תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קשטן
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
הא"ש, אף אחד לא טוען שלגיטימי לקלל אותו.
אני לא רואה טעם בקללות לשחקנים ולמאמן.
אבל זה שהוא עשה השגים כאלה ואחרים לפני עשור לא אומר שצריך להתעלם מטעויות ברורות וקשות שהוא עושה.
לא מן הנמנע שהוא אבד מהיכולת שלו לנהל משחק. לא מן הנמנע שהאגו מוביל אותו היום יותר מבעבר.
אפשר ורצוי לזכור לו את הטוב. יחד עם זאת, הכרחי לציין את הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 00:31 
אדום נחמד כתב:
אבל זה שהוא עשה השגים כאלה ואחרים לפני עשור לא אומר שצריך להתעלם מטעויות ברורות וקשות שהוא עושה.
לא מן הנמנע שהוא אבד מהיכולת שלו לנהל משחק. לא מן הנמנע שהאגו מוביל אותו היום יותר מבעבר.

אף אחד לא טוען שלגיטימי לקלל אבל רבים עושים זאת בפועל..ואם לא מקללים אז גרוע לא פחות, מביעים זלזול בוטה.
כמו ששמת לב או לא, ציינתי בדבריי שיש לי עליו ביקורת אך את תמצית הדברים הבעתי בסוף- ביקורת גם שהיא נוקבת אינה מתירה לבזות אדם ובפרט מאמן כקשטן שעל הישגיו ותרומתו לכדורגל (ולנו) אין עוררין

הביא לנו דאבל,פעמיים מקום שני,ניצח על עונה אירופית חלומית ובל נשכח שקודם לכן הציל אותנו מירידה בטוחה (שמי יודע לאן הייתה מדרדרת אותנו).

ועוד בונוס קטן - אחראי כמאמן מכבי חיפה על ההשפלה הגדולה ביותר בכדורגל הישראלי אי פעם על המחלה (10-0 עונת 87-8) ואם זה לא שם אותו במעמד של אליל שאסור לגעת בו אז מה כן? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 00:37 
הדבר היחיד החיובי שאני מוצא לגביי קשטן זה שהוא לא משנה כל כך הרכבים,מאמין בהרכב מסויים ונותן לו לרוץ.

נקווה לעתיד טוב יותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 00:41 
Yalla Hapoel כתב:
הדבר היחיד החיובי שאני מוצא לגביי קשטן זה שהוא לא משנה כל כך הרכבים,מאמין בהרכב מסויים ונותן לו לרוץ.

נקווה לעתיד טוב יותר..

אומנם רמת הכדורגל קצת מדכאת אבל עדיין,הזוי לומר משפט כזה כשאתה מוביל את הליגה בכל פרמטר אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 00:43 
הוקיץ' כתב:
הכי קל להסתכל בסטטיסטיקה ולראות שאנחנו מקום ראשון עם הפרש השערים הטוב ביותר ולחשוב שקשטן עושה עבודה מושלמת.
כמו שאפשר לראות שאתמול ניצחנו קבוצה שהיא מושלמת בבית ולחשוב שניהול המשחק של קשטן היה מושלם.
מה לעשות שסטטיסטיקה לא מספרת את כל הסיפור?
עצם העובדה ששאר המאמנים פה פח לא הופכת את קשטן למאמן טוב ממה שהוא ועצם העובדה שסכנין אתמול שיחקה רע לא הופך את ניהול המשחק של קשטן לטוב.
בסופו של דבר קשטן זה מאמן עם יתרונות בולטים וחסרונות בולטים, אני מבסוט שהוא לפחות למד איזה שחקנים שווים הרכב ואיזה שחקנים לא (בניגוד לגוטמן אגב).

אתה מבלבל בין סטטיסטיקה לבין תוצאות. מה שציינת זה תוצאות. המטרה של קבוצה היא לצבור כמה שיותר נקודות וזאת באמצעות כיבוש יותר שערים מממספר הספיגות בכל משחק.
ככה פשוט.
אני מאוד לא אוהב את קשטן ואת הכדורגל שלו. יש המון דברים שהוא עושה ואני משתגע. אבל אחרי 11 מחזורים אי אפשר להתעלם מהשורה התחתונה. זה לא אומר כלום להמשך (ולי ברור שאם לא יהיה חיזוק ראוי בינואר, אין סיכוי לאליפות), אבל כשיש פער בין התהליך לתוצאה, אני נוטה לבחון את עצמי ולשאול את עצמי האם אני מבין את התהליך. כרגע התשובה היא לא. לא מבין מה הוא עושה שמביא לתוצאות טובות (שוב, כרגע), אבל כנראה שזה לא לגמרי מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 00:51 
אני ממש לא אומר שקשטן עושה עבודה גרועה. הוא עשה לא מעט דברים טובים העונה.
בעיקר הוא הבין מי השחקנים ששווים הרכב ובאיזה תפקיד הם צריכים לשחק. כמובן שלקח לו בערך תשעה מחזורים להבין מה שללא מעט מהמשתמשים פה לקח בדיוק משחק וחצי לקלוט, אבל מכיוון שיש לא מעט מאמנים בליגה שלא היו רואים זאת כלל אני לא מתלונן.
כל מה שאני אומר זה שלהסתכל על הטבלה ולהגיד שקשטן עושה עבודה מצוינת זה קצת פשטני ולא ממש מספר את כל הסיפור.
ואם כבר מדברים על תוצאות אז אפשר גם לציין שקצב צבירת הנקודות שלנו הוא לא יותר מסביר ובאף אחת מהעונות האחרונות זה לא היה מספיק למקום ראשון. מה השתנה? איכות היריבות לצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
הכי אדום שיש כתב:
אדום נחמד כתב:

אף אחד לא טוען שלגיטימי לקלל אבל רבים עושים זאת בפועל..ואם לא מקללים אז גרוע לא פחות, מביעים זלזול בוטה.
כמו ששמת לב או לא, ציינתי בדבריי שיש לי עליו ביקורת אך את תמצית הדברים הבעתי בסוף- ביקורת גם שהיא נוקבת אינה מתירה לבזות אדם ובפרט מאמן כקשטן שעל הישגיו ותרומתו לכדורגל (ולנו) אין עוררין

הביא לנו דאבל,פעמיים מקום שני,ניצח על עונה אירופית חלומית ובל נשכח שקודם לכן הציל אותנו מירידה בטוחה (שמי יודע לאן הייתה מדרדרת אותנו).
ועוד בונוס קטן - אחראי כמאמן מכבי חיפה על ההשפלה הגדולה ביותר בכדורגל הישראלי אי פעם על המחלה (10-0 עונת 87-8) ואם זה לא שם אותו במעמד של אליל שאסור לגעת בו אז מה כן? ;)

וזה רק שאתה מדבר עלינו, בלי להזכיר מה הוא עשה בבית"ר, מקקי וכפר סבא.
גם בבני יהודה אגב, הוא סיפק את התוצאות, לא סתם כעסו עליו שם שהוא הלך להם ככה אלינו, הוא היה נכשל שם הם לא היו רוצים להחתים אותו לעוד עונה עם המשכורת שלו יחסית לבני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:07 
הוקיץ' כתב:
בעיקר הוא הבין מי השחקנים ששווים הרכב ובאיזה תפקיד הם צריכים לשחק. כמובן שלקח לו בערך תשעה מחזורים להבין מה שללא מעט מהמשתמשים פה לקח בדיוק משחק וחצי לקלוט, אבל מכיוון שיש לא מעט מאמנים בליגה שלא היו רואים זאת כלל אני לא מתלונן.
כל מה שאני אומר זה שלהסתכל על הטבלה ולהגיד שקשטן עושה עבודה מצוינת זה קצת פשטני ולא ממש מספר את כל הסיפור.
ואם כבר מדברים על תוצאות אז אפשר גם לציין שקצב צבירת הנקודות שלנו הוא לא יותר מסביר ובאף אחת מהעונות האחרונות זה לא היה מספיק למקום ראשון. מה השתנה? איכות היריבות לצמרת.

תקרא לזה תחושת בטן, אבל אני די משוכנע שאם היית נותן לחברי הפורום לאמן את הקבוצה במקום קשטן, 99.99% מהם היו משיגים תוצאות פחות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:14 
מן הסתם.
מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:41 
הוקיץ' כתב:

אם ניקח את 3 השנים האחרונות אז למעט עונת הסיבוב הכמעט מושלם של חיפה, קצב צבירת הנק' של העונה הזאת היה מספיק למקום ראשון בפער של לפחות 2 נק' וכנראה שגם היה נותן לנו 3 אליפויות ברצף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:

תקרא לזה תחושת בטן, אבל אני די משוכנע שאם היית נותן לחברי הפורום לאמן את הקבוצה במקום קשטן, 99.99% מהם היו משיגים תוצאות פחות טובות.

חייב להגיד שבניגוד לבד"כ, אני לא מסכים איתך לגבי המשפט הזה.
אני לא בעד מציצה עצמית (בשביל זה אלוהים ברא את אוהדי מכבי) אבל אם תדפדף אחורה תראה שלפחות 80% מהפורום הבין ממזמן את מה שקשטן הבין רק בשבועיים האחרונים לגבי ההרכב, אם זה אומר לגבי השיבוץ בהגנה של חוטבא, הקישור האחורי עם ידין וגורדנה, התפקיד של נוסא (חצי כנף חצי מנהל משחק באמצע) ובעיקר האשראי לאלרואי שזה משהו ששווה להתעכב עליו. פירטתי את זה באשכול על אלרואי אבל העובדות הן שזו החלטה שדי נכפתה על קשטן מכורח הנסיבות. עבאס ואורמוש פצועים, שבחון עבר לב"ש וטועמה מוחרם ע"י ההנהלה מה שגרם לו בכלל לצאת מכושר. כל השחקנים האלו קיבלו את חולצת ההרכב לפני אלרואי, אורמוש אפילו הובא במוצהר על המקום שלו כיום בהרכב (קשר ימני). לתת את הקרדיט לקשטן במקרה הזה זו טעות.
אין בוכים על חלב שנשפך אבל יכול להיות שאם הוא היה מגיע להרכב הזה לפני חודש או יותר מכך, המצב שלנו באירופה היה שונה ובליגה אף יותר טוב מהמצב הקיים. מעבר לכך, חלוקת העומסים שלו לא נכונה ובהרבה מזל שלושת האסים שלנו (טוטו/דמארי/נוסא) ששיחקו כמעט 90 דקות בכל משחק מתחילת העונה, לא סיימו את הרצף המטורף הזה עם פציעות רציניות (אני משייך את זה לגנים אפריקאים של טוטו ונוסא וגנים תימנים של דמארי...) מה שבטוח היה פוגע בנו בהווה ובעתיד.
המקום בו אנו נמצאים בליגה הוא שילוב של לוח משחקים נוח (רק 4 משחקים מתוך 11 מחוץ למקדש, 2 מהם הפסדנו), החוד הכי כשרוני שהיה פה מזה הרבה זמן (טוטו ודמארי כבשו ביחד 16 מ-23 - יותר משני שליש), חולשה של היריבות (מתי לחיפה היו מתחת ל 50% הצלחה בנק' זמן הזו ?) ומזל שזה אף פעם לא מזיק. כל מה שצריך זה לעבוד על הנקודות הפחות טובות כמו התיאום במרכז ההגנה וההגבהות מהצדדים ולשמר את שיטת המשחק מהשבועיים האחרונים.
אה, ושטביב לא יחליט פתאום לעשות פריש-מיש ולשחרר את טוטו ואביחי באמצע מאבק האליפות. שיתן לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:53 
הוקיץ' כתב:
מן הסתם.
מה הקשר?

שקצת מגוחך ש-70% מהמשתמשים פה מתיימרים להבין יותר מאשר קשטן.

אני לא טוען שהוא לא עשה טעויות, או שאי אפשר לבקר את ההחלטות שלו, אבל ראבק, קצת צניעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:55 
אבי כתב:
הוקיץ' כתב:

אם ניקח את 3 השנים האחרונות אז למעט עונת הסיבוב הכמעט מושלם של חיפה, קצב צבירת הנק' של העונה הזאת היה מספיק למקום ראשון בפער של לפחות 2 נק' וכנראה שגם היה נותן לנו 3 אליפויות ברצף

נשמע טוב. חבל שזה לא כל כך נכון.
אנחנו כרגע עם 69 אחוזי הצלחה.
עונה שעברה חיפה לקחו אליפות עם 73 אחוזי הצלחה עד הקיזוז (כמובן שבפלייאוף האחוזים היו אף גבוהים יותר).
בעונת הדאבל לקחנו אליפות עם 80 אחוזי הצלחה עד הקיזוז (וכמובן ששוב בפלייאוף האחוזים רק גדלו).
בעונה שלפני כן חיפה לקחה אליפות עם 74 אחוזי הצלחה וזה עוד בעונה מאוד מאוד בינונית.
בקיצור, תבדוק את העובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:57 
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
מן הסתם.
מה הקשר?

שקצת מגוחך ש-70% מהמשתמשים פה מתיימרים להבין יותר מאשר קשטן.

אני לא טוען שהוא לא עשה טעויות, או שאי אפשר לבקר את ההחלטות שלו, אבל ראבק, קצת צניעות.

לא אמרתי שהם מבינים יותר מקשטן, רק טענתי שלקח לקשטן הרבה זמן לעלות על מה שלא מעט אנשים ראו מיד.
רוב האנשים גם אמרו שזאת טעות לעלות למשחק העונה נגד חיפה עם בונדר ושבחון (וצדקו כמובן), זה אומר שהם יכלו להביא אותנו לאן שגוטמן הביא אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:57 
נפוליאון אמר פעם שבתרמילו של כל חייל ניתן למצוא שרביט של מרשל
ובפרפרזה כל משתמש כאן משוכנע שהוא היה מאמן טוב יותר מהמאמן שבמקרה מאמן את הקבוצה בכל זמן נתון
בדיוק כשם שרב הישראלים משוכנעים שהם היו יכולים להיות ראשי ממשלה חברי כנסת שופטים וקצינים טובים יותר
אז זהו שלא
סתם שחצנות ישראלית אופיינית נטולת כל בסיס עובדתי
וגם הביטוי מציצה עצמית הוא מאד שחצני כי רק רון ג׳רמי יכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
שבוע שעבר הייתי בהשתלמות של ד"ר מרק ורטהיים (חפשו בגוגל)

וכד"ר שעובד עם ספורטאי צמרת הוא אמר : " עידן הדיקטטורים בתחום האימון נגמר ! "
קשטן לצומת ליבך ...תזמין את הקבוצה לאיזה דרינק .. שמענו שיש לך המון ויסקי בבית !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 12:08 
הוקיץ' כתב:
אבי כתב:
הוקיץ' כתב:

עונה שעברה חיפה לקחו אליפות עם 73 אחוזי הצלחה עד הקיזוז (כמובן שבפלייאוף האחוזים היו אף גבוהים יותר).
בעונת הדאבל לקחנו אליפות עם 80 אחוזי הצלחה עד הקיזוז (וכמובן ששוב בפלייאוף האחוזים רק גדלו).
בעונה שלפני כן חיפה לקחה אליפות עם 74 אחוזי הצלחה וזה עוד בעונה מאוד מאוד בינונית.

שכחתי לרשום שאני מתייחס למצב נכון למחזור ה 9 שהיא כרגע העובדה היחידה שרלוונטית.
והעובדה היא שקצב צבירת הנק' של כל האלופות ב 3 השנים האחרונות (כולל הפועל של הדאבל) היה נמוך יותר מקצב צבירת הנק' של הפועל נכון למחזור ה 9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ובפרפרזה כל משתמש כאן משוכנע שהוא היה מאמן טוב יותר מהמאמן שבמקרה מאמן את הקבוצה בכל זמן נתון
בדיוק כשם שרב הישראלים משוכנעים שהם היו יכולים להיות ראשי ממשלה חברי כנסת שופטים וקצינים טובים יותר
אז זהו שלא

תפתח יום חמישי כשמכבי כדורסל מארחים ותראה מה זה 10,000 אנשים שעסוקים במציצה עצמית.
מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 12:21 
נניח שזה נכון אבל למה אנחנו צריכים להדמות להם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אז זהו שלא

בשום מקום אף אחד לא אמר שהוא הולך להיות מאמן טוב יותר מקשטן.
ישנם נקודות ספציפיות, שלעיתים הורגות את המשחק שלנו, ומותר לומר אותן
באימון יש הרבה יותר מתזמון חילופים ואימון בעיטות לשער, זה ברור. זה אומר שאסור להתעצבן כי קשטן מחכה עם חילוף לדקה 90, חילוף שברור שהיה צריך להתבצע לפני וכבר נענשנו על זה באשדוד? אז הוא יודע כדורגל, והוא טועה, ומותר לומר לו. זה לא קשור לשחצנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 16:30 
אני לא חושב שאף אחד מאמין פה שהוא מאמן טוב מקשטן.
מה שאפשר לזהות אצל קשטן - והוא מה שמוציא אנשים מדעתם - אלו חולשות אנושיות מסוימות שהוא מביא אותן לידי קיצון: התעקשות על טעות מקצועית גם כשהיא ברורה לכל, חוסר-ענייניות (מתבטא גם בנאמנות ל"שחקנים שלו" לעומת דחיית מי ש"לא שלו"), תפיסה מיושנת וילדותית לגבי משמעת - וכו'. הדברים הללו, כשהם מובילים למתחים, סכסוכים, וסתם כשלים על המגרש - מרגיזים מאוד אוהדים. בין היתר גם כי הם מאוד גלויים.

אילו קשטן היה מאפסן את האגו שלו, ומרסן את הטסטוסטרון - הוא היה יכול להיות הרבה יותר גדול ממה שהוא. אבל בפרפראזה על מה שאומרים על שחקנים: "במצב כזה - הוא לא היה פה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 16:52 
בלונדיני
כל מה שאתה אומר נכון אבל לא רק לגבי קשטן
ובכל זאת הבקורת על קשטן שלא לומר קטילתו
היא מוגזמת ומועצמת מעבר לכל סבירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 17:26 
אבי כתב:
הוקיץ' כתב:
אבי כתב:
הוקיץ' כתב:

והעובדה היא שקצב צבירת הנק' של כל האלופות ב 3 השנים האחרונות (כולל הפועל של הדאבל) היה נמוך יותר מקצב צבירת הנק' של הפועל נכון למחזור ה 9.

אני לא כל כך מסכים איתך שזאת העובדה היחידה שרלוונטית כי אתה בעצם בונה על שיפור באחוזים של הפועל ועצם העובדה שזה קרה בעונות קודמות לא מבטיח כלום.
מעבר לכך, מחזור 9? אנחנו במחזור 11 ויש לנו 23 נקודות.
לחיפה בעונה שעברה היו 22 נקודות במחזור 11.
עונה לפני כן לחיפה היו 30 נקודות ולהפועל 24 במחזור 11.
עונה לפני כן לחיפה היו 24 נקודות במחזור 11.

כך שגם אם אנחנו מתייחסים למצב נכון להיום, עדיין מה שרשמת לא מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 18:27 
הוקיץ' כתב:
אבי כתב:
הוקיץ' כתב:
אבי כתב:
הוקיץ' כתב:

אני לא כל כך מסכים איתך שזאת העובדה היחידה שרלוונטית כי אתה בעצם בונה על שיפור באחוזים של הפועל ועצם העובדה שזה קרה בעונות קודמות לא מבטיח כלום.

לא מדויק ולא רלוונטי. לא אותם משחקים, לא באותם מגרשים. ככה לא משווים קבוצות.
מכבי ת"א היתה 2 נקודות מתחת להפועל ערב הדרבי 2:4 בדאבל. אז מה, זה אמר משהו? היום הם 3 מתחת. בין איזה קבוצות היה פער גדול יותר מבחינת איכויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 18:32 
הוקיץ' כתב:
אבי כתב:
הוקיץ' כתב:
אבי כתב:
הוקיץ' כתב:

צודק משום מה חשבתי שזה המחזור ה 9
אבל זה עדין לא משנה את זה שאם תיקח את המצב נכון למחזור ה 11 בשנים עברו תראה שקצב צבירת הנק' של כל האלופות למעט איזה 2-3 עונות שבהן היתה רק קבוצה דומיננטית אחת בליגה עמד על סביב 22-24 נק'
וברור שאני בונה על שיפור באחוזים כי זה בדרך מה שקורה לקבוצות שרוצות אליפות ומגיעות לשיא שלהם בחלק השני של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
אבי והוקיץ' , אתם מפספסים פה נתון שלא היה מעולם.
הפועל שיחקה 7 משחקים מתוך 11 במקדש, רובם מול קבוצות מהחלק התחתון. למעשה, חוץ מרמת השרון שיחקנו מול כל קבוצות התחתית, ומהמשחקים שנותרו לנו יש שניים מול הקבוצות שצמודות אלינו ועוד אחד מול האלופה. אין מה להשוות בקצב צבירת הנקודות עם כזה לוח משחקים. להפועל היו ארבעה משחקים "קשים" על הניר - נתניה,אשדוד,סכנין ובני יהודה - מתוכם לקחנו 4 נקודות.
רק בסוף הסיבוב נוכל לקבל אינדיקציה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אבי והוקיץ' , אתם מפספסים פה נתון שלא היה מעולם.
הפועל שיחקה 7 משחקים מתוך 11 במקדש, רובם מול קבוצות מהחלק התחתון. למעשה, חוץ מרמת השרון שיחקנו מול כל קבוצות התחתית, ומהמשחקים שנותרו לנו יש שניים מול הקבוצות שצמודות אלינו ועוד אחד מול האלופה. אין מה להשוות בקצב צבירת הנקודות עם כזה לוח משחקים. להפועל היו ארבעה משחקים "קשים" על הניר - נתניה,אשדוד,סכנין ובני יהודה - מתוכם לקחנו 4 נקודות.
רק בסוף הסיבוב נוכל לקבל אינדיקציה אמיתית.

1. המשחק עם בני יהודה לא יכול להחשב משחק בית. היו שם איזה 2000 איש גג.
2. יפה שאתה קובע את המשחקים הקשים בדיעבעד. מה? ביתר לא קשה? עכו חוץ לא קשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
המשחק מול בני יהודה היה משחק חוץ שלנו והיו בו יותר מ 2000 איש.
לא קבעתי את המשחקים בדיעבד אלא רק ציינתי מה היה קשה על הניר ומה המיקום של הקבוצות האלו. זורם איתך לגבי עכו בחוץ. 7 נק' מתוך 15 אפשריות זה עדיין לא להיט וזה גם דרך אגב אחוז ההצלחה של חיפה מתחילת העונה.
אני חוזר ואומר שרק בסיום הסיבוב ולאחר רצף השלושה (דרבי,חיפה וק"ש) יהיה ניתן לדבר על אחוזי הצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני חוזר ואומר שרק בסיום הסיבוב ולאחר רצף השלושה (דרבי,חיפה וק"ש) יהיה ניתן לדבר על אחוזי הצלחה.

אין שום טעם לסכם שום דבר בשום שלב פרט למחזור האחרון
הקבוצה משתפרת, עוד תשתפר, ואז תהייה פחות טובה, ויהייה משבר, ואז היא תשתפר שוב. הקבוצות שיבואו במהלך התקופות השונות יהייו אשר יהייו.
הדבר היחיד שמעניין כשמסתכלים על המחזור ה11, זה איפה אנחנו בטבלה, ואיך הקבוצה משחקת ביחס לאחרות. ועם כל הטענות והביקורות (המוצדקות), מצבנו טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2011, 20:58 
מה נשאר למכבי ולחיפה עד סוף הסיבוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: