תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 09:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרואי
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:11 
joshsoos כתב:
מה שלא מפתיע הוא שאתה לא מסוגל להבין עד וגם היום שורמוט ושכטר הם שחקנים טובים, וזהבי הוא הגאון. תמשיך ללהק את אלרואי בכל מיני הרכבים ותפקידים דמיוניים ולהזכיר אותו באותה נשימה עם ערן, שיהיה בכיף.

טוב זה כבר תלוי איך אתה מגדיר גאונות.
אין ספק שמבחינת הבנת משחק ערן עולה על שניהם ועל כל שחקן ישראלי אחר. אין גם ספק שמבחינת נתונים ויכולות כדורגל גילי ושכטר עולים על זהבי (לא שזהבי פראייר בתחום הזה).
מי יגיע רחוק יותר? להערכתי זהבי. כשאתה משלב את הבנת המשחק שלו עם תכונות האופי הנהדרות אתה מקבל שחקן שבאירופה הוא אפילו יותר פרודוקטיבי מאשר בארץ (בעיקר משום ששם יש יותר שחקנים עם הבנת משחק כמו שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:16 
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
מה שלא מפתיע הוא שאתה לא מסוגל להבין עד וגם היום שורמוט ושכטר הם שחקנים טובים, וזהבי הוא הגאון. תמשיך ללהק את אלרואי בכל מיני הרכבים ותפקידים דמיוניים ולהזכיר אותו באותה נשימה עם ערן, שיהיה בכיף.

אין ספק שמבחינת הבנת משחק ערן עולה על שניהם ועל כל שחקן ישראלי אחר. אין גם ספק שמבחינת נתונים ויכולות כדורגל גילי ושכטר עולים על זהבי (לא שזהבי פראייר בתחום הזה).
מי יגיע רחוק יותר? להערכתי זהבי. כשאתה משלב את הבנת המשחק שלו עם תכונות האופי הנהדרות אתה מקבל שחקן שבאירופה הוא אפילו יותר פרודוקטיבי מאשר בארץ (בעיקר משום ששם יש יותר שחקנים עם הבנת משחק כמו שלו).

גאונות אי אפשר להגדיר, רק להרגיש.
לך אולי אין ספק שגילי ושכטר עולים על זהבי מבחינת נתונים ויכולות, לי אין ספק שהוא עולה עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:46 
joshsoos כתב:
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:

לך אולי אין ספק שגילי ושכטר עולים על זהבי מבחינת נתונים ויכולות, לי אין ספק שהוא עולה עליהם.

מבחינת נתונים פיזיים שכטר הוא אולי הכי טוב שהיה כאן (בצוותא עם שחקנים כמו רוני רוזנטל ואפילו טוטו) ואין לי ספק שמבחינת יכולות טכניות ורמוט הוא הכי טוב שהיה כאן.
מצד שני, היכולות של זהבי כמו הבנת המשחק, התנועה ללא כדור, יכולת המסירה והבעיטה וכמובן האופי הנהדר שלו הופכות אותו לשחקן טוב יותר.
כמו שאתה אומר גאונות אפשר רק להרגיש. אני מרגיש אותה דווקא אצל ורמוט יותר, אבל כנראה שזה כבר יותר קשור למה כל אחד מאיתנו מעריך יותר בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:51 
אי אפשר לנתק אופי מיכולת. זה נמצא בכל תנועה, בכל אינטראקציה בכל מבט.
אין מה לעשות, מדובר בשחקן נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
להשוות את אלרואי לזהבי זה כרגע לא מציאותי.
לפסוק בהחלטיות בלי סבלנות שערן זהבי מוכשר וטוב מאלרואי זה פאטיות.
בואו נחכה איך תסתיים לה העונה,בינתיים עושה רושם שאלרואי התחיל לשחק,והתחיל להיות עם בטחון.
לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שאלרואי מסוגל להוביל את חוליית הקישור של הפועל,בעונת הפח הזו.
אני אישית מאד מאמין באלרואי,בטח אם מר הבט ייתן לו בטחון ולא יזרוק אותו לספסל מידי משחק

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:

אתה יודע כמה שחקנים מככבים בליגות יותר חזקות מהישראליות בעולם ובאירופה הם לא משתלבים?
אתה יודע כמה שחקנים נתנו עונות מצוינות בקבוצות יותר טובות מפאלרמו ואז פשוט נעלמו?
לא רוצה שזה יקרה לערן, אבל מ2 גולים ועוד בישול וחצי עשו ממנו מינימום רונאלדו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 19:01 
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:

מבחינת נתונים פיזיים שכטר הוא אולי הכי טוב שהיה כאן (בצוותא עם שחקנים כמו רוני רוזנטל ואפילו טוטו) ואין לי ספק שמבחינת יכולות טכניות ורמוט הוא הכי טוב שהיה כאן.
מצד שני, היכולות של זהבי כמו הבנת המשחק, התנועה ללא כדור, יכולת המסירה והבעיטה וכמובן האופי הנהדר שלו הופכות אותו לשחקן טוב יותר.
כמו שאתה אומר גאונות אפשר רק להרגיש. אני מרגיש אותה דווקא אצל ורמוט יותר, אבל כנראה שזה כבר יותר קשור למה כל אחד מאיתנו מעריך יותר בכדורגל.

אז הנה, אנחנו מסכימים כמעט לגמרי. מסכים איתך לגבי שכטר ( לגבי חלוצים כמובן ), על היכולות הטכניות של גילי ( אבל שלא הכי טוב-משה סיני, משה סיני... ) וגם לגבי ערן.
אני רק יכול להדגים איפה הגאונות מורגשת עבורי, ובכוונה בדברים קטנים אבל ייחודיים, ובמשחקים גדולים עם הלחץ מסביב. שני גאונים, בשני משחקי גמר גביע, ועם אותה תוצאה- המבקיע טועמה... תקוה עם טאץ' קטן ומדהים שגרם לכחילה לאבד שיווי משקל וליפול, וזהבי שתוך כדי ריצה קדימה וכשהכדור נבעט אליו באוויר, מצליח להסיט את הראש שמאלה, להחזיר אותו בחזרה ימינה ולמסור מדוייק והכל תוך חצי שניה. לא מתאמנים על זה, לא לומדים עם זה, לא מתרגלים את זה. נולדים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 19:04 
nirog כתב:
Shacham כתב:
nirog כתב:
רכש לעונה הבאה

הקלישאה הכי מטומטת ששמעתי בזמן האחרון.

כנראה שלא היית פה בינואר האחרון
או-אז הגיע אלרואי כהן במעבר חפוז של טביב
כקשר למערך קשרים די צפוץ של הפועל
אז הוא הוגדר כ"רכש לשנה הבאה"

עם כל הכבוד ליכולת השלילית של טביב, ויש כבוד, אלרואי היה יותר קומבינה של מוני.

כללית, אם יצליח בהפועל זה יהיה די נגד הסיכויים, למרות שהכל אפשרי - הוא נכנס לא טוב למערכת הקבוצתית. כמו ורון ופורלאן במנצ'סטר שהצליחו רק לפני ואחרי.
אוהב אותו ומעריך את הפוטנציאל שלו, אבל הוא עוד לא עשה משהו ששווה לכתוב עליו לפורום. אפילו אם הוא בקו עליה מסוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: