם רושמים, קצת מתחת למחויבות של אוהד כדורגל לזכור את שואת יהודי אירופה, שאוהד צריך להתחייב לתמוך ולעודד את הקבוצה שלו בכל מקום ובכל מצב, אז כן, אני מצפה מהם להיות בסכנין.
ואם הם לא בסכנין, אז שלכל הפחות יסתמו את הפה שלהם וישבו בשקט. זה בדיוק כמו שאלי ישי ירשום פקודות מטכ"ל.
ולגבי יתר תומכי ההנהלה ושונאי שער 5, אז אם הם חושבים שהם יכולים להסתדר בלעדינו, אז עפ"י הנוכחות שלהם אתמול, כנראה שהם חושבים שהפועל לא צריכה קהל במשחקי חוץ. וגם הם, אגב, לא עומדים בקריטריונים של האמנה.

בלי התייחסות לכספית ורוזן שהדעות עליהם יותר שליליות מאשר חיוביות , אני חושב שגל המחאה איבד קצת כיוון בכל הקשור לקשטן את טביב , תשאל כל אוהד של הפועל מהי דעתו על התנהלות הקבוצה(טביב/קשטן) כלפי סמלים כמו שי, סלים, ידין ומייד תבין שמחאה כנגד פעולות שנעשו לאותם שחקנים יקבלו תמיכה רחבה מאוד בקרב קהל האוהדים שלנו , משום מה גל המחאה התפתח לפי ראות עניהם של רוב אוהדי הקבוצה כאל "מחאת דווקא" לא עיניינית שגורמת לנזק במהלך משחק , במקום להרים את השחקנים שלנו אנחנו רק מורידים אותם לרצפה. ה"שרירים" שעושים ילדים שעדיין לא עשו צבא מול כל הקהל האדום יגרום לפילוג אדיר (ראה ערך אולטראס מכמבי- את -השחקן ה-12) , אנחנו נמצאים רחוק משם ובמציאות של היום האולטראס שלנו הוא הלב של הקבוצה , מה אני אמור להבין ממה שאתה כותב כאן... שאם לא הגעתי למשחק בסכנין אז אני פחות אוהד ממך ...מאיפה אתה יודע מה הסיבות להעדרות שלי ממשחק כזה אולי כסף אולי ילדים אולי עבודה אולי לימודים , לידיעתך שמחתי מאוד לראות ולשמוע את האולטראס במגרש וגרם לי לגאווה מאוד גדולה שאני נמנה על אותם אוהדים תגובתך כאן רק גורמת לי לשכוח את ההרגשה הזאת..בקיצור תפסיקו לפלג(הכי קל) ותמשיכו להיות ה ל ב!!! :HEART2: :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: