תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תקיפה באיראן
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
הכי ״איך לא נפתח אשכול עד עכשיו?״.

אני חושב שצריך לתקוף רק אם מכבי מגדילה את הפער בראשות הטבלה ונראה שהיא בדרך הבטוחה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תקיפה באיראן
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה של לדבר על זה בתקשורת כל הזמן מאוד מפתיע אותי ולא נכון לדעתי.
יש דברים שלא צריך לדון בהם במרחב הציבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
הכי ״איך לא נפתח אשכול עד עכשיו?״.

אני חושב שצריך לתקוף רק אם מכבי מגדילה את הפער בראשות הטבלה ונראה שהיא בדרך הבטוחה לאליפות.

אני ממש לא חושב שהשיקולים קשורים לכדורגל...
אם כבר, אז לראות בסביבות ינואר מה קורה עם השביתה בNBA
ואם היא לא מסתיימת - לתקוף בכל הכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:10 
אם מתחילים את ההתקפה בחמישי בצהריים אז אני תומך, בשביל הסיכוי שבערב הם ישלחו טיל שיפגע בנוקיה באמצע משחק יורוליג
ועכשיו ברצינות, אם יתקפו זה זמן מצוין לעזוב את הארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
מוזר שמדברים על זה כ"כ הרבה בזמן האחרון.
לדעתי הם מחכים שכל שנתון 93 שלא הפסיד דרבי בתיכון יתגייסו ואז הם יתקפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
כלב נובח לא נושך.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:29 
עשיתי עבודה השוואתית באונ' על המקרה של תקיפת הכור בעיראק לבין תקיפת הכור באיראן.
המסקנה העיקרית שלי הייתה שהתקיפה בעיראק הייתה נכונה כי היא התרחשה בטיימינג נכון-בדיוק
לפני הזמן שלעיראק הייתה יכולת גרעינית והוכח שלא הצליחו למנוע זאת באמצעים דיפלומטיים, והכי
חשוב זה שלא הייתה לה אפשרות תגובה לישראל.
לצערי במצב בו אנחנו נמצאים היום אין אפשרות להשמיד את כל מאגר הגרעין של איראן במכת פתע
והסיכון שיש לזה על עתיד המדינה הוא עצום. לא חושב שצריך לקחת אותו בשלב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:54 
ראצ'ו כתב:
עשיתי עבודה השוואתית באונ' על המקרה של תקיפת הכור בעיראק לבין תקיפת הכור באיראן.
המסקנה העיקרית שלי הייתה שהתקיפה בעיראק הייתה נכונה כי היא התרחשה בטיימינג נכון-בדיוק
לפני הזמן שלעיראק הייתה יכולת גרעינית והוכח שלא הצליחו למנוע זאת באמצעים דיפלומטיים, והכי
לצערי במצב בו אנחנו נמצאים היום אין אפשרות להשמיד את כל מאגר הגרעין של איראן במכת פתע

אנחנו תמיד שומעים את זה, ולמי שלא חקר שום דבר נשאלת השאלה למה בדיוק? כלומר אם עכשיו אין להם כור, כי הוא מופצץ איך בדיוק זה לא משמיד את היכולת הגרעינית שלהם?

ולנושא, מין הסתם עכשיו אף אחד לא יפציץ את איראן עכשיו או בזמן הקרוב. הסיבה, כי מפרסמים כל יום עוד כתבה עם עוד טענה שישראל עוד שנייה תוקפת(לצורך העניין לפני שבוע לא היה את כל הספקולציות האלו).
זה די יוריד את אלמנט ההפתעה, כלומר את הסיכוי של לתפוס את איראן שאננה. לכן בזמן הקרוב סביר להניח שלא תהיה שום תקיפה. בעתיד? לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 14:58 
Officer Barbrady כתב:
כלב נובח לא נושך.

בדיוק. אם הייתי צריך להמר אז אם ישראל תתקוף באיראן זה לא יהיה בדיוק כשכולם מדברים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:03 
סתם כי בא לי אדום כתב:
ראצ'ו כתב:

אנחנו תמיד שומעים את זה, ולמי שלא חקר שום דבר נשאלת השאלה למה בדיוק? כלומר אם עכשיו אין להם כור, כי הוא מופצץ איך בדיוק זה לא משמיד את היכולת הגרעינית שלהם?

ולנושא, מין הסתם עכשיו אף אחד לא יפציץ את איראן עכשיו או בזמן הקרוב. הסיבה, כי מפרסמים כל יום עוד כתבה עם עוד טענה שישראל עוד שנייה תוקפת(לצורך העניין לפני שבוע לא היה את כל הספקולציות האלו).
זה די יוריד את אלמנט ההפתעה, כלומר את הסיכוי של לתפוס את איראן שאננה. לכן בזמן הקרוב סביר להניח שלא תהיה שום תקיפה. בעתיד? לא יודע.

אם אני לא טועה, הכורים והמפעלים של איראן מפוזרים במקומות שונים.
בלי קשר, אני לא חושב שאפשרי לתפוס את איראן שאננה. אני מניח שהם מוכנים תמיד לתקיפה ישראלית, גם אם מדברים על זה בתקשורת וגם אם לא. אם היית ראש ממשלת איראן, ממה היית הכי נזהר בזמן שאתה מנסה להתחמש גרעינית? ישראל היא חובבת מושבעת של התקפות כורים גרעיניים :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:11 
bigi37 כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
ראצ'ו כתב:

אם אני לא טועה, הכורים והמפעלים של איראן מפוזרים במקומות שונים.
בלי קשר, אני לא חושב שאפשרי לתפוס את איראן שאננה. אני מניח שהם מוכנים תמיד לתקיפה ישראלית, גם אם מדברים על זה בתקשורת וגם אם לא. אם היית ראש ממשלת איראן, ממה היית הכי נזהר בזמן שאתה מנסה להתחמש גרעינית? ישראל היא חובבת מושבעת של התקפות כורים גרעיניים :SMOKE:

1. לכן אם תהיה תקיפה היא תהיה של כמה כורים בו זמנית.
2. ברור שלאיראן יש מוכנות מסוימת ביום יום לתקיפה ישראלית, זה לא אומר שרמת המוכנות שלה שווה עכשיו שכולם מדברים על זה למוכנות שאף אחד לא מדבר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 22:50 
ציטוט:
גם בעולם נערכים לאפשרות של מבצע צבאי נגד מתקני הגרעין של איראן: עיתון הגארדיאן הבריטי מדווח כי צבא הממלכה נערך לאפשרות של תקיפת מדינות המערב ברפובליקה האיסלאמית. "בלונדון מאמינים שארה"ב מאיצה את הכנותיה לתקיפת יעדים באיראן", נאמר בדיווח, לפיו בריטניה תגבה את ארה"ב אם תצא למבצע שכזה... חלון ההזדמנויות נסגר ובריטינה רוצה לתכנן קדימה", אמר הגורם והוסיף: "ארצות הברית יכולה לעשות הכל לבדה, אך היא לא מעוניינת, ולכן מצפים מבריטניה לתרום את חלקה למאמץ. חשבנו שזה יידחה את לאחרי הבחירות באמריקה, אבל עכשיו אנחנו כבר לא בטוחים. לאובמה יש החלטה גדולה לעשות בחודשים הקרובים".

טוב לפחות לא יהיה דאבל קליל למכבי
http://glz.co.il/NewsArticle.aspx?newsid=92872

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:11 
chimpfive כתב:
ציטוט:
גם בעולם נערכים לאפשרות של מבצע צבאי נגד מתקני הגרעין של איראן: עיתון הגארדיאן הבריטי מדווח כי צבא הממלכה נערך לאפשרות של תקיפת מדינות המערב ברפובליקה האיסלאמית. "בלונדון מאמינים שארה"ב מאיצה את הכנותיה לתקיפת יעדים באיראן", נאמר בדיווח, לפיו בריטניה תגבה את ארה"ב אם תצא למבצע שכזה... חלון ההזדמנויות נסגר ובריטינה רוצה לתכנן קדימה", אמר הגורם והוסיף: "ארצות הברית יכולה לעשות הכל לבדה, אך היא לא מעוניינת, ולכן מצפים מבריטניה לתרום את חלקה למאמץ. חשבנו שזה יידחה את לאחרי הבחירות באמריקה, אבל עכשיו אנחנו כבר לא בטוחים. לאובמה יש החלטה גדולה לעשות בחודשים הקרובים".

הכי טוב זה לתת לגויים להילחם באיראן. בשביל מה להיהרג בעצמנו כשהם יכולים לעשות את העבודה בשבילנו?
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הכי טוב זה לתת לגויים להילחם באיראן. בשביל מה להיהרג בעצמנו כשהם יכולים לעשות את העבודה בשבילנו?

אני אתעלם מהבעייתיות בדעה הזו שלך - ממה שנראה לי שאני מכיר אותך דרך הפורום, זו לא היתה הודעה צינית - ואענה לגופו של טיעון.
האמריקאים והבריטים והקונגולזים יכולים לתקוף במקומנו, וזה באמת אולי יציל את חייהם של כמה מטובי טייסי חיל האוויר הישראלי, אבל זה לא בדיוק יחסוך את הקטע הטיפה-לא-נעים הזה של "להיהרג בעצמנו".
רמז: הדאגה הגדולה ממה שתגרום תקיפה זה לא מה שיקרה מעל שמי איראן, אלא ממה שיקרה בתגובה מעל שמי ישראל.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך 02 נובמבר 2011, 23:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:20 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
chimpfive כתב:
ציטוט:

יש בעיה קטנה עם התאוריה הזאת, זוכר את הגויים נלחמים בעירק? קיבלנו את כל הזין בדמות סקדים, כנראה שגם הפעם לא יקפחו איתנו, רק טיפה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:25 
chimpfive כתב:
יש בעיה קטנה עם התאוריה הזאת, זוכר את הגויים נלחמים בעירק? קיבלנו את כל הזין בדמות סקדים, כנראה שגם הפעם לא יקפחו איתנו, רק טיפה יותר גרוע.

1. אכן יש סיכוי גבוה שנחטוף סקאדים, אבל שום דבר לא בטוח. זה לא 100%.
2. אני מעדיף לחטוף סקאדים, מאשר שלאיראן תהיה פצצת אטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
כלומר, אתה מעדיף בוודאות אלפי או עשרות אלפי הרוגים עכשיו, מאפשרות שבה בעוד חמש שנים תהיה לאיראנים את היכולת לגרום לאבידות חמורות הרבה יותר?
אתה מוכן לספוג מלחמה הרסנית עכשיו גם כשידוע שבגרעין איראני, במידה ויהיה וכזה, לא בטוח בכלל שייעשה שימוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:36 
ההבדל בין בטוח ללא בטוח הוא יותר מדי קריטי שמישהו יקח סיכון ויתן להם לייצר פצצה.
צריך לעקור את הבעיה מהשורש.
וזה אומר שני דברים
1.להפציץ את איראן
2.להתחזק רוחנית

הגיע זמן גאולתכם.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר בואו נתפלל חזק ליהוה ברוך הוא וזה בטוח יעזור לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:38 
azran כתב:
אני אומר בואו נתפלל חזק ליהוה ברוך הוא וזה בטוח יעזור לנו

!!!

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כלומר, אתה מעדיף בוודאות אלפי או עשרות אלפי הרוגים עכשיו, מאפשרות שבה בעוד חמש שנים תהיה לאיראנים את היכולת לגרום לאבידות חמורות הרבה יותר?
אתה מוכן לספוג מלחמה הרסנית עכשיו גם כשידוע שבגרעין איראני, במידה ויהיה וכזה, לא בטוח בכלל שייעשה שימוש?

עצם האיום עצמו עלול להיות הרסני עבור ישראל. לא בטוח שהחברה הישראלית יכולה להמשיך ולשגשג תחת צילו של איום גרעיני מתמיד. (ולא, האייתולות זה לא בדיוק אותו דבר כמו מנהיגי ברה"מ לשעבר).

מה גם ש
romario כתב:
ההבדל בין בטוח ללא בטוח הוא יותר מדי קריטי שמישהו יקח סיכון ויתן להם לייצר פצצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:43 
היו צריכים לעשות את זה לפני שנה, חמישה חודשים ועשרים ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
וואו, כבר עברה שנה וחצי מאז?!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:44 
Frank Serpico כתב:
ערן כתב:

עצם האיום עצמו עלול להיות הרסני עבור ישראל. לא בטוח שהחברה הישראלית יכולה להמשיך ולשגשג תחת צילו של איום גרעיני מתמיד. (ולא, האייתולות זה לא בדיוק אותו דבר כמו מנהיגי ברה"מ לשעבר).

מה גם ש
romario כתב:

פרנק אני מבקש ממך לצטט רק את המשפטים החשובים שלי
כמו
הגיע זמן גאולתכם
די לגלות קדימה התגלות
משיח עכשיו

תודה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
רומאריו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שלא נזכה לאשכול דיונים ענייני בלי בלבולי משיח.

ברור שיש בעיה בחיים תחת איום גרעיני בפוטנציה, אבל מנגד אני לא בטוח שהחברה תוכל לעמוד במלחמה שתגבה כבר עכשיו המוני הרוגים, בממדים שלא ידענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
ועוד לא דיברתי על הסכנה האמיתית, המוחשית, של זליגת הנשק הגרעיני למדינות שכנות (לבנון, סוריה, משטר החמאס בעזה) ולארגוני טרור שכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
ומאיפה הביטחון שישתמשו בו? בייחוד לנוכח הידיעה שלישראל יש צוללות חמושות בנשק גרעיני שמסוגלות ל״מכה שנייה״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
איך יעזרו לנו צוללות המכה השנייה במלחמה נגד מזוודות גרעיניות ונשק גרעיני טקטי שעלול להגיע לדרום לבנון או לרצועת עזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 00:04 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
chimpfive כתב:

1. אכן יש סיכוי גבוה שנחטוף סקאדים, אבל שום דבר לא בטוח. זה לא 100%.
2. אני מעדיף לחטוף סקאדים, מאשר שלאיראן תהיה פצצת אטום.

אתה תחטוף קצת יותר מסקאדים, והפעם גם יהיה אקסטרה חרדל בטילים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: