תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 14:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 978 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33

עסקה נכונה?
כן, לא מפקירים חייל בשטח 56%  56%  [ 96 ]
לא, אסור לשחרר 1000 מחבלים 28%  28%  [ 47 ]
נמנע 16%  16%  [ 27 ]
סך הכל הצבעות : 170
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הושג הסכם לשיחרור גלעד שליט
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
פאביו כתב:

ציטוט:
מסתבר שבעוד שלשכת נתניהו הפיצה בציבור את הספין לפיו המחבלים והרוצחים משתחררים כשההתחייבות לחדול מפעילות נגד ישראל היא תנאי ליציאתם מהכלא היתה שקר בוטה.

רציני כאילו? משהוא חשב בלשכת רה''מ או בציבור לשנייה אחת שמה שימנע מהמשוחררים לחזור לטרור זה הטיוטה הזו?

זה רציני או שזה בדיחה?

שמעתי ראיון עם מישהו ממשרד המשפטים, שאלו אותו אם המחבלים חותמים על ההתחייבות ולאחר מכן חוזרים לעסוק בטרור ונלכדים, האם יש ערך למסמך הזה?
לטענתו (למרות שניסה להתחמק מתשובה), אין כל ערך למסמך ההתחייבות החתום.
הרי כל בית משפט יבטל את המסמך כי הוא נחתם תחת לחץ.
התחייבות מיותרת שנעשית רק בשביל להרגיע את הציבור.

גם הנשיא חתם על החנינה שלהם תחת מעט לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
הסיפור הזה התפרסם היום בדף הפייסבוק של ערוץ 2

איפה ראית את זה?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 18:45 
http://news.walla.co.il/?w=/2689/1871478

מוחמד חסנה, שנאסר בארץ לאחר שהניח מטען חבלה, שוחרר במסגרת עסקת שליט. כעת הוא משוכנע: "אני לא צריך לקרוא לפלסטינים לחטוף חיילים כדי לשחרר עוד אסירים - אתם עושים את זה במקומי"

"אחרי 26 שנים בכלא הישראלי, אין לי יותר כוח להרים נשק ולהילחם בישראל" – כך אומר (רביעי) לוואלה! חדשות האסיר המשוחרר מוחמד חסנה, 50, תושב העיר עזה ששוחרר לפני כשבוע במסגרת עסקת שליט. חסנה, איש הג'יהאד האיסלמי שנידון בשנת 1986 למאסר של 30 שנה לאחר שהניח מטען חבלה והחזיק פצצה, מודה לחמאס על שחרורו מהכלא, משבח את עסקת שליט וטוען כי ישראל מעבירה מסר לפיו רק חטיפות חיילים יביאו לשחרור אסירים פלסטינים מהכלא.

אתה בכלל מאמין בשלום?

"אני לא מאמין בשלום עם ישראל בדור שלי, אולי בדור הבא. יחד עם זאת, כרגע האנשים מבסוטים וצריך לדבר על שלום".

אתה לפחות מתחרט על מה שעשית?

"אז לא התחרטתי, אז עכשיו שאתחרט?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
"אחרי 26 שנים בכלא הישראלי, אין לי יותר כוח להרים נשק ולהילחם בישראל" :ROSE:
"אחרי 26 שנה בכלא גיליתי עולם אחר לגמרי. גיליתי שהחיים השתנו ושלושת הילדים שלי הפכו גדולים. יש לי היום ילדים שעומדים להתחתן, אחד מהם סיים את האוניברסיטה, יש לי שישה נכדים, ומאז שהשתחררתי מהכלא אני נמצא עם הילדים והנכדים כדי לפצות על הזמן שאבד." :ROSE:
"אני לא מאמין בשלום עם ישראל בדור שלי, אולי בדור הבא. יחד עם זאת, כרגע האנשים מבסוטים וצריך לדבר על שלום" :ROSE:

אגב, לפחות בעניין האחרון אני שותף מלא לדעתו. אם היית שואל אותי אם אני בכלל מאמין בשלום, הייתי עונה אחד לאחד כמוהו:
"אני לא מאמין בשלום עם הפלסטינאים בדור שלי, אולי בדור הבא. יחד עם זאת, כרגע האנשים מבסוטים וצריך לדבר על שלום". ככה, אחד לאחד.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 19:03 
השארת אותי בלי מילים.
אתה מבין שאנחנו מדברים פה עם רוצח? עם פסולת אנושית שרואה בך אוייב ובאוייבך הראשי- חמאס כאוהב?
אחי, תנסה, לאט לאט, כל פעם קצת. יום ויבוא ותצליח להוציא את הראש מהחול. בהצלחה :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 26 אוקטובר 2011, 19:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע במי מדובר. את הפרחים שמתי לא לאיש ולפועלו, אלא לדבריו, שאיתם אני מזדהה.

ברגע שהוא אומר "אחרי 26 שנים בכלא הישראלי, אין לי יותר כוח להרים נשק ולהילחם בישראל" וגם "אחרי 26 שנה בכלא גיליתי עולם אחר לגמרי" וגם "כרגע האנשים מבסוטים וצריך לדבר על שלום" - אני רואה בזה סוג של אופטימיות, סוג של השלמה ופייסנות מצד מי שהתכוון לרצוח חפים מפשע וששילם על כך 26 שנים בכלא (מתוך 30), ולכן אפשר לומר גם שריצה את עונשו.

אגב, האיש לא רצח בסופו של דבר, אבל התכוון לרצוח חפים מפשע ככל האפשר. הוא הורשע בשנת 1986 על הנחת מטען חבלה והחזקת פצצה ונידון ל-30 שנה. מתוכן ריצה 26. שה תמים הוא לא. גם קדוש מעונה הוא לא. חלאה כן. בהחלט. טינופת. פסולת אנושית שרואה בי אוייב, וכך גם אני רואה בו. ועדיין, דבריו משדרים סוג של השלמה ושל פייסנות פרגמטית. הדברים הללו שלו משדרים אופטימיות מסויימת (גם אם זהירה). אין בדבריו שנאה, וזה לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 19:18 
"אין לי כוח" אם כבר מעיד על עייפות והזדקנות ותו לא. לא על "אינני מעוניין" אלא על עייפתי ומשאיר לחברה הצעירים לעשות את העבודה. זו לא עייפות מלוחמה בנו אלא עייפות אישית שלו כי הוא הזדקן. אדרבה, הוא אומר (ובצדק) שאין סיבה שלא להמשיך בג'יאהד כי זאת הדרך היחידה שישראל מבינה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 19:26 
Frank Serpico כתב:
אני יודע במי מדובר. את הפרחים שמתי לא לאיש ולפועלו, אלא לדבריו, שאיתם אני מזדהה.

ברגע שהוא אומר "אחרי 26 שנים בכלא הישראלי, אין לי יותר כוח להרים נשק ולהילחם בישראל" וגם "אחרי 26 שנה בכלא גיליתי עולם אחר לגמרי" וגם "כרגע האנשים מבסוטים וצריך לדבר על שלום" - אני רואה בזה סוג של אופטימיות, סוג של השלמה ופייסנות מצד מי שהתכוון לרצוח חפים מפשע וששילם על כך 26 שנים בכלא (מתוך 30), ולכן אפשר לומר גם שריצה את עונשו.

אגב, האיש לא רצח בסופו של דבר, אבל התכוון לרצוח חפים מפשע ככל האפשר. הוא הורשע בשנת 1986 על הנחת מטען חבלה והחזקת פצצה ונידון ל-30 שנה. מתוכן ריצה 26. שה תמים הוא לא. גם קדוש מעונה הוא לא. חלאה כן. בהחלט. טינופת. פסולת אנושית שרואה בי אוייב, וכך גם אני רואה בו. ועדיין, דבריו משדרים סוג של השלמה ושל פייסנות פרגמטית. הדברים הללו שלו משדרים אופטימיות מסויימת (גם אם זהירה). אין בדבריו שנאה, וזה לא מעט.

אם על הדברים האלו הוא ישב בכלא 26 שנה הרי שהוא מוכיח יפה מאוד את הטיעון של גדעון לוי. די לא ייאמן.
בכל מקרה מפגעים, כמו למשל פושעים, לא ממש באים מכל שכבות האוכלוסיה וגם לא מכל הגילאים. במילים אחרות, להוציא חריגים אנשים בני 50 לא מבצעים פיגועים (או עבירות אלימות קשות), אז קשה להתרשם מכך שהאדון הזה מלמד אותנו דברים שלא ידענו קודם. זה מגיע עם הגיל.
יש סיבה שמחבלי נוער הגבעות הם נערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
"אין לי כוח" אם כבר מעיד על עייפות והזדקנות ותו לא. לא על "אינני מעוניין" אלא על עייפתי ומשאיר לחברה הצעירים לעשות את העבודה. זו לא עייפות מלוחמה בנו אלא עייפות אישית שלו כי הוא הזדקן. אדרבה, הוא אומר (ובצדק) שאין סיבה שלא להמשיך בג'יאהד כי זאת הדרך היחידה שישראל מבינה..

אבל זה בדיוק גם מה שאני חושב. לכן אני גם שותף לדעתו ששלום לא נזכה לראות בדורנו, אולי רק בדור הבא. מה שיכריע את האיבה לא יהיה שלום, ולא תהיה אחווה, בטח לא אהבה - מה שיכריע את הקונפליקט יהיה עייפות, עייפות ממלחמה, עייפות ממוות והתשה. יש מספיק מותשים ועייפים בשני הצדדים, ובכל יום מתווספים מותשים נוספים לרוב הגדול. זה מה שנוסך בי אופטימיות.

בעייפות ובהתשה אני תולה תקווה.

והלוואי וגם אתה היית מתעייף קצת. באמת אני אומר. (וחס וחלילה אינני משווה אותך לרוצח מנוול. שלא תבין לא נכון. אבל הלוואי עוד רבים בשני הצדדים מתעייפים ומותשים מהאידיאולוגיות ומהאמונות הקיצוניות שלהם).

הלוואי והייתי שומע גם ממך מילים כמו "כרגע האנשים מבסוטים וצריך לדבר על שלום".

ואגב, גם אם נניח רוצחים מטונפים, חלאות ופסולות אנושיות כמו עמי פופר או יורם שקולניק היו מדברים בנימה דומה, גם על דבריהם הייתי שם פרחים.

ואגב2, לגבי הסיפא של דבריך, כאילו הוא אומר שאין סיבה שלא להמשיך בג'יאהד כי זאת הדרך היחידה שישראל מבינה. כנראה שבכל זאת לא הבנת אותו. הוא לא דיבר על ג'יהאד לשחרור פלסטין, וגם לא על ג'יהאד להשמדת ישראל, לעזאזל - הוא בכלל לא דיבר שם על ג'יהאד! - הוא בסך הכל הוסיף עקיצה כלפינו שישראל מעבירה מסר לפיו רק חטיפות חיילים יביאו לשחרור אסירים פלסטינים מהכלא. דבר שיש בו מידה לא מועטה של אמת - "ישראל אומרת שהיא משחררת אסירים רק בעסקאות בעקבות חטיפות, ולא כמחוות של שלום. לא נתתם לאבו מאזן כלום. אתם מעבירים מסר שצריך לחטוף חיילים כדי לשחרר אסירים. אני בכלל לא צריך לקרוא לפלסטינים לחטוף חיילים כדי לשחרר עוד אסירים מהכלא. אתם עושים את זה במקומי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 15:59 
דיווח: ערבים ניסו לחטוף חיילת בכניסה לגבעת זאב חיילת התלוננה כי ארבעה ערבים שחבשו כיפה ניסו לחטוף אותה בכביש 436 סמוך לתחנת הדלק מנטה בכניסה לגבעת זאב, החשודים נמלטו, כוח צה"ל מבצע סריקות באיזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 16:02 
ידעתי שזה מזכיר לי משהו.. כתבה מינואר:

http://www.mako.co.il/news-military/sec ... d21004.htm

חיילת בדרום התלוננה: ניסו לחטוף אותי
בצה"ל ובמשטרה בודקים חשד לניסיון חטיפה בעקבות תלונה של חיילת בדרום. על פי גרסת החיילת, בזמן שעמדה בטרמפיאדה סמוך לשדרות ניסו מספר גברים לבושים במדים להעלותה בכוח למכוניתם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4083329,00.html

פלסטינים רוצים לחטוף חיילת: "כלה לשליט"
שבוע לפני שימלאו חמש שנים לחטיפתו של החייל הישראלי, השיקו פלסטינים קבוצה בפייסבוק עם תמונה חולנית במיוחד

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 01 נובמבר 2011, 16:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 16:09 
קומוניסים כתב:
ידעתי שזה מזכיר לי משהו.. כתבה מינואר:

http://www.mako.co.il/news-military/sec ... d21004.htm

חיילת בדרום התלוננה: ניסו לחטוף אותי
בצה"ל ובמשטרה בודקים חשד לניסיון חטיפה בעקבות תלונה של חיילת בדרום. על פי גרסת החיילת, בזמן שעמדה בטרמפיאדה סמוך לשדרות ניסו מספר גברים לבושים במדים להעלותה בכוח למכוניתם

אתה רק מוכיח את טענות הצד השני.
העיסקה של גלעד שליט לא שינתה כלום.
גם מקודם ניסו לחטוף וגם עכשיו וכל הענין של הגברת נסיונות החטיפה הוא קשקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 16:14 
בני12, בחייאת דינקום. השטחיות הזאת לא מוסיפה לך.
ברור שתמיד רצו לחטוף, וברור שתמיד ירצו לחטוף כי ברור שחטוף נותן להם קלף. מה שקרה בעסקת הכניעה הזאת זה שהראו להם עד כמה הקלף הזה חזק במיוחד וזה ללא צל של ספק יעודד עוד יותר חטיפות נוספות ויגביר את המוטיווציה לחטיפות עוד יותר מכפי שהיה בעבר.

וכל הרעש והצלצולים שעשו פה ברחוב בישראל נתן להם להבין שיש להם קלף חזק הרבה לפני יום חתימת העסקה. כך שהטענה שלך מגוכחת מכל כיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 13:27 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4143299,00.html

ציטוט:
טיול השבת של החייל החטוף ואביו עורר ביקורת מצד השר מש"ס: "במקום לברך הגומל, בשבת הראשונה הולכים לים?". לדבריו, הרב עובדיה יוסף ביקש לקרב את שליט לדת. צפו

:D :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 14:23 
מקורות ערביים: פיצוץ הג'יפ הצבאי היה ניסיון חטיפת חייל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4143551,00.html
אש שכללה פצצות מרגמה נורתה לעבר כוח אזרחי שביצע תיקונים בגדר ולווה על-ידי כוח צבאי. צה"ל השיב בירי, והרג כמה מהמחבלים. אין נפגעים לכוחותינו, נזק נגרם לכלי רכב צבאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
חשבתם אולי שיכול להיות שזו הייתה הפגנה שפעילי שמאל השתתפו בה וכמו שקורה בדרך כלל בהפגנות, הרוחות התגברו ואז כמה מפגרים התחילו בשירה המטומטמת שלהם ופעילי השמאל נעצרו בגלל ש...בעצם לא צריך סיבה.
אני לא מתיימר לקבוע מה ומי היה, אבל בחייאת קצת חשיבה.

לפי מה שמתרוצץ ברשת על אותם שלושה שנעצרו (לא יודע עד כמה יש בזה אמת) - לא נראה כאילו מדובר רק בסערת רגשות. נראה כאילו מדובר בקריאה מחושבת ובסוג של דיעה או אג'נדה פוליטית מודעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 13:39 
zink כתב:

ציטוט:
טיול השבת של החייל החטוף ואביו עורר ביקורת מצד השר מש"ס: "במקום לברך הגומל, בשבת הראשונה הולכים לים?". לדבריו, הרב עובדיה יוסף ביקש לקרב את שליט לדת. צפו

מאחל לרב נהרי לשבת 5 שנים בשבי. בוא נראה אם אחרי 5 שנים הדבר שיהיה בראש מעייניו הוא לברך הגומל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 23:27 
הפועל זה השיגעון כתב:
zink כתב:

ציטוט:

מאחל לרב נהרי לשבת 5 שנים בשבי. בוא נראה אם אחרי 5 שנים הדבר שיהיה בראש מעייניו הוא לברך הגומל.

אני דווקא חושב שלמאמין האמיתי זה באמת יהיה בראש מעייניו. השאלה היא פה היא, כמובן, מי נתן להם את הזכות לקבוע לכולם איך לחיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 978 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: