תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 10:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סר אלכס
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
סיר אלכס פרגוסון סטנד מעל היציע המרכזי באולד טראפורד

מדהים מדהים מדהים :ROSE:

פחות מכל האיצטדיון על שמו זה המעטתה בערכו.
למרות הסלידה שלי מהיונייטד (מכבי אנגליה, אולי חיפה אנגליה) שכמובן שמדובר במועדון שבלי אלכס הוא לא יותר מהצל של מה שהוא היום,
סר אלכס הוא המאמן הגדול בתבל ופפ צריך לעבור עוד הרבה מאוד, לא רק במישור המקצועי, כדי להתקרב. מוריניו כבר איבד את הצ'אנסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
Maor7 כתב:

למרות הסלידה שלי מהיונייטד (מכבי אנגליה, אולי חיפה אנגליה) שכמובן שמדובר במועדון שבלי אלכס הוא לא יותר מהצל של מה שהוא היום,
סר אלכס הוא המאמן הגדול בתבל ופפ צריך לעבור עוד הרבה מאוד, לא רק במישור המקצועי, כדי להתקרב. מוריניו כבר איבד את הצ'אנסה.

פפ? מי זה פפ? מאמן? כמה שנים הוא כבר מאמן?

תעשו לי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
JohnnieWalker כתב:
Maor7 כתב:

מדהים מדהים מדהים :RE:

תעשו לי טובה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
Frank Serpico כתב:
JohnnieWalker כתב:
Maor7 כתב:

תעשו לי טובה.

זה שפפ אומר כבר היום שהוא לא ישאר לנצח בברצלונה די גומר את הסיפור.
אבל אם הוא כן ישאר, השיטה שהוא בנה בברצלונה, במידה ותשמר לתקופה הזאת בהחלט תסמן אותו כ"יורש" אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
שאלה שמעניינת אותי זמן מה,היו תקופות שבהם פרגי היה ביונייטד והם לא הצליחו? (יענו היו בתחתית ולא התמודדו על תואר כלשהו?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
azran כתב:
Frank Serpico כתב:
JohnnieWalker כתב:
Maor7 כתב:

תעשו לי טובה.

זה שפפ אומר כבר היום שהוא לא ישאר לנצח בברצלונה די גומר את הסיפור.
אבל אם הוא כן ישאר, השיטה שהוא בנה בברצלונה, במידה ותשמר לתקופה הזאת בהחלט תסמן אותו כ"יורש" אפשרי.

פפ עוזב את ברצלונה בתום העונה כי הוא לא מסוגל להתמודד יותר עם הלחץ. הוא אומר את זה בעצמו. פתח תמונה שלו מלפני 5 שנים, תראה איך הבנאדם הזדקן. זה לא נורמאלי.

אם יש משהו שהוא מעבר ליכולת המקצועית אצל פרגוסון, זה העמידה בטופ של הלחץ נון סטופ. מעטים האנשים בעולם שיהיו מסוגלים לסחוב את זה כל כך הרבה אנשים. זה על גבול השיגעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:07 
המחליף של פרגוסון יהיה בן אדם מסכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
שאלה שמעניינת אותי זמן מה,היו תקופות שבהם פרגי היה ביונייטד והם לא הצליחו? (יענו היו בתחתית ולא התמודדו על תואר כלשהו?)

השנים הראשונות היו שחונות. מאוד. אני מדבר על השנים שבין 1986/87 (השנה שבה הוא מונה למאמן היונייטד) עד לשנת 1992/93 - שנת המפנה, השנה שבה הגיע גאון אקסצנטרי אחר למועדון, גאון ממוצא צרפתי.

מדובר בעצם בשש שנים שבהן מנצ'סטר יונייטד לא היו בצמרת הכדורגל האנגלי. אני מדבר על מרכז טבלה, אפילו מרכז טבלה מינוס. (בעונתו הראשונה למשל, 1986/87, הקבוצה סיימה את העונה במקום ה-11, בעונה לאחר מכן 87/88 אמנם הצליחו לסיים במקום השני, אבל בעונה שאחרי, 88/89, שוב צנחו וסיימו במקום ה-11). יחד עם זאת, יש לזכור כי כשאלכס פרגוסון הגיע למועדון (1986) מנצ'סטר יונייטד היו בשפל מתמשך. אלה היו שנות הזוהר של ליברפול. ומנ-יונייטד היתה מועדון אפור מרכז טבלה.

עונת המפנה היתה 1992-92, השנה שבא הגיע המלך אריק קנטונה ( :BOW: :BOW: :BOW: ) למנצ'סטר יונייטד. הוא זה שהצעיד אותה בעצם לאליפות ראשונה מזה 26 שנים, ושנה לאחר מכן לדאבל. מאז מנצ'סטר יונייטד נשארה, אם אני לא טועה, מדי שנה בצמרת הגבוהה (מקומות 1-3).

אתה בעצם יכול לראות את זה כאן:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:32 
Frank Serpico כתב:
JohnnieWalker כתב:
Maor7 כתב:

תעשו לי טובה.

אני ממש לא אוהד ברצלונה אבל פפ מאמן 4 שנים. בשנים האלו הוא זכה בתואר הכי חשוב בכדורגל (הקבוצות) העולמי בדיוק אותו מספר פעמים שבהם זכה ה"סר" ב30 שנות אימון. סיכוי לא מבוטל שהוא יעבור אותו במספר התארים האלו כבר בעוד כמה חודשים. אני מניח אגב שאתה אגב זוכר את מי הוא ניצח בגמרים האלו ואיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לאדון פפ, הוא קיבל קבוצה "מוכנה" ושידרג אותה.
אטו,מסי, צ'אבי, אנייסטה, יאיא טורה, פויול, אבידל, ויקטור ואלדז.
שלא נדבר על שאר שחקנים בעמדות אחרות.

אפשר להגיד עליו שהוא מאמן גדול כי הוא הצליח להביא את החבר'ה האלו למשחק כמעט מושלם,
אבל לא בטוח שהם לא היו מצליחים לעשות את זה בלעדיו. ויותר מזה, הם עשו את זה בלעדיו. שנתיים קודם.

להגיד אותו דבר על הקבוצות של פרגוסון? אני לא חושב שאפשר לומר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
הגדולה של פרגוסון, כפי שכבר נאמר כאן, זה לא רק בהבנת המשחק, בטיפוח שחקנים אלמוניים, בהכנת וגיבוש קבוצות לעיתים כמעט מכלום - הגדולה של פרגוסון זה בעיקר ביכולת ההתמדה. ביכולת ההתמדה בצמרת האנגלית ובצמרת העולמית, בלחץ בלתי אנושי, בלתי פוסק, שנה אחרי שנה, כבר למעלה משני עשורים (כאמור זה כבר 20 שנה שמנצ'סטר יונייטד של אלכס פרגוסון נמצאת בטופ של הטופ).

לפפ, עם כל הכבוד, יש עוד הרבה-הרבה-ה-ר-ב-ה שנים להוכיח את עצמו.

לפחות עוד 21 שנים.

(בינתיים פפ בעצמו מראה סימני שבירה. כנראה שהוא לא עשוי מהחומר שממנו קורץ סר אלכס. גם אם הוא מאמן טוב כמוהו - כנראה שאישיות כמוהו הוא לא. וזה הדבר העיקרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:55 
Frank Serpico כתב:
azran כתב:

השנים הראשונות היו שחונות. מאוד. אני מדבר על השנים שבין 1986/87 (השנה שבה הוא מונה למאמן היונייטד) עד לשנת 1992/93 - שנת המפנה, השנה שבה הגיע גאון אקסצנטרי אחר למועדון, גאון ממוצא צרפתי.

מדובר בעצם בשש שנים שבהן מנצ'סטר יונייטד לא היו בצמרת הכדורגל האנגלי. אני מדבר על מרכז טבלה, אפילו מרכז טבלה מינוס. (בעונתו הראשונה למשל, 1986/87, הקבוצה סיימה את העונה במקום ה-11, בעונה לאחר מכן 87/88 אמנם הצליחו לסיים במקום השני, אבל בעונה שאחרי, 88/89, שוב צנחו וסיימו במקום ה-11). יחד עם זאת, יש לזכור כי כשאלכס פרגוסון הגיע למועדון (1986) מנצ'סטר יונייטד היו בשפל מתמשך. אלה היו שנות הזוהר של ליברפול. ומנ-יונייטד היתה מועדון אפור מרכז טבלה.

עונת המפנה היתה 1992-92, השנה שבא הגיע המלך אריק קנטונה ( :BOW: :BOW: :BOW: ) למנצ'סטר יונייטד. הוא זה שהצעיד אותה בעצם לאליפות ראשונה מזה 26 שנים, ושנה לאחר מכן לדאבל. מאז מנצ'סטר יונייטד נשארה, אם אני לא טועה, מדי שנה בצמרת הגבוהה (מקומות 1-3).

אתה בעצם יכול לראות את זה כאן:

תמונה

לא מדויק.3 שנים לקח לסר אלכס לנקות את יונייטד הישנה,ולבנות חדשה.כבר בעונת 90-91 עם לי שרפ הכוכב העולה יונייטד התחילה לתת הצגות.וגם לקחה את גביע אירופה למחזיקות גביע,תוך כדי הצגה על ברצלונה.
ב91-92 יונייטד כבר הייתה הקבוצה הכי טובה באנגליה.ואת רוב העונה בילתה במקום הראשון.רק פציעה של רובסון הכוכב מספר 1 שלה בשלהי העונה,חוסר נסיון,והלוזריות היונייטדית של אותם ימים הביאה לאובדן האליפות.
הבן השני של אלוהים הגיע למקדש של אנגליה ב92-93.ואיתו הגיעה גם האמונה והווניריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:56 
ד"א,את עונת 88-89 יונייטד פתחה עם 10 נצחונות רצופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

וסיימה במקום ה-11, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 01:00 
פפ הגיע לקבוצה ששנתיים לא זכתה באליפות ולקח איתה 3 אליפויות ב3 שנים.
קבוצה שלקחה גביע אירופה 3 שנים קודם לכן אבל כארוע בודד. הגביע הקודם של ברצלונה היה בראשית שנות ה90. פפ זכה עם הקבוצה בשלוש שנים באותו מספר גביעים שהיא זכתה ב15+ שנה לפניו.

אתה צודק שכאשר מישהו מאמן קבוצה 3 וחצי שנים אז הוא לא ממש בנה אותה מהיסוד (למרות שחלק מהסגל שזכה בליגת האלופות בשנה שעברה - למשל דני אלבז, פיקה, או וויה - הובא או הוחזר ע"י פפ). זה היבט מסויים, לא קרדינלי, באימון, שבו פפ עדיין לא נבחן. בהיבטים אחרים ההישגים שלו מדברים בעד עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 01:05 
Frank Serpico כתב:
nati כתב:

וסיימה במקום ה-11, לא?

לא זוכר באיזה מקום.אבל היא בטח לא התמודדה על הכתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 01:21 
Frank Serpico כתב:
הגדולה של פרגוסון, כפי שכבר נאמר כאן, זה לא רק בהבנת המשחק, בטיפוח שחקנים אלמוניים, בהכנת וגיבוש קבוצות לעיתים כמעט מכלום - הגדולה של פרגוסון זה בעיקר ביכולת ההתמדה. ביכולת ההתמדה בצמרת האנגלית ובצמרת העולמית, בלחץ בלתי אנושי, בלתי פוסק, שנה אחרי שנה, כבר למעלה משני עשורים (כאמור זה כבר 20 שנה שמנצ'סטר יונייטד של אלכס פרגוסון נמצאת בטופ של הטופ).

לפפ, עם כל הכבוד, יש עוד הרבה-הרבה-ה-ר-ב-ה שנים להוכיח את עצמו.

לפחות עוד 21 שנים.

(בינתיים פפ בעצמו מראה סימני שבירה. כנראה שהוא לא עשוי מהחומר שממנו קורץ סר אלכס. גם אם הוא מאמן טוב כמוהו - כנראה שאישיות כמוהו הוא לא. וזה הדבר העיקרי).

זה מגוחך. העיקר היא לא ה"אישיות" (לא שאני בטוח שהאישיות של פרגוסון צריכה להיות ה-מודל למאמן) אלא מי מאמן יותר טוב. ופפ כיום הוא לא מאמן טוב "כמוהו". הוא מאמן טוב ממנו (לא שזה נורא. פפ הוא מאמן יותר טוב מכל או כמעט כל המאמנים בעולם). העובדה שבין השאר בזכות פוליטיקה פנימית לא הכי יפה פרגוסון הצליח לנטוע יתדות ביונייטד באופן שאינו בר השוואה למאמנים אחרים שקבוצות ברמה הזאת היא לא בדיוק התכונה הכי טובה של פרגוסון. פרגוסון הוא מאמן גדול למרות זאת ולא בזכות זאת.

פפ, אם חוזרים אליו, אם ימשיך ככה עוד 21 שנה לא יהיה בר השוואה לשום מאמן, ובטח ובטח למישהו שברמה האירופאיות ההצלחה של הקבוצה שלו מוגבלת. אתה חושב שאם פפ ימשיך באופן דומה עוד 10-15 שנים ויפרוש עם ארון מלא בגביעי אירופה הוא יהיה באיזה אופן מאמן פחות טוב בגלל שיספיק לו בגיל 50-55 ולא 75?

פט ריילי אימן כמעט 30 שנה. פופוביץ מאמן אותה קבוצה כבר 15 שנה. ג'רי סלואן אימן מעל 30 שנה, מתוכם 20 ומשהו באותה קבוצה. מישהו מהמאמנים האלו בליגה של פיל ג'קסון, שאימן רק 12-13 שנה והלך לעשות לביתו?

זה ספורט. התמדה זה חשוב אבל תארים חשובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2011, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
גיא, ברור שעוד 7-8 שנים ברמה הזאת יציבו אותו בשורה של הגדולים מכולם, ועדין יש הבדל משמעותי בין קריירת הבאימון של השנים,
התמודדות עם משברים. דבר שכנראה יקרה רק כאשר תהיה פרישה של יחסית הרבה שחקנים בכירים מברצלונה הנוחית או כאשר יעבור קבוצה.

בסופו של דבר יש רק 2 קבוצות בעולם שיכולות להביא היום כל שחקן שהן רוצות, ריאל מדריד (בקאהם ורונלדו כדוגמא) וברצלונה
(פבראגאס כדוגמא, יותר מידי הם לא היו צריכים בשנים האחרונות). מענין יהיה לראות מה יקרה אם הסיטי יציעו על 100
מליון פאונד על מסי,
למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: