el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:
שחם כאשר אתה רץ כשחקן החופשי ליד ורמוט ושכטר בשיאם, כשמאחוריה ידין ונאתכו די קל לספק שורה סטסטית יפה.
יכול להיות. זכורים לי גם איזה 2-3 שחקנים ששיחקו לידם ולא סיפקו שורה סטטיסטית יפה.
בכל מקרה, זה לא ישנה את העובדה שאלרואי היה חלש מאד מתחילת העונה, ועד לחודש האחרון.
גם לויקטור מרעי היתה תפוקה לא רעה ביחס לדקות המשחק באותם זמנים.
נו באמת. נרי, אם אתה משווה לי את מרעי לזהבי אז באמת עדיף שנתחיל לדבר על בדמינטון ונוותר על הכדורגל.
אני ממש לא משווה, פשוט עם כלום כמוהו יכל עיתים לראות כמו שחקן כדורגל כי הגאונות של שכטר וורמוט השפיעה
על כל מי שנגע בכדור, לא מפתיע ששחקן כמו זהבי יככב.
אני ממש לא בטוח שאם היית שם אותו עכשיו במקום אלרואי הוא היה טוב יותר.
בכדורגל מעבר לכישרון (שיש גם לזהבי וגם לאלרואי), רצון (שיש גם לאלרואי וגם לזהבי - אבל לא בהגנה), ביצים (שיש
לזהבי יותר מאשר לאלרואי), יש גם את ענין המזל (לזהבי היה אותו עד עכשיו הרבה יותר מאלרואי).
אחת ההודעות היותר הזויות שיצא לי לראות בפורום.
קודם כל, זהבי כבש שבעה גולים בעונה
שלפני הדאבל.
בעונה של הדאבל זהבי כבש עשרה גולים ובישל עוד שישה ולהגיד שזאת היתה התפוקה שלו כי הוא שיחק ליד שחקנים טובים זה קשקוש. זהבי היה אחד השחקנים הטובים אצלנו בעונת הדאבל (ולא מפתיע שעונה אחר כך הוא כבר לקח את המושכות).
לגבי ההשוואה עם אלרואי, אני לא יודע אפילו איך להגיב על זה.
גם לזהבי וגם לאלרואי יש כשרון? זה בערך כמו להגיד שגם לגורדנה וגם למסי יש כשרון. אתה יכול להשוות את אלרואי לזהבי בתחומים כמו יכולת מסירה/בעיטה/ראיית משחק/הבנת משחק?
אלרואי שחקן מאוד מוגבל שמצליח לבלוט בארץ בעיקר בגלל נתונים פיזיים, תנועה ללא כדור והרבה עבודה קשה (וגם זה רק כשיש לו בטחון מהמאמן).
באמת שאין מקום להשוואה.