תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 17:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יצחק רבין ז"ל
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה השיגעון כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
מה בגין אשם בזה שהוא רק רצה לעזור לעם ישראל בעזרת האונייה הזאת מה רצית שהוא יירה בעצמו? שיחזיר את הציוד, אנשים לחו"ל? ייתן את את זה לערבים?

אגב לא אמרתי שבן גוריון לא אשם בפרשה הזאת אבל אמרתי שגם רבין אשם במידה כזו או אחרת.

איזה שטויות אתה מדבר, אף אחד לא ביקש ממנו להחזיר את האנשים לחו"ל או שיביא את הנשק לערבים. הוא נדרש ע"י בן גוריון להעביר את רוב הציוד לצה"ל בעוד שחלק מהנשק יועבר לידי האצ"ל בירושלים.
לבגין היו דרישות אחרות(משהו כמו חמישית לגדוד הירושלמי אם אני זוכר נכון).

נו מה שאני אומר, על ויכוח כזה לא הולכים ומפגיזים את האונייה עם כל ציוד וכל מה שהיה שם והאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
מה בגין אשם בזה שהוא רק רצה לעזור לעם ישראל בעזרת האונייה הזאת מה רצית שהוא יירה בעצמו? שיחזיר את הציוד, אנשים לחו"ל? ייתן את את זה לערבים?

אגב לא אמרתי שבן גוריון לא אשם בפרשה הזאת אבל אמרתי שגם רבין אשם במידה כזו או אחרת.

אף אחד לא ביקש מבגין לירות בעמו, להחזיר את הציוד או לתת את זה לערבים. כמנהגו של קומוניסים, אצטט בשבילך מויקיפדיה:
ציטוט:
למרות הסיכום במחלוקת בדבר חוף היעד, נותרה אי-הסכמה משמעותית בנוגע לחלוקת הנשק שעל סיפון האונייה: בגין דרש כי חמישית מהנשק יועבר ל"גדוד הירושלמי", ויִתְרַתוֹ ליחידות צה"ל עם קדימות ליחידות אצ"ל, בעוד בן-גוריון הסכים כי חלק מהנשק יועבר לירושלים, אך עמד על כך ששאר הנשק יופקד ישירות בידי צה"ל ללא תנאים מוקדמים.

מכיר הסיפור ברוך ה'.

אך עדיין על דבר כזה לא הולכים ומפגיזים 960 ניצולי שואה.

אני לא היסטוריון, אבל אני חושב שבסה"כ רבין שימש כממלא פקודות של הממשלה ולא יותר, ובזמנים האלו אני לא חושב שהיה הגיוני מצידו לסרב לפקודה. מצחיק שאתם נטפלים דווקא אליו.
מעבר לזה, מההודעות שלך עוד אפשר להסיק כאילו רבין החליט, הפציץ וגם הרג במו ידיו 960 ניצולי שואה.

כן לסרב פקודה להפגיז יהודים ..

בחייאת רבאק על כל פוץ של שחייל עושה בשטחים אתם קופצים וגעשים כמו עדר בבונים רעב לבננות. אבל שכאן מדובר בירי על יהודים שכל חטאם היה לשרוד את השואה ולבוא להגן על ארץ ישראל ולהביא ציוד אתם מעבירים את זה כהרך עין.
יאללה יאללה.

חוץ מיזה שאם אתה מסיק מדבריי שרבין הוא הבעיה המרכזית בסיפור אז אתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 23:44 
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

אף אחד לא ביקש מבגין לירות בעמו, להחזיר את הציוד או לתת את זה לערבים. כמנהגו של קומוניסים, אצטט בשבילך מויקיפדיה:
ציטוט:
למרות הסיכום במחלוקת בדבר חוף היעד, נותרה אי-הסכמה משמעותית בנוגע לחלוקת הנשק שעל סיפון האונייה: בגין דרש כי חמישית מהנשק יועבר ל"גדוד הירושלמי", ויִתְרַתוֹ ליחידות צה"ל עם קדימות ליחידות אצ"ל, בעוד בן-גוריון הסכים כי חלק מהנשק יועבר לירושלים, אך עמד על כך ששאר הנשק יופקד ישירות בידי צה"ל ללא תנאים מוקדמים.

מכיר הסיפור ברוך ה'.

אני לא היסטוריון, אבל אני חושב שבסה"כ רבין שימש כממלא פקודות של הממשלה ולא יותר, ובזמנים האלו אני לא חושב שהיה הגיוני מצידו לסרב לפקודה. מצחיק שאתם נטפלים דווקא אליו.
מעבר לזה, מההודעות שלך עוד אפשר להסיק כאילו רבין החליט, הפציץ וגם הרג במו ידיו 960 ניצולי שואה.

ניתן להסיק זאת מההודעות שלו כיוון שברובן העובדות שגויות.
אתה צודק, רבין היה מפקד אשר פעל ע"פ הוראות מן המטה הכללי, אשר פעל לפי הוראת ראש הממשלה. הוא בסה"כ ביצע פקודה.
יותר מכך, אנשי האצ"ל שנהרגו(אני חושב משהו בסביבות העשרה אנשים) נהרגו בזמן קרב שבו נהרג אחד מאנשיו של רבין גם כן.
הטיעון "רבין ירה על אלטלנה" התאים לימין כמו כפפה על מנת לומר שרצח רבין לא היה כ"כ מזוויע.
אבל שוב, רוב הטיעונים של אנשי הימין מבוססים על שקרים כך שכל זה לא מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 23:49 
אדום עד לגרדום כתב:
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

ציטוט:

מכיר הסיפור ברוך ה'.

בחייאת רבאק על כל פוץ של שחייל עושה בשטחים אתם קופצים וגעשים כמו עדר בבונים רעב לבננות. אבל שכאן מדובר בירי על יהודים שכל חטאם היה לשרוד את השואה ולבוא להגן על ארץ ישראל ולהביא ציוד אתם מעבירים את זה כהרך עין.
יאללה יאללה.

זה יפה שאתה מוצא את האצ"ל נקי בכל העניין הזה, כאילו בן גוריון השתוקק לרצח של הניצולים.
בגין לא השאיר לו ברירה, האצ"ל היו גורם מפריע בכל התקופה הזו לפעולה תקינה של צה"ל בפרט ושל המדינה בכלל.
כיצד מדינה יכולה להתנהל כשפועלת בה מחתרת אשר פוגעת בה ומתנגדת לה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 23:59 
אפשר בבקשה לחזור לרעיון המקורי של האשכול או לסגור אותו כבר לעזאזל?
באמת שהאשכולות האלה כבר מתחילים להתיש. מתי כבר תבינו ששמאל וימין זה אותו חרא? אותם אינטרסים, אותן אג'נדות, אותה השחיתות. שכל הפוליטיקאים ימותו ושעל הדרך ייקחו איתם אנשים כמו קומוניסים (ולא, ממש לא אכפת לי אם זה ישלח אותי לפריזר).

יהי זכרו ברוך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:

מכיר הסיפור ברוך ה'.

אז עכשיו כל אנשי אלטלנה הם ניצלוי שואה?
יש עוד שיכתובי היסטוריה בקנה?

ואגב, כשהלחימה התחילה היו על הספינה לוחמי אצ"ל, ניצולי השואה שהגיעו עם אלטנלנה ירדו ממנה לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

ציטוט:

מכיר הסיפור ברוך ה'.

יאללה יאללה.

כל חטאם היה בחירה להשאר על הספינה ולמרוד בצה"ל.
מי שלא רצה להלחם בצה"ל - ירד עוד לפני הקרבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
הניצחון האחרון של הימין על השמאל במדינה.
חצי עם קרא לרצח, וחצי אחר נסע לבכות בכיכר.

מה שהכי עצוב זה שהכתובת הייתה על הקיר,
ואחד מהמובילים של אותן הפגנות הוא ראש הממשלה שלנו היום.

יהי זכרו ברוך.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

יהי זכרו ברוך.

אתה בטוח שהניצחון האחרון של הימין על השמאל?
דפדף בדפי ההיסטוריה ותראה כמה פעמים שלט פה הימין עד היום

קח
שלא תתאמץ יותר מידי
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%9C%D7%94

נערך לאחרונה על ידי אדום טורקי בתאריך 04 נובמבר 2011, 10:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
רבין פינה את המתנחלים בראשות הרב לווינגר ונתן את השטח למצרים! אהה לא...זה היה בגין בראשות הליכוד...
רבין עקר יהודים ומתנחלים מגוש קטיף ובגד במדינה!!! אהה לא...זה היה אריק "מי זה שמיר?! מי בעד חיסול הטרור" שרון הימני הרוויזיוניסט...
רבין שחרר מעל 1000 מחבלים בעסקת המחבלים הגדולה בהיסטוריה של המדינה...אההה לא, זה היה ביבי "כתבתי ספר שאסור לשאת ולתת עם הטרור ועשיתי מליונים גם מהרצאות כאלה" נתניהו בראשות הליכוד...

אבל, קשה להסתכל על המציאות, צריך לצייר משהו שיתאים לאג'נדה, אז בוחרים ליכוד או ימינה יותר ומציירים את רבין הרמטכ"ל כבוגד.

בזכות נתינת השטח הזו למצרים היה לך שלום עם מצרים עד היום...

המהלך של אריאל שרון היה שגוי (אופן הפינוי לא הפינוי עצמו(שגם הוא עצמו נמצא שגוי כי שום שקט לא שרר פה מאז הפנוי ומי מפנה יישוב יהודי ללא שום תמורה לעזעזאל ? אבל כל זה כבר נושא אחר לגמרי)

ביבי שיחרר לך חייל חטוף בחיים מה שאף ראש ממשלה לא עשה(לא רבין ולא אולמרט )
את התוצאות למהלך הזה האם הוא שגוי או לא שגוי רק ימים יגידו

מה לעשות שהמדינה עדיין בטראומת נחשון וקסמן?
וגם ככל הידוע לי לא ידעו איפה גלעד היה מוחזק כל הזמן הזה(רק לאחר שיחרורו צצו קולות ואמרו שהוא היה מוחזק במקום בדרום עזה)

אני גם מתנגד לשיחרור 1000 מחבלים בעד חייל אחד ואני הייתי מעדיף שיעשו זאת בפעולה צבאית ישר לאחר חטיפתו של גלעד שליט(מוצלחת או לא מוצלחת זה לא משנה בכלל,תאמין לי שזה עדיף על להנמק 5 וחצי שנים בשבי),אבל מה לעשות שלא אני ולא אתה הם מקבלי ההחלטות ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
האדס כתב:

יהי זכרו ברוך.

אתה בטוח שהניצחון האחרון של הימין על השמאל?
דפדף בדפי ההיסטוריה ותראה כמה פעמים שלט פה הימין עד היום

קח
שלא תתאמץ יותר מידי
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%9C%D7%94

מה שהתכוונתי לומר זה שמאז הרצח הנוראי השמאל לא התאושש.
למרות שהניצחון של ברק בבחירות כמה שנים אח"כ, היה ברור שזה לא יחזיק מים אל מול הימין המתחזק והמתעצם.
היום שלושת המפלגות החזקות הם הליכוד(ימין), קדימה(מרכז-ימינה) וישראל ביתינו(צד ימין, בסוף-שם שם).
ויש לי תחושה שהפערים רק ילכו ויגדלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
אגב...לכל אלו המכנים את הפעולה של רבין כ"פעולה סבירה"

האם גם כאן הפעולה שבצעו היא פעולה סבירה?
http://www.ynet.co.il/yaan/0,7340,L-137 ... an,00.html

אם לא
נמקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 11:29 
רבין זה לא הנושא.
הימין מנסה להסית את הדיון מהרצח לאיש ומעלותיו או חסרונותיו ועצוב שגם השמאל משחק את המשחק הזה עם מה שמכנים "הפסטירבין".

או שאפשר גם להתעלם מזה שיהודי חובש כיפה רצח את ראש ממשלת ישראל:

http://www.glz.co.il/newsArticle.aspx?newsid=92961

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
רבין זה לא הנושא.
הימין מנסה להסית את הדיון מהרצח לאיש ומעלותיו או חסרונותיו ועצוב שגם השמאל משחק את המשחק הזה עם מה שמכנים "הפסטירבין".

איך רבין זה לא הנושא באשכול על יצחק רבין ז"ל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 11:56 
הכותרת צריכה להיות רצח רבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
zink כתב:
רבין זה לא הנושא.

איך רבין זה לא הנושא באשכול על יצחק רבין ז"ל ?

הוא התכוון להגיד שהלקח המרכזי מהסיפור של רצח רבין לא היה כמה רבין היה איש גדול ודגול מרבבה, אלא עד כמה עדין ורגיש כל הנושא של דמוקרטיה בכלל, ובישראל בפרט.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 13:22 
zink כתב:
רבין זה לא הנושא.

כיצד תוכל להתווכח על עקרונות דמוקרטים לאנשים מוזרים שמאמינים שהעקרונות וההלכות של איזה סכיזופרן ששמע קולות והביא לנו את לוחות הברית חשובות יותר מאותם עקרונות והלכות דמוקרטיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה השיגעון כתב:
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
bigi37 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

ציטוט:

מכיר הסיפור ברוך ה'.

ניתן להסיק זאת מההודעות שלו כיוון שברובן העובדות שגויות.
אתה צודק, רבין היה מפקד אשר פעל ע"פ הוראות מן המטה הכללי, אשר פעל לפי הוראת ראש הממשלה. הוא בסה"כ ביצע פקודה.
יותר מכך, אנשי האצ"ל שנהרגו(אני חושב משהו בסביבות העשרה אנשים) נהרגו בזמן קרב שבו נהרג אחד מאנשיו של רבין גם כן.
הטיעון "רבין ירה על אלטלנה" התאים לימין כמו כפפה על מנת לומר שרצח רבין לא היה כ"כ מזוויע.
אבל שוב, רוב הטיעונים של אנשי הימין מבוססים על שקרים כך שכל זה לא מפתיע.

זה שקר שהפציצו את אלטלנה? זה בחייאת..
עלאק למרוד בצהל אתם שמחרטטים שקרים, הם הם יכולים למרוד בצה"ל הרי בגין שהיה דאטז מפקד אצ"ל הורה לכולם להצטרף לצהל שהוקם לא מזמן..(אגב כל הסיפור האונייה התחיל עוד לפני שהקימו את צהל בכלל).
חוץ מאצ"ל י-ם מכיוון שאז ירושלים לא הייתה חלק מהמדינה(הייתה שטח בנלאומי וכו' וכו' אתם מן הסתם כבר יודעים).

הוא הורה לתת כמעט את כל הנשק לצה"ל נשק שהוא בעצמו אסף וארגן אז איך בידיוק הם מורדים בצה"ל איך?.

(אגב אני לא מנסה להגיד שבגלל רבין היה מפקד המבצע אז היה מותר להרוג אותו, פשוט סתם העלתי את הנושא..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

מכיר הסיפור ברוך ה'.

אז עכשיו כל אנשי אלטלנה הם ניצלוי שואה?
יש עוד שיכתובי היסטוריה בקנה?

ואגב, כשהלחימה התחילה היו על הספינה לוחמי אצ"ל, ניצולי השואה שהגיעו עם אלטנלנה ירדו ממנה לפני זה.

לא מדויק.
הרי הו עולים שהגיעו במטרה להלחם ולהגן על המולדת. ולא כל הניצולים ירדו, ולכן כן נשארו ניצולי שואה על האונייה אם תרצה או לא.
אגב מתוך 16 הנרצחים היו 3 ניצולי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
כל אלה שמדברים על האלטנלנה הם הראשונים לגמור מ"חיסול ממוקד" ,הם הראשונים שלא אכפת להם מזה שמשתמשים באזרחים כמגן אנושי, הצביעות הזאת מחליאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
עומר מ. כתב:
הכי עצוב שהקומוניסים המזדיין הזה לא לבד
יש חלקים גדולים בעם שלנו שחושבים כמו הילד הנאצי הזה.
אחרי שנים של שטיפות מוח הם באמת מאמינים שרבין אחראי לטרור, שהוא בגד בעם, שהוא רצח ישראלים ולא רק הוא. גם אריק שרון על התתנתקות, גם אולמרט לא ברור על מה, גם אהוד ברק (שכמה שהוא אדם שנוא תרומתו למדינה גדולה פי כמה מקומוניסים) ועוד רבים אחרים שטמבלים כמוהו סימנו ועושים נגדם מסעות צלב.
יגאל עמיר ניצח ובגדול, הקומוניסימים ישלטו במדינה הזאת עוד כמה שנים ומשם הדרך לאבדון מהירה.

חבורת הפסיכים ההזויה אליה משתייך קומוניסים, היא עדין מיעוט שולי וסהרורי, ובטח לא סוג של מיין סטרים. התפפקיד של

אין לך מושג.
אם יתקיים סקר לגילאי 18-24, השמאל הוא אולי 15 אחוז. וכשאני אומר שמאל אני מכליל גם את העבודה. עם קדימה זה אולי מגיע ל20 אחוז.
כל הקולות לימין הקיצוני. משהו בסדר גודל של 60 אחוז לליברמן וימינה ממנו.

וזה לא הימין של לפני 20 שנה. אלו מצביעים שמדקלמים את המשפטים של כהנא.

ופחות מ18 זה יהיה עוד יותר גרוע

אולי יהיו יותר ימנים, אבל פחות קיצונים.
אני מעריך שרוב הימנים הקיצוניים התפתחו עם זה מהצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
לא מדויק.
הרי הו עולים שהגיעו במטרה להלחם ולהגן על המולדת. ולא כל הניצולים ירדו, ולכן כן נשארו ניצולי שואה על האונייה אם תרצה או לא.
אגב מתוך 16 הנרצחים היו 3 ניצולי שואה.

מתוך ה-16, 3 היו באירופה בזמן מלחמת העולם השניה, כולם היו לוחמי אצ"ל.
לא היה עולה אחד בין ההרוגים, לא היה הרוג אחד שלא היה לוחם אצ"ל, ולמיטב ידיעתי היו על הספינה אך ורק לוחמי אצ"ל כשהלחימה התחילה (אבל אלוהים יודע עם כמות הדיסאינפורמציה שעלאק היסטוריונים יעני חדשים מפיצים על זה).

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 04 נובמבר 2011, 22:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
הייתי אצל ההורים לפני כמה ימים ובין חיטוט במגירות מצאתי שאריות מהתקופה. עיתונים של אחרי הרצח. ראיון שעשו חברים מהסניף של התנועת נוער שלי (תנועת נוער דתית שדי התנגדו להסכמי אוסלו) עם יצחק רבין הי"ד. ראיון מעניין שהשורה התחתונה שלו זה השליחות שיש לכל אחד מהנוער בימינו, בתקופה שהעם היהודי סוף כל סוף אחראי לגורלו.
אבל הדברים החשוב ביותר שמצאתי היה מדבקה שכתוב עליה רבין בוגד עם ציטוט מחוק העונשים הישראלי. מזכרת מהתקופה שאומרת לי כל פעם מחדש כמה מסוכנות מילים.
אני זוכר את הימים האלה שבהם הייתי חלק מההפגנות כנגד הסכמי אוסלו ואת הזעזוע שהיה לי כשראיתי את התמונות שאתם ראיתם בוידאו, של קריאות מוות לרבין, רק בחי. בהסכמי אוסלו הייתי בירושלים וראיתי את הפלשתינאים עם דגלי פלשתין חוגגים והיה לי קשה עם זה אז הלכתי להפגנות בגן הפעמון. היה שמה עיר אוהלים, של שנות ה90. שנה לאחר מכן למדתי בישיבת מרכז הרב ובערבים היינו לוקחים רכבים שכורים ממועצת יש"ע מצרפים ילדים מהישיבה לצעירים ותולים שלטים להפגנות. בהתחלה ההפגנות היו רגועות, אבל לאט לאט הכל התחיל להדרדר ולהקצין עד שאפילו אני לא יכלתי ללכת לשם. בהפגנה הנתעבת בכיכר ציון לא הייתי.
ואני זוכר את הרצח, איך היינו בצבא וראינו סרט בטלביזיה ופתאום מודיעים על זה שהוא נורה וכולם מזועזעים חוץ מאיזה מ"כ דביל שמשום מה מאושר מזה. ושבוע רגילה לאחריו שמדינה שלמה בכתה ואני ביניהם.
זאת הייתה חוויה מזעזעת, איך גיבור ישראל נרצח ואפילו אחרי מותו ממשיכים לרצוח את שמו הטוב ואת כבודו, מאותו מחנה שיצא ממנו הרוצח. והנה עוד שניה והדביל פה יוציא הפגנות על זה שיגאל עמיר בכלא וצריך לשחרר אותו. אז לקומוניסים ושות' אני מאחל לכם רפואה שלמה, חלאות אדם שכמוכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
:CHE:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 03 דצמבר 2011, 00:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
ציטוט:
איך היינו בצבא וראינו סרט בטלביזיה

מתנצל שאני לא קשור כ"כ עם השאלה הזאת,
אבל הסרט ששודר בערוץ 2 ושהופסק בעקבות הרצח, היה אחד מסדרת "אסקימו לימון" , נכון ?

כן, "יוצאים קבוע"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 02:22 
אני די משוכנע שבאותה מוצ"ש היה קרוקודיל דנדי בערוץ 2, אחרי הדקה ה91
בגלל זה יורם ארבל היה זה שהקריא את ההודעה הראשנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 03:22 
סמל אישי של המשתמש
:LENIN:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 03 דצמבר 2011, 00:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
אני די משוכנע שבאותה מוצ"ש היה קרוקודיל דנדי בערוץ 2, אחרי הדקה ה91
בגלל זה יורם ארבל היה זה שהקריא את ההודעה הראשנה

היה "יוצאים קבוע" מסדרת "אסקימו לימון".
אפילו הספיקו לראות את התחת השמן של צחי נוי לפני שהעבירו לשידור מהכיכר.
יורם ארבל הודיע בסוף השידור שרבין נורה ומצבו "לא ידוע", אח"כ היה איזה 10-15 דקות של סרט, ואז העבירו לשידור מהכיכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 11:58 
אחד אדום, ריגשת :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אחד אדום, ריגשת :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: