גביזון כתב:
רבין פינה את המתנחלים בראשות הרב לווינגר ונתן את השטח למצרים! אהה לא...זה היה בגין בראשות הליכוד...
רבין עקר יהודים ומתנחלים מגוש קטיף ובגד במדינה!!! אהה לא...זה היה אריק "מי זה שמיר?! מי בעד חיסול הטרור" שרון הימני הרוויזיוניסט...
רבין שחרר מעל 1000 מחבלים בעסקת המחבלים הגדולה בהיסטוריה של המדינה...אההה לא, זה היה ביבי "כתבתי ספר שאסור לשאת ולתת עם הטרור ועשיתי מליונים גם מהרצאות כאלה" נתניהו בראשות הליכוד...
אבל, קשה להסתכל על המציאות, צריך לצייר משהו שיתאים לאג'נדה, אז בוחרים ליכוד או ימינה יותר ומציירים את רבין הרמטכ"ל כבוגד.
בזכות נתינת השטח הזו למצרים היה לך שלום עם מצרים עד היום...
המהלך של אריאל שרון היה שגוי (אופן הפינוי לא הפינוי עצמו(שגם הוא עצמו נמצא שגוי כי שום שקט לא שרר פה מאז הפנוי ומי מפנה יישוב יהודי ללא שום תמורה לעזעזאל ? אבל כל זה כבר נושא אחר לגמרי)
ביבי שיחרר לך חייל חטוף בחיים מה שאף ראש ממשלה לא עשה(לא רבין ולא אולמרט )
את התוצאות למהלך הזה האם הוא שגוי או לא שגוי רק ימים יגידו
מה לעשות שהמדינה עדיין בטראומת נחשון וקסמן?
וגם ככל הידוע לי לא ידעו איפה גלעד היה מוחזק כל הזמן הזה(רק לאחר שיחרורו צצו קולות ואמרו שהוא היה מוחזק במקום בדרום עזה)
אני גם מתנגד לשיחרור 1000 מחבלים בעד חייל אחד ואני הייתי מעדיף שיעשו זאת בפעולה צבאית ישר לאחר חטיפתו של גלעד שליט(מוצלחת או לא מוצלחת זה לא משנה בכלל,תאמין לי שזה עדיף על להנמק 5 וחצי שנים בשבי),אבל מה לעשות שלא אני ולא אתה הם מקבלי ההחלטות ....