ציטוט:
גם אם אני מסכים שזה היה מיותר לעשות דווקא, אני גם יכול להבין שלקבל קללות ובוז בשירה של "הנהלה זונה" יכול גם קצת להביא למרמור קל. יודע מה?הלוואי והאולטראס היו עושים כעצתך, רק כדי להוכיח סופית שזה לא היה משנה כלום וש"הרוב השקט" של האוהדים כל מה שמענין אותו זה מקום בטבלה, על הדרך כמובן שמערכת היח"צ של טביב היתה רושמת לעצמה וי, והיתה מקבלת את ההתנצלות של האולטראס, מכריזים שהם חינכו את הקהל של הפועל, את החוליגינים האלה משער 5, וכולם היו נותנים לטביב צ'פחות על הניצחון הסוחף שלו.
ועכשיו גביזון אתה מוסיף שהם משחקים משחקי כבוד על חשבון הקבוצה, הוכחה סופית שטביב ניצח בקלילות על התודעה, הסתה מוצלחת ביותר על התנהלות הבזיונית וההרסנית שלו. די מייאש אני חייב להודות.
הדוגמא שלך אלי גרועה, כי גם ביום שהאולטראס איחל לטביב בהצלחה אני כבר רציתי שיעוף.
אני רוצה פה יותר מכולם שטביב יעוף, יותר פשוט מזה?
מה הקשר בין זה לבין העובדה שכבר שנים אני אומר ששירי השואה יביאו עלינו חרבון, ואנחנו נהיים דומים יותר לקהל של בית"ר, שגם שם רוב הקהל נגד שירים של מובילי הקהל, אבל לקח להם כמה שנים של רדיוסים עונשים וניתוק משאר הקהל בשביל להבין שההתאחדות לא רואה אותם ממטר והם יפסידו. אני צעקתי פה שאין לנו סיכוי אם לא נפסיק לבד, ומה קרה? הפסקנו רק אחרי שזיינו אותנו בתחת. גם עכשיו וגם אז אני אומר, אין לי שום בעיה עם השירים אישית, אבל לחלק גדול ורוב רובו של הקהל יש, אז למה להמשיך?
צלבי קרס צריך לגנות, נקודה.
זה קשור לטביב? לא
טביב עושה מזה מטעמים וקופץ על המציאה? כן
טביב משקר לכל הקהל ומנסה להאכיל אותנו שקרים יום ולילה? כן
טביב צריך לעוף מהפועל? אתמול